De leukste thee cadeau boxen en sets

Je bekijkt nu De leukste thee cadeau boxen en sets
Leukste thee cadeau boxen en sets

Je hoeft niet eens een echte theeleut te zijn om een thee cadeau te waarderen. Een thee cadeaubox, cadeauset of gewoon thee zakjes als cadeau zijn hartstikke leuk voor allerlei gelegenheden. Het valt een beetje in de categorie altijd goed cadeau, wat vooral bij vrouwen waarvan je weet dat ze geregeld een bakje thee drinken het altijd goed doet. Want wist je dat er ontzettend veel kant en klare thee cadeau boxen zijn die je zo als een leuk geschenk cadeau kunt geven?

In dit artikel laten we je zien wat in onze ogen de allerleukste thee cadeau sets zijn om cadeau te geven. Van complete thee cadeau sets tot lekkere pakjes thee. Wij geven je genoeg inspiratie om iemand te verblijden met een heerlijke doos thee.

Top 10 lekkerste thee cadeaus en sets

In deze lijst laten we je kennis maken met de lekkerste soorten thee en de leukste thee cadeau verpakkingen om cadeau te geven. Maak hieronder kennis met de 10 lekkerste en leukste thee om cadeau te geven.

  1. Lipton Thee Limited Edition Tinnen blik cadeauverpakking
  2. Yogi Tea Cadeaublik met 30 theezakjes
  3. Biologisch Theegeschenk Wellness Tea collectie
  4. Pukka Thee Selection Box
  5. Pickwick Proeverij Pakket 50 verschillende theesmaken
  6. Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos
  7. Pickwick Slow Tea gevulde theekist
  8. Thee Cadeau geschenk pakket
  9. Dutch Tea Maestro – Thee cadeau Calm Down
  10. Pukka Thee 30 zakjes en bewaarblik cadeau verpakking

1. Lipton Thee Limited Edition tinnen blik cadeauverpakking

Lipton Thee is natuurlijk een hele bekende in de thee wereld. Je weet eigenlijk van te voren al dat de smaakjes vaak wel goed zitten. Maar, standaard Lipton thee is natuurlijk lang niet zo leuk om cadeau te geven als iets speciaals. Daarom heeft Lipton Thee de Limited Edition cadeauverpakking met daarin 40 theezakjes en verschillende kruideninfusies.

Lipton Thee Limited Edition Tinnen blik cadeauverpakking
Lipton Thee Limited Edition Tinnen blik cadeauverpakking

Dit leuke tinnen blik is een ideaal cadeau en gelijk een opbergbox voor de lekkerste smaakjes thee. Het tinnen blik is al gevuld met 40 zakjes thee in de volgende smaken: Russian Earl Gray, Blueberry Muffin, Moroccan mint, Vanilla Caramel, Green Tea mandarin Orange, Green Tea Intense Mint en Apple Cinnamon infusion. Meer dan genoeg lekkers voor een theeliefhebber!

Lipton Thee Limited Edition tinnen blik cadeauverpakking is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Yogi Tea Cadeaublik met 30 theezakjes

Wil je een speciale smaak thee cadeau geven? Dan is het leuk om te gaan voor een merk wat niet iedereen gelijk kent. Z’n merk is Yogi Tea, die met een heel speciaal cadeaublik met daarin 30 theezakjes op de markt is gekomen. Wij vinden de smaakjes overigens heerlijk! Deze thee is voor theeliefhebbers die van een gezonde levensstijl houden.

Yogi Tea Cadeaublik met 30 theezakjes
Yogi Tea Cadeaublik met 30 theezakjes

Er is één klein nadeeltje aan dit originele thee cadeautje, en dat is dat er maar 5 smaakjes in zitten. Maar dat mag de pret in onze ogen echt niet drukken. De smaken die je krijgt met deze set komen allen uit de Yogi Tea Ayurvedic selectie in de smaken Classic, Ginger lemon, Throat Comfort, Curcuma Orange en Maca Chai.

Yogi Tea Cadeaublik met 30 theezakjes is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Biologisch Theegeschenk Wellness Tea collectie

De Biologische Theegeschenk set Welness Tea collectie is in onze ogen één van de mooiste thee cadeau sets die je aantreft in deze lijst. De verpakking alleen al is echt prachtig om iemand cadeau te geven. Aan de voorzijde van de verpakking staat in grote letters ‘Your wellness Collection’ en aan de binnenzijde zitten de theezakjes verpakt per verschillende smaak in piramidegevormde kartonnen verpakkingen, allemaal in een andere kleur.

Biologisch Theegeschenk Wellness Tea collectie
Biologisch Theegeschenk Wellness Tea collectie

In deze thee set zitten 6 verschillende smaken, die allemaal bijzonder te noemen zijn. Zo heb je de smaak ‘Sleepy Me’ een kruidenthee met kamille, lavendel, hop en valeriaan. En bijvoorbeeld ‘Beautiful Me’ een thee met kamille, gotukola, hibiscus, kaneel, rooibos, cacao, sinaasappel, rode biet, veenbes en rozenblaadjes. Je snapt waarschijnlijk al waarom deze set in onze lijst met lekkerste thee sets om cadeau te geven staat. Iedere smaak thee in deze verpakking is origineel om cadeau te geven.

Biologisch Theegeschenk Wellness Tea collectie is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Pukka Thee Selection Box

Pukka thee is voor velen een bekend merk thee geworden in de afgelopen paar jaren. Maar nog niet iedereen heeft dit speciale merk ontdekt. En precies daardoor is Pukka thee nog steeds een heel leuk merk om cadeau te geven aan iemand. Vooral wanneer je kiest voor bijvoorbeeld deze Pukka Thee Selection Box. Daarmee krijg je 9 verschillende smaken kruidentheeën in één cadeauverpakking.

Pukka Thee Selection Box
Pukka Thee Selection Box

In de set zitten in totaal 45 theezakjes in de volgende 9 smaken: Supreme Matcha Green, Feel new, Love, Turmeric Gold, Lemon, Ginger & Manuka Honey, peppermint & Licorice, Three Ginger, night Time en Elderberry & Echinacea. Stuk voor stuk bijzondere smaken die allemaal net een stapje anders zijn dan de bekende merken die we in de supermarkten zien staan. En daarmee is dit een leuk cadeau pakket voor theeliefhebbers.

Pukka Thee Selection Box is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Pickwick Proeverij Pakket 50 verschillende theesmaken

Pickwick? Ik hoor het je denken. Pickwick voelt misschien wat standaard om iemand cadeau te geven, want wie kent Pickwick thee nu niet? Maar, wat nu als je 50 verschillende Pickwick theesmaken aan iemand cadeau kunt geven in één pakket? Van aardbei tot kaneel en van pompoen tot cactus smaken, dit pakket is zo veelzijdig dat het haast onmogelijk is dat iemand al deze smaken al eens geproefd heeft.

Pickwick Proeverij Pakket 50 verschillende theesmaken
Pickwick Proeverij Pakket 50 verschillende theesmaken

Extra leuk wordt dit thee cadeau wanneer je er bijvoorbeeld een mooie theedoos bij cadeau geeft. Zo is het niet alleen leuk en lekker om de 50 smaakjes te proeven, maar blijft er ook iets moois en bruikbaars over wat nog heel lang functioneel gebruikt kan worden om de lekkerste smaakjes thee in te bewaren.

Pickwick Proeverij Pakket 50 verschillende theesmaken is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos

Een mooie kleine thee cadeau set gevuld met 48 theezakjes om cadeau te geven is deze Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos. Op de verpakking staat niet voor niets ‘may your day be filled with smiles’ voordat je deze openmaakt. Want wie wordt er nu niet bij wanneer je uit zoveel verschillende smaakjes Lipton thee kunt kiezen? De selectie bestaat uit groene thee, kruidenthee en zwarte thee soorten, opgedeeld categorieën.

Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos
Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos

Zo zitten er bijvoorbeeld ontspannende smaken thee in zoals rooibos, lemon, forst fruits en chamomile, die voor verfrissing zorgen. En zitten er smaakjes in zoals earl grey, green tea, mint en English breakfast voor energie en balans. Deze thee geschenkdoos is geen standaard theedoos, maar bestaat uit steviger en mooier glanzend karton.

Lipton Wellness Selection Box geschenkdoos is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Pickwick Slow Tea gevulde theekist

Hoewel Pickwick voor velen geen onbekende is, waardoor je in eerste instantie denkt dat dit merk minder speciaal is om cadeau te geven, is ‘Slow Tea’ een hele nieuwe reeks van bijzondere smaakjes. Pickwick bracht Slow Tea uit om eindeloos te genieten van de mooiste momenten. De thee vinden wij bijzonder geschikt om cadeau te geven door de verrassende en vooral unieke samengestelde melanges. En dat betekent net even anders dan andere merken thee.

Pickwick Slow Tea gevulde theekist
Pickwick Slow Tea gevulde theekist

In de Pickwick Slow Tea gevulde theekist vind je 8 verschillende smaken terug.  Smooth grey, Royal English, Camilla Sunday, Rose Berry Blues, Rooibos Dreams, Velvet Green, Golden Oolong en Ginger Green Paradise. Zijn de theezakjes op, dan houdt je een prachtig vormgegeven theekist over waar je nog jaren plezier uit kunt halen.

Pickwick Slow Tea gevulde theekist is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Thee Cadeau thee geschenk

Wanneer je met een origineel thee cadeau aan wilt komen, dan kun je het beste kiezen voor een niet standaard merk. ARELO is daar een prachtig voorbeeld van, geen standaard merk wat we ook in de supermarkt tegen komen maar een wat exclusiever en bijzonderder verpakte thee om cadeau te geven. In deze set zitten drie verschillende los verpakte smaken thee en een bamboe maatlepel om de los verpakte thee te doseren. Om het geheel af te maken zit er bij deze set een cadeaukaart waar je zelf een boodschap op kunt schrijven voordat je het aan iemand cadeau geeft.

Thee Cadeau geschenk pakket
Thee Cadeau geschenk pakket

In deze set vind je drie smaken thee, ieder verpakt in losse 50 gram verpakkingen. Lieve thee is een heerlijke milde groene thee met rozen en natuurlijk gekleurde suikerhartjes. Jasmijn thee is een populaire Chinese groene theesoort met een zachte smaak. Fruitige kruidenthee met perziksmaak is een fruitige thee met aloë vera, lavendel, salie en spirulina.

Thee Cadeau thee geschenk is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Dutch Tea Maestro Thee cadeau Calm Down

Een origineel thee cadeau voor een theeliefhebber is een cadeau set van Dutch Tea Maestro, wij vinden het pakket Calm Down een hele mooie en fris startpakket om cadeau te geven. Met deze set ga je eigenlijk je eigen thee maken en samenstellen. Je kunt met dit starterspakket je smaken eindeloos blijven variëren en combineren.

Dutch Tea Maestro Thee cadeau Calm Down
Dutch Tea Maestro Thee cadeau Calm Down

In de set zit een basisthee van groene thee en geroosterde groene thee met munt, in totaal 80 gram. Verder zitten er kamille, pepermunt, citroenmelisse, lavendel en blauwe korenbloem in de verpakking, die je allemaal los kunt toevoegen aan de basisthee. Wat is er leuker dan iemand thee cadeau te geven die hij of zij vervolgens zelf kan samenstellen? Je leert op deze manier steeds beter waar jij zelf van houdt. Net wat minder kamille, of misschien juist een combinatie van ingrediënten.

Dutch Tea Maestro Thee Cadeau Calm Down is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Pukka Thee 30 zakjes en bewaarblik cadeau verpakking

Op de tiende plek in lijst staat zeker niet het minste thee cadeau pakket. Deze set van Pukka is namelijk een bijzondere, bij deze set zit een prachtig Pukka blik wat je nog lang kunt gebruiken om je thee in te bewaren. De cadeau verpakking van Pukka heeft als thema winterse warmte, met heerlijke winterse ingrediënten zoals kaneel, appel en gember.

Pukka Thee 30 zakjes en bewaarblik cadeau verpakking
Pukka Thee 30 zakjes en bewaarblik cadeau verpakking

In deze cadeau verpakking van Pukka zitten 5 verschillende smaken. Revitalise, turmeric gold, three ginger, wild apple & cinnamon en vanilla chai. Allemaal bijzondere smaken die de meeste mensen nog nooit eerder geproefd hebben. Ondanks dat Pukka al een aantal jaren in de supermarkten verkrijgbaar is, blijft het toch een wat duurder en exclusiever merk wat veel mensen niet standaard drinken. Daardoor is een cadeau verpakking van Pukka thee nog steeds een mooi cadeau om te geven.

Pukka Thee 30 zakjes en bewaarblik cadeau verpakking is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie