Winnaars Het Béste Speelgoed 2021

Je bekijkt nu Winnaars Het Béste Speelgoed 2021
Winnaars het Beste Speelgoed 2021

De winnaars van de competitie Het Béste Speelgoed 2021 zijn bekend gemaakt, het allerleukste en allerbeste speelgoed om dit jaar cadeau te geven. In dit artikel laten we je kennis maken met het beste speelgoed van dit jaar.

De competitie Het Béste Speelgoed is in leven geroepen doordat er tegenwoordig zo ontzettend veel verschillend speelgoed bestaat, dat het steeds lastig is om een goede keuze te maken. Welk speelgoed is nu leuk, goed en waar kunnen kinderen de beste tijd mee doorbrengen en wat verveelt het minst snel?

Het Béste Speelgoed van Nederland haakt precies daar op in. Het platform wat meer duidelijkheid geeft over welk speelgoed voor wie het beste is. Er wordt hierbij rekening gehouden met criteria zoals leeftijd, ontwikkeling, samenspelen, veiligheid en verantwoord spelen. Uiteindelijk kiest de gebruiker zelf welk speelgoed het allerbeste is. Daarnaast is er een vakjury uit de speelgoedmarkt die de winnaars kiest.

Het beste speelgoed per categorie

Het beste speelgoed van Nederland is opgedeeld in vier verschillende categorieën. Dat zijn de categorieën Baby & Peuter van 0 tot 3 jaar, categorie Kleuter van 4 tot 6 jaar, categorie Schoolkind van 7 tot 9 jaar en categorie Tiener van 10 tot 14 jaar

Per categorie delen wij de winnaar met je, en geven we ook een toelichting waarom dit speelgoed in onze ogen tot de winnaars behoort.

Beste Speelgoed categorie Baby & Peuter (0 tot 3 jaar)

In de categorie Baby & Peuter van 0 tot 3 jaar heeft het Peppa Pig Houten Familiehuis de winst genomen. Ditzelfde stuk speelgoed werd ook al genomineerd in de Speelgoed van het Jaar verkiezing. En wij snappen wel waarom. Peppa Pig kennen we natuurlijk allemaal wel van de gelijk genaamde TV serie, hier kun je zelf spelen met de Peppa Pig familie in het grote Peppa Pig Houten Familiehuis. Voor de allerkleinste is dit een heerlijk stuk speelgoed perfect geschikt voor kleine kinderhandjes.

Peppa Pig Houten Familiehuis
Peppa Pig Houten Familiehuis

In dit familiehuis is van alles te vinden, denk aan het houten meubilair, een oven, bad, tv, zitbank en een koelkast. Natuurlijk zit er ook een houten Peppa figuur in, waarmee de leukste rollenspellen en verhalen verteld en doorleeft kunnen worden. Voor kleine kinderen is het natuurlijk nodig dat dit speelgoed volledig veilig is, stevig maar ook milieuvriendelijk en duurzaam is. Met alles is rekening gehouden in het Houten Familiehuis van Peppa Pig.

Peppa Pig Houten Familiehuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Beste Speelgoed categorie Kleuter van 4 tot 6 jaar

In de categorie Kleuter van 4 tot 6 jaar heeft VTech de prijs gewonnen met het prachtige stuk speelgoed de Marble Rush Adventure Set S100. Deze grote Marble Rush baan bestaat uit 61 onderdelen, waaronder lanceerders, trechters, een reuzenrad en meer gave onderdelen om een spannende marble baan op te zetten. Je kunt alleen of samen met anderen de baan opbouwen en vervolgens de uitdaging aan gaan. Welke knikker is het eerste beneden? Hoe doen ze het in de trechterglijbaan, de scherpe of lange bochten en de verschillende doorgangen tijdens de afdaling.

Marble Rush Adventure Set S100
Marble Rush Adventure Set S100

Dit speelgoed wordt natuurlijk niet voor niets Het Béste Speelgoed van Nederland in categorie 4 tot 6 jaar. Dat betekent natuurlijk wel wat dat dit een stuk speelgoed moet zijn wat niet alleen de eerste keer leuk is, maar blijvend plezier oplevert. Want weet je wat deze set zo leuk maakt? Je kunt hem zelf ombouwen tot een compleet ander parcour, maar je kunt ook andere Marble Rush speelsets combineren waardoor je een langere nog uitdagendere baan kunt creëren en waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Ontzettend leuk speelgoed en een terechte winnaar van Het Béste Speelgoed.

Marble Rush Adventure Set S100 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Beste Speelgoed categorie Schoolkind van 7 tot 9 jaar

Een op afstand bestuurbare racewagen die Het Béste Speelgoed wint in categorie Schoolkind van 7 tot 9 jaar? Ja! Maar niet zomaar een op afstand bestuurbare racewagen, de Ninco RC Drift Trax wagen is wel even wat anders. Deze bestuurbare wagen heeft 4 onafhankelijke motoren waardoor de auto alle kanten op kan rijden. Maak spins van 360 graden, maak zijwaartse bewegingen, vooruit, achteruit en ieder terreintype of obstakel kun je te baas.

Ninco Drift Trax RC wagen
Ninco Drift Trax RC wagen

De Ninco RC Drift Trax wagen kan dus echt alle kanten op, en dat bestuur jij allemaal via 2,4 GH-z technologie via de afstandsbediening. De auto is enorm sterk, kan prima over haast alle types terrein, of het nou over de weg, door het gras of door losse grond of zand is. De accu is 3,7 volt en 1.200 mAh, waardoor er best wel wat kracht in de auto zit. Opladen kan heel eenvoudig via een USB oplader. De RC wagen zelf is 34 cm lang, 18 cm breed en bijna 16 cm hoog. Erg leuk speelgoed voor kinderen van ongeveer 7 tot 9 jaar.

Ninco RC Drift Trax is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Beste Speelgoed categorie Tiener van 10 tot 14 jaar

Het beste speelgoed in categorie Tiener met een leeftijd van 10 tot 14 jaar is geworden de Orbeez Challenge Speelset Spin Master. Deze set bevat 2000 Orbeez, 6 unieke gereedschappen en een Orbeez-opslag zodat alles netjes opgeborgen kan worden. Je kunt hiermee de leukste effecten maken of namaken, vervolgens filmen en op TikTok plaatsen met #OrbeezChallenge. Kinderen zijn zo interactief met elkaar bezig en delen de leukste creaties met elkaar.

Orbeez Challenge Speelset Spin Master
Orbeez Challenge Speelset Spin Master

Orbeez zijn zachte en squishy waterkralen in de leukste en gekste kleuren. Ze zijn soepel, ze stuiteren, je kunt ze verpletteren door je handen laten stromen of zelfs laten exploderen, je kunt het zo gek niet bedenken. Met Orbeez maak je echt de allerleukste creaties. Het is dan ook niet voor niets dat ze zijn uitgeroepen tot het Beste Speelgoed van Nederland in deze categorie. Orbeez zijn verder volledig veilig en vervagen niet waardoor ze altijd een mooie kleurrijke toevoeging blijven.

Orbeez Challenge Speelset Spin Master is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie