10 Originele trouwkaarten voor de uitnodiging van jullie huwelijk (2023)

Je bekijkt nu 10 Originele trouwkaarten voor de uitnodiging van jullie huwelijk (2023)
Originele huwelijksuitnodiging kaarten

Is de datum voor jullie grote dag vastgezet, de gastenlijst compleet gemaakt en is het de hoogste tijd om de huwelijksuitnodigingen te versturen? Deze ontzettend bijzondere dag voor jullie is een speciaal moment waar een bijzondere uitnodiging bij hoort voor jullie bruiloft. In dit overzicht vind je originele en bijzondere trouwuitnodigingen met bijpassende enveloppen en envelopsluitzegels om jullie gasten uit te nodigen. Met deze inspiratie moet het lukken om een mooie trouwuitnodiging te versturen.

10 Bijzondere trouwuitnodigingen per post versturen

In ons overzicht vind je de leukste en meest bijzondere cadeau inspiratie voor mannen. Van kleine cadeautjes tot de meest bijzondere grote cadeaus voor wanneer er echt iets te vieren valt. Met één van deze mannen cadeaus zit je altijd goed.

  1. Raad eens wat?
  2. Chique velvet groen trouwkaart
  3. Yes we do! huwelijksuitnodiging
  4. Stijlvolle trouwkaart met waterverf
  5. Wij gaan trouwen!
  6. Ticket trouwkaart met houten wegwijzers
  7. Foto trouwkaart met gouden foliedruk
  8. Minimalistische trouwkaart
  9. Grappige Seal it with a kiss trouwuitnodiging
  10. Zakje geluk

1. Raad eens wat?

Het is helemaal niet nodig dat jullie uitnodigingskaart voor jullie huwelijk al te serieus of vanzelfsprekend is. Deze ‘Raad eens wat’ trouwuitnodigingen maken het juist extra bijzonder. Want begrijpt de ontvanger wel direct wat dat kaartje betekent?

Raad eens wat
Raad eens wat

Deze huwelijksuitnodiging kaarten kun je natuurlijk zelf samenstellen met een persoonlijke kaart. De kaart wordt extra mooi wanneer je kiest voor de variant van 14 bij 14 of 21 bij 21 cm. Een grappig maar vooral ontzettend leuk kaartje als bruiloft uitnodiging voor jullie gasten.

De Raad eens wat trouwuitnodiging stel je samen via Kaartje2go.

2. Chique velvet groen trouwkaart

Deze ontzettend mooie trouwkaart bevat een echte foliedruk waardoor de kaart een mooie glans krijgt. Stijlvol en een stapje bijzonderder dan een standaard kaartje. De velvet groene achtergrond samen met de gouden opdruk maken het een chique trouwkaart voor een hele bijzondere dag.

Chique velvet groen trouwkaart
Chique velvet groen trouwkaart

De binnenzijde van de kaart biedt veel ruimte, zelfs genoeg voor een foto van jullie beide en natuulijk alle belangrijke details over jullie trouwdag.

Stel jullie Chique velvet groene trouwkaart samen via Kaartje2go.

3. Yes we do! huwelijksuitnodiging

Deze moderne trouwkaart heeft een foliedruk waardoor een prachtige glans ontstaat op de uitnodigingskaart van jullie huwelijk. De binnenzijde bied veel ruimte voor een foto en alle details over jullie bijzondere dag.

Yes we do huwelijksuitnodiging
Yes we do huwelijksuitnodiging

Extra leuk is om de bijpassende envelopsluitzegel te bestellen, die ervoor zorgt dat het één mooi geheel wordt. Deze trouwkaart komt vooral mooi uit bij het formaat van 14 bij 14 cm.

Verstuur deze Yes we do uitnodiging via Kaartje2go.

4. Stijlvolle trouwkaart met waterverf

Deze stijlvolle trouwkaarten heeft een papierlook achtergrond waarop gebruik is gemaakt van waterverf en goudgekleurde bloemen. Voor deze trouwkaart zijn bijpassende envelopsluitzegels verkrijgbaar, die het geheel mooi compleet maken.

Stijvolle trouwkaart met waterverf
Stijvolle trouwkaart met waterverf

Nog bijzonderder aan deze trouwkaarten is dat de kaarten verkrijgbaar zijn als set, zo kun je ze combineren met een menukaartje, bedankkaartje en zelfs een save the date kaart alvorens je deze trouwuitnodiging verstuurd.

Start met personaliseren van deze stijlvolle trouwkaart met waterverf bij Kaartje2go.

5. Wij gaan trouwen!

Deze trouwuitnodigingskaart bevat droogbloemen van waterverf en kan gecombineerd worden met een persoonlijke foto van jullie op de binnenzijde van de kaart.

Wij gaan trouwen
Wij gaan trouwen

Maak deze huwelijksuitnodiging nog een stapje unieker door de bijpassende envelopsluitzegel te gebruiken, of combineer de kaart zelfs met een menu- of bedankkaartje in dezelfde stijl.

De Wij gaan trouwen kaart is te drukken via Kaartje2go.

6. Ticket trouwkaart met houten wegwijzers

Deze bruiloft uitnodigingskaart, of eigenlijk ticket met entree tot jullie bruiloft, is helemaal in de festival stijl met vrolijke lampjes en wegwijzers. De houten wegwijzers aan de voorzijde kun je zelf personaliseren met de locatie, tijd en jullie samen.

Ticket trouwkaart met houten wegwijzers
Ticket trouwkaart met houten wegwijzers

Aan de binnenzijde is de kaart te personaliseren met een foto en een uitgebreide tekst. Ook is er voor deze trouwkaart een bijpassende sluitzegel verkrijgbaar.

Personaleer deze ticket trouwkaart via Kaartje2go.

7. Foto trouwkaart met gouden foliedruk

Deze huwelijk uitnodigingskaart is aan de voorzijde volledig bedrukt met een prachtige foto én daarnaast een gouden foliedruk, waardoor de letters heel erg mooi uitkomen. Deze kaart is extra mooi wanneer je deze laat drukken op de 15 x 21 cm variant.

Foto trouwkaart met gouden foliedruk
Foto trouwkaart met gouden foliedruk

Heel toepasselijk bij een chique moderne bruiloft wanneer je deze kaart als set combineert met de kaartjes die in deze set vallen, zoals de menukaart en bedankkaartjes. Deze kaart past helemaal bij een chique gethematiseerde bruiloft.

Personaliseer deze trouwuitnodiging via Kaartje2go.

8. Minimalistische trouwkaart

Dat minimalistisch juist krachtig kan overkomen bewijst deze trouwuitnodiging met gouden foliedruk waardoor de letters prachtig mooi uitkomen. Bloemen, gouden haartjes en aan de binnenzijde ruimte voor een foto van jullie beide.

Minimalistische trouwkaart
Minimalistische trouwkaart

De envelopsluitzegel vertoont een mooie bloem om de set compleet te maken. In dezelfde set zijn ook mogelijkheden voor een menukaart, bedankkaart, save the date kaart en zelfs kaarten of iemand jullie bruidsmeisje wilt zijn.

Personaliseer deze minimalistische trouwkaart via Kaartje2go.

9. Grappige Seal it with a kiss trouwuitnodiging

Vrolijk en grappig is deze Seal it with a kiss huwelijksuitnodiging voor jullie bijzondere dag. Gewoon net even anders dan een standaard trouwuitnodiging en daardoor juist zo origineel. Want vergeet niet dat jullie trouwdag vooral bijzonder moet zijn en niet al te statisch.

Seal it with a kiss trouwuitnodiging
Seal it with a kiss trouwuitnodiging

Bepaal zelf de achtergrondkleur en personaliseer de rest van de kaart naar eigen wens. Een uitnodiging waar veel mensen wellicht even om moeten glimlachen, zowel voor jullie als voor de kaart zelf!

Personaliseer Seal it with a kiss trouwuitnodiging via Kaartje2go.

10. Zakje geluk trouwuitnodiging

Misschien is dit wel een van de meest unieke manieren op jullie trouwuitnodigingen naar jullie gasten te versturen. Zakje geluk van Bloompost bevat speciale bollen die jullie gasten zelf kunnen planten om zo een klavertje vier te zien opgroeien.

Zakje geluk trouwuitnodiging
Zakje geluk trouwuitnodiging

Tegen de tijd dat jullie trouwen, zijn de bollen al opgekomen en kan jullie dag niet meer stuk gaan. Zakje geluk combineer je met een persoonlijke kaartje wat meegestuurd wordt, waarmee je de gasten uitnodigt voor jullie bijzondere dag.

Verstuur jullie zakje geluk via Bloompost.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie