De 10 meest grappige cadeaus voor een 50-jarige

Je bekijkt nu De 10 meest grappige cadeaus voor een 50-jarige
Grappig cadeau voor een 50 jarige

Vijftig jaar is de perfecte leeftijd om een grappig cadeau te geven. Een echte mijlpaal die gevierd mag worden met een lolletje. Er wordt ook wel gezegd dat je dan Sarah of Abraham hebt gezien. Het idee hierachter is dat je op een hoge leeftijd heel veel levenservaring en kennis hebt. De Bijbelse Sarah en Abraham werden ook heel oud en hadden veel verhalen om te vertellen. Daardoor zie je met je 50ste verjaardag, een respectievelijke hoge leeftijd Sarah en Abraham.

In Nederland maken we er traditie van om iemand die Abraham of Sarah wordt eens flink te verrassen en gelijktijdig in de maling te nemen. Zo zie je vaak een Sarah of Abraham pop in de tuin staan als iemand 50 jaar wordt. Of het hele dorp wordt volgehangen met foto’s van die persoon die zijn verjaardag viert. Het wordt ook wel gezien als een reden om grappen te maken.

Met cadeautjes zijn er genoeg grappig te maken. Wat dacht je van een grappig schort of een wc-rol met de leeftijd erop? Wij laten jullie de 10 meest grappige cadeaus zien!

Inspiratie voor grappige cadeaus voor een 50 jarige

Tijd voor grappige inspiratie! Dit hebben wij alvast voor jou uitgezocht, direct de ideeën bekijken? Scroll dan nog een klein stukje verder.

 1. 50-jarigen shampoo
 2. Boek: Het Jaar van Abraham/Sarah
 3. XL Dobbelsteen Sarah/Abraham
 4. Tissuedoos 50 jaar
 5. Tas met ‘This is what an awesome 50 year old looks like!’
 6. Boek: 101 dingen die je zeker moet doen als je vijftig bent
 7. WC-rol 50 jaar
 8. Blond Amsterdam 50 jaar mok
 9. Ouwe Sok
 10. Spaarpot 50 jaar

1. 50-jarigen shampoo

Met een doucheproduct zit je altijd goed. Dat weten we wel van ons altijd-goed-cadeaus voor vrouwen lijstje. Ook mannen zijn hier bij gebaat. Een product dat je kan gebruiken is altijd handig. Deze shampoo is speciaal ontwikkelt voor 50-jarigen, zelfs voor de kale mannen. De 50-jarigen shampoo houdt je weelderige haardos gezond en schoon. Het haar krijgt meer volume. Dat kan je wel gebruiken op deze hoge leeftijd. Het ideale cadeau voor een 50+’er.

50-jarigen Shampoo
50-jarigen Shampoo

50-jarigen shampoo is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Boek Het jaar van Abraham/Sarah

In het boek Het jaar van Abraham of Sarah vind je de leukste uitspraken over iemand van 50 jaar. Het is een uniek cadeau voor iemand die deze heugelijke leeftijd behaald. Het boek staat vol vrolijke oneliners en mensen zullen zich er meteen in herkennen. Dit boek kan zelfs besteld worden met de naam van de jarige Sarah of Abraham op de voorkant. Dan is het boek nog specialer om te geven.

Het Jaar van Abraham
Het Jaar van Abraham

Boek Het jaar van Abraham/Sarah is verkrijgbaar bij bol.com.

3. XL Dobbelsteen Sarah/Abraham

Wil je dat jouw Abraham of Sarah eens in beweging komt? Zorg er dan voor dat hij of zij de XL Dobbelsteen krijgt. Op de roze of blauwe dobbelsteen staan allerlei leuke opdrachten om uit te voeren, zodat je nog een beetje fit blijft op deze hoge leeftijd. Zo vind je op één zijde bijvoorbeeld; Til 1 been in de lucht. Welke Sarah of Abraham kan dit nog?

Xl Dobbelsteen Sarah 50 jaar

XL Dobbelsteen is verkrijgbaar bij bol.com.

4. Tissuedoos 50 jaar

Er zijn vast mensen die 50 jaar worden en tranen met tuiten huilen. De leeftijd van een Sarah of Abraham is ook best een hoge leeftijd. Je bent vaak al over de helft van je leven. Deze tissuedoos zorgt ervoor dat de tranen van de 50-jarige gedroogd worden. Op de doos staat dan ook; Niet huilen, 50 jaar is niet oud! Een grappig cadeau om te geven op de 50ste verjaardag. Pas op dat hij of zij niet gaat huilen!

Tissuedoos 50 jaar is niet oud
Tissuedoos 50 jaar is niet oud

Tissuedoos 50 jaar is verkrijgbaar bij bol.com.

5. Tas met ‘This is what an awesome 50 year old looks like!’

Is jouw Sarah of Abraham nog een prachtige verschijning en wil je dat iedereen dat weet? Geef dan deze tas cadeau. De opdruk laat iedereen weten hoe geweldig hij of zij eruit ziet voor zijn of haar leeftijd. De tas is gemaakt van katoen en heeft een lengte van 67 cm inclusief de hengsels waar je hem mee over je schouder kan handen. De inhoud van de tas is wel 10 liter. Er kan dus genoeg mee geshopt worden.

Awesome 50 years tas
Awesome 50 years tas

Deze tas is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Boek: 101 dingen die je zeker moet doen als je vijftig bent

Dit boek is een leuk exemplaar om cadeau te doen aan een 50-jarige. Het bevat de grappigste must-do’s op een leuke manier beschreven. Het boek helpt je om nog meer te genieten van het leven dat je nog voor je hebt. De ideeën om te doen die het boek geeft zijn bijvoorbeeld om trots te zijn op je leeftijd en om die ene persoon te vergeven voor wat hij je geflikt hebt. Maar je kunt ook een aanmoediging vinden om die luxe vakantie te boeken in dit boek. Een leuk leesboek voor alle mensen die 50 worden.

101 dingen die je zeker moet doen als je 50 bent
101 dingen die je zeker moet doen als je 50 bent

Dit boek is verkrijgbaar bij bol.com.

7. WC-rol 50 jaar

Als er één cadeau is wat je elke dag kunt gebruiken is het wel een wc-rol. Totdat hij op is natuurlijk. Het is dan ook een heel handig cadeau. Op de WC-rol staat met grote letters dat je 50 jaar bent geworden. Maar er staan ook leuke uitspraken op, zoals dat je knapper wordt naarmate je ouder wordt. Met dit cadeau heb je elke dag iets te lezen op het toilet en krijgt degene die het leest ook nog eens de leukste complimentjes. En dat allemaal in het kleinste kamertje van het huis.

Toiletpapier voor een 50 jarige
Toiletpapier voor een 50 jarige

De 50-jaar WC-rol is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Blond Amsterdam 50 jaar mok

Wil je de jarige verrassen met een vrolijk cadeau? Ga dan voor een leuke mok met 50 jaar erop. Ze zijn er in alle soorten en maten en met de leukste quotes erop, maar wij zijn vooral fan van de mok van Blond Amsterdam. Deze mok belandt waarschijnlijk niet bij de kringloop, want uit deze mok wil je gewoon drinken. De schattige illustraties en de vrolijke kleurtjes laten je deze mok zelfs gebruiken als je niet meer 50 jaar bent.

Blond Amsterdam 50 jaar mok

Deze Blond Amsterdam 50 jaar mok is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Ouwe Sok

Geef je Abraham of Sarah eens letterlijk een Ouwe Sok cadeau. Met de leeftijd van 50 jaar zijn ze natuurlijk ook een ouwe sok geworden. Deze grappige sokken zorgen ervoor dat hij of zij zich ook echt jarig voelt. De zwarte sokken met een groot verkeersbord met 50 jaar erop zijn heerlijk zacht en passen aan elke voet. Iedereen weet voortaan je leeftijd als ze naar je sokken kijken.

Ouwe Sok - 50 jaar Abraham of Sarah
Ouwe Sok – 50 jaar Abraham of Sarah

Deze ‘Ouwe sokken’ zijn verkrijgbaar bij bol.com.

10. Spaarpot 50 jaar

Je bent nooit te oud om te gaan sparen. Zorg ervoor dat de jarige zijn of haar spaarcenten niet meer in een oude sok hoeft te doen, maar geef hem of haar een spaarpot. De spaarpot heeft de geinigste spreuken op de zijkant, zoals; Noodfonds voor de man van 50 jaar of Steun de man van 50. De pot heeft ook nog een slot met sleutels erbij geleverd, zodat niemand het geld kan stelen. En als je toch een spaarpot cadeau geeft, maak dan alvast een begin aan het vullen ervan. Nepgeld toegestaan!

Spaarpot 50 jaar man Abraham
Spaarpot 50 jaar man Abraham

Deze 50 jaar spaarpot is verkrijgbaar bij bol.com.CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Dit bericht heeft één reactie

 1. hhw Puts

  een taart met 50 jaar van wc rollen voor een man,,is die te koop?

Geef een reactie