De leukste cadeaus voor Pasen 2023

Je bekijkt nu De leukste cadeaus voor Pasen 2023
Leukste cadeaus voor pasen

Half april vieren we weer Pasen. Een mooi moment om elkaar te verrassen met een cadeau. Pasen staat dan niet bekend als een feest waarbij we elkaar cadeaus geven, maar wat is er nou leuker dan je familie bezoeken en een cadeautje voor diegene mee te nemen. Bloemen, chocolade en doucheproducten zijn de grote favorieten op een feestdag en tijdens Pasen zijn er weer een heleboel nieuwe varianten hiervan.

Bij Pasen denk je aan paaseieren, paashazen en voorjaar. Deze thema’s zie je dan ook volop terug in de cadeaus voor Pasen. Wat is nu het leukste cadeau om te geven tijdens deze feestdagen? Waar maak je iemand het meest blij mee? Wij zochten het voor je uit en maakten een lijstje van de leukste cadeaus voor Pasen 2023.

  1. Paastakken
  2. Leesboekje Bobbi viert Pasen
  3. Ravensburger EcoCreate Mini Pasen
  4. Bloomplantler Spring
  5. Blond Amsterdam Specials: Pasen Minimok Flower
  6. Konijn beker en tea infuser
  7. LEGO Exclusive Paas Ei
  8. Paasdecoratie geometrisch
  9. Rituals Easter Egg
  10. Tony’s Chocolonely Chocolade Paas Geschenkset

1. Paastakken

Paastakken
Paastakken

Met Kerstmis zet je de kerstboom en met Pasen zet je paastakken. De meeste paastakken zijn afkomstig van de krulhazelaar of de wilg. Kenmerkend aan de takken is dat ze veel krullen hebben en sierlijk om te hebben in je woonkamer. Aan de gekrulde takken kun je zelf allerlei paasaccessoires hangen, zoals paaseieren, kleine haasjes of andere figuurtjes. De paastakken hebben soms ook bloemetjes of knoppen.

Bij E-Bloom kun je paastakken kopen, zonder de accessoires erbij. Maar de takken alleen al zijn een geweldige versiering voor in je huis. Je brengt letterlijk de lente naar binnen. De steellengte van de paastakken is zo’n 80 centimeter, dus ze staan vooral mooi op een grote vaas op de grond. Met deze takkenbos ben je helemaal klaar voor Pasen.

Bestel jouw paastakken via E-Bloom.

2. Leesboekje Bobbi viert Pasen

Bobbi viert Pasen
Bobbi viert Pasen

Heb je een peuter of kleuter in huis die helemaal weg is van de boekjes van Bobbi, dan is Bobbi viert Pasen een grote aanrader. Het boekje over beertje Bobbi staat boordevol paasavonturen. Zo worden er paaseieren gezocht, heeft Bobbi een paasontbijt en leert hij nog veel meer over dit lentefeest.

Het boek is niet gericht op het Christelijke feest, maar op de paastradities die mensen verzonnen hebben. Zo kun je je peuter of kleuter leren hoe het feest in elkaar zit en wat er allemaal gebeurt met Pasen. De Bobbi reeks is geschreven door schrijfster Monica Maas.

Leesboekje Bobbi viert Pasen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Ravensburger EcoCreate Mini Pasen

Ravensburger EcoCreate Mini Pasen
Ravensburger EcoCreate Mini Pasen

Ravensburger komt met een oude manier van knutselen gegoten in een nieuw jasje. Met dit knutselpakket knutsel je met afval. Eigenlijk recycle je de verpakkingen van gebruikte producten en maak je er iets nieuws van. Goed voor het milieu en leuk voor de kinderen.

Met de complete EcoCreate set Mini Pasen maak je allerlei leuke paasknutsels. Wat je nodig hebt zijn een melkpak, 8 wc-rollen, 2 eierdozen en 2 vierkante dozen. Zo maak je bijvoorbeeld een plantenbakje van de vierkante doos en knutsel je een paashaas van de wc-rollen. In het pakket van Ravensburger zitten alle extra benodigdheden om het knutselwerk tot een succes te maken. Een leuke bezigheid tijdens de feestdagen.

Ravensburger EcoCreate Mini Pasen is verkrijgbaar bij bol.com.

4. Bloomplantler Spring

Bloomplantler Spring
Bloomplantler Spring

Met de Bloomplantler Spring bouw je je eigen lentebakje in elkaar. In dit brievenbuscadeautje zit alles om een eigen plantenbakje met bolletjes te bouwen. Met meegeleverde tips van bloemist Tommy kun je ervoor zorgen dat de bolletjes snel veranderen in bloeiende narcissen.

Als je het cadeau door de brievenbus hoort vallen is het eerste wat je gaat doen het plantenbakje in elkaar knutselen. Het plantenbakje bestaat uit een aantal MDF plankjes die je zo in elkaar kan zetten. Vervolgens zorg je dat de bolletjes in het bakje komen en vul je de grond rondom de bolletjes op met mos. Als je de bollen de juiste aandacht geeft komen er al snel narcissen uit. Narcissen zijn het symbool van de lente en dus een echt paascadeau.

Bloomplantler Spring is te bestellen bij Bloompost.

5. Blond Amsterdam Specials: Pasen Minimok Flower

Blond Amsterdam Pasen minimok Flower
Blond Amsterdam Pasen minimok Flower

Het merk Blond Amsterdam heeft ondertussen verschillende lijnen, zoals de Delfts Blauw lijn, de Even Bijkletsen lijn en de Romance lijn. Eén van de speciale lijnen van Blond Amsterdam is de special voor Pasen. Het bestaat uit allerlei producten die je kan gebruiken bij je paasontbijt, maar ook tijdens de rest van deze feestdagen.

Wij zijn zelf helemaal weg van de minimok Flower uit de Blond Amsterdam Special Pasen. Dit kleine mokje past helemaal binnen de lente en het Paasfeest. De kleuren van de mok zijn vooral veel geel en lichte pasteltinten. Er staan meisjes met bloemen op de mok en vlinders en een konijn. Het aardewerken mokje drinkt makkelijk en is een fantastisch leuk cadeau voor Pasen.

Blond Amsterdam Pasen Minimok Flower is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Konijn beker en tea infuser

Konijn Beker En Tea Infuser
Konijn Beker En Tea Infuser

Met de Konijn beker en tea infuser van ditverzinjeniet.nl drink je wel heel speciaal je thee op tijdens de paasdagen. Met deze hippe zwarte mok en de tea infuser in de vorm van een konijn wordt thee drinken nog leuker. In het konijntje kun je losse thee doen. Vervolgens hang je het konijntje aan de rand van de zwarte mok. Het lijkt net of het konijn een even spiekt over de rand van je mok, maar daarentegen zorgt hij ervoor dat je losse thee oplost in het water.

Een grappige set om cadeau te geven en een ander mee te verrassen. Thee drinken was nog nooit zo leuk en natuurlijk helemaal in Paas stijl. Is de thee voldoende gekleurd, dan haal je het konijn uit de mok en gooit met één beweging de pulp die over is in de prullenbak.

Deze Konijn beker en tea infuser is verkrijgbaar bij Ditverzinjeniet.nl.

7. LEGO Exclusive Paas Ei

LEGO Exclusive paas Ei
LEGO Exclusive paas Ei

Ook met LEGO bouw je in paas stijl deze feestdagen. LEGO heeft namelijk een exclusief bouwpakket voor kinderen van 8 jaar en ouder. Met het pakket bouw je een paasei, waaruit een kuiken verschijnt. Je kunt het paasei vervolgens versieren met allerlei strikjes en verschillende kleuren bloemetjes.

Het LEGO pakket heeft geen minifiguren, alhoewel het kuiken wel een figuur is als je het hebt afgebouwd. De doos bevat 239 onderdelen en is een limited edition. Een must-have voor alle LEGO fans dus. In het bouwpakket is een beschrijving toegevoegd om het paasei in elkaar te zetten, maar ook zonder deze bouwbeschrijving moet het haalbaar zijn voor elke LEGO fanaat.

Dit LEGO Exclusive Paas Ei is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Paasdecoratie geometrisch

Paasdecoratie geometrisch
Paasdecoratie geometrisch

Wil je je huis echt klaar hebben voor de Pasen, dan is de paasdecoratie van Creaties van Hier misschien wel wat voor jou. Deze geometrische paasfiguren staan ontzettend leuk in je woonkamer. Bijvoorbeeld op de vensterbank of op het dressoir. De figuren bestaan uit een houten plateau met daarop een zwart frame van kunststof in een leuke vorm.

Je krijgt bij deze set een konijn, een groot paasei en een klein paasei. De gehele set kan bij elkaar gezet worden of je verdeeld de paasfiguren over je woonkamer. De figuurtjes zijn maximaal 30 centimeter groot en passen dus overal in huis. Met deze paasdecoratie kunnen de feestdagen beginnen.

Paasdecoratie geometrisch is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Rituals Easter Egg

Rituals Easter Egg Gift Set
Rituals Easter Egg Gift Set

Rituals komt deze Pasen met iets nieuws, de easter egg. De Rituals Easter Egg is een leuk cadeaupakket in de vorm van een ei, met daarin vier producten van het merk. Het ei is verkrijgbaar in drie verschillende geurlijnen van Rituals, The Ritual of Sakura, The Ritual of Mehr en The Ritual of Karma. Onze all-time favourite uit dit rijtje blijft The Ritual of Sakura met haar zachte geur.

Als je de cadeauverpakking in de vorm van een ei uitpakt vind je een douchefoam, een handcrème, een lipbalsem en een parfum. Wat ons betreft zijn dit de vier leukste cadeaus om te krijgen. Ze doen goed voor heel je lijf en ruiken heerlijk. De easter egg van Rituals is wat ons betreft het leukste cadeau voor Pasen.

Rituals Easter Egg Gift Set is verkrijgbaar bij bol.com en Rituals.

10. Tony’s Chocolonely Chocolade Paas Geschenkset

Tonys Chocolonely Chocolade Paas Geschenkset
Tonys Chocolonely Chocolade Paas Geschenkset

Ben je ook helemaal weg van de chocolade van Tony’s Chocolonely? Dan heeft dit merk iets nieuws voor jou, waar je zeker van gaat genieten. Tony’s Chocolonely heeft namelijk een hele cadeauset met speciale artikelen voor Pasen. De set bestaat uit twee chocoladerepen van je favoriete merk en ook nog een leuk eierdoosje met heerlijke paaseieren.

De twee chocoladerepen hebben wel heel bijzondere smaken. Zo is er een melk spijs amandel reep te vinden in dit pakket en kun je genieten van melk meringue citroen. Beide repen hebben een toepasselijk paasei op de verpakking. De eierdoos bevat maar liefst twaalf grote Tony’s Chocolonely paaseieren. De paaseieren hebben allemaal hun eigen smaak. Je kunt dus alle smaken van Tony’s Chocolonely een keer uitproberen.

Tony’s Chocolonely Chocolade Paas Geschenkset is verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie