Het leukste en beste badspeelgoed (2023)

Je bekijkt nu Het leukste en beste badspeelgoed (2023)
Het leukste badspeelgoed

Als jonge kinderen in bad gaan, willen ze het liefst met iets spelen. Zomaar stil zitten in het warme water is er niet bij en ook spetteren met je handen op het water hebben ze na vijf minuten wel bekeken. Met het leukste en beste badspeelgoed kan je kind zich minutenlang vermaken en ondertussen schoonweken.

Badspeelgoed heb je in allerlei vormen en maten. Zo heb je badboekjes, badkleurpotloden en figuurtjes om op te winden en door het water te laten varen. Ook bootjes doen het goed bij kinderen. Sommige soorten badspeelgoed zijn gebaseerd op een televisieprogramma dat je kindje vast kent, zoals Paw Patrol, Nijntje of Bing.

Het leukste speelgoed voor kinderen voor in bad of onder de douche

Wij onderzochten wat de leukste badproducten zijn voor kinderen. Waarmee vermaakt jouw kleintje zich in het warme water?

 1. Jobber Waterplay Onderzeeër
 2. Nijntje Badboekje
 3. Muzikale Krab
 4. SES Tiny Talents Kleuren in Bad
 5. VTech Blub Blub Bad Waterpret Badstoel
 6. Glibbi Unicorn Glitter
 7. Peppa Pig Speelhuis voor in Bad
 8. Sophie de Giraf Badpuzzel
 9. Paw Patrol Avonturenbaai
 10. Bambolino Toys Fien en Teun foam badfiguren
 11. Mini de Badwalvis
 12. Allerion Bad Vishengel Set

1. Jobber Waterplay Onderzeeër

De Jobber Waterplay Onderzeeër behoort tot het leukste badspeelgoed omdat dit bootje echt kan varen. Wint het speelfiguurtje op en hij vaart zo weg. Uit de romp van de onderzeeër zullen bubbels komen die je terugziet in het badwater. Kinderen zullen hier direct op reageren. De propeller aan de achterkant zal meebewegen tijdens het varen. Als je op de schipper druk, spuit er water uit de voorkant van de boot.

Jobber Waterplay Onderzeeër
Jobber Waterplay Onderzeeër

Het badspeeltje is uitgevoerd in mooie felle kleuren. De bovenkant is geel en de onderkant is blauw. Het figuurtje in de onderzeeër is oranje. De Jobber Waterplay Onderzeeër is gemaakt van 100% duurzaam en stevig plastic. Hij is 13 cm groot en geschikt vanaf 3 jaar.

Jobber Waterplay Onderzeeër is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Nijntje Badboekje

Het Nijntje Badboekje is een boekje dat je kindje kan lezen in bad. In het boekje staan voornamelijk plaatjes en het is dus al te lezen vanaf een hele jonge leeftijd. Het verhaaltje van Nijntje gaat over Nijntje in het water. Er komt een bal in het water in voor, Nijntje die in bad zit en Nijntje die gaat varen.

Nijntje badboekje
Nijntje badboekje

Het badboekje is waterproof, gemaakt van plastic en ongeveer 10 bij 10 centimeter groot. Het boekje heeft acht gekleurde pagina’s met een vrolijk verhaaltje. Het is geschikt vanaf een leeftijd van 6 maanden, maar moet wel onder toezicht worden gebruikt.

Nijntje Badboekje is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Muzikale krab

Met deze muzikale krab, wordt badderen een feestje. Dit badspeelgoed kun je zowel in bad als onder de douche gebruiken. Je bevestigt het makkelijk met zuignappen aan de muur en blijft goed hangen. Als je de Muzikale Krab aan zet dan speelt hij liedjes af. Er zitten 13 kinderliedjes op het apparaat, die je kindje vast wel kent. Hij of zij kan ze vrolijk meezingen wanneer jullie in het water spetteren.

Muzikale Krab
Muzikale Krab

De krab maakt ook schuim. Als hij aanstaat komt er schuim uit zijn mond. Je kindje kan het aanraken, opvangen of naar kijken. Een leuke manier om in bad te spelen en nog schoon te worden ook. Krab is rood en gemaakt van kunststof. Hij is ongeveer 23 centimeter groot en tovert een glimlach op het gezicht van je kindje.

Muzikale Krab is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. SES Tiny Talents Kleuren in Bad

Heb jij een kleine Picasso of Rembrandt die altijd aan het tekenen of kleuren is? Dan zijn de badkrijtjes van SES Tiny Talents een aanrader. Met deze kleurtjes kan je kleintje op de tegels kleuren. De tekening die gemaakt is, is vervolgens weer heel gemakkelijk af te spoelen met water. Zo blijft het geen kliederboel in je badkamer.

SES Tiny Talents Kleuren in Bad
SES Tiny Talents Kleuren in Bad

De krijtjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en zijn CO2 neutraal gemaakt. In de verpakking zitten acht verschillende kleuren krijtjes. Rood, geel, roze, oranje, zwart, blauw, bruin en groen kun je gebruiken om een mooie tekening te maken. Om de krijtjes zit een omhulsel, zodat de handjes niet vies worden.

SES Tiny Talents Kleuren in Bad is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Peppa Pig Speelhuis voor in Bad

Eén van de leukste badspeeltjes is het Speelhuis van Peppa Pig. Alle kindjes kennen het kleine varkentje wel dat de mooiste avonturen beleeft. In dit speelhuis beleeft Peppa een doucheavontuur samen met jou. Zo kan Peppa écht douchen als je water aan de bovenkant in het speelhuis giet. Ook zitten er twee bakjes in het huisje in de vorm van raampjes. Je kunt ze eruit halen. Het ene bakje is een schepje om water op te scheppen. Het andere heeft gaatjes aan de onderkant, zodat jij ook mee kan douchen met Peppa.

Peppa Pig Speelhuis voor in Bad
Peppa Pig Speelhuis voor in Bad

Het Peppa Pig Speelhuis heeft ook een wasmachine. Wanneer het tijd is om een wasje te draaien, gooi je water in het speelhuis en zal de wasmachine gaan draaien. Vervolgens komt er ook water uit de wasmachine. Het hele speelhuis is met zuignappen aan de badrand te bevestigen en zorgt voor urenlang badplezier.

Peppa Pig Speelhuis voor in Bad is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. VTech Blub Blub Bad Waterpret Badstoel

De VTech Waterpret Badstoel is echt voor de allerkleinste spetteraars. In de stoel kunnen ze rechtop blijven zitten in het volle bad. Hij is met zuignappen aan de bodem van het bad te bevestigen, zodat de stoel niet omvalt. Op de stoel zitten allerlei leuke functies voor je kindje om mee te spelen. De stoel is afgewerkt met vrolijke kikkers en andere watervriendjes.

VTech Blub Blub bad Waterpret Badstoel
VTech Blub Blub bad Waterpret Badstoel

Het activiteitenpaneel van deze badstoel is van de stoel af te halen, zodat je het paneel ook gewoon buiten het bad op de grond kan gebruiken. Op het activiteitenpaneel zijn 4 knipperende dierentoetsen te vinden, die ook nog eens licht geven. Als je erop drukt hoor je 15 verschillende melodietjes en 3 gezongen liedjes. De kikker voorop spuit water wanneer je kindje erop drukt. Het spelen met de VTech Blub Blub Bad Waterpret Badstoel verfijnt de motoriek.

VTech Blub Blub Bad Waterpret Badstoel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Glibbi Unicorn Glitter

Glibbi Unicorn Glitter Slijm voor in bad is de rage van nu. Geen slijm om door je handen te laten gaan, maar slijm om in je badwater te laten vallen. Met het pakketje maak je een glibberig slijmbad in de kleur paars. Het slijm heeft ook nog glitters. Het product is helemaal dermatologisch getest en kan geen kwaad op de huid. Je kinderen kunnen naar hartenlust spetteren in het slijm.

Glibbi Unicorn Glitter
Glibbi Unicorn Glitter

Wanneer het slijmbad klaar is en de kinderen schoon zijn, mag je het gewoon door het putje laten weglopen. Het slijm zal verdunnen door de hoeveelheid water dat je erbij gebruikt en vormt geen problemen in je afvoer. Kinderen kunnen vanaf nu baden in het slijm met Glibbi Unicorn Glitter.

Glibbi Unicorn Glitter is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Sophie de Giraf Badpuzzel

Het leukste badspeelgoed is natuurlijk van Sophie de Giraf. Heb je de nieuwe badpuzzel al ontdekt? Het is een puzzel in 3d met Sophie als hoofdpersoon. Naast Sophie kun je ook kennis maken met een slak, een walvis, een ijsbeer, een pinguin en een lieveheersbeestje. Deze dieren zitten allemaal op een drijvend plateau, dat door middel van puzzelstukken aan elkaar te bevestigen is.

Sophie de Giraf Badpuzzel
Sophie de Giraf Badpuzzel

Het drijvende plateau heeft de leuke vrolijke kleuren groen en blauw en tolt lekker rond in je badwater. Je kindje kan grijpen naar de grappige figuurtjes en kan ze van het plateau afhalen. Als je in de badfiguurtjes knijpt spuiten ze water. Spuit jezelf nat met Sophie de Giraf en geniet in het warme water.

Sophie de Giraf Badpuzzel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Paw Patrol Avonturenbaai

Is je kindje ook helemaal weg van de hondjes van de reddingsbrigade Paw Patrol. Dan is dit badspeelgoed echt iets voor hem of haar. Bevestig de volledige avonturenbaai met zuignappen aan je badrand en het spelen kan beginnen. De avonturenbaai heeft een uitkijkpaviljoen met een glijbaan voor Chase. Chase zit in zijn voertuig en wil maar wat graag die glijbaan af.

Paw Patrol Avonturenbaai
Paw Patrol Avonturenbaai

Jij kan Chase helpen door hem bovenaan de glijbaan te zetten met zijn complete voertuig. Met het bekertje dat meegeleverd is, schep je water in de glijbaan. Chase gaat rollen en rolt zo naar beneden je badwater in. In het water zal Chase met zijn voertuig lichtgeven. Bij de set is ook een reddingsboei meegeleverd. Speel je eigen reddingsavontuur na met deze Paw Patrol badspeelset.

Paw Patrol Avonturenbaai is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Bambolino Toys Fien en Teun foam badfiguren

Iets wat nooit gaat vervelen zijn de foam badfiguren. Vroeger waren ze al immens populair, maar ook nu verkopen ze nog steeds goed. Foam badfiguren heb je in allerlei soorten en maten, maar het is natuurlijk extra leuk als je kan spelen in bad met je favoriete vriendjes. De Fien en Teun badfiguren zijn heel herkenbaar voor je kleintje en zullen voor veel waterpret zorgen.

Bambolino Toys Fien en Teun foam badfiguren
Bambolino Toys Fien en Teun foam badfiguren

De foamfiguren blijven plakken aan de badrand als je ze nat maakt. Plak Fien of Teun vast aan je bad of maak een mooi tafereel met de koe, het paard, de schuur en de appelboom. Na afloop van het badderen is het slim om de figuren even op te laten drogen, voordat je ze in het netje doet. Wanneer je ze nat in het netje doet, plakken de figuren aan elkaar en gaan ze minder lang mee.

Bambolino Toys Fien en Teun foam badfiguren is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Mini de Badwalvis

Mini de Badwalvis is een geweldig speeltje voor zowel hele jonge kinderen als oudere kinderen. Ook volwassenen zal dit stuk speelgoed nog kunnen bekoren. Mini is een kleine walvis die je in het badwater kan plaatsen. Zodra je dat doet, zal de walvis water spuiten, zoals echte walvissen dat ook doen. Je kindje zal ervan genieten hoe de walvis alles nat spettert.

Mini de Badwalvis
Mini de Badwalvis

De reden dat dit speelgoed ook voor volwassenen te gebruiken is, is de ingebouwde functie waardoor de walvis van kleur kan veranderen. Voor kinderen is het al leuk om steeds een ander lichtgevend kleurtje te zien. Maar denk eens aan een disco in je eigen zwembad ’s avonds als het donker is. Met Mini de Badwalvis wordt een poolparty nog leuker.

Mini de Badwalvis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

12. Allerion Bad Vishengel Set

De laatste in het rijtje van het leukste en beste badspeelgoed is de Vishengel Set van Allerion. Met deze 34-delige set kun je je eigen vissen vangen. De set werkt met magneetjes. Aan de vishengel zit een magneetje en aan de gekleurde visjes zitten ook magneetjes. Je kunt de hengel in het badwater gooien en zo de vissen aan de haak slaan.

Allerion Bad Vishengel Set
Allerion Bad Vishengel Set

De set heeft ook twee schepnetten, waarmee je je vis op kan scheppen om hem van de hengel af te halen. Wel 30 verschillende vissen kleuren straks je bad. Er is een dolfijn, een goudvis, een zeepaardje en een schildpad. Allemaal zijn ze te vangen met de werphengel. Ben je het vissen vangen zat en wil je wat anders gaan doen. Dan zijn alle figuurtjes makkelijk op te bergen in de meegeleverde rugzak.

Allerion Bad Vishengel Set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie