15x ik denk aan je cadeautje versturen per post: Inspiratie en ideeën (2023)

Je bekijkt nu 15x ik denk aan je cadeautje versturen per post: Inspiratie en ideeën (2023)
Ik denk aan je cadeautjes per post

Wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Door een klein cadeautje per post te versturen laat je weten dat je aan iemand denkt. Wens iemand sterkte door een klein cadeautje te versturen, en laat zien dat iemand niet alleen is. In dit overzicht staan fijne cadeautjes om te geven, waarmee je iemand een hart onder de riem steekt, iemand een dikke knuffel geeft of iemand wat extra moed geeft. Juist bij lastige momenten is het fijn om te weten dat iemand aan je denkt. Wij verzamelen de mooiste cadeautjes en kaartjes die je per post kunt versturen wanneer je aan iemand denkt.

15 Cadeautjes dat je aan iemand denkt

In ons overzicht staan de mooiste cadeaus die per post bezorgd kunnen worden. Kleine cadeautjes die door de brievenbus passen en kaartjes waar je een persoonlijke boodschap aan kunt toevoegen. Juist dat beetje extra moeite om een kaartje te schrijven laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt.

 1. Ik denk aan jou van chocolade
 2. Speciaal voor jou zeephartje versturen
 3. Chocolade Chunk Love per post
 4. White Wonder brievenbus bloemen
 5. Lichtplantje
 6. Hug in a Cup thee versturen
 7. Pastel droogbloemen met vrolijke effecten
 8. Geluksmunt hartje per post
 9. Theemomentje versturen
 10. Dikke kus wensdoosje per post
 11. Chocolade hartjes in doosje
 12. Vrolijkheid zadenzakje
 13. Omdat ik aan je denk scrubzakjes
 14. Een zakje geluk
 15. Ik denk aan je Milka cadeautje

1. Ik denk aan jou van chocolade

De beste manier om iemand duidelijk te maken dat je aan hem of haar denkt, is door het op te schrijven! Met deze chocolade telegram bepaal je zelf de boodschap van jouw bericht. En dat is natuurlijk ‘Ik denk aan jou’, wat precies past op de kleinste chocolade telegram variant van 14 letters.

Chocolade Ik denk aan je
Chocolade Ik denk aan je

De heerlijke blokjes waarop letters staan zijn van melkchocolade, en de spaties tussen de woorden zijn van witte chocolade. Een lekkerdere manier om deze boodschap over te brengen is er niet, dat wordt smullen!

Verstuur jouw Ik denk aan je van chocolade via Yoursurprise.

2. ‘Speciaal voor jou’ zeephartje versturen

Een liefdevol gebaar om iemand te laten merken dat je aan hem of haar denkt is dit ‘Speciaal voor jou’ zeephartje. Natuurlijk combineer je dat met een persoonlijk geschreven kaartje en alles gaat zo door de brievenbus. Dit liefdevolle cadeautje per post is een echte hart onder de riem en opsteker voor iemand die dat even nodig heeft. Of gewoon zomaar als cadeautje wanneer je aan iemand denkt.

Speciaal voor jou zeephartje
Speciaal voor jou zeephartje

Besteed extra veel aandacht aan het kaartje wat je bij dit cadeautje krijgt, juist die persoonlijke boodschap zal voor iemand extra speciaal zijn. Het hartvormige zeepje heeft een warme geur met noten van perzik, jasmijn, vanille en magnolia.

Verstuur jouw ‘Speciaal voor jou’ zeephartje via Kaartje2go.

3. Chocolade Chunk Love per post

Met dit heerlijke chocolade hart laat je iemand pas echt weten dat je aan hem of haar denkt. Een klein beetje liefde kan geen kwaad tijdens een lastig moment. Of je wilt gewoon even laten weten dat je denkt aan je vriend of vriendin. Een ‘ik denk aan je’ cadeau om bij weg te smelten!

Chocolade Chunk Love per post
Chocolade Chunk Love per post

Extra fijn is dat je zelf een persoonlijk kaartje mag toevoegen bij dit cadeautje wat door de brievenbus bezorgd zal worden. Voeg een extra lief kaartje bij om iemand duidelijk te maken dat je aan hem of haar denkt. Chunk Love heeft een afmeting van 7,5 bij 7,5 cm en weegt ongeveer 60 gram.

Verstuur jouw Chocolade Chunk Love via Kaartje2go

4. White Wonder brievenbus bloemen

Om te laten blijken dat je aan iemand denkt, is het fijn om iets bijzonder te geven. Iets wat speciaal is, en vooral niet al te gewoon. Deze sneeuwwitte en stervormige bloempjes zijn echt bijzonder! Prachtige brievenbus bloemen die netjes door Bloompost verpakt worden in een kartonnen doosje. Een prachtig klein boeketje wat iemand ongetwijfeld zal waarderen.

White Wonder brievenbus bloemen
White Wonder brievenbus bloemen

De bloemen genaamd ‘White Wonder’ zijn zuidenwindlelies die je niet alledaags ziet. Ze hebben een lengte van 32 cm en zijn mooi om in kleine vaasjes neer te zettten. Al kan de ontvanger dat natuurlijk helemaal zelf bepalen. Natuurlijk wordt dit brievenbus cadeautje met een persoonlijke boodschap gecombineerd.

Verstuur de White Wonder brievenbusbloemen via Bloompost.

5. Lichtplantje

Een lichtpuntje om iemand te geven, laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt en verstuur dit lichtplantje per post. Dit bijzondere plantje leeft rechtstreeks in het vaasje, waarin ook verlichting is aangebracht. Alleen nog even water toevoegen, het lampje aanzetten en klaar!

Lichtjeplantje
Lichtjeplantje

Voeg een persoonlijk wenskaartje toe waarin je jouw bericht schrijft, zo laat je blijken dat je aan iemand denkt! Het setje is helemaal compleet gemaakt, waardoor het lampje gelijk aangezet kan worden bij ontvangst. Wie maak jij blij met dit lichtplantje per post?

Verstuur jouw lichtplantje via Bloompost.

6. Hug in a Cup thee versturen

Ken je iemand die wel een flinke knuffel kan gebruiken? Deze Hug in a Cup theezakjes zijn ontzettend fijn om per post naar iemand toe te sturen die je wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Op het vrolijke doosje en op ieder van de theezakjes staat de tekst ‘Hug in a Cup’. Dit is de ultieme manier om te laten weten dat je aan iemand denkt en een dikke knuffel wilt geven.

Hug in a Cup thee
Hug in a Cup thee

Natuurlijk combineer je de theezakjes samen met een persoonlijk geschreven kaartje wat je via Kaartje2go kunt schrijven. De kruidenthee heeft een smaak van kaneel, gember en venkel en is een flinke opkikker voor iemand die dat even nodig heeft. Aan wie stuur jij jouw knuffel in een kopje?

Verstuur deze Hug in a Cup thee via Kaartje2go.

7. Pastel droogbloemen met vrolijke effecten

Door deze pastel droogbloemen maak je iemand helemaal vrolijk! De prachtige pasteltinten maken het een elegant boeket, wat natuurlijk oneindig lang mooi zal blijven. Samen met een persoonlijk kaartje is dit een bijzonder cadeautje  om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Pastel droogbloemen met vrolijke effecten
Pastel droogbloemen met vrolijke effecten

Extra leuk is dat er in het doosje stylingtips staan zodat de droogbloemen extra mooi tot leven komen. Met de vrolijke tinten wordt je direct blij wanneer het doosje wordt opengemaakt. Wie laat jij weten dat je aan hem of haar denkt?

Verstuur je Bloomposy Pastel met kaartje met Bloompost.

8. Geluksmunt hartje per post

Met dit cadeautje steek je iemand een hart onder de riem, wens je iemand succes, of laat je gewoon even weten dat je aan iemand denkt. Dit geluksmuntje met hartje is een bijzonder cadeautje wat per post bezorgd wordt in combinatie met een kaart. Zo wens je iemand een klein beetje extra geluk toe!

Geluksmunt hartje per post
Geluksmunt hartje per post

En natuurlijk kun je zelf de boodschap van de kaart bepalen, wat eigenlijk het belangrijkste is van dit cadeautje. Die persoonlijke boodschap doet het hem namelijk, zo laat je iemand pas echt weten dat je aan hem of haar denkt.

Verstuur jouw geluksmuntje via Kaartje2go.

9. Theemomentje versturen

In dit cadeautje zitten twee heerlijke theemomentjes, een kruiden- en bloementhee in de smaken sage blend en rose blend. Een leuk cadeautje wat per post bezorgd zal worden samen met een door jou geschreven wenskaart.

Theemomentje versturen
Theemomentje versturen

Een lief cadeautje met heerlijke soorten thee om te laten weten dat je aan iemand denkt. Door de chique verpakking is het een bijzonder cadeautje om aan iemand te geven. De bloementhee is natuurlijk heerlijk en de kruidenthee zal zorgen voor wat extra frisse energie.

Verstuur dit theemomentje via Bloompost.

10. ‘Dikke kus’ wensdoosje per post

Dit lieve kleine beertje wat tevoorschijn komt wanneer het doosje wordt opengemaakt zal iemand flink opvrolijken. Geef iemand een dikke kus en knuffel door dit vrolijke cadeautje te versturen. Zo laat je iemand pas echt goed weten dat je aan hem of haar denkt.

Dikke kus wensdoosje per post
Dikke kus wensdoosje per post

Bij het wensdoosje waarin het schattige beertje zit, zit natuurlijk ook een persoonlijk kaartje die jij zelf kunt uitkiezen en schrijven. Maak daar een bijzondere boodschap van, dat beetje extra aandacht zorgt ervoor dat je goed laat zien dat je aan iemand denkt. Dat zal een warm gevoel opleveren bij de ontvanger!

Verstuur jouw wensdoosje via Kaartje2go.

11. Chocolade hartjes in doosje

Deze chocolade hartjes zijn om van te smullen! Een ontzettend leuk cadeautje per post om te laten weten dat je aan iemand denkt. Dit doosje bevat 9 chocolade hartjes van Belgische chocolade, een heerlijk doosje gevuld met liefde!

Chocolade hartjes in doosje
Chocolade hartjes in doosje

Je kunt zelf kiezen om een wenskaartje mee te versturen per post, en die voorzie je natuurlijk van een persoonlijke tekst waar je even de tijd voor neemt. Want juist daardoor wordt het een speciaal cadeautje en laat je iemand echt goed weten dat je aan hem of haar denkt.

Verstuur deze chocolade hartjes via Boeketcadeau.

12. Vrolijkheid zadenzakje

Stuur een zakje met vrolijkheid waarmee een kleurige bloemenweide gecreëerd kan worden. Wie weet wat daar voor mooie insecten en beestjes op af komen, in ieder geval zeker bijen en vlinders. Een cadeautje samen met het persoonlijke wenskaartje wat je zelf schrijft werkt perfect om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Vrolijkheid zadenzakje
Vrolijkheid zadenzakje

Dit cadeautje kun je het hele jaar rond sturen, en mag vanaf halverwege tot eind mei gezaaid worden. Een zakje met pure vrolijkheid om iemand mee te verwennen en een hart onder de riem te steken. Naar wie stuur jij jouw pakketje met vrolijkheid?

Verstuur jouw zakje vrolijkheid via Kaartje2go.

13. Omdat ik aan je denk scrubzakjes

Omdat ik aan je denk’ staat er letterlijk op de voorkant van dit originele cadeautje, samen met de tekst ‘Een kus en een knuffel’. Als dit niet toepasselijk is om iemand toe te sturen om te laten weten dat je aan hem of haar denkt, weten wij het niet meer! Met deze heerlijke scrubzakjes van Sen & Zo kan iemand even heerlijk voor zichzelf zorgen.

Omdat ik aan je denk scrubzakjes
Omdat ik aan je denk scrubzakjes

Aan wie stuur jij dit verwenmomentje per post toe? Natuurlijk combineer je ook bij dit cadeautje per post jouw persoonlijke boodschap op een kaartje. Deze heerlijke scrubs met geuren van sandelhout, zwarte peper en kardemon zijn ook te gebruiken als badzout.

Verstuur dit ‘Omdat ik aan je denk’ cadeautje via Kaartje2go.

14. Een zakje geluk

Dit is natuurlijk niet zomaar een cadeautje, maar veel meer dan dat! Hiermee geef je iemand een flinke portie geluk, zo kan het niet anders dan goed komen. Naast het zakje met geluk combineer je dit cadeautje met een persoonlijk wenskaartje, je kunt zelf de tekst bepalen en het direct naar de ontvanger versturen via Bloompost.

Een zakje geluk
Een zakje geluk

Een zakje met geluk zou geen geluk brengen wanneer er geen zaadjes in zaten voor een echt geluk plantje. De bolletjes kun je in de tuin of in een potje met aarde planten, en zorgen ervoor dat er echte klavertje vier uit zullen groeien. Succes, en geluk, verzekerd!

Verstuur dit zakje geluk via Bloompost.

15. Ik denk aan je Milka cadeautje

Een Milka reep van alphenmelk chocolade met zachte crème lust iedereen wel! Vul de tekst ‘Ik denk aan je’ verder aan op deze zelf te personaliseren Milka chocolade. Wil je iemand laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is, of iemand een hart onder de riem steken? Kies je eigen design en je persoonlijke boodschap via Yoursurprise.

Ik denk aan je Milka cadeautje
Ik denk aan je Milka cadeautje

Deze Milka giftbox is gevuld met heerlijke bloemvormige pralines met zachte alpenmelk crème vulling. Voeg je eigen tekst toe of leuk het cadeautje op met een foto. Een bijzonder cadeautje waarmee je iemand ‘Ik denk aan je’ kunt laten ervaren.

Personaliseer jouw Milka ‘Ik denk aan je’ via Yoursurprise.

Ik denk aan je cadeau per post versturen

Alle cadeaus en kaarten in ons overzicht kun je door de brievenbus laten bezorgen bij de ontvanger.  Op die manier kun je gemakkelijk een ‘ik denk aan je’ cadeautje per post laten bezorgen. Wens hem of haar sterkte en geef een klein beetje extra warmte. Wie verras jij met een kleinigheidje om te laten weten dat je aan hem of haar denkt?

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie