De langste en grootste Hot Wheels racebanen overzicht (2023)

Je bekijkt nu De langste en grootste Hot Wheels racebanen overzicht (2023)
Leukste Hot Wheels racebanen overzicht

Ben je op zoek naar één van de grootste en langste racebanen van Hot Wheels? In dit overzicht laten we je kennis maken met 10 van de grootste Hot Wheels racebanen. In onze lijst staan verschillende soorten banen, waaronder verschillende thema’s met normale wagens, Monstertrucks en ook Mario Kart voertuigen.

Verder zitten er banen in met een afschiet punt, of zelfs gemotoriseerde banen met een booster die ervoor zorgen dat de Hot Wheels constant in beweging blijven. Loopings, twisters en allerlei andere gave Hot Wheels attributen.

De 10 langste en grootste racebanen van Hot Wheels

Deze 10 Hot Wheels banen behoren tot de grootste racebanen met allerlei verschillende mogelijkheden. Zoals boosters, loopings en zelfs mogelijkheden tot aansluiting op de Hot Wheels app.

  1. Hot Wheels Slot Car racebaan set (632 cm)
  2. Hot Wheels Track Builder Power Boost (600 cm)
  3. Hot Wheels Track Builder Ultra Boostkit (300 cm)
  4. Hot Wheels Mario Kart Circuit racebaan set (250 cm)
  5. Hot Wheels Spiral Speed Crash (250 cm)
  6. Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset (240 cm)
  7. Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash baan (200 cm)
  8. Hot Wheels Action Wervelende Looping racebaanset (200 cm)
  9. Hot Wheels Track Builder driedubbele Loopingset (200 cm)
  10. Hot Wheels Figure 8 Racebaan (200 cm)

1. Hot Wheels Slot Car racebaan set (632 cm)

Dit is één van de langste Hot Wheels racebanen verkrijgbaar, met een lengte van 632 is deze Slot Car racebaan een hele grote! De baan bestaat uit 2 loopings en in totaal uit 88 baandelen.

Hot Wheels Slot Car racebaan set
Hot Wheels Slot Car racebaan set

Met twee banen naast elkaar kunnen twee Hot Wheels wagens de race met elkaar aangaan. Welke wagen is de snelste?

De Hot Wheels SLot Car racebaan set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Hot Wheels Track Builder Power Boost (600 cm)

Deze Hot Wheels racebaan bestaat uit 61 baandelen en heeft een totale lengte van ruim 600 cm. Met deze racebaan kun je gebruik maken van de Hot Wheels app om digitaal je records bij te houden.

Hot Wheels Track Builder Power Boost
Hot Wheels Track Builder Power Boost

Een ontzettend snelle baan met allerlei mogelijkheden. Waaronder de 4 verschillende race- en stunt opstellingen die aangegeven staan op de verpakking.

Hot Wheels Track Builder Power Boost is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Hot Wheels Track Builder Ultra Boostkit (300 cm)

Deze Hot Wheels Ultra Boostkit is een gave baan die gemotoriseerd is en allerlei mogelijkheden kent. Deze racebaan zal ervoor zorgen dat auto’s altijd in beweging blijven wanneer je de booster gebruikt, die de auto’s weer op snelheid brengt.

Hot Wheels Track Builder Ultra Boostkit
Hot Wheels Track Builder Ultra Boostkit

Deze set bestaat uit 22 baandelen en heeft een maximale lengte van ongeveer 300 cm. Je kunt de baan op het deksel van de doos bevestigen voor een ultieme vrije val. Daarnaast zit er aan de onderkant van de bak een 4-baans sprong om een finish stunt mee te maken.

Hot Wheels Track Builder Ultra Boostkit is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Hot Wheels Mario Kart Circuit racebaan set (250 cm)

Deze lange Hot Wheels racebaan is helemaal in stijl van Mario Kart. Race met de Yoshi en Mario auto over dit iconisch circuit gebaseerd op het Mario Kart racespel. Dit betreft een dubbele racebaan, waardoor je ook echt tegen elkaar kunt racen.

Hot Wheels Mario Kart Circuit racebaan set
Hot Wheels Mario Kart Circuit racebaan set

Je kunt racen over de racebaan en de looping. Met de vlaggen kun je rondes tellen, er is een booster mogelijkheid, green shell obstakels om je tegenstander uit de baan te duwen en meer gave mogelijkheden.

De Hot Wheels Mario Kart racebaan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Hot Wheels Spiral Speed Crash (ruim 250 cm)

De Hot Wheels Spiral Speed Crash is een 70 cm hoge spiraalgevormde racebaan. De baan is gemotoriseerd, waardoor de auto’s in beweging blijven en weer naar boven geschoten worden.

Hot Wheels Spiral Speed Crash
Hot Wheels Spiral Speed Crash

De uitdaging is om meerdere voertuigen toe te voegen in de baan, net zolang tot de auto’s crashen en je weer opnieuw moet beginnen met het toevoegen van auto’s. Deze set behoort tot de grootste Hot Wheels sets verkrijgbaar.

Hot Wheels Spiral Speed Crash is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset (240 cm)

De enorm brede Hot Wheels raceset bestaat uit 5 banen die vlak naast elkaar liggen. Het is niet speciaal de langste baan, maar daardoor wel één van de grootste Hot Wheels banen. Race tegen elkaar en kijk welke auto het snelste bij de finish komt.

Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset
Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset

Wanneer een auto over de finish gaat, zal er een vraagteken boven zijn baan gaan tollen. Standaard zitten er in de set twee raceauto’s. Daar kun je natuurlijk ook je eigen auto’s of andere nieuwe Hot Wheels wagens aan toevoegen. Deze baan bevat daarnaast ook licht en geluid.

De Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash baan (200 cm)

De Wolkenkrabber Crash racebaan heeft een hoogte van maar liefst 61 cm. De naam doet het al vermoeden, deze baan is ontworpen voor ultieme crashes en biedt ruimte voor meer dan 20 auto’s.

Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash baan
Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash baan

Dit is één van de grootste Hot Wheels racebanen verkrijgbaar, de baanlengte is meer dan 200 cm en de baan bestaat uit 15 baandelen.

Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash baan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Hot Wheels Action Wervelende Looping racebaanset (ruim 200 cm)

Dit is een gigantische Hot Wheels Wervelende Looping met een hoogte van meer dan 70 cm. In die looping kunnen auto’s rondgeslingerd worden. De auto’s kunnen vanaf het startpunt gelanceerd worden, volgen een lus de looping in en zullen vervolgens automatisch de baan blijven volgen.

Hot Wheels Action Wervelende Looping racebaanset
Hot Wheels Action Wervelende Looping racebaanset

Je kunt zoveel auto’s blijven toevoegen als je wilt, maar ergens houdt het natuurlijk een keertje op. En juist dat is de kunst, hoeveel auto’s kun jij gelijktijdig door de looping laten racen?

Hot Wheels Wervelende Looping racebaanset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Hot Wheels Track Builder driedubbele Loopingset (ruim 200 cm)

Met deze Hot Wheels Track Builder maak je een driedubbele looping racebaan waarover je auto’s kunt lanceren. Je lanceert de auto’s handmatig, door met je hand op het lanceer plateau te slaan. Zorg ervoor dat je de auto met precies genoeg kracht weg laat schieten, waardoor ze door de drie loopings gaan.

Hot Wheels Track Builder driedubbele Loopingset
Hot Wheels Track Builder driedubbele Loopingset

Je kunt zowel met normale auto’s als met Monstertrucks werken die je via de twee verschillende lanceersets kunt wegschieten. Deze Hot Wheels racebaan behoort tot de grootste banen van Hot Wheels.

Hot Wheels Track Builder driedubbele Loopingset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Hot Wheels Figure 8 Racebaan (ruim 200 cm)

Deze gave Hot Wheels racebaan is een ontzettend snelle racebaan waar auto’s bloedsnel doorheen kunnen racen. Bouw zelf de racebaan om naar verschillende vormen, en kijk waarin jij de auto’s het snelste kunt laten racen.

Hot Wheels Figure 8 Racebaan
Hot Wheels Figure 8 Racebaan

Deze racebaan is ruim 200 cm lang en is gemotoriseerd waardoor je nog meer speelmogelijkheden krijgt.

De Hot Wheels Figure 8 Racebaan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie