Top 10 lekkerste en beste geurstokjes (2023)

Je bekijkt nu Top 10 lekkerste en beste geurstokjes (2023)
Lekkerste en beste geurstokjes

Wat is er fijner dan een woning die lekker ruikt? Geurstokjes zijn wat ons betreft de gemakkelijkste en meest elegante methode om je woning heerlijk te laten ruiken. Goede geurstokjes geven een constante geur af voor een fijn gevoel. In dit artikel laten we jou zien welke geurstokjes wij de beste en de lekkerste geurstokjes vinden van dit moment.

Onze top 10 beste geurstokjes van 2023

In dit overzicht vind je de lekkerste geurstokjes van dit moment. Wij geven je deze inzichten op basis van onze mening, maar ook op basis van reviews en de meningen van anderen. Met één van deze geurstokjes uit dit overzicht van de beste geurstokjes zit je zeker goed.

  1. Rituals The Ritual of Jing Fragrance Sticks
  2. Riverdale Elegance Geurstokjes Lotus & Jasmine
  3. Marie Stella Maris geurstokjes d’Amsterdam
  4. JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes
  5. JANZEN Home Fragrance Sticks Skin 90
  6. Marie Stella Maris Courage des Bois
  7. Riverdale Couture geurstokjes
  8. Atelier Rebul Istanbul geurstokjes
  9. Riviera Maison Ibiza Fragrance Sticks
  10. Bolsius True Scents Vanille geurstokjes

1. Rituals The Ritual of Jing Fragrance Sticks

Rituals The Ritual of Jing Fragrance Sticks
Rituals The Ritual of Jing Fragrance Sticks

Hoewel haast iedereen Rituals kent, blijft de heerlijke geur van The Ritual of Jing voor ons de lekkerste en gewoon de beste geurstokjes van dit moment.

Wij vinden de geur fijn om in de badkamer te plaatsen. Steeds wanneer je dan de deur van de badkamer open doet, komt de heerlijke geur je gelijk tegemoet.

Bij de verpakking van The Rituals of Jing geurstokjes komen 6 stokjes. Voor ons is dat helemaal niet nodig, met 3 of 4 stokjes verspreid je al onwijs veel geur. En het grote voordeel is dat daardoor de vloeistof minder snel vervliegt. Zo kun je nog langer genieten van deze heerlijke zachte geur.

Rituals The Ritual of Jing Fragrance Sticks zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Riverdale Elegance Geurstokjes Lotus & Jasmine

Riverdale Elegance Geurstokjes Lotus & Jasmine
Riverdale Elegance Geurstokjes Lotus & Jasmine

Deze Riverdale geurstokjes bevatten een heerlijke frisse geur van lotus en jasmijn. Riverdale kennen we wel als het gaat om trendy accessoires voor in de woonkamer. Dit 40 ml glazen flesje met 5 donkerzwarte geurstokjes is daar geen uitzondering op, een prachtig en chic design wat niet misstaat in een strak aangeklede kamer.

De Elegance Lotus & Jasmine geurstokjes van Riverdale zijn betaalbare geurstokjes onder de 10 euro. De geur van deze geurstokjes is lekker fris,

Riverdale Elegance Geurstokjes Lotus & Jasmine is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Marie Stella Maris geurstokjes d’Amsterdam

Marie Stella Maris geurstokjes d’Amsterdam
Marie Stella Maris geurstokjes d’Amsterdam

Deze chique geurstokjes van Marie Stella Maris hebben de geur van groene thee en citrus. Een onmtzettend frisse geurbeleving op basis van No.92 Objects d’Amsterdam parfum. Omgevormd tot mooie geurstokjes in een compacte transparant glazen fles.

In deze heerlijek frisse geur kun je allerlei smaken herkennen. Groene thee, citrusakkoorden, bergamot, citroen en een warme basis van verschillende houtsoorten en musk.

Van deze stokjes heb je met normaal gebruik zeker 3 tot wel 4 maanden plezier van één verpakking.

Marie Stella Maris geurstokjes d’Amsterdam is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes

JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes
JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes

Heerlijke wat sterkere kruidige geurstokjes van JANZEN, in de geur Earth 46. Je kunt dit omschrijven als een rijke, warme en kruidige geur, die leerachtig is met een zoete ondertoon. De geur verspreid zich zeer gemakkelijk en is duidelijk aanwezig. Je kunt de geur zelfs in de volgende kamer naast de kamer waar de geurstokjes staan nog goed ruiken.

Je kunt de JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes zeker wel spectaculair en spannend noemen, het lijkt wel of alles samen komt. Aan het design van de verpakking en van het flesje zelf is gedacht, het is een strakke vierkante glazen fles met uitstraling.

De verpakking van deze geurstokjes is 7 cm hoog en bestaat uit 200 ml inhoud. Doordat de geur zich zo gemakkelijk verspreid vinden wij dit een van de beste geurstokjes uit deze lijst.

JANZEN Home Fragrance Earth 46 geurstokjes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. JANZEN Home Fragrance Sticks Skin 90

JANZEN Home Fragrance Sticks Skin 90
JANZEN Home Fragrance Sticks Skin 90

De geuren van JANZEN behoren tot de lekkerste en de beste geurstokjes, zo ook deze geurstokjes Skin 90 van JANZEN. De geur is zeer bloemig tot fruitig, heerlijk voor in de slaapkamer of het toilet. De geur van Skin 90 kun je het beste vergelijken met de prachtige lichtroze blaadjes van Japanse kersenbloesem, ook wel de Sakura bloesem genoemd.

De kersenbloesem geur wordt gecombineerd met het frisse van lelie en de krachtige geur van de tonkaboon. Het mooie design van de 200ml vierkant hoekige design flesjes van JANZEN en de betaalbare prijs maken deze geurstokjes prachtig om iemand cadeau te geven.

JANZEN Home Fragrance Sticks Skin 90 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Marie Stella Maris Courage des Bois geurstokjes

Marie Stella Maris Courage des Bois
Marie Stella Maris Courage des Bois

Marie Stella Maris Courage des Bois is gebaseerd op de klassie geur no.76 van Courage des Bois. De geur is zeer fijn en houtig, je kunt het omschrijven als een luxueuze, warme en meer klassieke geur.

In de geur tref je tonen van ccederhout, sandelhout, oudh en patchouli. De geurstokjes verpakking van 240 ml gaan zeker z’n 3 tot 4 maanden mee. Lezen we de reacties van anderen, bevestigen zij dat de geur zeer lang blijft hangen en lang mee gaat.

Het kan ongeveer 24 uur duren voordat de geur zich goed verspreid heeft, aangezien de stokjes zich eerst goed vol zuigen met de geurstof om vervolgens de geur te verspreiden.

Marie Stella Maris Courage des Bois geurstokjes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Riverdale Couture geurstokjes

Riverdale Couture geurstokjes
Riverdale Couture geurstokjes

Deze Riverdale Couture geurstokjes zijn prachtig en hebben een erg stijlvol design, erg mooi om te gebruiken in de woonkamer. Bovendien, anders hadden we deze Couture geurstokjes niet onze lijst gezet, behoren ze tot de lekkerste geurstokjes.

De geur is kruidig met een rijke aroma. Je ruikt een zweemt van munt, hout en houtachtige noten die zeer goed samen gaan. De geur wordt door Riverdale omschreven als ‘Forest & Patchouli’.

Riverdale Couture geurstokjes zijn één van de meest stijlvolle geurstokjes uit deze lijst. De verpakking is 90 ml en de afmetingen zijn ongeveer 5 bij 9 bij 21 cm hoog.

Riverdale Couture geurstokjes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Atelier Rebul Istanbul geurstokjes

Atelier Rebul Istanbul geurstokjes
Atelier Rebul Istanbul geurstokjes

Deze geurstokjes hebben een houtige en kruidige geur,  die zeer lang blijft hangen en je gehele kamer gemakkelijk van de geur voorzien. Met zekerheid een van de beste geurstokjes van dit moment. Beduidend krachtiger in spreiding dan de gemiddelde geurstokjes. Het enige wat wij jammer vinden is dat de geurstokjes welk redelijk snel op zijn.

Een aantal meningen omschrijven dit als de beste geurstokjes die zij ooit in huis hebben gehaald. De geur blijft ontzettend lang hangen, ruikt goed en rijkt verder dan zelfs de kamer waarin de geurstokjes in staan. Er is één klein nadeel, en dat is dat de geurstokjes net wat prijziger zijn.

Atelier Rebul Istanbul geurstokjes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Riviera Maison Ibiza Fragrance Sticks

Riviera Maison Ibiza Fragrance Sticks
Riviera Maison Ibiza Fragrance Sticks

Deze zeer frisse lekkere geurstokjes Riviera Maison Ibiza hebben een unieke geur. Wij omschrijven dit als een luxueuze geur van jasmijn, citrus, vijg en cederhout. Een heerlijke geur die gemakkelijk door de gehele kamer verspreid.

Deze Riviera Maison Ibiza geurstokjes zitten in een stijlvol half transparant vierkant flesje met een grijskleurige ronde ring waarmee de geurstokjes bij elkaar worden gehouden. Stijlvol en elegant om in de woonkamer te gebruiken.

De Riviere Maison Ibiza Fragrance Sticks hebben een goede en krachtige spreiding en behoren daardoor tot de lekkerste geurstokjes van dit moment.

Riviera Maison Ibiza Fragrance Sticks zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Bolsius True Scents Vanille geurstokjes

Bolsius True Scents Vanille geurstokjes
Bolsius True Scents Vanille geurstokjes

Bolsius kennen we dan wel van heerlijke kaarsen en geurkaarsen, maar wist je dat Bolisus ook waanzinnig goede geurstokjes produceert? Deze Bolsius True Scents Vanille geurstokjes behoren tot de beste geurstokjes die je in huis kunt halen.

De naam doet al vermoeden dat het hier gaat om geurstokjes met een neutrale, zoetere vanille geur. Deze smakelijk geur wordt het meest verkocht uit de Bolsius serie, en is het meest neutral. De geur heeft veel weg van vanille, karamel, boter en koksnoot. Een heerlijke wat meer zoete geur die vooral in de woonkamer of keuken het goed doet.

Bolsius True Scents Vanille geurstokjes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie