De leukste en mooiste klokken inspiratie (2023)

Je bekijkt nu De leukste en mooiste klokken inspiratie (2023)
Mooiste wandklokken

Ben je op zoek naar een mooie klok aan de wand? Wij helpen je in dit artikel en laten je de mooiste klokken voor in huis zien. Van modern tot klassieke wandklokken. Ons artikel is gebaseerd op reviews en meningen bij producten, maar ook de trends in klokken van dit moment. Unieke klokken, bijzondere klokken en gewoon mooie klokken, met één van deze klokken voeg je een prachtig stijl object toe aan jouw kamer.

Dit zijn de mooiste klokken van dit moment

Onze inspiratie voor de mooiste klokken en wandklokken op dit moment verkrijgbaar. Van trendy en modern tot industriële en klassieke wandklokken, alle smaken komen in onze toplijst met de mooiste klokken voor.

 1. LW Collection XL klok 80 cm
 2. Wandklok industrieel diameter 50 cm
 3. Brons en zwarte industriële wandklok 60 cm
 4. LW Collection moderne cijfer wandklok 120 cm
 5. Grote industriële metalen wandklok 60 cm
 6. LW Collection róse gouden wandklok 30 cm
 7. LW Collection wit zwarte wandklok 30 cm
 8. Marmer groene glas wandklok 30 cm
 9. Klassieke Quartz wandklok met stil uurwerk
 10. Minimalistische design wandklok

1. LW Collection XL klok 80 cm

Groot, groter, grootst wat betreft deze LW Collection klok. Met 80 cm en volledig vervaardigd uit metaal is dit geen kleine wandklok. Ontzettend statisch, stijlvol en trendy. Een moderne zwarte klok die past in een modern huis, en zeker niet standaard is.

LW Collection XL klok 80 cm
LW Collection XL klok 80 cm

Deze eyecatcher is volledig zwart en vrij minimalistisch. Wij vinden het een erg stijlvolle wandklok, die in een modern ingerichte woonkamer past. De wandklok heeft een diameter van 80 cm en een dikte van 2 cm. Wat betreft geluid, lezen wij in reacties van aankopers dat deze klok fluisterstil is. Het enige nadeel, is dat aangegeven is dat de wijzers vrij fragiel zijn. Maar eerlijk, hangt deze klok dan hoef je daar nooit meer aan te zitten.

LW Collection XL klok is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Wandklok Industrieel diameter 50 cm

Wandklokken met industriële look en feel zijn hip. Deze klok geeft een mooie ouderwetse uitstraling, simpel en recht toe aan. Een prachtig industriëel ontwerp, en juist daardoor staat deze wandklok in onze lijst met mooiste klokken van 2023.

Wandklok Industrieel diameter 50 cm
Wandklok Industrieel diameter 50 cm

De doorschijnende wijzerplaat is prachtig om het klokmechanisme te zien bewegen. Ook het gedeelte waar de uur getallen op de klok staan, is deze klok volledig doorzichtig. De prachtige klok is vervaardigd uit glas en polypropyleen. Deze industriële wandklok heeft een diameter van 50,8 cm en heeft een dikte van 7,5 cm.

Deze industriële wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

3. Brons en zwarte industriële wandklok 60 cm

Zoek je een stoere industriële wandklok met zwarte accenten, dan is deze wandklok een pracht exemplaar. De klok is robuust, oogt stoer en heeft gave details. Houdt er wel rekening mee dat de tandwielen zelf niet draaien. Fijn is daarnaast dat de cijfers op de klok groot zijn en daardoor makkelijk afgelezen kunnen worden.

Brons en zwarte industriële wandklok 60 cm
Brons en zwarte industriële wandklok 60 cm

Wat betreft een geluid of tikkend geluid wat de meeste klokken maken, lezen we dat de klok stil zou moeten zijn. Uit reviews is niet af te lezen dat deze klok veel geluid zou maken. Deze zwart met brons gecombineerde wandklok heeft een diameter van 60 cm.

Brons en zwarte industriële wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

4. LW Collection moderne cijfer wandklok 120 cm

Deze wandklok is muurvullend, met een diameter van 120 cm heb je een prachtig sierelement voor in de woonkamer. Deze wandklok bevestig je namelijk zelf aan de wand, door de cijfers vast te plakken, de klok is geheel zelfklevend.

LW Collection moderne cijfer wandklok 120 cm
LW Collection moderne cijfer wandklok 120 cm

Mocht je 120 cm diameter net wat te groot vinden, dan kun je de klok ook net wat minder breed opplakken. In dat geval sticker je de nummers net wat minder breed op de muur, minimaal aan te houden diameter is 60 cm.

LW Collection moderne cijfer wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

5. Grote industriële metalen wandklok 60 cm

Stijlvol en modern, deze grote industriële wandklok is een blikvanger in je woonkamer. Volledig vervaardigd uit metaal, volledig doorzichtig en gewoon prachtig groot. Bijzonder mooi wanneer je een groot stuk vrije ruimte hebt op een muur.

Grote industriële metalen wandklok 60 cm
Grote industriële metalen wandklok 60 cm

Het volledige frame van deze klok is uit metaal vervaardigd. De wijzers zelf zijn van kunststof gemaakt, blijkt uit de reacties van kopers. Dat metaal lijkt wellicht gehorig, maar deze klok blijkt fluisterstil te zijn, wat dat betreft geen reden tot zorg. De klok heeft een diameter van 60 cm en een dikte van 2.5 cm.

Deze grote industriële metalen wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

6. LW Collection róse gouden wandklok 30 cm

Een trendy en stijlvolle róse gouden wandklok van LW Collection, dat is hoe we deze klok het beste kunnen omschrijven. Deze vrij neutrale róse gouden wandklok past eigenlijk in ieder interieur type, al heeft een wat modern interieur de voorkeur om goed te passen qua stijl.

LW Collection rosé gouden wandklok 30cm
LW Collection rosé gouden wandklok 30cm

Deze wandklok is fluisterstil, de klok tikt namelijk niet zoals de meeste klokken doen. DEze klok springt niet over per seconde, maar glijdt als het ware rond, waardoor je niet merkt dat de seconde wijzer verspringt. En dat betekent dat deze klok niet hoorbaar is, daardoor ook ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in de slaapkamer. Deze klok heeft een diameter van 30 cm.

LW Collection róse gouden wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

7. LW Collection wit zwarte wandklok 30 cm

Deze wandklok is een prachtige minimalistisch vormgegeven klok, gemaakt waarvoor klokken bedoelt zijn: klokkijken! Een mooie neutrale wandklok met een zwarte onderplaat en in wit aangegeven uren, en net wat harder witte wijzerplaten.

LW Collection wit zwarte wandklok 30 cm
LW Collection wit zwarte wandklok 30 cm

Een moderne zwarte wandklok die niet opvalt, maar zich op de achtergrond bevindt. Ook de wijzerplaten van deze klok glijden rond, in plaats van tikken per seconde. Dat maakt deze wandklok muisstil, je hoort de klok dan ook niet tikken. Dat is helemaal ideaal voor mensen die onrustig worden van tikkende klokken. Fijn ook voor in de slaapkamer. Deze wandklok van LW Collection heeft een diameter van 30 cm.

LW Collection wit zwarte wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Marmer groene glas wandklok 30 cm

Wanneer je een bijzondere wandklok wilt, is deze marmer groen gekleurde wandklok een uniek exemplaar te noemen. Deze kleurtinten zien we niet veel terug op klokken, wanneer je meer groene kleuraccenten in kamer hebt, kan dit wel eens een bijzondere toevoeging zijn.

Marmer groene glas wandklok 30 cm
Marmer groene glas wandklok 30 cm

Fijn aan deze wandklok is dat de secondewijzer niet tikt, maar juist continue glijdt. Je verliest daardoor het tikkende geluid, voor de een een groot pluspunt en voor de ander wellicht minder gevoel bij een echte wandklok. Maar fluisterstil is deze wandklok zeker. De uniek gekleurde klok heeft een diameter van 30 cm.

Deze marmer groene glas wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Klassieke Quartz wandklok met stil uurwerk

TIjdloze klokken betekent goed klassiek. De Quartz wandklok van SensaHome is z’n tijdloze klassieke klok met een antieke uitstraling. Een aanvulling op een klassiek of net ingerichte woonkamer.

Klassieke Quartz wandklok met stil uurwerk
Klassieke Quartz wandklok met stil uurwerk

De wijzerplaat van deze vintage wandklok ligt een klein stukje verdiept, wat een mooie authentieke uitstraling geeft. De wandklok is vervaardigd uit MDF, heeft een diameter van 34 cm is werkt op batterijen.

De klassieke Quartz wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

10. Minimalistische design wandklok

Wanneer je houdt van stijlvolle minimalstische details is deze klassieke wandklok van SensaHome een mooie klok. Deze klok staat het mooist tegen lichtkleurige achtergronden, zoals een lichtgrijze muur. De witte rand geeft dan een prachtig onderscheid en haalt de klok wat naar voren.

Minimalistische design wandklok
Minimalistische design wandklok

Fijn is dat deze wandklok fluisterstil zou moeten zijn, de meningen van kopers geven dat nadrukkelijk weer. Heb jij een hekel aan dat lichte getik of wil je deze wandklok gebruiken in je slaapkamer, dan is dit een muisstille keuze. Deze klassieke en muisstille wandklok heeft een diameter van 30 cm.

De minimalistische design wandklok is verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Dit bericht heeft één reactie

 1. Marie de Jonge

  Bedankt voor het delen van deze inspiratie voor klokken. Zelf zou ik graag een nieuwe klok in mijn gang willen hangen. Deze mag niet te groot zijn, dus ik moet op zoek naar een geschikte maat. Ik vind de minimalistische klokken overigens erg mooi.

Geef een reactie