10 leuke en geschikte huwelijkscadeau ideeën voor collega’s

Je bekijkt nu 10 leuke en geschikte huwelijkscadeau ideeën voor collega’s
Leuke huwelijkscadeaus voor een collega

Ben je uitgenodigd voor het huwelijk van één van jouw collega’s? Wat ontzettend leuk dat je daar bij mag zijn! Natuurlijk wil je niet met lege handen aankomen en ga je op zoek naar een geschikt huwelijkscadeau voor jouw collega wat in de smaak zal vallen. Soms heeft het echtpaar als cadeau tip een envelopje op de trouwkaart zijn, vaak hebben zij dan al een eigen doel in ogen en vragen ze gasten om als cadeau een geldbedrag te geven. Anderen laten het volledig open zodat je met een leuk huwelijkscadeau kunt aankomen. Maar over leuke huwelijkscadeaus gesproken, wat geef je eigenlijk als cadeau bij bruiloft van een collega?

Originele huwelijkscadeau om te geven aan een collega

En daar zijn wij er voor je, wij hebben ons best gedaan om de leukste huwelijks cadeaus voor collega’s op een rij te zetten. Ongetwijfeld dat hier een leuk cadeau bij staat voor de bruiloft van jouw collega.

  1. Gegraveerde glazen theelicht met kaarthouder
  2. The Adventure Book
  3. Licor 43 in gepersonaliseerde kist
  4. Espresso kopjes met schoteltjes
  5. Bruidspaar eierdoppen
  6. Gegraveerde karaf
  7. Het Bucketlist boek voor koppels
  8. Huisbordnummer bedrukt
  9. Luxe bonbons in gepersonaliseerde giftbox
  10. What to eat Dice

Hoeveel geld geef je als huwelijkscadeau aan een collega?

Wanneer je uitgenodigd bent voor de bruiloft van een collega is een van de eerste vragen die je jezelf afvraagt hoeveel geld je voor het huwelijkscadeau zult uitgeven. Over het algemeen wordt aan bijdrage voor het huwelijk van een collega z’n 25 tot 35 euro gereserveerd. Natuurlijk is dat afhankelijk van de band die je met je collega hebt. Voor een collega waar je wat meer afstand mee hebt, is een kleine 25 euro voldoende. Is je band sterker, en beschouw je jouw collega haast als vriend, dan mag dat bedrag wat hoger zijn, oplopend tot z’n 50 euro.

1. Gegraveerde glazen theelicht met kaarthouder

Dit originele cadeau voor de bruiloft van jouw college bestaat uit een glazen theelichtje die je zelf kunt laten graveren met een persoonlijke tekst. Laat de namen van het bruidspaar op het theelichtje graveren samen met de datum van de trouwdag via Yoursurprise.

Gegraveerde glazen theelicht met kaarthouder
Gegraveerde glazen theelicht met kaarthouder

Het theelichtje zal een mooi plekje in huis krijgen en kan steeds opnieuw worden aangestoken met een nieuw kaarsje. Het plankje eronder bevat een kaarthouder waarop je natuurlijk ook een persoonlijke geschreven kaart kunt aanbrengen.

Personaliseer jouw theelichtje via Yoursurprise.

2. The Adventure Book

Origineel is dit huwelijkscadeau met zekerheid, The Adventure Book is een cadeau waarin de mooiste avonturen verzameld kunnen worden. Prachtige reizen die het bruidspaar nog van plan zijn om te maken, kunnen in dit boek vastgelegd worden.

The Adventure Book
The Adventure Book

Een creatief cadeau waarin de mooiste reizen verzameld worden, een logboek waarin je in één oogopslag ziet in welke landen je al bent geweest met elkaar. Wat uiteindelijk een prachtig logboek zal worden met de mooiste momenten.

The Adventure Book Europe Edition is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Licor 43 in gepersonaliseerde kist

Dit cadeau is natuurlijk altijd goed om voor het trouwen van je collega te geven. Licor 43 is een bekende, heerlijke zoete likeur die jouw collega ongetwijfeld zal waarderen. Dit cadeau is eigenlijk nooit fout, en dat is wel fijn voor een collega die je wellicht net iets minder goed kent. Extra leuk is wel dat je de kist laat bedrukken via Yoursurprise, zo maak je het cadeau net wat minder standaard en een stuk specialer.

Licor 43 in gepersonaliseerde kist
Licor 43 in gepersonaliseerde kist

Voor het ontwerp van dit cadeau wat je op de bruiloft van een collega gaat geven, raden wij je aan om het neutral te houden. Kies bijvoorbeeld voor een Mr & Mrs design met een foto, of voeg alleen de namen en datum toe.

Bestel jouw Licor 43 met gepersonalsieerde kist via Yoursurprise.

4. Espresso kopjes met schoteltjes

Ken je jouw college vooral als koffieleut bij de koffiemachine op zijn werk? Dan weet je zeker dat dit huwelijks cadeau idee in de smaak zal vallen. Deze twee espresso kopjes met bijpassende schoteltjes kun je zelf laten bedrukken met de namen of zelfs foto’s van het bruidspaar via Smartphoto.

Espresso kopjes met schoteltjes
Espresso kopjes met schoteltjes

Een leuk cadeautje voor het trouwen van jouw collega, zeker wanneer je kiest voor een neutrale opdruk. Zoals bijvoorbeeld de namen van de bruid en bruidegom. Mocht je collega het nu echt niets vinden, kan hij de kopjes natuurlijk altijd nog op zijn of haar werk gebruiken.

Laat jouw espresso kopjes personaliseren via Smartphoto.

5. Bruidspaar eierdoppen

Klein, leuk en grappig als huwelijks cadeau zijn deze bruidspaar eierdoppen. Een origineel huwelijkscadeautje voor een collega die binnenkort gaat trouwen. Een cadeau waar de bruid en bruidegom ongetwijfeld om kunnen lachen, én het is natuurlijk origineel.

Bruidspaar eierdoppen
Bruidspaar eierdoppen

Het fijne hiervan is dat het geen serieus cadeau is, fijn wanneer je jouw collega privé wat minder goed kent en je eigenlijk niet zo goed kunt bedenken wat voor soort cadeau je kunt geven. Dit cadeau is gewoon altijd goed. Eventueel combineer je het met een lekkere fles drank.

Bestel jouw paar bruidspaar eierdoppen via Cadeau.nl.

6. Gegraveerde karaf

Wat prima lukt binnen het budget om als cadeau voor het huwelijk van een college is een gegraveerde karaf met de namen van de partners. Een mooi cadeau wat functioneel is en eigenlijk altijd kan. Je kunt zelf kiezen wat jij laat graveren via Yoursurprise.

Gegraveerde karaf
Gegraveerde karaf

Als cadeau voor de bruiloft van een collega houden wij er van om een vrij neutrale opdruk te kiezen. Een veilige optie is gaan voor de namen van bruid en bruidegom een hartje en de datum van de trouwdag.

Personaliseer deze karaf via Yoursurprise.

7. Het Bucketlist boek voor koppels

De leukste, grappige, unieke tot en met de meest serieuze opdrachten die voor een serieuze relatie van toepassing zijn. Dat betekent ook voor het huwelijk! Dit Bucketlist boek voor koppels is een ideaal kleiner huwelijkscadeau wat je aan een collega kunt geven.

Het Bucketlist boek voor koppels
Het Bucketlist boek voor koppels

In totaal staan er 250 opdrachten in die het koppel gedaan moet hebben. Denk aan het herbeleven van de eerste date tot en met het zetten van (plak)tattoo’s. Oftewel, boordevol leuke opdrachten en een oprecht leuk cadeau voor het huwelijk van een collega.

Het Bucketlist boek voor koppels is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Huisbordnummer bedrukt

Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een bedrukt huisbordje met de namen van de partners. Een huisbordnummer bedrukken met de namen van de partners helemaal in stijl kan via Yoursurprise. Oprecht een leuk huwelijk cadeau om aan een collega cadeau te geven.

Huisbordnummer bedrukt
Huisbordnummer bedrukt

Ken je jouw collega een beetje? Dan weet je wellicht ook waar hij woont, wat voor huis dat is en wat voor naambordje er mooi staat bij de voordeur.

Laat een huisbordnummer bedrukken via Yoursurprise.

9. Luxe bonbons in gepersonaliseerde giftbox

Deze luxe bonbons die er ongelooflijk lekker uit zien zijn een altijd goed cadeau bij een huwelijk van een collega. Mocht je er niet helemaal uit komen, en twijfelen over een geschikt cadeau, dan je kun beter op zekerheid spelen door wat lekkers mee te nemen met een luxe uiterlijk.

Luxe bonbons in geperfonaliseerde giftbox
Luxe bonbons in geperfonaliseerde giftbox

Deze bonbons worden geleverd in een gepersonaliseerde giftbox, die je zelf samensteld via Yoursurprise. Je kiest zelf of je 16, 25 of 36 bonbons in de giftbox laat verpakken.

Start met personaliseren van deze luxe bonbons via Yoursurprise.

10. What to eat Dice

Helpt je college een handje door voor zijn huwelijk dit cadeau te geven, de What toe at Dice set. Deze drie dobbelstenen helpen het stel voortaan om er altijd uit te komen hoe en wat zij gaan eten.

What to eat Dice
What to eat Dice

Zorgen ze samen voor het eten of kookt één van de twee alleen? Laten ze een mailtijd bezorgen of koken ze zelf? En wat voor eten gaat het vandaag worden? Kortom een leuk en grappig huwelijkscadeau voor een collega die wel van een grapje houdt.

Bestel deze What toe at Dice bij Ditverzinjeniet.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie