10 Leukste originele huwelijk en trouwbedankjes inspiratie en tips

Je bekijkt nu 10 Leukste originele huwelijk en trouwbedankjes inspiratie en tips
Bruiloft bedankjes voor gasten

Samen met jullie gasten hebben jullie een ongelooflijke dag met elkaar doorgemaakt. Een bijzondere dag welteverstaan, jullie zijn getrouwd! Na afloop van de bruiloft is het een leuk om een trouwbedankje aan jullie gasten mee te geven. Ter herinnering van jullie bijzondere dag. Wij laten jullie de leukste en meest originele huwelijk bedankjes zien, om jullie te inspireren voor jullie eigen grote dag.

De 10 leukste trouwbedankjes voor jullie bruiloft

Ons overzicht bestaat uit de leukste huwelijks bedankjes in allerlei soorten en maten. Van lieve kleine bedankjes tot en met snoep en zelfs zeep die verwerkt zijn in de trouwbedankjes. Met deze inspiratie kunnen ook jullie leuke en bijzondere bedankjes voor jullie huwelijk samenstellen.

  1. Mini sneeuwbol trouwbedankje
  2. Gepersonaliseerde bellenblaas
  3. Waxinelichthouder met persoonlijke sticker
  4. Persoonlijke snoepdoosjes met eigen foto
  5. Bloempotjes met plantje
  6. Chocolade bonbons met foto in hartvorm
  7. Snoepzakjes met bedrukking
  8. Foto op per stuk verpakt chocolaatje
  9. Polaroid camera om eigen foto’s vast te leggen
  10. Originele bedankdoosjes met eigen foto

1. Mini sneeuwbol trouwbedankje

Deze mini sneeuwbolletjes van 5,5 bij 4,5 cm zijn een ultiem trouwbedankje om aan jullie gasten mee naar huis te geven. De sneeuwbolletjes zijn zelf te personaliseren aan de voor en achterzijde met een persoonlijke foto, tekst of quote via Smartphoto.

Mini sneeuwbol trouwbedankje
Mini sneeuwbol trouwbedankje

Deze vrolijke sneeuwbolletjes zijn gemaakt van acrylglas en zijn een mooie herinnering aan jullie trouwdag voor zowel jullie zelf als de gasten. De sneeuwbolletjes kunnen gepersonaliseerd en besteld worden in sets vanaf 12 stuks.

Personaliseer jullie mini sneeuwbollen trouwbedankjes via Smartphoto.

2. Gepersonaliseerde bellenblaas

Trouwen jullie op een mooie lente of zomerdag? Deel dan al vroegtijdig tijdens de bruiloft deze gepersonaliseerde flesjes bellenblaas uit die jullie met eigen foto en tekst laten bedrukken. Laat iedereen gelijktijdig de bellenblaas gebruiken en beleef samen een bijzonder moment!

Gepersonaliseerde bellenblaas
Gepersonaliseerde bellenblaas

De gasten kunnen de bellenblaas aan het einde van de dag als herinnering mee naar huis toe nemen. En gedurende de dag kan het als thema gebruikt worden. Alle kinderen die op de bruiloft zijn kunnen er natuurlijk ook heerlijk mee spelen gedurende jullie bijzondere dag.

Personaliseer jullie flesje bellenblaas via Yoursurprise.

3. Waxinelichthouder met persoonlijke sticker

Deze kleine waxinelichthouders zijn voorzien van een kaarsje met vanillegeur en een persoonlijke foto op het dekseltje. Deze bijzondere huwelijkscadeautjes voor jullie gasten zijn een mooi aandenken om mee naar huis te geven.

Waxinelichthouder met persoonlijke sticker
Waxinelichthouder met persoonlijke sticker

Wanneer het vanille kaarsje op is, kan er een waxinelichtje in geplaatst worden, zodat het houdertje nog lang gebruikt kan worden. Kies jullie mooiste foto uit en je hebt een persoonlijke trouwbedankje wat jullie gasten zullen waarderen.

Personaliseer jullie waxinelichthouder via Smartphoto.

4. Persoonlijke snoepdoosjes met eigen foto

Deze kleine snoepblikjes gevuld met pepermuntjes worden beplakt met een sticker die je zelf kunt ontwerpen. Als bedankje voor een huwelijk is het leuk om hier een foto van jullie samen te gebruiken, met bijvoorbeeld de trouwdag.

Persoonlijke snoepdoosjes met eigen foto
Persoonlijke snoepdoosjes met eigen foto

Een leuk aandenken voor jullie familie en vrienden die samen met jullie de bruiloft hebben gevierd. Extra leuk en creatief om de bedankjes in een doorzichtig folie in te pakken met een mooie strik, om het nog feestelijker te maken.

Bestel jullie persoonlijke snoepdoosjes via Smartphoto.

5. Bloempotjes met plantje

Deze vrolijke bloempotjes kun je volledig zelf laten personaliseren, ook kun je voor het trouwbedankje een klein houten plantenlabel laten bedrukken met een persoonlijke tekst.

Bloempotjes met plantje
Bloempotjes met plantje

Dit huwelijksbedankje wordt helemaal creatief wanneer je er kleine plantjes in plant die jullie zelf stekken of bij het tuincentrum halen. Een vrolijke en originele herinnering voor al jullie gasten aan jullie bijzondere trouwdag.

Personaliseer jullie bloempotjes met houten plantenlabel via Smartphoto.

6. Chocolade bonbons met foto in hartvorm

Deze kleine chocoladebonbons van 2,7 bij 1,6 cm kunnen bedrukt worden met jullie eigen foto via Yoursurprise. Verpak iedere chocolade bonbon in een doorzichtige folie met een vrolijk lint of strikje, waardoor je iedere gast er aan het einde van de dag er eentje kunt geven.

Chocolade bonbons met foto in hartvorm
Chocolade bonbons met foto in hartvorm

Een lekker huwelijksbedankje om aan het einde van jullie bruiloft mee naar huis te geven. Je kunt het zakje daarnaast ook nog vullen met een aantal mini marshmallows om er een leuk klein pakketje van te maken.

Druk jullie eigen chocolade bonbons via Yoursurprise.

7. Snoepzakjes met bedrukking

Deze snoepzakjes kun je naar eigen ontwerp laten drukken, kies uit voorbeeld ontwerpen en voeg er jullie eigen foto en persoonlijke tekst aan toe via Smartphoto. Een vrolijk huwelijksbedankje wat je vervolgens zelf kunt vullen met de lekkerste snoepjes.

Snoepzakjes met bedrukking
Snoepzakjes met bedrukking

Als snoepjes kun je bijvoorbeeld kiezen voor hartjes, kleine marshmallows of andere lekkere zoette lekkernijen.

Personaliseer jullie snoepzakjes via Smartphoto.

8. Foto op per stuk verpakt chocolaatje

Deze kleine chocolaatjes worden per stuk voor jullie verpakt en voorzien van jullie eigen foto. Een leuk trouwbedankje om aan het einde van de dag aan de gasten mee naar huis toe te geven.

Foto op per stuk verpakt chocolaatje
Foto op per stuk verpakt chocolaatje

Je hebt de keuze uit massieve of praline chocolade, het is extra gemakkelijk uitdelen doordat ieder van de chocolaatjes in een plastic blister verpakt zit. Doe er mooi lintje omheen en je hebt een bijzonder (en lekker) trouwbedankje voor jullie grote dag.

Kies jullie eigen foto’s en personaliseer via Yoursurprise.

9. Polaroid camera om eigen foto’s vast te leggen

Een origineel idee is om alle gasten op foto vast te leggen, dat zouden de gasten ook zelf kunnen doen met deze Polaroid camera. Daar komt direct een foto uit, die na afloop ook weer meegegeven kan worden aan de gasten.

Polaroid camera om eigen foto's vast te leggen
Polaroid camera om eigen foto’s vast te leggen

Kies voor een mooie locatie tijdens jullie grote dag waar die foto’s gemaakt kunnen worden, en vraag of iemand dat voor jullie wil doen. Je zou ook twee foto’s per gast of stel kunnen maken, zo hebben jullie ook één foto ter eigen herinnering.

Deze polaroid camera is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Originele bedankdoosjes met eigen foto

Ontwerp je eigen bedankdoosjes die je weer kunt vullen met iets leuks, bijvoorbeeld kleine snoephartjes en een klein kaartje met persoonlijk bedankje. Deze bedankdoosjes van 5 bij 5 cm kun je zelf laten bedrukken via Smartphoto.

Originele bedankdoosjes met eigen foto
Originele bedankdoosjes met eigen foto

Extra leuk om een mooie foto van jullie erop te zetten, met de datum van jullie trouwdag. Doe er een aantal verschillende snoepjes bij, en je trouwbedankje is al compleet.

Bestel jullie persoonlijke bedankdoosjes via Smartphoto.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie