Leukste Blond Amsterdam cadeaus voor Valentijnsdag

Je bekijkt nu Leukste Blond Amsterdam cadeaus voor Valentijnsdag
Blond Amsterdam voor Valentijnsdag

Je geliefde, bekende of een ander speciaal iemand verrassen met het leukste servies van Blond Amsterdam? Dat kan óók op Valentijnsdag! Het servies met de meest vrolijke opdrukken is er ook in een speciale Valentijnstijl. Uitermate geschikt om je partner of potentiële partner te geven die er weg van is! Blond Amsterdam heeft haast ieder jaar een unieke Valentijncollectie beschikbaar. Wij nemen de proef op de som, wat zijn nu de allerleukste Blond Amsterdam stukken om je liefde te tonen? Van roze, rood, petit four tot aan XL bekers, ze zijn allemaal even romantisch!

Dit vinden wij de leukste Blond Amsterdam Valentijn artikelen

  1. Blond Amsterdam XL Bekers
  2. Blond Amsterdam Petit Fours
  3. Blond Amsterdam hartvormige kom
  4. Blond Amsterdam hartvormig bord
  5. Blond Amsterdam 3D beker
  6. Blond Amsterdam set van 2 kopjes

1. Blond Amsterdam XL Bekers

Eén van de nieuwe artikelen in de Valentijnscollectie van Blond Amsterdam is de XL beker. De beker heeft een inhoud van 0,5 liter en is verkrijgbaar in twee verschillende designs. De ene beker heeft naam Smile meegekregen en de andere beker heet Happy. De XL bekers zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig en hebben een fijne handgreep.

Blond Amsterdam You make my heart smile
Blond Amsterdam You make my heart smile

Op de Smile variant staat een afbeelding van een stelletje onder een roze dekbed en een stelletje dat elkaar romantisch vasthoudt. De beker heeft de tekst ‘You Make My Heart Smile’ als afdruk met allerlei kleine dingen die je aan Valentijnsdag doen denken er omheen. Hierbij moet je denken aan een lief briefje met kusjes erop, croissantjes, een zonnebril met glazen in de vorm van hartjes en een heerlijke mok koffie die je je geliefde brengt.

Blond Amsterdam You are my happy
Blond Amsterdam You are my happy

De beker met de naam Happy heeft de tekst ‘You Are My Happy’ erop. Rondom de tekst vind je een plaatje van een rode roos en een diamanten ketting. Het stelletje dat is afgedrukt zit aan de ene kant van de beker een pizza te eten op de bank en aan de andere kant van de beker is het meisje op de rug gesprongen van de man.

De XL bekers zijn te koop voor €9,95.

2. Blond Amsterdam Petit Fours

De Petit Fours sparen van Blond Amsterdam is voor sommige mensen een grote hobby. Dit zijn vaak de goedkoopste producten van Blond Amsterdam en ze zijn leuk te gebruiken als schaaltje om een klein koekje op te serveren als er een vriendin op visite is. De Valentijnscollectie heeft maar liefst drie nieuwe Petit Fours in het assortiment.

Blond Amsterdam Petit Four

Ten eerste is er een mooie nieuwe ronde Petit Four. Op dit schaaltje is een stuk brie afgebeeld met de tekst ‘Brie Mine’, wat natuurlijk een leuke knipoog is naar ‘Be mine’. De Petit Four heeft een diameter van 12 centimeter en is door de opdruk leuk te gebruiken als klein schaaltje voor kaas of andere hartige etenswaren.

Blond Amsterdam Petit Four

De andere twee Petit Fours zijn in de vorm van een hartje gemaakt. Ze hebben ook een diameter van 12 centimeter, maar hebben een klein opstaand randje. De ene Petit Four heeft een afbeelding van een verliefd stelletje met rozen er omheen en de tekst ‘You Make My Heart Smile’. De andere Petit Four heeft een jongen en een meisje met de tekst ‘You Are My Happy’ erop. Ook al deze Petit Fours zijn magnetron- en vaatmasmachinebestendig.

De ‘Brie mine’ petit four kost €4,95 en de Petit Fours in de vorm van een hartje zijn €6,95.

3. Blond Amsterdam Hartvormige kom

Eén van de unieke artikelen van de Valentijnscollectie van Blond Amsterdam is de hartvormige kom. Vooral de vorm is uniek hieraan. Af en toe wijkt Blond Amsterdam af van de normale vormen van het servies dat ze gebruiken. De kom is leuk om te gebruiken als ontbijtkom voor je havermout of cornflakes, maar ook als schaal op tafel met chips.

Blond Amsterdam Valentijn kom
Blond Amsterdam Valentijn kom

De hartvormige kom heeft de opdruk van een planeet, sterren en de maan. Natuurlijk wel in hippe Blond Amsterdam kleuren, zoals roze, rood en geel. De tekst die erbij staat is ‘All You Need Is Love’ en ‘You’re My Universe’. De diameter van de kom is 16 centimeter.

De hartvormige kom kost €11,95

4. Blond Amsterdam Hartvormig bord

Een ander uniek exemplaar voor Valentijnsdag is het hartvormig bord. Dit bord heeft een diameter van 22 centimeter en een klein opstaand randje. Het is ideaal om te gebruiken als ontbijtbord of als bord voor de lunch.

Blond Amsterdam Valentijn Bord
Blond Amsterdam Valentijn Bord

De grootste tekst op het bord is ‘You’re Super’. Deze valt ook als eerste op. Maar er zijn nog een heleboel andere teksten die dit bord versieren. Daarnaast zijn er ook allerlei toepasselijk afbeeldingen bij getekend. Een regenboog, een appel, een ‘loveboat’ en een barbecue bijvoorbeeld.

Het hartvormig bord kost €12,95

5. Blond Amsterdam 3D beker

Ook nieuw in de Valentijnscollectie is de 3D beker van Blond Amsterdam. De mok die met 0,35 liter gevuld kan worden is een eyecatcher. De beker staat volgeschreven met zoetsappige teksten als ‘You Set Me On Fire’ en ‘I Love You A Latte’. Hij heeft een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 11 centimeter en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Blond Amsterdam Valentijn 3D beker
Blond Amsterdam Valentijn 3D beker

Naast de opvallende teksten op de mok, zijn er ook allerlei leuke afbeeldingen geschilderd. Onder andere een koffie latte en een lucifer met vuur. Dit slaat natuurlijk weer op de teksten die worden gebruikt. In het midden is de afdruk te vinden van een groot rood hart met ‘love’ erin.

Wat er 3D aan deze mok is, is ons nog niet echt opgevallen. Wij denken echter dat het iets boller staande hart op de beker het 3D effect moet voorstellen van dit serviesgoed.

De 3D beker kost €9,95

6. Blond Amsterdam set van 2 kopjes

Ben je nog niet uitgedronken, dan heeft Blond Amsterdam ook nog een leuke set van 2 kopjes voor jou. Deze set heeft ook weer de leukste teksten, maar de belangrijkste tekst op de kopjes is ‘I Love You’ en op het andere kopje ‘I Know’.

Blond Amsterdam Valentijn set van 2 kopjes
Blond Amsterdam Valentijn set van 2 kopjes

De hoofdtoon van de bekers is rood, omdat het grote hart op de zijkant helemaal rood is. Verder zien we onder andere weer de grappige teksten terugkomen met bijbehorende afbeeldingen. Onder andere van een zout en peper stel, een cactus en grote laarzen. De mokjes liggen fijn in de hand, omdat ze geen oor hebben. Ideaal geschikt voor een verliefd koppel. De inhoud van de mok is 0,20 liter en ook deze zijn magnetron-  en vaatwasserbestendig.

De leuke set met kopjes kost €14,95

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie