Het leukste Sinterklaas cadeaupapier

Je bekijkt nu Het leukste Sinterklaas cadeaupapier
Leukste Sinterklaas inpakpapier

Wij gingen op zoek naar het leukste cadeaupapier voor Sinterklaas cadeautjes. Want als je Sinterklaas cadeautjes koopt, moet je ze natuurlijk ook leuk verpakken om het cadeau nog even een verrassing te houden. We keken naar leuk Sinterklaas inpakpapier voor zowel kinderen als volwassenen en voor zowel meisjes als jongens. Er zijn ontzettend veel leuke rollen papier te vinden om je cadeau mee in te pakken.

Natuurlijk kun je bij het inpakken nog creatiever zijn. Zo kun je je cadeau inpakken op een speciale manier, zodat het op een mooie manier om het pakketje heen zit. Ook kun je het cadeau opvrolijken met linten en allerlei kaartjes of stickers.

Van Sinterklaas inpakpapier heb je vaak meer nodig dan gewoon inpakpapier. Met Sinterklaas geeft de gemiddelde Nederlander nou eenmaal iets meer cadeautjes dan tijdens een verjaardag of moederdag. Daarom is het handig om voldoende pakpapier in huis te hebben, zodat je niks te kort komt.

Wat is het leukste inpakpapier

Wij gingen op zoek naar het pakpapier dat er het allerleukst uit ziet. Het inpakpapier waarmee jij graag een cadeautje inpakt en degene die het cadeautje krijgt een gat van in de lucht springt. Het ouderwetse rode pakpapier blijft favoriet, maar we zagen een trend ontstaan met de kleuren roze en goud. Veel inpakpapier heeft mooie gouden details, maar bijvoorbeeld ook een compleet gouden achterkant. Lees snel verder voor de leukste inpakpapieren.

 1. Sinterklaas Inpakpapier Roze/Goud
 2. Dubbelzijdig Sinterklaas Cadeau Papier Pakketjes strooigoed
 3. Xenos Sinterklaas Inpakpapier Zwart met grachtenpanden
 4. Inpakset Sinterklaas Trippel Trappel
 5. Inpakset Sinterklaas wit en goud
 6. Sinterklaas Cadeaupapier Lake Blue Soft Red
 7. De Club van Sinterklaas Cadeaupapier
 8. Dakpannen Sinterklaaspapier
 9. Hema Sinterklaas Cadeaupapier
 10. Sinterklaas Cadeaupapier Kraft Blauw Metallic
 11. Inpakpapier Sinterklaas Thema Vliegtuigjes
 12. Sinterklaas Cadeaupapier Print

1. Sinterklaas Inpakpapier Roze/Goud

We starten met hip Sinterklaaspapier dat zeker de vrouwelijke cadeauontvangers wel kunnen waarderen. Dit roze met goud inpakpapier maakt een vrolijk pakketje van je Sinterklaascadeau. Het is dubbelzijdig met aan allebei de kanten een net wat andere tint roze, aan de ene kant felroze en aan de andere kant een roze tint die meer richting perzikkleur gaat.

Sinterklaas inpakpapier roze-goud
Sinterklaas inpakpapier roze-goud

De rollen zijn 50 centimeter breed en hebben maar liefst 3 meter papier. Heel fijn als je veel verschillende cadeautjes moet inpakken. Op het papier zie je gouden afbeeldingen van cadeaus, een staf, de maan, een mijter, muzieknoten en een winterpeen. Ook staan er teksten van Sinterklaasliedjes op. Je krijgt er ook nog gratis vier sluitstickers bij.

Het Sinterklaas Inpakpapier Roze/Goud is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Dubbelzijdig Sinterklaas Cadeau Papier Pakketjes Strooigoed

Dit leuke Sinterklaas cadeaupapier van CollectivWarehouse is helemaal in de kleuren wit/zwart/goud gemaakt. Aan de voorkant vind je een wit papier met zwarte cadeautjes, strooigoed en teksten erop. Aan de achterkant heb je volledig goud pakpapier. Je kunt het aan twee kanten gebruiken. De rollen zijn 30 centimeter breed en hebben 2 meter papier op de rol.

Dubbelzijdig sinterklaas cadeau papier pakketjes strooigoed
Dubbelzijdig sinterklaas cadeau papier pakketjes strooigoed

De rollen inpakpapier worden geleverd in een brievenbusdoosje. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor dit pakketje met inpakpapier. Wil je je Sinterklaas cadeautjes chique inpakken, dan is dit cadeaupapier zeker een aanrader. De gouden achterkant maakt het heel stijlvol.

Dubbelzijdig Sinterklaas Cadeau Papier Pakketjes Strooigoed is verkrijgbaar bij bol.com.

3. Xenos Sinterklaas Inpakpapier Zwart met grachtenpanden

Ook de Xenos heeft verschillende soorten Sinterklaas Inpakpapier. Wij zijn een groot fan van het zwarte inpakpapier met grachtenpandjes. Het is dan wel heel donker papier, maar het geeft helemaal de sfeer van het Sinterklaasfeest weer.

Xenos Sinterklaas inpakpapier zwart met grachtenpanden
Xenos Sinterklaas inpakpapier zwart met grachtenpanden

Op het zwarte inpakpapier staan met wit grachtenpanden, vlaggetjes, een pietenmuts, de maan, het paard van Sinterklaas en nog veel meer. Het cadeaupapier is 300 centimeter lang en 100 centimeter breed. Je hebt dus een flink stuk om je cadeaus mee in te pakken.

Xenos Sinterklaas Inpakpapier Zwart met grachtenpanden is verkrijgbaar bij Xenos.nl.

4. Inpakset Sinterklaas Trippel Trappel

Met de goud, roze en zwarte set inpakpapier Trippel Trappel pak jij je Sinterklaascadeautjes het allermooist in. De set bestaat niet alleen uit cadeaupapier, maar ook uit lintjes, zakjes en stickers. Een complete set om al je Sinterklaascadeautjes in te pakken. Het inpakpapier heeft twee zijdes. De binnenkant is gekleurd in een lichte perzikkleur. De buitenkant is wit met figuurtjes in de kleuren zwart, roze en goud.

Goud Roze en Zwarte set inpakpapier trippel trappel
Goud Roze en Zwarte set inpakpapier trippel trappel

Op het inpakpapier staan ook teksten als ‘trippel trappel’, ‘Sinterklaas kapoentje’ en ‘We zijn zo blij’. Stuk voor stuk leuke Sinterklaasliedjes die iedereen kent. Het inpakpapier is 30 centimeter breed en heeft een lengte van 3 meter. Er is krullint meegeleverd in wit en goud. Ook zijn er 6 voorgevormde Sinterklaaszakjes bij de set en krijg je nog 5 gouden hartjesstickers om het cadeau te versieren.

De Inpakset Sinterklaar Trippel Trappel is verkrijgbaar bij bol.com

5. Inpakset Sinterklaas wit en goud

Wil je echt op een hippe manier inpakken dan moet je voor de Inpakset in het wit en goud gaan. Het pakket bestaat uit 38 materialen om je cadeautjes zo feestelijk mogelijk in te pakken. Zo zitten er twee rollen pakpapier in het pakket van 30 centimeter bij 3 meter. Er worden cadeauzakjes meegeleverd, maar ook een cadeaukoker. Om het allemaal te versieren zitten er leuke kleine knijpertjes bij en ook een aantal sluitstickers. Plak ook nog een mooie krul in de kleuren zwart, wit of goud op je pakket en je cadeau is helemaal af.

Inpakset Sinterklaas wit en goud
Inpakset Sinterklaas wit en goud

Het cadeaupapier is dubbelzijdig. De ene kant is wit met allerlei daken erop, waar pieten overheen rennen. Daarbij staan super coole spreuken zoals ‘So Cool, Thanks Sint!’. De andere kant van de rol inpakpapier is eigenlijk precies hetzelfde, alleen is goud hier de achtergrondkleur. Alle cadeauzakjes hebben het gouden papier aan de binnenkant en het witte papier aan de buitenkant.

Inpakset Sinterklaas wit en goud is verkrijgbaar bij bol.com

6. Sinterklaas Cadeaupapier Lake Blue Soft Red

Eén van de leukste rollen Sinterklaaspapier vinden wij toch wel het Sinterklaas Cadeaupapier Lake Blue Soft Red. Met dit cadeaupapier van House of Products weet je dat je cadeautje altijd perfect is ingepakt. De voorkant van het papier heeft de stoomboot van Sinterklaas erop met een grappig klein sleepbootje erachter. De binnenkant is van een lichte rode kleur.

Sinterklaas cadeaupapier lake blue soft red
Sinterklaas cadeaupapier lake blue soft red

Een rol inpakpapier is 2 meter lang en 30 centimeter breed. Ze worden verstuurd in een brievenbusdoosje. Voor de mensen die nog meer cadeaus hebben om in te pakken zijn er ook rollen van 70 centimeter breed. De zachte kleuren en de jeugdige tekeningen op het papier maken van dit inpakpapier een feestje.

Sinterklaas Cadeaupapier Lake Blue Soft Red is verkrijgbaar bij bol.com

7. De Club van Sinterklaas Cadeaupapier

Iedereen kent de films en series van De Club van Sinterklaas. Hoe leuk is het om je cadeautjes in te pakken in papier van De Club van Sinterklaas. Kinderen zullen het maar wat snel herkennen en het cadeautje is dan zelfs al leuk als het nog niet is uitgepakt. Op het cadeaupapier vind je al je favoriete personages uit de film. Ook zijn er plaatjes van de stoomboot, een jute zak en het boek van Sinterklaas terug te vinden op het papier.

De Club van sinterklaas cadeaupapier
De Club van sinterklaas cadeaupapier

Het papier is er in drie verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor traditioneel rood, hip wit of voor fel blauw. De rollen zijn 70 centimeter breed en hebben 2 meter papier erop. Herken jij de pieten allemaal op het papier? Testpiet, Superpiet, Muziekpiet, Profpiet en Pietje Fernando staan er allemaal op. De rollen worden met 3 stuks tegelijk verkocht.

De Club van Sinterklaas Cadeaupapier is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Dakpannen Sinterklaaspapier

Origineel en je moet er van houden, maar het Dakpannen Sinterklaaspapier is een goede grap voor om je cadeautjes. Dit papier van het merk Enper bestaat volledig uit rode dakpannen. Deze vrolijk golvende dakpannen zijn natuurlijk de dakpannen waar Sinterklaas elke avond een ritje overheen maakt.

Dakpannen sinterklaaspapier
Dakpannen sinterklaaspapier

Het Dakpannen Sinterklaaspapier wordt geleverd in een pakket van 3 rollen. Het is 70 centimeter breed en heeft een lengte van 2 meter. Genoeg dus om heel wat cadeautjes in te pakken. Durf jij het aan om je Sinterklaascadeautjes in Dakpannen papier te doen?

Het Dakpannen Sinterklaaspapier is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Hema Sinterklaas Cadeaupapier

Ook de Hema heeft onwijs veel leuke soorten inpakpapier voor Sinterklaas. Je bestelt er een set van 4 verschillende soorten rollen voor een zacht prijsje. De vier rollen hebben allemaal een leuke opdruk. Zo is er een rol met grote chocoladeletters erop, ook is er een rol met de staf van Sinterklaas op rood papier. De grappige pietjes op het blauwe papier zijn geschikt voor kinderen en ook de Sint en zijn paard op het gele papier zijn erg schattig getekend.

Hema Sinterklaas Cadeaupapier
Hema Sinterklaas Cadeaupapier

De Sinterklaaspapier rollen zijn 70 centimeter breed en hebben 2 meter papier erop. In totaal kom je dus aan 8 meter Sinterklaas Cadeaupapier met deze set van de Hema. Met deze inpakpapieren wordt jouw Sinterklaasfeest in ieder geval heel vrolijk.

Het Hema Sinterklaas Cadeaupapier is verkrijgbaar bij Hema.

10. Sinterklaas Cadeaupapier Kraft Blauw Metallic

Wil je eens heel iets anders om je Sinterklaascadeautjes heen, dan is het Sinterklaas Cadeaupapier Kraft Blauw Metallic misschien wel wat voor jou. Het papier is een stevig kraft papier met donkerblauwe metallic opdruk. Er staan pietjes op geprint, maar ook cadeautjes, het paard van Sinterklaas en de jute zak. Het papier is opgevrolijkt met de leukste teksten uit bekende Sinterklaasliedjes.

Sinterklaas cadeaupapier kraft blauw metallic
Sinterklaas cadeaupapier kraft blauw metallic

De rol is 50 centimeter breed en 3 meter lang. Je krijgt er twee van, dus jij krijgt al je cadeautjes wel ingepakt. Wij vinden dit papier vooral leuk, doordat het er stijlvol en rustig uitziet. Het is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Het Sinterklaas Cadeaupapier Kraft Blauw Metallic is verkrijgbaar bij bol.com.

11. Inpakpapier Sinterklaas Thema Vliegtuigjes

Geen standaard Sinterklaaspapier zoals je er zo vele tegenkomt in de winkel. Dit Cadeaupapier met het thema vliegtuigjes is zeer uniek. Wie heeft er nu pakpapier van Sinterklaas in een vliegtuig? Het papier is vooral leuk voor stoere jongens, maar kan ook zeker gebruikt worden voor meisjes. Op het papier staan Sinterklaas en Zwarte Piet in een vliegtuigje op weg om cadeautjes rond te brengen.

Inpakpapier Sinterklaas Thema Vliegtuigjes
Inpakpapier Sinterklaas Thema Vliegtuigjes

De hoofdkleuren van het inpakpapier zijn groen, bruin en een beetje rood. De rol is 70 centimeter breed en heeft een lengte van 3 meter. Als je dit thema koopt, krijg je meteen twee rollen toegestuurd. Een leuk cadeaupapiertje voor mensen die wel eens iets anders willen.

Het Inpakpapier Sinterklaas Thema Vliegtuigjes is verkrijgbaar bij bol.com.

12. Sinterklaas Cadeaupapier Print

Hou je van drukke printen? Dan is het Sinterklaas Cadeaupapier Print echt iets voor jou. Met dit inpakpapier kijk je je ogen uit. Er staat zoveel op dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het pakpapier heeft een paarse achtergrond. Op het pakpapier staan onder andere een chocoladeletter, de zak van Sinterklaas, pepernoten, speculaaspoppen, suikerhartjes en tulpen.

Sinterklaas Cadeaupapier Print
Sinterklaas Cadeaupapier Print

Het luxe cadeaupapier is van het merk Bellatio Decorations en is 70 centimeter breed. Je hebt een lengte van wel 2,5 meter om je cadeaus in te pakken. Het materiaal is stevig en het scheurt niet snel. Met dit inpakpapier heb je zowel aan de buitenkant van je cadeau als aan de binnenkant genoeg te kijken.

Het Sinterklaas Cadeaupapier Print is verkrijgbaar bij bol.com

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie