De leukste schoolagenda’s voor schooljaar 2023-2024 (2023)

Je bekijkt nu De leukste schoolagenda’s voor schooljaar 2023-2024 (2023)
Leukste schoolagendas van 2023-2024

Nog even en het nieuwe schooljaar begint weer. Hiervoor heb je natuurlijk een mooie nieuwe schoolagenda nodig. Er zijn allerlei schoolagenda’s met hippe, trendy thema’s of met mooie printjes. Kies jij voor een schoolagenda van Donald Duck of ben je helemaal fan van Blond Amsterdam? De keuze is enorm en wij zochten de mooiste schoolagenda’s voor je uit.

De mooiste schoolagenda’s voor komend schooljaar

In deze top 10 van schoolagenda’s staan zowel agenda’s voor jongens als voor meisjes.

  1. CreaChick Schoolagenda 2023-2024
  2. Panna! Voetbalagenda 2023-2024
  3. National Geographic Junior Schoolagenda 2023-2024
  4. Pimpelmees School Diary A5 2023-2024
  5. Minecraft Schoolagenda 2023-2024
  6. Loesje Studieagenda 2023-2024
  7. Blond Amsterdam, Even Bijkletsen Back to school agenda
  8. Donald Duck Schoolagenda 2023-2024
  9. Freek Vonk Schoolagenda 2023-2024
  10. Rachel Hale kat Schoolagenda 2023-2024

1. CreaChick Schoolagenda 2023-2024

CreaChick is immens populair aan het worden. De meeste meisjes zijn fan van haar werk en zijn volop aan het doe-het-zelven erdoor. De CreaChick Schoolagenda heeft een paarse voorkant met een opdruk van een groep tieners die leuk op de foto gaat. Ook staan er in het wit allerlei schoolbenodigdheden omheen.

CreaChick Schoolagenda 2023-2024
CreaChick Schoolagenda 2023-2024

In de agenda vind je een voorwoord van CreaChick, kun je een leuke pagina vullen met informatie over jezelf en heb je ook een pagina om foto’s van je klasgenoten op kwijt te kunnen. Super leuk voor later! Natuurlijk kun je ook je lesrooster, cijfers en verjaardagen opschrijven op speciale pagina’s hiervoor.

Elke maand heeft een handige overzichtskalender, waarop je je afspraken kunt zetten. Ook worden in die overzichtskalender alle speciale dagen benoemd, zoals pannenkoekendag, achtbanendag en praat als een piraat dag. Voor je huiswerk is er een kalender met lijntjes per dag. De CreaChick schoolagenda is een must-have dit schooljaar.

CreaChick Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Panna! Voetbalagenda 2023-2024

De leukste schoolagenda voor mensen die van voetbal houden is zonder twijfel de Panna! Voetbalagenda. Al je grote helden staan in deze agenda. Soms zelfs paginagroot. De agenda heeft top tien lijstjes en de grappigste moppen over voetbal.

Panna Voetbalagenda 2023-2024
Panna Voetbalagenda 2023-2024

Natuurlijk staan in de schoolagenda niet alleen je schoolafspraken, maar ook alle duels van Oranje, zodat je weet wanneer je klaar moet zitten op de bank. Elke week is er een portret van een bekende voetballer met allerlei leuke weetjes ernaast. Zo is er een portret van Kylian Mbappé en van Jurriën Timber.

Niet alleen voor jongens is deze agenda leuk, maar er wordt ook over het vrouwenteam van Nederland gesproken in deze agenda. Als je dus meer van het vrouwenvoetbal houdt, kun je net zo goed je hart ophalen. De agenda geeft overzichtelijke pagina’s om je huiswerk te noteren en heeft allerlei lijstjes voor je cijfers, verjaardagen en andere belangrijke notities.

Panna! Voetbalagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. National Geographic Junior Schoolagenda 2023-2024

Voor deze schoolagenda moet je niet alleen van dieren houden, maar ook een beetje een avonturier zijn. De National Geographic Junior Schoolagenda heeft alles uit de natuur. Hij is verkrijgbaar in een variant met een luipaard voorop of een variant met een wasbeer. Welke je leuker vindt moet je zelf bekijken, maar wij zijn erg fan van het luipaard.

National Geographic Junior Schoolagenda 2023-2024

De agenda heeft een handig elastiek, zodat het boekwerk mooi en netjes bij elkaar blijft. In de agenda is genoeg ruimte om je huiswerk in te vullen en word je elke week getrakteerd op een mooie foto uit de natuur. Grote pagina’s met posters en weetjes over dieren kun je elke maand tegenkomen.

De agenda heeft verder op elke pagina een klein grappig weetje over een bepaald dier, zoals bijvoorbeeld dat een olifant zichzelf herkent in de spiegel. Je leert op deze manier heel wat over dieren en over de natuur.

National Geographic Junior Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Pimpelmees School Diary A5 2023-2024

Eén van de leukste schoolagenda’s voor meisjes is de Pimpelmees School Diary. Hij heeft een mooi compact formaatje en een mooi gekleurd elastiek om de agenda bij elkaar te houden. De Pimpelmees schoolagenda is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren; apple, berry, mango en peach. Onze voorkeur heeft de variant in peach.

Pimpelmees School Diary A5 2023-2024
Pimpelmees School Diary A5 2023-2024

De schoolagenda heeft een systeem van 18 maanden. Als je na het schooljaar nog even verder wil in de agenda is dat dus geen probleem. De pagina’s zijn gevuld met bloemetjes, vogeltjes, blaadjes en vlinders. Het is één en al vrolijkheid in deze schoolagenda. Er zijn DIY stickers meegeleverd, zodat je je agenda nog meer naar jouw stijl kunt maken. De stevige kaft heeft aan de achterkant een handige opbergpocket om je spulletjes in op te bergen. Ook heeft de agenda een leeslint.

Pimpelmees School Diary A5 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Minecraft Schoolagenda 2023-2024

Minecraft is één van de populairste trends van de afgelopen jaren. De figuurtjes van Minecraft herken je al snel. De schoolagenda van Minecraft heeft een prachtige kaft in een donkerrode kleur met al je favoriete figuren erop. Als je hem openslaat kom je al snel een pagina tegen voor je persoonlijke gegevens, zodat iedereen weet dat de schoolagenda bij jou hoort.

Minecraft Schoolagenda 2023-2024
Minecraft Schoolagenda 2023-2024

De dagen van de week zijn overzichtelijk genoteerd. Je kunt huiswerk van tot tien lesuren invullen in de agenda. Zo weet je altijd wat je te wachten staat die week. De zaterdag en zondag hebben iets minder ruimte, maar die dagen moet je ook lekker vrij houden. Elke week staat er een Minecraft figuur dat je herkent uit het spel rechtsonder in de hoek van de week.

Minecraft Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Loesje Studieagenda 2023-2024

Eén van de leukste schoolagenda’s die elk jaar weer terugkeert is de schoolagenda van Loesje. Iedereen kent Loesje, maar niemand weet hoe ze eruit ziet. Loesje is bekend van de grappige, wijze en mooie uitspraken die overal op worden genoteerd. Zo ook op deze studieagenda. Op de voorkant van de agenda zie je de tekst; Liever het onzekere voor het zekere.

Loesje Studieagenda 2023-2024
Loesje Studieagenda 2023-2024

Voor de teksten van Loesje moet je vaak omdenken of ze zetten je juist aan het denken. De studieagenda is verder heel simpel opgesteld, maar daardoor heel overzichtelijk. Je kunt je lesrooster kwijt en elke week is er genoeg ruimte om je huiswerk en toetsen te noteren.

Ook staat er elke week in de hoek van de pagina een quote van Loesje. Iets om over na te denken of juist iets om om te lachen. De kaft van de agenda heeft naast de mooie quote prachtige gele, roze en groene kleuren.

Loesje Studieagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Blond Amsterdam, Even Bijkletsen Back to school agenda

Eén van de mooiste schoolagenda’s voor meiden is de Blond Amsterdam, Even Bijkletsen Back tot school agenda. De schoolagenda heeft alles wat je van Blond Amsterdam kan verwachten. Hippe plaatjes met vrolijke meiden en heel veel roze.

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Back to School agenda
Blond Amsterdam Even Bijkletsen Back to School agenda

Op de voorkant van de agenda staat een tekening van een blond meisje met een milkshake in haar hand. De achtergrond heeft roze ruitjes. De agenda heeft een ringband die goud is en een handig elastiek om de agenda bij elkaar te houden.

Elke maand is er een overzicht met vakjes om je afspraken in te noteren. Ook heeft elke maand een tabblad in een aparte kleur. Zo ben je super snel in de juiste week. De agenda telt 14 maanden en heeft veel schrijfruimte voor je huiswerk. Ook kun je je lesrooster en je cijferlijst erin kwijt.

Blond Amsterdam, Even Bijkletsen Back to school agenda is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Donald Duck Schoolagenda 2023-2024

Ben je ook gek op die malle eend uit Duckstad. Dan zit je met de Donald Duck agenda wel goed. De agenda heeft een kaft waar je de krankzinnige eend meteen op terugziet, maar ook binnenin kom je hem geregeld tegen.

Donald Duck Schoolagenda 2023-2024
Donald Duck Schoolagenda 2023-2024

Op de eerste pagina’s kun je je persoonlijke gegevens kwijt. De weekpagina’s hebben per dag wel 10 regels om je huiswerk in te vullen. Voor het weekend zijn er iets minder regels. Hier vul je dan ook alleen maar leuke dingen in om te doen. Onderin de hoek van elke week zie je een grappig plaatje van Donald Duck.

De schoolagenda van Donald Duck is al jaren de best verkochte agenda. Dat is natuurlijk ook niet gek als je je bedenkt bij hoeveel duizenden mensen het weekblad Donald Duck elke week op de deurmat valt.

Donald Duck Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Freek Vonk Schoolagenda 2023-2024

Ben je gek op natuur en dieren, dan is er naast de National Geographic Junior schoolagenda ook nog de keuze voor de Freek Vonk schoolagenda. Freek Vonk kennen we allemaal als de grootste dierenkenner en neemt je in deze agenda mee in de wereld van natuur en wilde dieren.

Freek Vonk Schoolagenda 2023-2024
Freek Vonk Schoolagenda 2023-2024

Er staan grote posters van Freek Vonk met allerlei dieren in de agenda. Zo ook naast de pagina waar je je persoonlijke gegevens kan invullen. De agenda heeft op elke bladzijde een compleet weekoverzicht waar je je huiswerk kan invullen. Het is heel overzichtelijk en je kan er genoeg in kwijt. Onderin de hoek van elke weekpagina deelt Freek zijn survivaltips en dierenweetjes. Je hebt dus elke week weer iets om naar uit te kijken.

Freek Vonk Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Rachel Hale kat Schoolagenda 2023-2024

Katten, katten en nog eens katten. Dit kun je vinden in de schoolagenda van Rachel Hale. Deze agenda is helemaal gericht op kattenliefhebbers. Zo kun je in de agenda de mooiste posters en plaatjes van lieve poesjes vinden, maar word je ook helemaal betoverd van de kaft die om de agenda zit.

Rachel Hale kat Schoolagenda 2023-2024
Rachel Hale kat Schoolagenda 2023-2024

In de Rachel Hale kat Schoolagenda kun je alle belangrijke informatie kwijt. Zo kun je je persoonlijke gegevens invullen, maar is er ook ruimte voor cijfers, je lesrooster en al je afspraken. Je huiswerk kun je iedere week noteren in het overzichtelijke weekoverzicht. Er is ruimte voor wel 10 lesuren per dag.

Rachel Hale kat Schoolagenda 2023-2024 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie