Top 10 lekkerste en beste geurkaarsen (2023)

Je bekijkt nu Top 10 lekkerste en beste geurkaarsen (2023)
Beste geurkaarsen

In dit artikel laten we jou zien wat wij de beste en de lekkerste geurkaarsen van dit moment vinden. Wij hebben voor jou de lekkerste en de beste geurkaarsen die heerlijk ruiken geselecteerd. Dit zijn de fijnste geurkaarsen van verschillende merken, zoals een geurkaars van Rituals, geurkaarsen van Woodwick en allerlei andere heerlijke merken.

Onze top 10 beste geurkaarsen van 2023

In dit overzicht vind je de lekkerste geurkaarsen van dit moment. Wij hebben ze op basis van onze eigen mening, maar ook de mening van andere, op volgorde gezet zodat je keuze hebt uit de beste geurkaarsen. Met een van deze lekkere geurkaarsen zit je zeker weten goed!

  1. Rituals The Ritual of Jing Scented Candle
  2. Yankee Candle large Jar Home Sweet Home Geurkaars
  3. Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle
  4. Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars
  5. Bolsius Unity Touch of Softness Geurkaars
  6. Woodwick Warm Wool Geurkaars
  7. Yankee Candle Large Jar Geurkaars Christmas Magic
  8. Woodwick Hourglass Medium Geurkaars Cinnamon Chai
  9. JANZEN Scented Candle Geurkaars Skin 90
  10. Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze

1. Rituals The Ritual of Jing Scented Candle

RITUALS The Ritual of Jing Scented Candle
RITUALS The Ritual of Jing Scented Candle

Op de eerste plaats in onze lijst met beste geurkaarsen met de lekkerste geur staat de Rituals The Ritual of Jing Scented Candle. The Ritual of jing vinden wij een heerlijke subtiele geur die in ieder huis past. Het is en fleurige en verwarmende geur van heilige lotus en jujube, wat een kalmerend en verzachtend effect heeft.

Van Ritual of Jing zijn meerdere producten vergelijkbaar buiten de geurkaars zelf, wij vinden die geur de aller lekkerste van Rituals. Dat geldt ook voor deze lekkere geurkaars, heerlijk fris en niet te sterk.

Mooi ook is dat de Rituals geurkaarsen prachtig zijn vormgegeven en stijlvol staan in je huis. De kaars zelf is 12 cm hoog en heeft een diameter van 9 cm. De kaarsen branden zeer rustig en vooral ook lang met 50 branduren.

Rituals The Ritual of Jing Scented Candle is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Yankee Candle Large Jar Home Sweet Home Geurkaars

Yankee Candle large Jar Home Sweet Home Geurkaars
Yankee Candle large Jar Home Sweet Home Geurkaars

De geurkaarsen van Yankee Candle behoren met zekerheid tot de beste geurkaarsen. De geur die van deze kaarsen af komt is sterk en je ruikt de deur zelfs in een ruime kamer zeer goed.

De geur van deze ‘Home Sweet Home’ geurkaars is sterk, maar een heerlijke winterse kaneelgeur. Je kunt de geur haast zoet noemen, en verspreid zeer gemakkelijk door je huis. Een van de lekkerste geurkaarsen om te branden gedurende de winter.

De Yankee Candle Large Home Sweet Home Geurkaars is 17 cm hoog, 11 cm breed en heeft een aangegeven hoeveelheid branduren van 110 tot 150 uur.

Yankee Candle Large Jar Home Sweet Home Geurkaars is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle

Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle
Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle

Dat Rituals heerlijke geuren produceert, zal voor de meeste niet nieuw zijn. Rituals geurkaarsen zijn daar geen uitzondering in. Deze Ritual of Sakura Scented Candle is een ontzettend fijne en zachte geur die lang blijft hangen in je huis.

Deze luxe geurkaars verspreidt een verfrissende geur van kersenbloesem en rijstmelk. De kersenbloesem wordt ook wel de ‘Sakura bloesem’ genoemd, wat in Japan voor puurheid en natuur staat. Een heerlijke ontspannende en frisse geur voor in de woonkamer.

De Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle heeft een hoogte van 12 cm en een diameter van 9 cm. En de kaars heeft ongeveer 50 branduren. Het design is stijlvol en elegant, waardoor erg leuk om cadeau te geven.

Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars

Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars
Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars

De Woodwick Heartwick geurkaarsen zijn mooie brede ovaal gevormde schalen die niet alleen prachtig op tafel staan, maar daarnaast ook heerlijk ruiken! Het lijkt haast alsof er een continue parfum door de geurkaars verspreidt wordt.

De geurkaarsen hebben niet voor niets de naam Woodwick, de lonten zijn namelijk van hout gemaakt. Ze knetteren zachtjes net zoals een warm haardvuurtje.

Daarnaast is de geur krachtig in verspreiding, door de gehele kamer zul je de geur goed ruiken, maar de geur is zeker niet sterk te noemen.

Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars Linen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Bolsius Unity Touch of Softness Geurkaars

Bolsius Unity Touch of Softness Geurkaars
Bolsius Unity Touch of Softness Geurkaars

Bolsius is geen onbekende als het om kaarsen gaat. maar de Bolsius Unity serie is echt de moeite waard. Dit is de premium collectie van Bolsius, en heeft het meest strakke en moderne design van alle Bolisus kaarsen.

De geur van de Bolisus Unity Touch of Softness geurkaars is fris en fruitig. Het heeft wat weg van de fruitige geur van perzik, lychee en rozenblaadjes, maar zal zeker niet overheersend in je huis.

Deze kaars heeft een diameter van 14 cm en is 10 cm hoog. De kaarsen zijn voorzien van 3 lontjes en branden zeer gelijkmatig op. Deze geurkaarsen branden ongeveer 42 uur en hebben een gewicht van 455 gram.

Bolsius Unity Touch of Softness Geurkaars is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Woodwick Warm Wool Geurkaars

Woodwick Warm Wool Geurkaars
Woodwick Warm Wool Geurkaars

Er staat nog meer Woodwick geurkaarsen in onze lijst met beste geurkaarsen. En dat is is natuurlijk niet voor niets, het zijn gewoon onzettend lekkere geurkaarsen die prachtig zijn vormgegeven. De Woodwick Hourglass Warm Wool Geurkaars mag niet ontbreken in onze lijst.

De warme wol geur van Woodwick wordt door veel veel geurkaars liefhebbers gezien als één van de lekkerste geuren. het is een rustgevende geur van warme wol en wilde bloemen. Extra leuk zijn de houten lontjes die een knisperend effect geven, vergelijkbaar met een haardvuur. Heerlijk voor op een mooie winteravond.

De glazen huls van deze Woodwick Hourglass geurkaars is 18 cm hoog en heeft een diameter van 10 cm. De huls is voorzien van een houten deksel. Woodwick kaarsen zijn prijzige kaarsen, maar ontzettend mooi om iemand cadeau te geven. Wanneer je de branduren in ogenschouw neemt van maar liefst 130 uur, valt de prijs eigenlijk ook wel weer mee.

Woodwick Hourglass Warm Wool Geurkaars is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Yankee Candle Large jar Geurkaars Christmas Magic

Yankee Candle Large Jar Geurkaars Christmas Magic
Yankee Candle Large Jar Geurkaars Christmas Magic

Deze lekkere geurkaars heeft een geur van mandarijn, bergamot en eucalyptus, met in het hart van de kaars zilverspar, dennennaalden sap, wierook en den. Iedereen zal begrijpen dat dit heerlijke Kerstgeuren in je huis brengt. Waarmee de Yankee Candle Christmas Magic een lekkere winterse geurkaars is.

De glazen pot is 14 cm hoog en 10 cm in diameter en is voorzien van een sluitend deksel. De huls van de kaars kun je daardoor prima gebruiken om later andere voorwerpen in te bewaren en tentoon te stellen.

Yankee Candle geurkaarsen staan bekend om de krachtige verspreiding van de geur. Ook gaan de geurkaarsen lang mee, waardoor ze in onze ogen behoren tot de beste geurkaarsen van dit moment. Deze kaars heeft wel 75 tot 90 branduren! En is daarnaast een prachtig Kerstcadeau om aan iemand te geven.

Yankee Candle Medium Jar Geurkaars Christmas Magic is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Woodwick hourglass Medium Geurkaars Cinnamon Chai

Woodwick Hourglass Medium Geurkaars Cinnamon Chai
Woodwick Hourglass Medium Geurkaars Cinnamon Chai

De Woodwick Hourglass Medium Cinnamon Chai geurkaars heeft een heerlijke warme en winterse geur van kruidige kaneel en warmte van vanille, waarin je heerlijk kunt relaxen. De Hourglass vorm van Woodwick geurkaarsen is daarnaast stijlvol en prachtig om in de woonkamer te plaatsen.

De Woodwick kaarsen zijn niet alleen heerlijk ruikend, ze zijn daarnaast uniek door het gebruik van houten lontjes. Die lontjes knisperen zoals een vuurtje in een haard, fijn voor op een winterse avond.

Deze Woodwick Hourglass geurkaars zit in een glazen pot van 10 cm breed en 12 cm hoog voorzien van een houten deksel. Bezitters van deze lekkere geurkaars omschrijven de geur ook wel als een appeltaart of kaneel-achtige geur, heerlijk!

Woodwick Hourglass Medium Geurkaars Cinnamon Chai is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. JANZEN Scented Candle Geurkaars Skin 90

JANZEN Scented Candle Geurkaars Skin 90
JANZEN Scented Candle Geurkaars Skin 90

De JANZEN Scented Candle Skin 90 geurkaars heeft een fraai design is een een echte hoge kwaliteit geurkaars. De geur van deze kaars is gebaseerd op de prachtige kersenbloesem bomen uit Japan, die een zeer aangename geur verspreiden en een waar genot zijn voor je zintuigen.

De subtiele geur van kersenbloesem wordt goed verspreid door je huis, en blijft lang hangen. Wat dat betreft is deze JANZEN Scented Candle terecht opgenomen in onze lijst met beste geurkaarsen van dit moment. Heerlijk voor je gemoedsrust en echt een extra dimensie voor je interieur.

De geurkaars is 8,5 cm hoog en heeft een diameter van 7,5 cm. Het aantal branduren is wat minder, maar met 25 uur in vergelijking met de prijs nog steeds buitengewoon goed.

JANZEN Scented Candle Geurkaars Skin 90 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze

Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze
Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze

Riverdale is geen onbekende als het gaat om trendy woonaccessoires voor in en om het huis. En de geurkaarsen van Riverdale zijn helemaal zo slecht nog niet. Sterker nog, wanneer je weet voor welke geurkaarsen je moet kiezen, zijn het prijstechnisch gezien misschien wel de beste geurkaarsen die je kunt aankopen!

De Riverdale Swirl Lichtroze geurkaars heeft een bloemige geur die fris ruikt en warmte in je huis brengt. Prijstechnisch gezien is de Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze een uitblinker met haar lage prijs ten opzichte van maar liefst 80 branduren en branden bovendien zeer gelijmatig op.

De Riverdale Swirl geurkaars heeft een diameter van 10 cm en is 10 cm hoog en is voorzien van een mooi gebogen verticaal effect langs de zijkant van de kaars.

Riverdale Swirl Geurkaars Lichtroze is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie