10x grappige en leuke sokken voor mannen (2023)

Je bekijkt nu 10x grappige en leuke sokken voor mannen (2023)
Grappige sokken voor mannen

Grappige sokken voor mannen zijn een leuk cadeau om te geven voor verschillende gelegenheid. In dit artikel laten we jou allerlei leuke sokken voor mannen zien met prints, patronen of grappige teksten. Zo hebben we bijvoorbeeld ‘Bring me beer’ sokken in onze lijst staan samen met andere grappige sokken. Dit soort sokken zijn leuk om te geven voor Vaderdag, wanneer een collega van baan verwisseld of bijvoorbeeld een verjaardag.

De 10 leukste sokken voor mannen

Grappige sokken zijn leuk, bijzonder en vooral een geschikt cadeau voor veel gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan Vaderdag, een verjaardag of aan een collega die van baan verwisseld. In dit overzicht hebben wij voor jou de 10 leukste en meest grappige sokken voor mannen verzameld.

  1. Pizza sokken voor mannen
  2. Voor de echte clown: Clown sokken voor mannen
  3. Gebakken ei sokken voor heren
  4. Happy Socks voor mannen fruit sokken met 4 patronen
  5. Happy Socks voor Mannen, Pizza Love set
  6. Niet storen Gaming sokken voor mannen
  7. SuperDad sokken
  8. Bring me Beer sokken
  9. Zwart Wit Happy Socks gift set
  10. Happy Socks I love you Giftbox

1. Pizza sokken voor mannen

Een uniek paar sokken voor mannen om cadeau te geven. Goede katoenen sokken van Happy Socks in het zwart en rood met daarop heerlijke stukken pizza. Deze set met grappige sokken is zo leuk doordat de verpakking geen standaard doosje is, maar extra vrolijk verpakt is in vorm van een halve pizza.

Grappige Pizza sokken voor mannen
Grappige Pizza sokken voor mannen

Deze sokken voor mannen met pizza print zijn grappig om cadeau te geven aan een man die je midden in de nacht wakker kunt maken voor een stuk pizza! En ja, die zijn er echt. Als jij er een kent, dan weet je vanaf nu welke sokken je cadeau kunt geven.

Deze pizza sokken voor mannen zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Voor de echte clown: Clown sokken voor mannen

Hangt die man waaraan je sokken cadeau wilt geven geregeld de clown uit? Dan zit je wel goed met dit paar Clowns sokken van Happy Socks. Deze sokken voor heren zijn bedrukt met een vrolijk patroon van clowns. Een komisch patroon waar je een clown wel blij mee kunt maken, en natuurlijk een grap mee kunt uithalen.

Clown sokken voor mannen
Clown sokken voor mannen

Deze sokken zijn opvallend, vrolijk en komisch tegelijk. Gekke vormen, lijnen en een zeer opvallende stijl. Je moet er wel van houden, maar grappig zijn deze heren sokken van Happy Socks met zekerheid!

Clown sokken van Happy Socks zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Gebakken ei sokken voor heren

Is die man die jij sokken cadeau wilt geven de beste in het bakken van eieren? Laat hem dat maar eens weten met deze ‘Toasted Egg’ sokken. Op deze sokken voor mannen staan de vrolijkste gebakken eieren afgebeeld. En als klap op de vuurpijl zit het paar sokken verpakt in vrolijk doosje waar een gebakken ei uit springt.

Grappige ei sokken voor mannen
Grappige ei sokken voor mannen

Leuke grappige sokken om een man cadeau te doen en hem te laten weten dat hij de beste eierbakker is die bestaat. Verkrijgbaar in de maten 36 tot 40 en 41 tot 46.

Happy Socks Toasted Egg is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Happy Socks voor mannen fruit sokken met 4 patronen

Deze set van Happy Socks is wellicht de meest vrolijke set sokken voor mannen in onze lijst. Met deze fruitige sokken voor mannen heb je een mooi cadeau in handen voor allerlei gelegenheden. Misschien wel om een man beterschap te wensen, voor een verjaardag, voor Vaderdag of voor een ander cadeau moment. Deze set Happy Socks bestaat uit vier paar sokken met aardbei, ananas, banaan en watermeloen patroon.

Fruit sokken voor mannen
Fruit sokken voor mannen

De ondergronden van de sokken zijn blauw, geel, roze en zwart. Vrolijker kun je het eigenlijk niet maken. Verkrijgbaar in de maten 36 tot 40 en 41 tot 46.

De Happy Socks Fruit sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Happy Socks voor mannen, Pizza Love set

Als je mannen ergens blij mee maakt, dan is het wel lekker eten. Deze grappige giftset sokken voor mannen bestaat uit drie verschillende sokken. Eén met pizza print, eentje met een vrolijk stippenpatroon en een paar sokken met noedels en koekjes. De Happy Socks zijn grappig, vrolijk en bovendien comfortabel. Goede kwaliteit katoenen sokken die verkrijgbaar zijn in maat 36 tot 40 en 41 tot 46.

Happy Socks Pizza Love set
Happy Socks Pizza Love set

Dit leuke paar sokken voor heren is verpakt in een cadeauverpakking. Een doosje waarop een hart en meerdere stukken pizza staan. Grappig om aan een man te geven, bijvoorbeeld voor Vaderdag.

Happy Socks Pizza Love set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Niet storen Gaming sokken voor mannen

Deze ‘Do not disturb – I’m Gaming’ sokken zijn de beste sokken om te geven aan een man die niet weg te slaan is bij de gameconsole. Of het nu Fifa, Fortnite of een shooter is, dit cadeau zal goed in ontvangst genomen worden door een gamende man.

Gaming sokken voor mannen
Gaming sokken voor mannen

Grappig, vrolijk en natuurlijk ook heel effectief. Want wie wil er nou gestoord worden tijdens dat belangrijkste campaign of multiplayer moment? Kortom, een goed paar sokken om een man cadeau te geven.

Deze Gaming sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. SuperDad sokken

Deze grappige ‘SuperDad’ sokken zijn leuk voor Vaderdag of de verjaardag van een vader. Het logo van Superman, maar dan vervangen voor SuperDad. Als dat geen grappige sokken met betekenis zijn. Deze grappige sokken zijn gemaakt van katoen en zijn onesize tot maximaal maat 46.

SuperDad sokken
SuperDad sokken

Geef jouw vader de leukste sokken die je kunt bedenken en je bent verzekerd van een lach op zijn gezicht. Laat hem elke keer opnieuw stralen wanneer hij zijn supersokken aantrekt!

Super Dad sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com.

8. Bring me Beer sokken

Dat echte mannen bier drinken, weten we wel. Wat ons betreft is dit het beste paar sokken verkrijgbaar. De  ‘Bring me Beer’ sokken zijn grappig en een ideaal cadeau voor een man. Leuk voor een verjaardag, Vaderdag of voor Sinterklaas of Kerst.

Bring me Beer sokken
Bring me Beer sokken

Op de rechtersok staat ‘If you can read this’ en op de rechtersok ‘Bring me a beer’. En ja, als je deze sokken aan een man geeft moeten ze natuurlijk gelijk aan en kun je de rest wel raden. Deze sokken zijn onesize tot maximaal maat 46.

Bring me Beer sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Zwart Wit Happy Socks gift set

Niet iedere man maak je blij met opvallende sokken. Deze Happy Socks met zwart wit patronen zijn een stuk minder opvallend met zwart-wit patronen, maar daardoor niet minder vrolijk. Met palmboompjes patroon, stippen en lijnen is er genoeg te beleven op deze katoenen sokken.

Happy Socks Zwart-wit mannen sokken
Happy Socks Zwart-wit mannen sokken

Een grappig paar sokken voor mannen, waaraan je geen standaard sokken cadeau wilt doen, maar het vooral ook niet wilt overdrijven. In deze gift box van Happy Socks zitten 4 paar sokken met verschillende patronen.

De Zwart Wit Happy Socks gift set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Happy Socks I Love You Giftbox

Niet alleen leuke, maar ook ontzettend lieve sokken om te geven aan een man waarvan je houdt zijn deze ‘I Love You’ Happy Socks! Deze giftbox met drie paar sokken hebben de leukste patroontjes. Hartjes en blije hartjes smileys in overvloed. Over de kwaliteit van Happy Socks hoef je niet in te zitten. Het zijn nette katoenen sokken die lang mee gaan. De sokken zijn verkrijgbaar in maat 36 tot 40 en maat 41 tot 46.

I love You heren sokken
I love You heren sokken

Zo laat je een man op een lieve maar ook grappige manier weten dat je van hem houdt. Ok, deze Happy Socks zijn wat minder geschikt om je job hoppende collega cadeau te geven bij zijn vertrek. Maar ze mogen niet ontbreken op deze lijst met de grappigste sokken voor mannen!

De I Love You Giftbox is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie