De leukste jaaragenda’s voor 2022

Je bekijkt nu De leukste jaaragenda’s voor 2022
Leukste jaaragenda voor 2022

Het jaar is bijna afgelopen en het nieuwe jaar staat op het punt te beginnen. Hopelijk wordt dit jaar een beter jaar dan 2021, waarin we de coronacrisis helaas nog niet achter ons konden laten. Ben je al op zoek geweest naar een nieuwe jaaragenda voor het jaar 2022? Wij hebben voor jou de leukste agenda’s op een rijtje gezet. Van Janneke Brinkman tot Plan Point, er is van elk merk wel een leuke nieuwe agenda te krijgen.

Wil je een weekagenda of heb je liever één dag per blad? Heb je een boekenlegger nodig of gebruik je het lintje dat je tussen alle bladzijdes kunt leggen? Als het om een jaaragenda gaat zijn er zoveel mogelijkheden en designs. Hieronder vind je vijf mooie agenda’s voor het jaar 2022.

De mooiste Jaaragenda’s voor 2022

  1. Plan Point – de organizing agenda 2022
  2. My A-journal jaaragenda 2022
  3. Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022
  4. Creations of Happiness Jaaragenda 2022
  5. Janneke Brinkman Ladyagenda 2022 – Hibiscus

1. Plan Point – de organizing agenda 2022

Plan-Point - Organizing agenda - 2022
Plan-Point – Organizing agenda – 2022

Met de Plan Point – de organizing agenda 2022 heb je alles bij de hand. Al je afspraken kun je erin noteren, maar ook je taken en alle andere dingen die je niet moet vergeten. De Plan Point jaaragenda is enorm uitgebreid en ziet er ook nog eens mooi en vertrouwd uit. De rustige tinten maken van in je agenda kijken geen straf.

In de organizing agenda voor 2022 vind je nuttige checklists, praktische indelingen en wel 101 tips. Er zijn ook stickers meegeleverd om in je agenda te plakken. De agenda is een weekagenda, met alle dagen van de week op één pagina. Er is op die pagina’s naast je afspraken ook ruimte om je boodschappen te noteren of wat je gaat koken op te schrijven. Huishoudelijke taken die je die week moet doen, kun je aanvinken in een leuke uiteenzetting. Ook je uren, onkosten en kilometers kun je registreren, waardoor je een goed overzicht hebt.

De agenda heeft witte bladzijdes met een roze opdruk. Hij bevat een insteekhoes, waarin je bonnetjes of foto’s kunt bewaren. Daarnaast is er elke maand een maandoverzicht om in één keer al je afspraken te zien staan.

De Plan Point – de organizing agenda 2022 is te koop op invulboekjes.nl en bol.com.

2. My A-journal jaaragenda 2022

A-Journal My Journal 2022 Agenda - Mintgroen
A-Journal My Journal 2022 Agenda – Mintgroen

Deze hippe jaaragenda is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo is er een lichtblauwe, okergele en mintgroene versie. De agenda is compact en heel overzichtelijk. Op de pagina’s zijn grote plaatsen om je afspraken te noteren, zodat je niks kunt vergeten.

De agenda is een weekagenda met alle dagen op een pagina. Je kunt naast je afspraken en planning ook de dingen die je nog moet doen kwijt op de pagina. Telefoonnummers, emailadressen en memorabele momenten zijn te noteren in de leuke lijstjes onderaan.

Naast alle praktische zaken zijn er ook nog pagina’s waar je leuke lijstjes kan noteren. Zoals de films die je nog graag een keer zou willen zien en de reizen die je wil maken. Naast een jaaragenda is de agenda dus ook een soort Bullet Journal.

De My A-Journal jaaragenda 2022 is te koop op invulboekjes.nl en bol.com.

3. Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022

Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022
Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022

De Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022 is een vrolijke zwart-witte agenda met leuke patronen. Het is een weekagenda met veel ruimte voor je afspraken. Elke week krijg je een nieuwe quote die je aan het lachen brengt in de linkerbovenhoek van de agenda. Ook staat er een kleine maandkalender op elke bladzijde, zodat je precies kan zien welke week van het jaar het is.

Aan het begin van het jaar kun je een aantal doelen stellen, die je dit jaar wil behalen. Deze kun je kwijt op een speciale pagina met goede voornemens, me-time en doelen. Ook kun je je eigen bucketlist maken in de agenda. Aan het begin van een maand kun je notities maken en al je belangrijke afspraken plannen. Je kan altijd even terugbladeren naar deze bladzijde.

De Winkeltje van Anne Jaaragenda heeft een adressenlijst, om al je contacten te raadplegen. Er zijn ook stickers toegevoegd aan de agenda, zodat je de bladzijdes op kan leuken met je favoriete quotes. De stickers zijn zwart-wit, net als de rest van de agenda.

De Winkeltje van Anne Jaaragenda 2022 is te koop op invulboekjes.nl en bol.com.

4. Creations of Happiness Jaaragenda 2022

Creations of Happiness Jaaragenda 2022
Creations of Happiness Jaaragenda 2022

De Creations of Happiness Jaaragenda 2022 is er in twee kleuren, roze en groen. Die kleur zie je echter alleen maar terug op de voorpagina. Verder is de agenda zwart-wit. De jaaragenda voor 2022 is heel overzichtelijk en heeft veel ruimte om je afspraken te noteren.

De agenda heeft een eerste pagina waar je al je gegevens kunt noteren. Ook telefoonnummers van je arts, tandarts of kapper kun je daar kwijt. Deze heb je vast vaker in het jaar nodig en zijn zo makkelijk terug te vinden. Er is een kort jaaroverzicht waar je de allerbelangrijkste dingen kunt noteren. Daarna gaat het verder in weekkalenders.

Deze jaaragenda heeft een moodtracker, net als in een Bullet Journal. Hij is er ook op geïnspireerd. Kleur elke dag een hokje in voor hoe je je voelt en aan het eind van het jaar heb je een prachtig gekleurd overzicht. De agenda heeft zelfs een budgettracker om al je geldzaken bij te houden. Kortom, een ontzettend handige agenda.

De Creations of Happiness Jaaragenda 2022 is te koop op invulboekjes.nl en bol.com.

5. Janneke Brinkman Ladyagenda 2022 – Hibiscus

Janneke Brinkman - Hibiscus
Janneke Brinkman – Hibiscus

De vrolijke agenda voor dames met mooie bloemen en vlinders valt echt op. Janneke Brinkman maakt de mooiste platen van de Nederlandse natuur. Tekeningen waar je helemaal in weg kan dromen. In de ladyagenda staan vooral tekeningen van hibiscus.

In deze langwerpige agenda staan de weken aan één kant van de agenda. Zeer compact opgesteld, maar met genoeg ruimte om al je afspraken te noteren. Elke week staan er tekeningen van Janneke Brinkman bij. Om te onthouden waar je bent in de agenda, is er een lintje toegevoegd. Het lintje kun je elke week mee omslaan.

De belangrijkste dagen zijn al genoteerd in deze agenda, zoals eerste kerstdag of tweede paasdag. Verder is de jaaragenda 2022 heel simpel, maar daardoor ook handig en in één oogopslag door te nemen.

De Janneke Brinkman Ladyagenda 2022 – Hibiscus is te koop op invulboekjes.nl en bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie