Leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar oud (2023)

Je bekijkt nu Leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar oud (2023)
Leukste speelgoed kind 2 jaar

Er is allerlei speelgoed verkrijgbaar voor kinderen van 2 jaar oud. Met welk speelgoed heb je ook goed en leuk speelgoed in handen waar ze uren zoet mee zijn? Wij zetten het leukste en populairste speelgoed voor kinderen van 2 jaar oud op een rij.

Dit leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar draagt bij aan een verbetering van het fijne motoriek, herkennen van kleuren, leren tellen en brengt een grote lading fantasie naar boven. Lees snel verder en ontdek het beste speelgoed voor een kind van 2.

De 10 beste speelgoed cadeaus voor een kind van 2 jaar

Ons overzicht staat vol met het leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar. Voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of zomaar, met één van deze stukken speelgoed heb je meter zekerheid een cadeau om aan een kind van 2 jaar te geven.

  1. SmartMax My First Safari Animals
  2. LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen
  3. Schep & leer IJscokar Deluxe
  4. Speelgoedkassa van Fisher-Price
  5. Little Dutch Houten Transportwagen
  6. LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen
  7. VTech Rijd & leer Letterlocomotief
  8. Electro Wonderpen Vormen & Kleuren
  9. Eichhorn blokken met geluid
  10. Little Dutch Houten Stapelaar Familie Gans

1. SmartMax My First Safari Animals

In deze leuke speelgoed set waarin 6 verschillende safarideuren aanwezig zijn, kunnen kinderen zelf dieren in elkaar zetten middels magneetjes. Deze bouwset van SmartMax bestaat uit 18 onderdelen, waarmee combinaties gemaakt kunnen worden van dieren.

SmartMax Safari Animals
SmartMax Safari Animals

De magneetjes die gebruikt worden in deze set zijn gemakkelijk uit elkaar te trekken voor een kind van 2 jaar. Maar gelijktijdig zijn ze meer dan sterk genoeg om ervoor te zorgen dat de diertjes in elkaar blijven zitten. Dit behoort bij het leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar. Kinderen kunnen het motoriek oefenen én daarnaast leren over diersoorten en kleuren. Met recht daardoor opgenomen op onze lijst met beste speelgoed voor een kind van 2 jaar.

SmartMax My First Safari Animals is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen 10946

Vanaf 2 jaar is het een uitgelezen moment om een kind van 2 jaar kennis te laten maken met LEGO! LEGO DUPLO is speciaal voor peuters geïntroduceerd, grote bouwblokken en veilige objecten om mee te spelen. Deze set, de LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen bestaat uit 30 onderdelen en is een waar vakantiesetje.

LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen
LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen

Het leuke van DUPLO is dat kinderen er van alles mee kunnen bedenken. Niet alleen de blokjes in elkaar zetten, maar ook fantaseren over een verhaallijn er omheen. Dit gezinnetje kan met de VW bus op vakantie, een kampvuur maken, een tent om in te slapen en de natuur opzoeken. Erg leuk als cadeau voor een kind van 2 jaar.

LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Schep & Leer IJscokar Deluxe

Deze IJscokar Deluxe is wat groter dan de andere twee fantastisch stukken speelgoed die op de eerste en tweede plek staan uit onze lijst met leukste speelgoed. Als de prijs wat gunstiger was van deze Schep & Leer IJscokar Deluxe stond deze met stip bovenaan. Kinderen van 2 jaar kunnen in deze IJscokar ontzettend veel fantasie kwijt.

Schep & Leer IJscokar Deluxe
Schep & Leer IJscokar Deluxe

En nog fijner, ze kunnen er de gehele dag zoet mee zijn! Sommige kinderen zijn niet weg te slaan bij dit speelgoedapparaat. Maak zelf combinaties van ijsjes door écht te scheppen uit de schepijs bakjes. Betaal met de meegeleverde muntjes en geldbriefjes. Laat een kind zijn of haar fantasie los, leer tellen en verzorgen. Reken maar vast uit hoeveel ijsjes jij de komende periode gaat eten!

Schep & Leer IJscokar Deluxe is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Speelgoedkassa van Fisher-Price

Een Speelgoedkassa waarbij van alles gebeurt. Je kunt aan de hendel trekken, waardoor de bel zal rinkelen en de lade open zal gaan. Knoppen die ingedrukt kunnen worden en muntjes die uit de kassa naar onderen komen rollen.

Fisher-Price Speelgoedkassa
Fisher-Price Speelgoedkassa

De Fisher-Price Speelgoedkassa bevat 7 plastic muntjes waarmee een kind van 2 jaar kan leren tellen en aankopen kan bijhouden. Een tip als bijzonder leuk speelgoed voor een kind van 2 jaar.

Speelgoedkassa Fisher-Price is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Little Dutch Speelgoed Houten transportwagen

Deze prachtige houten transportwagen is helemaal uit hout vervaardigd! Duurzaam, sterk, kwalitatief en veel mooier om cadeau te geven dan een standaard plastic speelgoed transportwagen. Een kind, en dan vooral een jongetje, kan zijn geluk niet op met deze prachtige transportwagen van Little Dutch met daarop maar liefst 4 auto’s!

Little Dutch Houten Transportwagen
Little Dutch Houten Transportwagen

De transportlader kan naar achteren toe worden uitgeklapt, waardoor de auto’s van de wagen kunnen afrijden. Met auto’s en transportwagen kan natuurlijk flink gespeeld worden door kinderen van 2 jaar.

Little Dutch Houten Transportwagen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. LEGO DUPLO Schuur, Tractor & Boerderijdieren Verzorgen

Deze DUPLO set is de grootste die wij geplaatst hebben op onze lijst met leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar. Een hele complete set met 97 verschillende onderdelen. De boerderij zelf, die opgebouwd is uit grote DUPLO blokken, tractor, boerderijdieren allerlei attributen en 4 minifiguren staan garant voor veel speelplezier.

LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen
LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen

Het leuke van deze LEGO DUPLO set is dat kinderen van 2 jaar hier een hele verhaallijn omheen kunnen bedenken. En natuurlijk kun je daar zelf goed aan bijdragen. Deze set is geschikt voor meiden en jongens van 2 jaar oud.

LEGO DUPLO Schuur Tractor & Boerderijdieren Verzorgen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. VTech Rijd & Leer Letterlocomotief

Deze Letterlocomotief van VTech bevat heel veel mogelijkheden voor kinderen van 2 jaar. Kinderen kunnen spelen met 13 dubbelzijdige blokken die geplaatst kunnen worden. Daarmee kunnen kinderen leren over letterklanken, letters, dieren, kleuren en meer. Het leuke van dit speelgoed is dat het ook direct een loopwagen is.

VTech Letterlocomotief
VTech Letterlocomotief

Door de blokjes te plaatsen in de sensor, herkend de locomotief welke blokjes je plaatst en speelt daarbij geluiden af. Daarnaast zijn er allerlei toetsen en knoppen om te ontdekken die ieder weer garant staan voor cijfers, kleuren of nieuwe bestemmingen.

VTech Rijd & Leer Letterlocomotief is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Electro Wonderpen Vormen & Kleuren

Laat een kind van 2 jaar kennis maken met verschillende vormen en kleuren met de Electro Wonderpen. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Leer een kind spelenderwijs over vormen en kleuren. Raak je het juiste antwoord aan met de Wonderpen, dan kun je een vrolijk muziekje horen en gaat het lampje branden.

Electro Wonderpen Vormen en Kleuren
Electro Wonderpen Vormen en Kleuren

Bij deze set zitten 12 grote kaarten vol met verschillende tekeningen en foto’s met daarop antwoordvakjes. Ieder blad heeft andere kleuren, vormen, structuren en silhouetten. Spelend leert een kind van 2 jaar nieuwe dingen.

Electro Wonderpen Vormen & Kleuren is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Eichhorn blokken met geluid

Deze leuke blokken set voor kinderen van 2 jaar bestaat uit blokjes die ieder een eigen geluid maken. In de set zitten 12 verschillende blokken die ieder een eigen kleur en geluid hebben. Het enige blok heeft een belletje, de ander is gevuld met kersenpitten of klotsende houten balletjes.

Eichhorn Blokken met geluid
Eichhorn Blokken met geluid

Alleen al door de vormgeving én dat ieder van de blokken een ander geluid maakt, maakt dit voor ons een van de leukste stukken speelgoed voor een kind van 2 jaar. Voor kinderen daarnaast een stimulatie van motoriek en inzicht.

Eichhorn blokken met geluid zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Little Dutch Houten Stapelaar Familie Gans

De lijst met leukste speelgoed voor een kind van 2 jaar sluiten we af met deze houten stapelaar van Little Dutch. Deze vrolijke stapelaar bestaat uit 10 ringen en 4 ganzenhoofdjes die gestapeld kunnen worden op de houten pinnen.

Little Dutch Stapelaar Familie Gans
Little Dutch Stapelaar Familie Gans

De set is niet alleen vrolijk, maar leent zich bijzonder goed om een kind van 2 jaar te leren tellen. Maak in totaal vier verschillende stapeltjes met de stevige houten onderdelen. Een kind van 2 jaar kan hier echt ontzettend lang zoet mee zijn. Veel stapelplezier!

Little Dutch Houten Stapelaar Familie Gans is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie