10 Originele en leuke bedankjes om per post te versturen (2023)

Je bekijkt nu 10 Originele en leuke bedankjes om per post te versturen (2023)
Bedankje per post versturen

Om iemand te bedanken is een leuk idee om iemand dat bedankje per post toe te laten sturen. Er zijn namelijk allerlei originele en leuke mogelijkheden om een bedankje of een klein cadeautje per post te laten bezorgen. Om iemand écht goed te bedanken is het fijn wanneer je wat origineels als bedankje kunt versturen. Een klein bedankt cadeautje, origineel bedankje of een bedankkaartje wat door de brievenbus bezorgd wordt. Wij laten je 10 originele bedankjes zien die allemaal direct naar de ontvanger per post verstuurd kunnen worden.

10 Originele bedankjes om per post te versturen

Met één van deze 10 originele bedankjes, bedank cadeautjes en bedank kaartjes kunnen allemaal bezorgd worden bij de ontvanger. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste bedank cadeautjes om aan iemand te sturen.

  1. Verkade Giftbox bedankje
  2. Bedrukte Chocolade kaart versturen
  3. Colour Fest droogbloemen per post
  4. Speciaal voor jou Glaasje Geluk
  5. Love, Beauty & Planet Shea Butter & Sandalwood bedankje per post
  6. Merci per post laten bezorgen
  7. Bedankkaart Superblij!
  8. Tony’s Chocolonely proeverijtje per post versturen
  9. M&M’s per post versturen als bedankje
  10. Keuze cadeaukaart per post

1. Verkade Giftbox bedankje

Deze Verkade Giftbox is een origineel bedankje wat je per post kunt versturen direct naar de person die jij graag wilt bedanken. Dit leuke bedankje is volledig te personaliseren, met bijvoorbeeld een foto, de naam van de ontvanger en een persoonlijke toevoeging. Alles kun je personaliseren en ook direct versturen via Yoursurpise.

Verkade Giftbox bedankje
Verkade Giftbox bedankje

De Verkade giftbox bestaat uit twee heerlijke repen van melk en pure chocolade. Jij ontwerp de giftbox naar keuze om iemand hartelijk te bedanken!

De Verkade Giftbox personaliseer en verstuur je direct via Yoursurpise.

2. Bedrukte Chocolade kaart versturen

Wil je iets origineels om iemand mee te bedanken? Kies dan voor deze zelf te bedrukken kaart van chocolade! Dit bedankje is gemaakt van een laag overheerlijke laag witte en melkchocolade. En de print die op de reep chocolade zit is volledig eetbaar! Je kunt jouw chocoladekaart zelf samenstellen via Yoursurpirse.

Bedrukte Chocolade kaart versturen
Bedrukte Chocolade kaart versturen

Een normale kaart als bedankje is zo eenvoudig, maar met deze variant geef je daar een overheerlijke draai aan. De chocoladekaart is 16,2 bij 10,8 cm groot en heeft een dikte van 1,4 cm. Met een persoonlijke foto geef je iemand een speciaal bedankje per post.

Maak en verstuur jouw Chocoladekaart direct via Yoursurpise.

3. Colour Fest droogbloemen per post

Met dit kleurrijke droogboeket laat je iemand zien dat je zijn of haar hulp enorm waardeert. Dit bedankje wordt per post verstuurd in een kartonnen pakketje en voorzien van een kaartje die jij zelf kunt kiezen en personaliseren. Dit leuke droogbloemen bedankje verstuur je via Bloompost.

Colour Fest droogbloemen per post
Colour Fest droogbloemen per post

Dit is een groot boeket wat geleverd wordt als losse bosjes met droogbloemen, zodat de ontvanger er zelf wat moois van kan maken. Het setje wordt geleverd met stylingtips, zodat er wat inspiratie opgedaan kan worden. Een heel origineel bedankje wat je per post kunt versturen.

Verstuur jouw Colour Fest droogbloemen bedankje direct via Bloompost.

4. Speciaal voor jou Glaasje Geluk

Dit bedankt cadeau kun je gewoon versturen per post, door het te bestellen en bij de ontvanger te laten bezorgen via Bloompost. Het Glaasje bevat prachtige blauwgroen gekleurde edelstenen en een groen vetplantje.

Speciaal voor jou Glaasje Geluk
Speciaal voor jou Glaasje Geluk

Als bedankje staat er een plantensteker in het potje met de tekst ‘speciaal voor jou’. Bij het setje hoort ook een persoonlijk geschreven kaart, waarvan je zelf het ontwerp mag uitkiezen. Een klein en origineel bedankje om iemand voor zijn of haar inzet of hulp te bedanken.

Het Glaasje Geluk is te versturen via Bloompost.

5. Love, Beauty & Planet Shea Butter & Sandalwood bedankje per post

Dit pakketje van Love, Beauty & Planet wordt als pakketje verstuurd naar de ontvanger. Het setje bevat uit twee heerlijke producten, een showergel van 400 ml en een body lotion van 400 ml uit de Shea Butter & Sandalwood Oil lijn. Maar, het aller leukste is natuurlijk dat je dit cadeau zelf kunt personaliseren met jouw tekst of foto via Yoursurprise!

Love Beauty & Planet bedankje per post
Love Beauty & Planet bedankje per post

Verras iemand met dit originele bedankje en zet de leukste mensen eens flink in het zonnetje. Dit heerlijke cadeau is vooral leuk doordat je het in eigen stijl kunt personaliseren, waardoor het een uniek bedankje wordt.

Verstuur het Love, Beauty & Planet bedankje via Yoursurpise.

6. Merci bedankje per post laten bezorgen

Merci chocolade op zichzelf is wellicht niet het meest originele cadeau om te geven, maar wel wanneer je er een persoonlijke twist aan toevoegt. Deze Merci Finest Selection met heerlijke chocolade kun je namelijk personaliseren met een eigen tekst of foto via YourSurprise.

Merci bedankje per post
Merci bedankje per post

Het bedankje bestaat uit 20 heerlijke chocolades in 8 verschillende chocolade specialiteiten. Denk aan melk-praliné, amandel-hazelnoot, mokka-room, en hazelnoot-praliné. Als je hier iemand niet flink mee kunt bedanken, dan lukt het nergens mee!

Bezorg een assortiment Merci per post via YourSurprise.

7. Bedankkaart Superblij!

Laat iemand weten hoe ontzettend blij je bent met hem of haar met deze ‘Superblij!’ kaart om iemand flink mee te bedanken. Soms heb je gewoon niet meer woorden nog, vandaar de ondertitel ‘This says it all’. Het kaartje kun je zelf verder personaliseren via Kaartje2go.

Bedankkaart Superblij
Bedankkaart Superblij

Extra leuk is dat je deze kaart ook kunt versturen in de afmeting 21 bij 30 cm, in plaats van het standaard kaartformaat van 10 bij 15 cm. Extra groot om iemand extra te bedanken!

Verstuur en personaliseer deze Bedankkaart via Kaartje2go.

8. Tony’s Chocolonely proeverijtje per post versturen

Een bedankje wat altijd kan is een heerlijke reep chocolade van Tony’s. Dit pakketje, het Tony’s Chocolonely proeverijtje is wel een echte extra ten opzichte van een normale reep. Zes verschillende smaken Tony’s in één assortiment om zo per post te versturen samen met een bedank kaartje via Kaartje2go.

Tonys Chocolonely proverijtje per post versturen
Tonys Chocolonely proverijtje per post versturen

De 6 reepjes hebben verschillende smaken, melk karamel-zeezout, melk noga, puur amandel-zeezout, melk hazelnoot, puur en melk chocolade. Met dit bedankje wat per post verstuurd kan worden zal de ontvanger heerlijk genieten.

Verstuur Tony’s Chocolonely proeverijtje direct via Kaartje2go.

9. M&M’s per post versturen als bedankje

Deze M&M’s giftbox is een zelf te personaliseren bedankje wat per post bezorgd zal worden bij de persoon die jij graag wilt bedanken. Gebruik een foto, logo, persoonlijke tekst en natuurlijk het bedank kaartje om jouw boodschap extra goed over te laten komen. Je kunt direct starten met personaliseren via Yoursurprise.

MM Giftbox per post versturen
MM Giftbox per post versturen

Dit M&M bedankje bestaat uit een reep Crispy en een reep met M&M’s Pinda chocolade. In de personalisatie tool zitten allerlei leuke voorbeelden zodat dit een onvergetelijk cadeautje per post wordt.

Personaliseer en verstuur jouw M&M’s giftbox direct via Yoursurpise.

10. Keuze cadeaukaart per post

Wil je iemand bedanken met een cadeaubon en een persoonlijke kaart in één? Via Kaartje2go kun je deze cadeaukaart versturen in combinatie met een bedank kaart waarmee iemand zelf kan bepalen waaraan hij of zij het bedrag wilt uitgeven. Je kunt daarbij denken aan de bekendste merken zoals Rituals, Bol.com, Zalando, Intertoys en meer.

Keuze cadeaukaart per post
Keuze cadeaukaart per post

De cadeaukaart kan ingeleverd worden bij meer dan 40 bekende merken en het bedrag hoeft niet eens in één keer verzilverd te worden. Een prachtig bedankje wat door de brievenbus bezorgd wordt en waar de ontvanger ook écht iets aan heeft.

Verstuur een kaart met cadeaukaart direct via Kaartje2go.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie