14x Leukste brievenbus Kerstcadeaus om per post te versturen (2023)

Je bekijkt nu 14x Leukste brievenbus Kerstcadeaus om per post te versturen (2023)
Brievenbus Kerstcadeaus per post

Een origineel brievenbus Kerstcadeau wat zo bij iemand thuis bezorgt wordt? Wanneer je op zoek bent naar een leuk Kerstcadeautje wat per post bezorgt kan worden, hebben wij boordevol originele Kerstcadeaus voor je! Zelfs als last minute Kerstcadeau kun je iets leuks laten bezorgen. Of je nu op zoekt bent naar een bijzonder Kerstcadeau wat per post bezorgt wordt bij je vriendin, een leuk Kerstcadeautje door de brievenbus voor een vriend, kennis familie of je moeder. Met deze verzameling van de leuke Kerstcadeautjes per post kun je voor iedereen een leuk Kerstcadeau vinden! Wie ga jij verrassen met een bijzonder brievenbus Kerstcadeau?

14 leukste en originele brievenbus Kerstcadeaus

Ons overzicht staat boordevol met originele brievenbus Kerstcadeaus waarmee je een bijzonder persoon kunt verrassen. Alle cadeautjes worden per post bezorgt, zodat het een bijzondere verrassing die iemand niet verwacht. Dat is pas een bijzondere manier om een Kerstkaart met Kerstcadeautje te sturen en iemand echt te verrassen!

 1. Klein kerstboompje per post
 2. Kerst brownies door de brievenbus
 3. Mistletoe per post versturen
 4. Luxe bonbons Kerstwens per post
 5. Kerstboom zaden per post
 6. Kerstboom cupcakes door de brievenbus
 7. Let it Grow Kerstcadeautje per post
 8. Sneeuwbol met persoonlijke foto
 9. Kerstkoekjes per post versturen
 10. Twinkle Twinkle Litte Star
 11. Chocolademelk Kerstcadeautje
 12. Chocolade Chunk Kerstcadeautje per post
 13. Beschermengeltje per post
 14. Amaryllis brievenbus Kerstcadeau

1. Klein Kerstboompje per post

Een cadeautje wat je per post naar iemand toe kunt sturen voor de Kerstdagen is dit kleine Kerstboompje Sparkle, wat je combineert met een persoonlijk kaartje. Dit originele Kerstcadeau per post van echte dennentakjes is voorzien van lichtjes, sterretjes en slingers.

Klein Kerstboompje per post
Klein Kerstboompje per post

Dit Kerstboompje wat door de brievenbus past is een hele bijzondere manier om iemand te verrassen met een originele kerstwens. Het boompje heeft een hoogte van 35 cm en staat op een klein houten frame. Een extra leuk Kerstcadeau wat per post bezorgd zal worden!

Verstuur jouw Kerstboompje Sparkle via Bloompost.

2. Kerst brownies door de brievenbus

Deze Kerst brownies en blondies worden samen in één doosje bezorgd met allerlei leuke Kerst decoratie. En ze zijn echt om van te smullen! Natuurlijk worden ze door de brievenbus bezorgd bij de ontvanger, een origineel Kerstcadeautje wat per post verstuurd wordt.

Kerst brownies door de brievenbus
Kerst brownies door de brievenbus

Combineer deze heerlijke brownies en blondies met een persoonlijk geschreven Kerstkaartje wat je kunt toevoegen bij je bestelling. Een bijzonder Kerstcadeautje wat je kunt combineren met jouw Kerstgroet.

Verstuur deze Kerst brownies via Gefelicitaart.

3. Mistletoe per post versturen

Op zoek naar een liefdevol Kerstcadeautje wat je per post kunt versturen naar een speciaal persoon? Deze mistletoe is een origineel cadeau om liefde en vriendschap kenbaar te maken. Hiermee wens je iemand een hele liefdevolle Kerst toe!

Mistletoe per post versturen
Mistletoe per post versturen

Natuurlijk kun je een persoonlijk kaartje schrijven wat verstuurd wordt samen met jouw Mistletoe. Een bijzonder Kerstcadeautje wat door de brievenbus bezorgd wordt bij de ontvanger. Zeker weten dat hij of zij dit niet verwacht!

Verstuur deze Mistletoe met persoonlijke boodschap via Bloompost.

4. Luxe bonbons Kerstwens per post

Een klein Kerstcadeautje wat eigenlijk een altijd-goed cadeau is, zijn deze overheerlijke luxe bonbons die door de brievenbus bezorgd worden. Gevuld met de lekkerste smaken en varianten, zoals bijzondere varianten als yoghurt-aardbei tot klassieke praline bonbons.

Luxe bonbons Kerstwens per post
Luxe bonbons Kerstwens per post

Tijdens je bestelling kies je jouw Kerstkaartje waaraan je natuurlijk een persoonlijke boodschap kunt toevoegen. En juist dat in combinatie met die overheerlijke bonbons maakt het een ontzettend leuk, persoonlijk en makkelijk last minute Kerstcadeau wat je laat bezorgen.

Verstuur deze Luxe bonbons Kerstwens via Kaartje2Go.

5. Kerstboom zaden per post

Kerstboom zaadjes die per post verstuurd worden samen met een persoonlijke Kerstgroet. Als dit geen origineel Kerstcadeau is, weten wij het ook niet meer! Een grappig klein cadeautje wat per post verstuurd kan worden met een persoonlijk geschreven Kerstkaartje.

Kerstboom zaden per post
Kerstboom zaden per post

Oké, het zal vast niet lukken om deze Kerstboom te groeien voor de Kerstdagen van dit jaar, maar een grappig Kerstcadeautje is dit met zekerheid. Volgend jaar een eigen opgegroeide Nordmann kerstboom in huis!

Verstuur deze kerstboom zaden via Bloompost.

6. Kerstboom cupcakes door de brievenbus

Het zal heerlijk snoepen worden met dit originele Kerstcadeautje wat per post bezorgd zal worden. Heerlijke Kerstboom Cupcakes helemaal in stijl voor de feestdagen. Verras iemand met dit Kerstcadeautje om van te smullen!

Kerstboom cupcakes door de brievenbus
Kerstboom cupcakes door de brievenbus

Natuurlijk kun je aan je bestelling een Kerstkaartje toevoegen waarin je een persoonlijke Kerstwens schrijft voor de ontvanger. Een goed ideetje als Kerstcadeau per post wat je nog op het laatste moment kunt laten versturen.

Verstuur jouw Kerstboom cupcakes via Gefelicitaart.

7. Let it Grow Kerstcadeautje per post

Dit last minute Kerstcadeau wat door de brievenbus bezorgd zal worden, bevat dennenboomzaadjes, een leatherbag en een grondtablet om zelf een Kerstboompje te kweken! Samen met een persoonlijke geschreven Kerstgroet stuur je iemand een bijzonder cadeautje waar iemand twee keer een glimlach van op zijn of haar gezicht krijgt.

Let it Grow Kerstcadeautje per post
Let it Grow Kerstcadeautje per post

Bij ontvangst van jouw Kerstcadeautje per post, wat op zichzelf al een bijzonder leuk moment is. En natuurlijk wanneer de zaadjes opkomen en er een kleine mini spar boven de grond uit komt. Wie weet wel het kerstboompje wat komend jaar in huis zal staan!

Verstuur jouw Let it Grow Kerstcadeautje via Bloompost.

8. Sneeuwbol met persoonlijke foto

Wat is er leuker dan dwarrelende sneeuwvlokjes tijdens de Kerstdagen? Sneeuw wordt werkelijkheid met deze persoonlijke sneeuwbol waarin jullie eigen foto verwerkt wordt. Een heel speciaal Kerstcadeautje wat je per post kunt versturen naar de ontvanger.

Sneeuwbol met persoonlijke foto
Sneeuwbol met persoonlijke foto

Gebruik een mooie foto voor dit kerstgeschenk wat per post verstuurd kan worden, een sneeuwbol met gezinsfoto bijvoorbeeld die naar jullie ouders verstuurd kan worden. Een extra speciaal en bijzonder Kerstcadeautje wat een speciaal plekje zal krijgen!

Maak jouw persoonlijke sneeuwbol via Yoursurprise.

9. Kerstkoekjes per post versturen

Hmmm, om van te smullen deze heerlijke Kerstkoekjes! Extra speciaal voor de Kerstdagen om als cadeau per post te versturen. Combineer het met een persoonlijk geschreven kaartje en verstuur direct naar de ontvanger. Wie ga jij verrassen met deze overheerlijke Kerstkoeken?

Kerstkoekjes per post versturen
Kerstkoekjes per post versturen

Zoek je voor de Kerstdagen een last minute cadeau wat per post verstuurd kan worden? Dan is iets eetbaars altijd een goed idee! Gecombineerd met een persoonlijke Kerstwens geef je iemand een origineel Kerstcadeau per post.

Verstuur deze Kerstkoekjes via Gefelicitaart.

10. Twinkle Twinkle Little Star

Dit schattige boompje is een ontzettend leuk Kerstcadeautje om iemand fijne Feestdagen te wensen! Origineel en bijzonder is Twinkle Twinkle Little Star met zekerheid. Met dit leuke kleine Kerstboompje verstuur je iemand een bijzondere Kerstgroet.

Twinkle Twinkle Little Star
Twinkle Twinkle Little Star

Het brievenbus pakketje bevat een klein boompje, de Picea, samen met een glazen stolp en houten standaard. Met de leuke decoratie ‘Merry Christmas’ en een touwtje met sterretje verstuur je een heel origineel Kerstcadeautje per post.

Verstuur deze Twinkle Twinkle Little Star via Bloompost.

11. Chocolademelk Kerstcadeautje

Dat wordt dubbel genieten van heerlijke zelfgemaakte chocolademelk in twee bijzondere smaken! Dit originele Kerstcadeautje samen met een zelf uitgekozen Kerstkaart zorgt voor een bijzondere Kerstgroet naar iemand die jij waardeert.

Chocolade melk Kerstcadeautje
Chocolade melk Kerstcadeautje

En niet zomaar chocolademelk, maar echte chocolade spoons die je in een warme kop melk kunt zetten, met de smaken Marshmallows en Irish cream likeur (17%). Kies een bijzondere Kerstkaart en verstuur dit Kerstcadeautje direct naar de ontvanger!

Verstuur jouw chocolademelk Kerstcadeautje via Kaartje2Go.

12. Chocolade Chunk Kerstcadeautje per post

Een bijzondere Kerstwens sturen naar iemand die gek is van chocolade of gewoon een bijzonder Kerstcadeautje wat je per post wilt versturen? Deze Chocolade Chunk met gouden sterretjes is een origineel Kerstcadeautje wat zo door de brievenbus past.

Chocolade melk Kerstcadeautje
Chocolade melk Kerstcadeautje

Combineer dit cadeau samen met een Kerstkaartje via Kaartje2Go, en schrijf een persoonlijke boodschap. Dit chocoladereepje van melkchocolade met gouden sterretjes is een extra speciaal Kerstcadeau wat iedereen wel kan waarderen.

Verstuur jouw Kerstkaart met Chocolade Chunk via Kaartje2Go.

13. Beschermengeltje per post

Wens iemand een klein beetje extra geluk met dit beschermengeltje als Kerstwens. Het geluksmuntje met engeltje is een leuke extra wat gecombineerd wordt met een Kerstkaart die je voorziet van een persoonlijke Kerstgroet.

Beschermengeltje per post
Beschermengeltje per post

Voor wanneer je op zoek bent naar een bijzondere Kerstgroet, net even wat meer dan alleen een Kerstkaart die je per post verstuurd. Dit cadeautje zorgt voor een beetje extra bescherming en geluk, voor iemand die je waardeert of dat wel kan gebruiken. Wie verras jij een extra dosis geluk?

Verstuur dit beschermengeltje met Kerstkaart via Kaartje2Go.

14. Amaryllis brievenbus Kerstcadeau

De Kerstbloem bij uitstek is de Amaryllis! Een prachtige bloem waarmee je iemand een origineel Kerstcadeau per post toestuurt, samen met een persoonlijk geschreven Kerstkaart. Het fijne van de Amaryllis is niet alleen dat het een prachtige bloem is, maar deze blijft ook bijzonder lang mooi op de vaas.

Amaryllis brievenbus Kerstcadeau
Amaryllis brievenbus Kerstcadeau

In dit brievenbus Kerstcadeau zitten 4 stelen amaryllis en 3 stelen eucalyptus, dat staat garant voor een heerlijke frisse geur. Wie ga jij verrassen met dit originele Kerstcadeau wat zo door de brievenbus bezorgd zal worden?

Verstuur jouw brievenbus Amaryllis via Bloompost.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie