De 11 leukste gadgets voor mannen: cadeau inspiratie en tips (2023)

Je bekijkt nu De 11 leukste gadgets voor mannen: cadeau inspiratie en tips (2023)
Leukste gadgets voor mannen

Mannen en gadgets, een bijzonder goede combinatie wanneer je een leuk cadeau wilt geven. Mannen zijn over het algemeen gek op leuke gadgets. Nieuwe speeltjes, elektronica gadgets om mee te pronken, of juist grappige en handige gadgets die dagelijks gebruikt kunnen worden. Wij gaan in op de laatste trends en bezorgen jou een overzicht van de leukste gadgets voor mannen.

De leukste gadget cadeaus voor mannen

In ons overzicht staat inspiratie voor gadgets om aan een man cadeau te geven. Van sport gadgets tot elektronica gadgets en alles daar tussenin. Met deze inspiratie lukt het ook jou om een geschikt cadeau te vinden.

 1. Google Nest Audio Charcoal
 2. Samsung Galaxy Watch5 Smartwatch
 3. Vliegende Drone gadget, DJI Mini 3 Pro
 4. Parvus portemonnee met AirTag houder
 5. Draadloze bluetooth speaker
 6. Nintendo Classic Mini NES Retro gameconsole
 7. Philips Hue starterkit
 8. Elektrische step Stay-on M365 Go
 9. Strex Beamer, streamen vanaf je telefoon
 10. Mannelijke robotstofzuiger als gadget
 11. Apple AirTag

1. Google Nest Audio Charcoal

Met de Google Nest Audio kun je draadloos je muziekkeuze doorgeven, vragen stellen aan de Google Assistant of zelfs je lampen of andere gekoppelde apparaten bedienen. Een slimme gadget waar een man wel raad mee weet!

Google Nest Audio Charcoal
Google Nest Audio Charcoal

De reacties over de Google Nest Audio zijn lovend, zo wordt de snelle reactietijd van de spreek assistent gewaardeerd, de hoge kwaliteit van het geluid, en het eenvoudig aansluiten via de Google Home App. Leuk als cadeau voor een man die wel van handige gadgets houdt.

Google Nest Audio Charcoal is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Samsung Galaxy Watch5 Smartwatch

Deze Galaxy Watch5 heeft ontzettend veel gave features, een ideale gadget om een man cadeau te geven. Je kunt zelf kiezen wat jouw doel is en alles wat je wilt bijhouden, zoals je hartslag, zuurstofniveau in je bloed, je bloeddruk, hartslag en natuurlijk ook de basis zoals afgelegde afstand.

Samsung Galaxy Watch5 Smartwatch
Samsung Galaxy Watch5 Smartwatch

Dit gadget is natuurlijk te verbinden met je smartphone of zelfs je Samsung tv. Gebruik je horloge als verlengstuk van je telefoon, lees direct appjes af, berichten of zelfs telefoontjes. De Watch5 heeft zelfs de optie om berichten direct te beantwoorden dankzij het toetsenbordje op het scherm.

Galaxy Watch5 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Vliegende drone gadget, de DJI Mini 3 Pro

De DJI Mini 3 Pro is een mega gave gadget om een man cadeau te geven. Zelfs mensen die helemaal niets hebben met filmen en video zijn gek op écht goede drones. De DJI Mini 3 is de kleinste uit de reeks van DJI, maar vliegt ontzettend stabiel en kan heel wat aan. Met één accu kun je ruim een half uur vliegen en filmen.

DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro

De camera van de Mini 3 filmt ontzettend hoge kwaliteit beelden in 4K met een resolutie van 60 frames per seconden. Het leuke van dit gadget is dat het vele voorgeprogrammeerde standen kent, waardoor je scenes automatisch kunt filmen.

DJI Mini 3 Pro is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Parvus portemonnee met AirTag houder

Deze handige gadget portemonnee raakt een man nooit maar dan ook nooit meer kwijt. In de portemonnee zit een houder voor een Apple AirTag, waardoor je jouw portemonnee altijd kunt volgen op de kaart van je iPhone.

Parvus portemonnee
Parvus portemonnee

In de aluminium behuizing die veilig RFID en NFC beveiligd is, passen 6 kaarten. Met een handige sluiting schuif je de pasjes uit de portemonnee, waarna ze direct klaar staan voor je om er één van te gebruiken.

Deze portemonnee van Parvus is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Draadloze Bluetooth Speaker

Deze draadloze Bluetooth Speaker, de JBL Flip 5, is een ideale robuuste speaker die eigenlijk alles wel aan kan. Een gadget om heerlijk muziek op te spelen tijdens het klussen, een feestje of gewoon wanneer jou het uit komt.

JBL Flip 5
JBL Flip 5

De JBL 5 kan ook eigenlijk alles wel aan, de speaker is waterproof en gemakkelijk overal naartoe mee te nemen. Een leuke gadget om aan een man te geven die wel van een muziekje houdt.

De JBL Flip 5 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Nintendo Classic Mini NES Retro gameconsole

We gaan terug naar de Jaren ’80 met deze Nintendo Classic Mini NES Retro gameconsole! Voor mannen die wel eens een spelletje spelen is dit een hele gave gadget. Dit is waar het allemaal mee is begonnen. Deze console kan zo aangesloten worden op de TV met de meegeleverde HDMI kabel. Speel direct één van de 30 voorgeïnstalleerde spellen, zoals Super Mario Bros, The Legend of Zelda of Pac-Man.

Nintendo Classic Mini NES Retro console
Nintendo Classic Mini NES Retro console

Een ontzettend leuke gadget voor mannen die in de jaren ’80 al kennis hebben gemaakt met de originele Nintendo, maar dan in een vernieuwd jasje. Maar gewoon nog met dezelfde spellen van toen!

Nintendo Classic Mini NES is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Philips Hue Starterkit

Wat is er idealer dan heerlijk lui vanaf de bank de lampen bedienen in de woonkamer? Of vanuit bed de slaapkamerlamp uit te schakelen voor je gaat slapen. Philips Hue zit vol met mogelijkheden, een echte elektronische gadget voor mannen die wel van handige dingen houden.

Philips Hue Starterkit
Philips Hue Starterkit

Deze Philips Hue Starterkit bestaat uit 3 E27 lampen, 1 dimmer switch en natuurlijk de Hue Bridge om alle lampen in huis mee te verbinden. Installeer de app op je telefoon, geef de kamers en lampen een naam en starten maar.

Philips Hue Starterkit is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Elektrische step Stay-on M365 Go

Via een App kun je deze step instellen en direct inzicht verkrijgen in alle belangrijke zaken over jouw step. Zoals de snelheid, het resterende vermogen, verlichting en reis bereik. Dit gadget heeft een snelheid van 31 km/u en is ideaal om efficiënt mee te reizen door de stad, of neem de step zelfs mee in de auto.

Elektrische step Stay-on M365 Go
Elektrische step Stay-on M365 Go

En deze step is krachtiger en efficiënter dan je denkt. Actieradius op een volle accu is ongeveer 25 km, de laadtijd is zo’n 3 tot 4 uur en de step kan een helling trekken tot 15% stijl. Wij zien alleen maar positieve ervaringen en reacties, en zie voor dit geldt maar eens een bijzonderder gadget voor een man te vinden!

De Stay-on M365 Go is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Strex Beamer, streamen vanaf je telefoon

Met deze gadget kun je voortaan groot formaat filmkijken, in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin. Beamers zijn normaal gesproken best aan de prijs en lastig om te gebruiken. Via deze beamer stream je zo de mooiste films en series met een fluitje van een cent vanaf je telefoon.

Strex Beamer
Strex Beamer

De Strex Beamer is een gave gadget voor mannen die bijvoorbeeld graag een potje voetbal kijken. Deze beamer is handformaat en kun je zo meenemen onder je arm, plaats hem waar je wilt, gebruik eventueel het doek en kijken maar!

Strex Beamer is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Een mannelijke robotstofzuiger als gadget

Dat mannen niet dol zijn op stofzuiger, is over het algemeen wel bekend. Zet jij jouw man of vriend geregeld aan het werk met de stofzuiger? Dan kan zijn geluk niet op wanneer je hem deze Roborock S6 MaxV robotstofzuiger cadeau geeft.

Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV

Deze handige robotstofzuiger is voorzien van een dweilfunctie en kan over drempels tot 2 cm rijden. Kan alle vloertypen aan en is prijstechnische gezien een hele interessante koop. De ervaringen met deze stofzuiger zijn ontzettend goed. Een top gadget cadeau voor mannen waar ze je eeuwig dankbaar voor zijn!

De Roborock S6 MaxV is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Apple AirTag

Met deze handige gadgets van Apple is het niet meer nodig om te zoeken naar spullen. Bevestig een Apple AirTag aan je sleutels, koffer, tas of welk ander object dan ook en verkrijg precies de locatie op de kaart van jouw ‘Zoek mijn’-app, waar ook alle andere Apple apparaten zichtbaar zijn.

Apple AirTag
Apple AirTag

Een super handige gadget als cadeau voor mannen die geregeld ergens wat laten slingeren. En nog een extra feature van deze AirTags is dat ze ook een geluidje kunnen afspelen. Ideaal wanneer die man zijn sleutel weer eens kwijt is!

De Apple AirTags zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie