De lekkerste chocolade cadeaus voor chocoladeliefhebbers

Je bekijkt nu De lekkerste chocolade cadeaus voor chocoladeliefhebbers
Lekkerste chocolade cadeau

Ben je op zoek naar een lekker chocolade cadeau? Zoals een chocolade cadeau box of cadeaupakket om een chocoladeliefhebber mee te verrassen. Chocolade cadeaus zijn er voor alle gelegenheden, een verjaardag, Moederdag of Vaderdag of gewoon een chocolade bedankje. Sommige chocolade cadeaus zijn leuk om zo te geven, andere kun je versturen per post. Of je kunt zelfs de cadeau chocolade personaliseren met bijvoorbeeld een tekst voor een extra speciaal cadeau. In dit artikel vindt je inspiratie voor de leukste en vooral ook de lekkerste chocolade cadeaus.

Dit zijn de beste, leukste en lekkerste chocolade cadeaus

Chocolade cadeaus en verrassingen zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben een selectie voor jou gemaakt met de leukste en vooral ook de lekkerste chocolade. Als cadeau zit je met deze ideeën bij chocoladeliefhebbers altijd goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van gepersonaliseerde chocolade met een foto, tekst of bepaalde vorm. Of ga je voor een meer standaard maar oh zo lekkere chocoladereep?

  1. Chocolade puzzel met persoonlijke foto
  2. Proeverij van Tony’s Chocolonely chocolade cadeau
  3. Cadeaudoos Tony’s Chocolonely “Blij met jou”
  4. Chocolade cadeau voor een klusser: gereedschap van chocolade
  5. Chocolade bedankje Merci assortiment XL 675 gram
  6. Chocolade cadeau box Leonidas Chocolade Ballotin Mix
  7. Toblerone ‘Ik houdt van jou’ chocolade cadeau
  8. Feestelijke champagne fles van Chocolade
  9. Chocolade Tonýs Chocolonely Tiny Limited Edition
  10. Persoonlijke chocolade tekst in ingeblikt choco telegram stijl

1. Een chocolade puzzel gemaakt van een persoonlijke foto

Pas echt uniek wordt een chocolade cadeau wanneer je er een persoonlijke touch aan toevoegt. GefeliciTAART heeft een hele bijzondere mogelijkheid om je chocolade cadeau nog specialer te maken. Namelijk een chocolade foto puzzel met een door jou zelf ingediende foto.

Chocolade puzzel met persoonlijke foto
Chocolade puzzel met persoonlijke foto

De puzzel bestaat uit 24 stukjes heerlijke melkchocolade als een puzzelvorm en wordt geleverd in een doosje. Het chocolade cadeau kun je zo extra speciaal maken, bijvoorbeeld van een bedankje voor een bijzondere gebeurtenis.

Chocolade puzzel met persoonlijke foto is samen te stellen bij GefeliciTAART.

2. Proeverij van Tony’s Chocolonely chocolade cadeau

Waarmee je écht altijd goed zit is wanneer je een chocoladereep van Chocolonely cadeau geeft. Nog lekkerder is het wanneer je een proeverijtje geeft waarin 6 smaken repen zitten in verschillende smaken. Door veel chocolade liefhebbers, vrouwen en moeders wordt Tony Chocolonely als verrukkelijk bestempeld.

Proverij van Tony’s Chocolonely chocolade cadeau
Proverij van Tony’s Chocolonely chocolade cadeau

In het proeverijtje van Tony Chocolonely vindt je chocolade met karamel, melkvulling, amandel, hazelnoot en nougat. Er zal echt niemand zijn die van dit chocolade cadeau niet blij wordt!

Tony’s Chocolonely Proeverijtje Chocolade cadeau is verkrijgbaar bij bol.com.

3. Chocolade Cadeaudoos Tony’s Chocolonely “Blij met jou”

Wanneer je iemand wil verrassen met chocolade is de chocolade cadeaudoos van Tony’s Chocolonely een goede optie, daarin zit een melk chocoladereep en er zit een Melk Noga chocoladereep in. Die laatste heeft de tekst “Blij met jou”.

Cadeaudoos Tony’s Chocolonely “Blij met jou”
Cadeaudoos Tony’s Chocolonely “Blij met jou”

Het leuke van dit deze chocolade cadeaudoos is dat hij wordt verstuurd zonder extra verpakking er omheen. De ontvanger van jouw chocoladereep ziet zo direct de tekst “Blij met jou” op de verpakking. Hoe leuk is dat om iemand te laten weten dat je echt blij met hem of haar bent!

Cadeaudoos Tony’s Chocolonely “Blij met jou” is verkrijgbaar bij bol.com.

4. Chocolade cadeau voor een klusser, een gereedschap cadeau van chocolade

Is de persoon waaraan je het chocolade cadeau wilt geven een klusser en wil je hem of haar bedanken? Met dit chocolade gereedschap in een cadeaupakket heb je een hele unieke verrassing. In deze chocolade cadeaudoos zit een handzaag, Engelse sleutel, moersleutel en een schroevendraaien gemaakt van chocolade.

Chocolade cadeau voor een klusser gereedschap van chocolade
Chocolade cadeau voor een klusser gereedschap van chocolade

De stukken gereedschap zijn ongeveer 16 cm lang en het totale gewicht van alle chocolade is 150 gram. Een unieker en beter chocolade cadeau voor een klusser ga je niet vinden.

Weible chocolade gereedschap is verkrijgbaar bij bol.com.

5. Chocolade bedankje Merci assortiment XL 675 gram

Wat is er beter geschikt dan een bedankje met een chocolade cadeaudoos van Merci? Wanneer je iemand heel hartelijk wilt bedanken, ga je natuurlijk voor de XL versie van Merci Finest Selection Assorti. Dat is de grootste cadeaudoos met de lekkerste varianten Merci chocolade. Maar liefst 675 gram heerlijke chocolade.

Chocolade bedankje Merci assortiment XL 675 gram
Chocolade bedankje Merci assortiment XL 675 gram

Je vindt in deze chocolade cadeaudoos onder andere melkchocolade, mokka-room, melk-praliné, pure chocolademousse, pure chocolade, marsepein, hazelnoot-praliné en meer lekkers!

Merci Assortiment XL 675 gram is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Chocolade cadeau box Leonidas Chocolade Ballotin Mix assortiment

Voor een chocoladeliefhebber zit je met een chocolade cadeau box van Leonidas chocolade wel goed. Dit Belgische chocolademerk stamt van 1913 en produceert de heerlijkste chocolade. In deze chocoladecadeau doos met 500 gram Leonidas bonbons verras je een collega, jarige, vrouw of moeder ontzettend.

Chocolade cadeau box Leonidas Chocolade Ballotin Mix
Chocolade cadeau box Leonidas Chocolade Ballotin Mix

In dit doosje van 500 gram zitten de beste Leonidas pralines van witte, melk, puur en zelfs extra pure chocolade. Met heerlijke inhoud en toppings in verschillende smaken zoals aardbei, banaan, biscuit, boterroom, citroen, ganache, crunch, gianduja, likeur, mokka, nougat, pecan, truffel, zeezout en nog veel meer.

Loenidas Chocolade Ballotin Mix is verkrijgbaar bij bol.com.

7. Chocolade cadeau Toblerone ‘Ik houdt van jou’ 360 gram

Wie kent de heerlijke chocolade van Toblerone niet? De in een driehoek gevormde puntjes chocolade waar je er steeds eentje van af kunt breken. Chocolade kenners en liefhebbers weten wel hoe lekker deze chocolade is! Een heerlijk chocolade cadeau voor iemand waarvan je houdt of iemand die je speciaal wilt verrassen. Of wat dacht je van een leuk chocolade cadeau voor Moederdag?

Toblerone ‘Ik houdt van jou’ chocolade cadeau
Toblerone ‘Ik houdt van jou’ chocolade cadeau

Deze Toblerone Chocolade cadeau verpakking bevat de tekst “ik houdt van jou” en weegt 360 gram. De heerlijke melk chocolade nougat smaak gaat er bij iedereen wel in.

Toblerone ‘Ik houdt van jou’ chocolade cadeau is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Feestelijke chocolade in champagne fles van Mars Celebrations

Heb je iets te vieren of wil je iemand onwijs bedanken met een lekkere fles vol met heerlijke Mars Celebrations chocolade? Deze Feestelijke chocolade in champagne fles van Mars Celebrations bevat die heerlijke kleine Mars chocolaatjes die we allemaal wel kennen.

Feestelijke champagne fles van Chocolade
Feestelijke champagne fles van Chocolade

In deze champagne fles zitten de lekkerste kleine chocolaatjes van Mars, Twix, Snickers, Mily Way, Dove, Bounty, Dove Caramel en Malteser. In totaal 312 gram van de allerlekkerste Mars merken.

Mars Celebrations champagne fles is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Chocolade mini cadeautjes van Tony’s Chocolonely Tiny Limited Edition

In deze cadeaudoos met mini chocolaatjes van Tony’s Chocolony Tiny zitten 36 kleine chocolaatjes in 7 verschillende smaken. Deze kleine mini mix van Tony’s Chocononely is een limited editie in vrolijke regenboogkleuren. Over de smaken hoef je niet te twisten, de lekkerste smaken zitten er in, pure- en melkchocolade met nougat, karamel, hazelnoot, zeezout en pretzel.

Chocolade Tonýs Chocolonely Tiny Limited Edition
Chocolade Tonýs Chocolonely Tiny Limited Edition

Niet het grootste chocolade cadeau, maar wel één van de lekkerste en ontzettend leuk als kleinigheidje om iemand te bedanken.

Tony’s Chocolonely Tiny Limited Edition is verkrijgbaar bij bol.com.

10. Persoonlijke chocolade tekst in ingeblikt choco telegram stijl

Een cadeau van chocolade personaliseren met een eigen geschreven tekst is een van de mogelijkheden om je chocolade cadeau nog persoonlijker en specialer te maken. Dit cadeau is extra leuk om je vrienden, vriendin, vrouw of moeder een persoonlijk chocolade cadeau te geven.

Persoonlijke chocolade tekst in ingeblikt choco telegram stijl
Persoonlijke chocolade tekst in ingeblikt choco telegram stijl

Met de ingeblikt Choco telegram van gefeliciTAART heb je de mogelijkheid om een persoonlijke tekst te schrijven van 35 tekens in de vorm van heerlijke melkchocolade. En met 35 tekens kun je hele leuke teksten schrijven om iemand onwijs te bedanken!

Persoonlijke chocolade tekst in ingeblikte choco telegram stijl is verkrijgbaar bij gefeliciTAART.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie