15 Leukste Paw Patrol speelgoed en cadeaus: Kooptips (2023)

Je bekijkt nu 15 Leukste Paw Patrol speelgoed en cadeaus: Kooptips (2023)
Leukste Paw Patrol speelgoed

De leukste Paw Patrol producten om cadeau te geven zetten wij voor jou op een rij. Wij zochten naar de leukste cadeaus en accessoires van de grappige hondjes die steeds weer te hulp schieten. Nederland is gek op deze filmfiguurtjes en een geschenk ervan maakt elk kind blij.

Hieronder vind je een overzicht vol inspiratie en tips voor een echte Paw Patrol fan. Maar ook al is je kind geen fan van de televisieserie, het merk doet het allicht goed bij de jeugd van tegenwoordig. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een product van gemaakt. Wat dacht je van een Paw Patrol step of een Paw Patrol schoolbeker? Allemaal artikelen om je kinderen blij mee te maken.

Nog leuker maak je het door je aangekochte Paw Patrol speelgoed ook met Paw Patrol cadeaupapier in te pakken!

15 leukste Paw Patrol speelgoed en cadeaus:

 1. Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan
 2. Paw Patroller Speelgoedvoertuig
 3. Totum Paw Patrol Stempelset
 4. Paw Patrol Rescue Knights Speelfigurenset
 5. Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet Paw Patrol
 6. Paw Patrol Dekbedovertrekset Ruff Ruff Rescue
 7. Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset
 8. Totum Paw Patrol Chase maken met strijkkralen
 9. Paw Patrol Adventskalender 2022
 10. Paw Patrol Grand Prix Videogame
 11. Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren
 12. Smoby Paw Patrol Scooter Driewieler Step
 13. Paw Patrol Premium Glow Pad
 14. Paw Patrol Knuffel Skye
 15. Paw Patrol True Metal Lanceerbaan

1. Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan

Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan
Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan

Het eerste speelgoed wat tot de beste en leukste Paw Patrol producten behoort is de Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan. Met deze racebaan doe je een wedstrijdje met je favoriete honden en scheur je over het traject. In de autootjes die zijn meegeleverd zitten reddingshonden Chase en Marshall die allebei willen winnen.

De racebaan werkt met behulp van sleepcontacten en op batterijen. Deze moet je er wel nog even zelf bijkopen. Er wordt aangeraden om in de bochten je snelheid te beperken, want de karretjes vliegen heel snel uit de bocht. De baan is geleverd in een mooie blauwe kleur en heeft banners en reclameborden met Paw Patrol erop aan de zijkant.

Carrera First Paw Patrol On The Track Racebaan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Paw Patroller Speelgoedvoertuig

Paw Patrol Speelgoedvoertuig
Paw Patrol Speelgoedvoertuig

Met de echte Paw Patroller zit je zeker goed. Dit reddingsvoertuig voert alle missies vliegensvlug en goed uit. Het voertuig heeft een systeem om de autootjes die erin zitten te lanceren. In de Paw Patroller passen twee voertuigen die allebei een andere kant opschieten, wanneer jij op de lanceerknop drukt.

Met Ryder kun jij je eigen verhaal verzinnen. Hij zit in een voertuig en is klaar om op missie te gaan. Klap de deuren van de Paw Patroller open en ontdek hem in het voertuig. Positioneer de banen en bepaal de richting waarop Ryder gelanceerd moet worden. Als je op de knop drukt ontstaan er geluidseffecten die herkenbaar zijn uit de serie Paw Patrol.

Paw Patroller Speelgoedvoertuig is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Totum Paw Patrol Stempelset

Totum Paw Patrol Stempelset
Totum Paw Patrol Stempelset

Eén van onze favoriete creatieve producten van Paw Patrol is de Totum stempelset. De set bestaat uit twaalf stempels met figuren uit de serie. Zo vind je Chase, Skye en Marshall op de zelf inktende stempels. Ook het logo van Paw Patrol kun je stempelen. De stempels zijn een echte must-have voor de Paw Patrol fan.

De stempels zijn handig in gebruik. Trek de dop eraf en stempelen maar. Het inktpatroon zit binnenin, waardoor de stempels het altijd doen. Elke keer geven ze een kleine hoeveelheid inkt af om je favoriete personage op papier te zetten. Met de Totum Paw Patrol Stempelset ben je creatief bezig.

Totum Paw Patrol Stempelset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Paw Patrol Rescue Knights Speelfigurenset

Paw Patrol Rescue Knights Speelfigurenset
Paw Patrol Rescue Knights Speelfigurenset

Met het transformerende kasteel van Paw Patrol speel je de leukste avonturen na. In deze speelset vind je Chase op een enorm kasteel, compleet met vlaggenmasten en een ophaalbrug. Het kasteel is wel 50 centimeter hoog en heeft 7 speelzones. Zo vind je een schatkamer, een gevangenis en een bibliotheek in het kasteel.

Speelfiguur Chase maakt de leukste avonturen mee. Zo kan hij met een katapult het reddingsnet lanceren, kan hij vanuit de schatkamer zo de gevangenis in glijden met een kantelende vloer en is er ook een draaideur in het kasteel te vinden. Het kasteel is herkenbaar uit de serie voor de vele Paw Patrol fans.

Paw Patrol Rescue Knights Speelfigurenset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet Paw Patrol

Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet Paw Patrol
Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet Paw Patrol

Het is niet meteen waar je aan denkt bij het leukste cadeau van Paw Patrol, maar toch staat de Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet ook in deze lijst. Dit komt omdat hij exclusieve content van Paw Patrol bevat en daarom ook echt een reden is om hem te kopen. De tablet is leverbaar met een kidsproof hoes in de kleuren roze of blauw.

De tablet heeft een opslag van 32 GB en is uitgevoerd met Android 10 Go. Hij is speciaal ontwikkelt voor kinderen en heeft al ruim 70 vooraf geïnstalleerde apps waar je kind zo mee aan de slag kan. Zo ook de speciale Paw Patrol content. Op de tablet zit schermtijdcontrole, is geluidsvriendelijk en heeft een blauwlichtfilter.

Kurio Tab Ultra 2 Kindertablet Paw Patrol is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Paw Patrol Dekbedovertrek Ruff Ruff Rescue

Paw Patrol Dekbedovertrek Ruff Ruff Rescue
Paw Patrol Dekbedovertrek Ruff Ruff Rescue

Is je zoon of dochter na een dag spelen nog niet klaar met Paw Patrol, dan kun je het Paw Patrol Dekbedovertrek Ruff Ruff Rescue voor hem of haar kopen. ’s Avonds kunnen ze nog even verder dromen van al hun avonturen met de reddingsbrigade. Het eenpersoons dekbedovertrek is 200 cm bij 140 cm en heeft een kussenhoes.

Het kussen is 63 cm bij 63 cm en het materiaal van de set is polyester. Op de voorkant zie je het logo met alle hondjes op een mooie dag in het gras. Een goed cadeau voor een echte fan van Paw Patrol, die er ook in de nacht geen genoeg van kan krijgen.

Paw Patrol Dekbedovertrek Ruff Ruff Recues is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset

Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset
Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset

Eén van de leukste cadeaus geïnspireerd op de film van Paw Patrol vinden wij de Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset. In de set vind je je favoriete helden in een snelle wagen. De wielen van de auto kunnen echt draaien en je kan je Paw Patrol figuur dus ook voortbewegen.

De figuurtjes zijn gegoten in metaal en daardoor een echt collectors item. Ze zijn gemaakt op schaal van 1:55. De voertuigen van Chase en Skye kun je nergens anders vinden en zijn dus alleen met deze set verkrijgbaar. De oren van alle figuurtjes wapperen achteruit omdat ze een enorme snelheid maken in hun voertuig.

Paw Patrol De Film True Metal Cadeauset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Totum Paw Patrol Chase maken met strijkkralen

Totum Paw Patrol Chase maken met strijkkralen
Totum Paw Patrol Chase maken met strijkkralen

Een cadeau van Paw Patrol dat ook nog eens creativiteit bevordert. Dan moet je de nieuwe knutselset Paw Patrol Chase maken met strijkkralen hebben van Totum. In deze set zitten alle kleuren strijkkralen die je nodig hebt om het gezicht van Chase te maken. Ook zit er een patroonvel, onderplaat en strijkpapier in de set.

De knutselset is geschikt voor meisjes en jongens vanaf vier jaar oud. Met de strijkkralen heb je urenlang knutselplezier en train je ook nog eens de fijne motoriek. Als je klaar bent met knutselen kan het hoofd van Chase onder de strijkbout en heb je je eigen kunstwerk gemaakt.

Totum Paw Patrol Chase maken met strijkkralen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Paw Patrol Adventskalender 2022

Paw Patrol Adventskalender 2022
Paw Patrol Adventskalender 2022

Heb je geen idee wat je je kind voor Sinterklaas zou willen geven, maar weet je wel dat hij of zij fan is van Paw Patrol? Dan is de Paw Patrol Adventskalender 2022 echt wat voor hem of haar. In deze kalender zitten de leukste cadeautjes van Paw Patrol verstopt. Elke dag van de maand december mag er een cadeautje worden opengemaakt.

Wanneer alles is uitgepakt heb je een geweldig wintertafereel met alle figuurtjes van Paw Patrol, kerstbomen en een winters vuur waar de honden zich aan kunnen warmen. Elke dag tot de kerstdagen is weer een nieuwe verrassing. Wat zal er vandaag weer achter het vakje in de adventskalender zitten?

Paw Patrol Adventskalender 2022 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Paw Patrol Grand Prix Videogame

Paw Patrol Grand Prix
Paw Patrol Grand Prix

Met de videogame Paw Patrol Grand Prix speel je gezellig samen met je vrienden op de XBOX, Playstation of Nintendo. Je gaat racen om de snelste te zijn, maar hebt ondertussen heel veel obstakels onderweg. Ontwijk of neem de obstakels en maak van je rit een succes.

Je Paw Patrol vriendjes kunnen in deze game de Puppy Cup winnen. Je racet met ze door Avonturenbaai en verzamelt puppytraktaties. Je kunt met wel 4 personen tegelijk racen en dat maakt het allemaal nog leuker. Het is een spel waarin plezier centraal staat, dus pak een joystick en ga voor de winst.

Paw Patrol Grand Prix Videogame is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren

Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren
Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren

Als je helemaal gek bent op Paw Patrol is het Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren een leuk speelfigurenset om mee te spelen. De set bestaat uit het hoofdkwartier van de puppy’s met allerlei interactieve functies. Zo kan het alarm afgaan en kan er licht aan in het hoofdkwartier. Met deze set speel je de Nickelodeon televisieserie helemaal na.

De uitkijktoren heeft een glijbaan waar je puppy Chase vanaf kan glijden om bij zijn eigen voertuig te komen. Je kunt de leukste verhalen maken met de puppy, het gebouw en het voertuig. Kinderen zullen urenlang speelplezier hebben met deze leuke Paw Patrol set.

Paw Patrol Hoofdkwartier met Uitkijktoren is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

12. Smoby Paw Patrol Scooter Driewieler Step

Smoby Paw Patrol Scooter Driewieler step
Smoby Paw Patrol Scooter Driewieler step

Als je zoon of dochter drie jaar is begint hij of zij al interesse te krijgen in andere manieren om zich te verplaatsen. Steppen is een sportieve bezigheid die heel simpel en gangbaar is en een makkelijke manier om van de ene plaats naar de andere plaats te komen. Je kindje zal een Paw Patrol Step helemaal te gek vinden en hem nooit meer los willen laten.

De Paw Patrol Step heeft een afbeelding van de puppy’s op de voorkant en is helemaal uitgevoerd in de kleuren van de serie. Alles aan de step is afgestemd op de Nickelodeon serie. De step heeft drie wielen zodat hij zeer stabiel rijdt over de weg en voor hele jonge kinderen ook geschikt is.

Smoby Paw Patrol Scooter Driewieler Step is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

13. Paw Patrol Premium Glow Pad

Paw Patrol Premium Glow Pad
Paw Patrol Premium Glow Pad

Eén van de leukste producten van Paw Patrol is de Premium lichtgevende Glow Pad. Met deze tekenpad teken je je favoriete honden of natuurlijk een heleboel andere dingen. Als je een tekening in de tekenpad stopt kun je gaan overtrekken en zo ontstaan de mooiste tekeningen.

Je tekenpad zal de tekening oplichten, waardoor het nog interessanter en mooier wordt. Het tekenbord werkt op batterijen en is geschikt vanaf 3 jaar. Laat jij je creatieve talenten zien met deze Paw Patrol Premium Glow Pad?

Paw Patrol Premium Glow Pad is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

14. Paw Patrol Knuffel Skye

Paw Patrol Knuffel Skye
Paw Patrol Knuffel Skye

Ben jij helemaal fan van Skye? Of hou je meer van Chase? Met een Paw Patrol knuffel zit je altijd goed. Deze zachte variant van je tekenfilmfiguurtje nodigt je uit om te knuffelen en kan ’s avonds met je mee naar bed. De knuffel is 23 centimeter groot.

De Paw Patrol knuffel is van hoge kwaliteit en is wasbaar in de machine. Hij is tot in de kleinste details afgewerkt en neemt je mee op nieuwe avonturen. Droom maar fijn in je bed met je knuffel over de mooiste avonturen van je puppy vriendjes.

Paw Patrol Knuffel Skye is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

15. Paw Patrol True Metal Lanceerbaan

Paw Patrol True Metal Lanceerbaan
Paw Patrol True Metal Lanceerbaan

De laatste binnen onze 15 leukste cadeaus van Paw Patrol is de Paw Patrol True Metal Lanceerbaan. Met deze speelfigurenset lanceer je je True Metal voertuigen via de lanceerbaan zo de lucht in. Het Paw Patrol lanceervoertuig heeft een grote baan waar je de auto’s op kunt zetten. Vervolgens kun je ze centimeters de lucht inschieten.

Lanceer het voertuig over een groot vuur, rij verder op de weg, maar kijk uit voor de wegwerkzaamheden. Ben je klaar met lanceren, dan klap je de Paw Patroller zo in en berg je alle accessoires op in het voertuig.

Paw Patrol True Metal Lanceerbaan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Het leukste Paw Patrol speelgoed

In ons overzicht staan kooptips voor het leukste Paw Patrol speelgoed. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste Paw Patrol artikelen waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten van Paw Patrol, deze selectie is vooral bedoelt om jou inspiratie te geven welke Paw Patrol artikelen je cadeau te geven.

Voor wie is Paw Patrol bedoelt?

Paw Patrol is een kinderserie uit Canada die voor het eerst werd uitgezonden in 2013 door Nickelodeon. In 2021 kreeg de televisieserie ook een film. De serie gaat over de puppy’s Chase, Skye, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker en Zuma. Zij zijn een reddingsteam dat door Ryder, een jongen, geleid wordt. Er zijn momenteel 182 afleveringen gemaakt in 9 seizoenen. De serie richt zich vooral op jonge kinderen, maar is vanwege de actie erin ook wel geschikt voor de iets oudere kinderen.

Waar is Paw Patrol cadeaupapier te koop?

Paw Patrol cadeaupapier
Paw Patrol cadeaupapier

Wil je je Paw Patrol cadeau ook inpakken met Paw Patrol cadeaupapier, dan zit je bij bol.com goed. Bij deze webshop heb je rollen inpakpapier met de lieve en heldhaftige puppy’s erop. Je krijgt meteen een set van twee rollen, waardoor je een heleboel cadeautjes kunt inpakken. Het cadeaupapier heeft een afmeting van 200 cm bij 70 cm. De achtergrond van de rol is blauw.

Paw Patrol stickers
Paw Patrol stickers

Wil je je cadeautje ook nog versieren met Paw Patrol stickers, dan heeft bol.com hier ook de oplossing voor. Het Paw Patrol stickervel heeft stickers van allerlei dingen die in de tekenfilmserie voorkomen. Zo zie je de verschillende hondjes op stickers, maar ook pootafdrukken of een bot. Je kunt de stickers naar hartenlust op je cadeautje plakken en degene die het krijgt nog meer verrassen.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie