De leukste kinderzwembaden voor uren waterplezier! (2023)

Je bekijkt nu De leukste kinderzwembaden voor uren waterplezier! (2023)
Leukste kinderzwembaden voor uren waterplezier

Je kent ze wel, die opblaasbadjes voor in de tuin. Tegenwoordig is een simpel rond opblaaszwembad niet meer genoeg, want alles moet groter en uitdagender. Zo ook met zwembaden voor de jongste kinderen. Er worden zwembadjes verkocht met glijbanen erin, zwembaden met een sproeier erboven, maar ook zwembaden met de leukste speelobjecten aan de randen.

Meestal zijn deze baden opblaasbaar en zal je de luchtbedpomp moeten gebruiken om het zwembad gereed te maken. Soms hebben deze opblaasbaden zelfs een blower erbij. Het gaat dan wel over hele grote baden met veel speelmateriaal. De prijzen van een speelzwembad beginnen bij een kleine €50, maar als je het grootste van het grootste wil hebben in jouw tuin, dan zit je al snel aan de €500 per speelbad. Je kinderen zullen je echter zeer dankbaar zijn, want het is een waar speelparadijs voor de jongste uit het gezin.

De beste en leukste kinderzwemaden

Wij gingen op zoek naar de leukste kinderzwembaden en brengen de mooiste in beeld. Ben je op zoek naar een uitdagend en interessant zwembad voor jonge kinderen? Dan moet je snel verder lezen.

  1. Bestway H20GO Super Speedway Mega Water Park
  2. Bestway Sprookjeszwembad De Magische Eenhoorn Koets
  3. Intex Dinoland Speelzwembad
  4. Kinderzwembad LotaHome
  5. Intex Kinderzwembad Paddenstoel
  6. Swim Essentials Speelzwembad Panterprint
  7. NiceGoodz Zwembad met springkasteel en glijbaan
  8. Bestway Speelzwembad Kleine Kampioenen
  9. Salilux Kinderzwembad
  10. Bestway Waterpark Turbo Splash met klimwand en glijbaan

1. Bestway H20GO Super Speedway Mega Water Park

Met dit Super Speedway Mega Water Park zijn je kinderen urenlang zoet. Het zwembad heeft alles om ze te vermaken. Het is dan ook enorm groot en je hebt er heel wat plaats voor nodig in je achtertuin. Maar dan kunnen ze wel genieten. Het zwembad heeft een enorme glijbaan, waar je met zijn tweeën op kan. Je kan namelijk bij deze glijbaan een race houden wie het snelste beneden is.

Bestway H20GO Super Speedway Mega Water Park
Bestway H20GO Super Speedway Mega Water Park

De glijbaan wordt omhoog gehouden door een blower, die lucht erin blaast. Onder de glijbaan is een leuke kruiptunnel. Aan de rand van het zwembad zijn twee waterkanonnen bevestigd waarmee je de ander nat kan spuiten. Er zit een basketbalframe aan de glijbaan, zodat je naast zwemmen en glijden ook nog een potje basketbal kan spelen. Kortom, een compleet waterspektakel voor jong en oud.

Bestway H20GO Super Speedway Mega Water Park is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Bestway Sprookjeszwembad De Magische Eenhoorn Koets

Met het sprookjeszwembad wanen de allerkleinste zwemmers zich in een wereld van eenhoornen. Het zwembad heeft een eenhoorn op de rand aan de voorkant met een ring in zijn handen. Deze ring is bedoeld als spelletje. Er worden namelijk balletjes meegeleverd en het is dan ook de bedoeling om de balletjes door de ring te gooien. Dit kan vanuit het zwembad, maar ook vanaf de glijbaan. De glijbaan is namelijk aan de andere kant van het zwembad te vinden, zodat je een mooie afstand hebt tegenover de ring.

Bestway Sprookjeszwembad De Magische Eenhoorn Koets
Bestway Sprookjeszwembad De Magische Eenhoorn Koets

Boven de glijbaan is een mooie kleurrijke boog gemaakt, waar water uit spuit. Zo blijft zowel de glijbaan mooi nat en glad, maar kun je zelf ook nat gespetterd worden. Om de boog te laten sprayen sluit je er simpelweg je eigen tuinslang op aan. Bijgeleverd bij het zwembad is ook nog een toverstaf. Met dit opblaas toverstafje tover je je grootste wensen. Maar wij verwachten dat er met dit zwembad al dromen zijn uitgekomen.

Bestway Sprookjeszwembad De Magische Eenhoorn Koets is verkrijgbaar bij bol.com.

3. Intex Dinoland Speelzwembad

Met het Intex Dinoland Speelzwembad vermaken je kinderen zich wel in een wereld vol wezens uit vroegere tijden. Het zwembad is helemaal gebaseerd op dino’s en dit is dan ook afgewerkt in elk detail. Zo is de boog boven het zwembad een langgerekte dinosaurus die over het zwembad springt. Er spuit water uit zijn buik, zodat je een heerlijk verfrissende douche hebt in het midden van het zwembad. De dino aan de rand van het zwembad houdt een ring vast, zodat je hem kan gebruiken als korfbalpaal.

Intex Dinoland Speelzwembad
Intex Dinoland Speelzwembad

Aan de zijkant van het badje vind je een dino met een uitstekende snavel waar je ringen omheen kan gooien. Het speelzwembad heeft niet alleen een glijbaan voor jou, maar ook een glijbaan voor de meegeleverde plastic balletjes. Deze glijbaan bevindt zich op de rand van het zwembad. De glijbaan om zelf vanaf te glijden staat onder de dino met de sproeier.

Dit Intex Dinoland Speelzwembad is verkrijgbaar bij bol.com.

4. Kinderzwembad LotaHome

Het opblaasbare zwembad van LotaHome is een zwembad dat plaats biedt aan acht personen. Het zwembad heeft dan ook flinke afmetingen van 3 bij bijna 2 meter. Het bad is zeer makkelijk op te zetten met de draadloze meegeleverde pomp. Met één klik op de knop blaast het bad zichzelf op. Vervolgens kun je het vullen met wel 3000 liter water.

Kinderzwembad LotaHome
Kinderzwembad LotaHome

Het speelzwembad heeft een glijbaan met handgrepen, zodat je het makkelijk kunt betreden. Je kunt de glijbaan ook van het zwembad afhalen, want deze zitten niet aan elkaar vast. Zonder de glijbaan heb je nog meer ruimte om te spelen. Boven het zwembad is een zonnescherm geplaatst. Dit zonnescherm houdt de meeste zon tegen, maar is later ook heel handig te gebruiken als afdekscherm voor het zwembad.

Kinderzwembad LotaHome is verkrijgbaar bij bol.com.

5. Intex Kinderzwembad Paddenstoel

Voor de allerjongste zwemmers is er de Intex Paddenstoel. Dit piepkleine badje in vrolijke kleuren valt meteen op en zal direct een lach op het gezicht toveren van je peuter. Het zwembadje is ondiep, zodat de kleinste kinderen niet zo snel kopje onder gaan. Het heeft een afdakje in de vorm van een paddenstoel, die een aantal zonnestralen tegenhoudt, zodat je kindje niet verbrandt.

Intex Kinderzwembad Paddenstoel
Intex Kinderzwembad Paddenstoel

In de rand van het zwembad zit een opgeblazen mini paddenstoel waar je kleintje mee kan spelen. Hij kan zijn mooiste verhalen verzinnen met de vrolijke paddenstoel met gezicht. Plezier gegarandeerd met dit mooie opblaasbadje.

Intex Kinderzwembad Paddenstoel is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Swim Essentials Speelzwembad Panterprint

Wil je je kleintje helemaal in stijl laten baden? Dan is het opblaaszwembad van Swim Essentials met panterprint misschien iets voor jou. Het zwembad is compleet voorzien van panterprint en bestaat verder uit veel oranje, beige en bruine tinten. Een echt hip zwembad dus. Aan de kop van het zwembad vind je een beige glijbaan om vanaf te roetsjen.

Swim Essentials Speelzwembad Panterprint
Swim Essentials Speelzwembad Panterprint

Aan de zijrand van het zwembad is een panter gemaakt, die bij het opblazen mee omhoog komt. Kinderen zullen het dier al snel herkennen. Ook staat er een palmboom op de rand van het zwembadje. Deze palmboom kan water spuiten als je de tuinslang erop aansluit. Aan de andere zijkant pronkt een uitsteeksel, wat vast de staart van het dier moet voorstellen. Hier kunnen de kinderen opgeblazen ringen omheen proberen te werpen. De opgeblazen ringen kunnen na afloop van het spel verzameld worden in een opgeblazen emmer. Daarnaast is er ook nog een opblaaskussentje meegeleverd.

Swim Essentials Panterprint Speelzwembad is verkrijgbaar bij bol.com.

7. NiceGoodz Zwembad met springkasteel en glijbaan

Het overwegend blauw, geel en roze sprinkasteel is niet alleen een heel fijn luchtkussen, maar ook nog eens een heus waterspeelpark. Door middel van een blower blaas je het gevaarte op en kunnen de kinderen uren springen, glijden en zwemmen. Vanuit het zwembad klim je door een kleine opening zo het springkasteel in. Hier kunnen de kinderen springen, maar ook basketballen. Een ring bovenaan de rand van het springkasteel fungeert als een basketbalnet.

NiceGoodz Zwembad met springkasteel en glijbaan
NiceGoodz Zwembad met springkasteel en glijbaan

Vanuit het springkasteel kun je via een handig trappetje zo de glijbaan opklimmen. De glijbaan maakt een bocht naar rechts om zo weer in het heerlijke zwembad te belanden. Om de glijbaan nat te houden, zodat hij makkelijker glijdt is er een sproeier voor bovenaan te monteren. Zo kunnen de kinderen naar hartenlust glijden, zonder zere billen. Aan de zijkant van het springkasteel zie je het hoofd van een eenhoorn. Een dier dat alle kinderen zullen herkennen en het waterpark nog feestelijker maakt.

Dit zwembad met springkasteel en glijbaan is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Bestway Speelzwembad Kleine Kampioenen

Ben je een echte sportfanaat en wil je je kind de leukste sportactiviteiten laten beleven? Dan is het speelzwembad Kleine Kampioenen iets voor jou. Met dit kinderzwembad kun je de leukste sporten en activiteiten doen. Zo zit er een heuse bowlingbaan aan je zwembad met kegels om om te rollen. Daarnaast is het zwembad voorzien van een basketbalnet om ballen in te gooien.

Bestway Speelzwembad Kleine Kampioenen
Bestway Speelzwembad Kleine Kampioenen

De glijbaan verbindt de bowlingbaan met het zwembad waardoor de bowlingbaan vast een natte glibberige baan zal worden en je kegels nog sneller omvallen. Op de rand van het zwembad zit een paaltje gemonteerd, zodat je opblaasringen er omheen kan werpen. De laatste leuke activiteit bij dit kinderzwembad is de bal die onder de boog boven het zwembad hangt. Deze bal heeft allerlei kleine gaatjes waar het water uitspuit als je er de tuinslang op aansluit. Probeer deze waterstralen nog maar eens te ontwijken. Met een slinger aan de bal wordt iedereen nat.

Bestway Speelzwembad Kleine Kampioenen is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Salilux Kinderzwembad

Met het Salilux Kinderzwembad heb je geen blower nodig die constant staat te draaien. Je blaast dit bad eenmaal op en na afloop zuig je het weer leeg. Het zwembad is heel veelzijdig en heeft veel activiteiten waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Het eerste en grootste wat opvalt aan dit grote waterparadijs is de immense glijbaan. Via een trappetje klim je erop en kom je in een klein huisje bovenop het waterpark. Vanuit het huisje roetsj je zo naar beneden met de sproeier boven je hoofd.

Salilux Kinderzwembad
Salilux Kinderzwembad

Vanaf de zijkant kan een ander kind je natspuiten met de waterspuit. Pas dus goed op als je naar beneden glijdt. Ook zit er een kleine ballenbak naast het zwembad, waar je met ballen kan spelen en gooien. Daarnaast is er ook nog een springkussen in het waterpark met een leuke dinosaurus op de zijkant. Je kinderen vermaken zich prima met dit grote glij-, spring- en speelkasteel.

Salilux Kinderzwembad is verkrijgbaar bij bol.com.

10. Bestway Waterpark Turbo Splash met klimwand en glijbaan

Met dit grote waterspeelpark van Bestway kunnen je kinderen zich uitleven op een enorme glijbaan en van grote hoogte naar beneden roetsjen. Een sproeier aan de bovenkant van de glijbaan houdt de baan nat, zodat je extra hard gaat. Met het waterkanon op de zijkant van het zwembad spuit je de kinderen die naar beneden komen kleddernat.

Bestway Waterpark Turbo Splash met klimwand en glijbaan
Bestway Waterpark Turbo Splash met klimwand en glijbaan

Met behulp van een klimwand met handige grepen beklim je de glijbaan naar boven. Het huisje op de top van de glijbaan heeft een dak en zijramen van gaas. Het hele opblaaszwembad loopt op een blower en blijft dus heel de tijd mooi hard en vol. Aan de zijkant van het zwembad zijn gazen zakjes gemaakt, zodat je hier handig je spulletjes in kan bewaren, zoals badslippers of speelattributen.

Waterpark Turbo Splash is verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie