De leukste Barbie en accessoires (2023)

Je bekijkt nu De leukste Barbie en accessoires (2023)

Met de komst van de speelfilm Barbie in de zomer van 2023, neemt de populariteit van Barbie weer toe. Al sinds 1959 spelen meisjes met deze poppen die je kunt aankleden, de haren van kunt kammen of laten wonen in je eigen Barbie droomhuis. Uitvinder Ruth Handler van Mattel zag haar dochter een papieren versie maken van een aankleedpop en bedacht zich dat dit een gat in de markt kon zijn. Ze ontwierp Barbie, die voluit Barbara Millicent Roberts heet, en gaf haar een enorme belevingswereld.

Twee jaar later kwam er een mannelijke variant van de Barbiepop die Ken werd genoemd. Ook andere Barbie’s zagen het levenslicht, zoals Christie, Becky en Skipper. Er kwamen Barbie huizen, Barbie auto’s, Barbie’s met verschillende beroepen, Barbie’s met kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is ontworpen voor de Barbiewereld. Voor kinderen van 3 tot 8 jaar is de Barbie één van de mooiste cadeaus die je ze kan geven.

De leukste Barbiepoppen en speelaccessoires

Wij zochten voor je op wat nu de leukste Barbiepoppen zijn en met welke speelaccessoires je een kind echt blij kan maken.

 1. Barbie The Movie Pop – Margot Robbie
 2. Barbie Droomboot
 3. Barbie Dreamtopia Zeemeermin
 4. Barbie Fashionista Bloemenjurk – met Syndroom van Down
 5. Barbie Ken Stijlvolle mogelijkheden Malibu
 6. Barbie Droomhuis
 7. Barbie Vliegtuigavonturen
 8. Barbie Paardenverzorging
 9. Barbie Gymnastiek Speelset
 10. Barbie Estate Fresh ’n Fun Foodtruck
 11. Barbie Kampeerspeelset
 12. Barbie Malibu Vakantiehuis

1. Barbie The Movie Pop – Margot Robbie

Heb je de nieuwste Barbie film gezien en ben je ook helemaal weg van Margot Robbie die de rol van Barbie speelt? Nu kun je je eigen Barbiepop kopen die sprekend lijkt op Margot Robbie uit de film van de zomer van 2023. Deze pop is een echt collectorsitem en wil iedere Barbiefan hebben.

Barbie The Movie Pop
Barbie The Movie Pop

De Barbiepop van Barbie The Movie heeft het roze western outfitje aan wat ze draagt als ze uit Barbieland is gevlucht naar de gewone wereld. De knalroze outfit heeft een bijpassend sjaaltje, mooie witte cowboyhoed en gouden cowboylaarzen. Precies zoals Margot Robbie draagt in de film.

De Barbie wordt geleverd in een speciale doos, dat ook een verzamelaarsobject is. De doos is dezelfde doos als in de film wordt gebruikt. Op de achterkant van de doos zie je een mooie foto van Margot Robbie, zittend in haar knalroze auto.

Barbie The Movie Pop – Margot Robbie is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Barbie Droomboot

Soms is je Barbie niet alleen in haar droomhuis, maar maakt ze ook gebruik van een droomboot. De Barbie Droomboot is een luxe jacht waarmee Barbie over de zee kan varen. Ze kan al haar vriendinnen meenemen op avontuur. De boot is natuurlijk roze, maar heeft ook kleuraccenten in paars en lichtblauw.

Barbie Droomboot
Barbie Droomboot

Je Barbie’s kunnen zowel op het dak als in je boot verblijven. Er zijn verschillende banken en stoelen om op te zitten. Ook kan er eten worden gemaakt in de boot en kan er TV gekeken worden. Verander je keuken in een douche met wastafel en spoel al het zoute zeewater van je Barbie af. Vanaf het dak kan je Barbie met een glijbaan naar beneden.

De boot heeft een reddingsboei voor als je Barbie overboord slaat, maar wil je het veilig houden, dan gebruik je het meegeleverde zwembadje waar je Barbie’s naar hartenlust in kunnen dobberen. Een snorkelset zorgt voor extra plezier bij de boot.

Barbie Droomboot is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Barbie Dreamtopia Zeemeermin

Wil je een Barbie net als uit de film Dreamtopia, dan kun je een Zeemeerminbarbie kopen. De Dreamtopia Barbie is in allerlei kleuren verkrijgbaar. De paarse zeemeermin heeft paars haar en een lichtblauw met paarse vin. De roze en gele zeemeermin heeft roze haar en een vin met roze en gele opdruk.

Barbie Dreamtopia Zeemeermin
Barbie Dreamtopia Zeemeermin

De Dreamtopia zeemeerminnen hebben een ketting om hun nek en een prachtig felgekleurd topje. Ze vallen goed op in je badwater met de leuke sprankelende kleurtjes. In het haar dragen ze een tiara of kroontje, want het zijn echte prinsessen. Speel je favoriete avonturen na met deze Barbiepop. Als je de zeemeermin Barbie bij de middel buigt, kun je haar laten bewegen in het water.

Barbie Dreamtopia Zeemeermin is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Barbie Fashionista Bloemenjurk – met Syndroom van Down

Dat Barbie met haar tijd meegaat is wel duidelijk. Barbie hoeft niet meer die perfecte vrouw te zijn met de mooiste lijntjes en de strakste pakjes. Barbie kan ook niet helemaal perfect zijn. Zo zien we dat met de Fashionista Barbie die het Syndroom van Down heeft. Perfect zijn hoeft niet meer, want iedereen is mooi op haar eigen manier.

Barbie Fashionista Bloemenjurk – met Syndroom van Down
Barbie Fashionista Bloemenjurk – met Syndroom van Down

De pop heeft een outfit aan die de wereld van het Syndroom van Down symboliseert. Zo staan er op de jurk vlinders die een symbool zijn van het Syndroom van Down. Ook heeft Barbie een ketting om haar nek met drie pijlen die staan voor het derde 21e chromosoom dat mensen met het Syndroom van Down hebben.

Ook heeft deze Barbie een enkel-voet-orthose. Natuurlijk in een mooi roze tintje, zodat het goud past bij de outfit die Barbie aan heeft. De witte sneakers zijn makkelijk aan te trekken, want ze sluiten met een rits. Deze Barbie vergroot de belevingswereld van je kind en is het ultieme cadeau.

Barbie Fashionista Bloemenjurk – met Syndroom van Down is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Barbie Ken Stijlvolle mogelijkheden Malibu

Zeg je Barbie, dan denk je aan Ken. Ken is het mannelijke vriendje van Barbie, die maar al te graag op het strand te vinden is. Deze Barbiepop heeft dan ook een lekker zomers outfitje aan met een korte broek en een hip geblokt lichtblauw overhemd. De blauwe slippers matchen precies met de kleding.

Barbie Ken Stijlvolle mogelijkheden Malibu
Barbie Ken Stijlvolle mogelijkheden Malibu

Ken heeft heel wat accessoires om zijn dag op het strand plezierig te maken. Zo heeft hij een handdoek om zich af te drogen als hij een duik heeft genomen in de zee, maar ook een zonneklep en een zonnebril om zijn ogen te beschermen tegen de zon. De zonnebrandcrème kan hij vast ook wel gebruiken met het weer op het strand.

Om zich bezig te houden heeft hij een strandbal mee en speelt hij vaak beachvolleybal. Zijn telefoon staat elke minuut van de dag roodgloeiend, want iedereen wil met hem spelen. Geniet je na afloop van het beachvolleyballen heerlijk van een ijsje met deze Ken?

Barbie Ken Stijlvolle mogelijkheden Malibu is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Barbie Droomhuis

De leukste Barbie accessoire om te krijgen is natuurlijk het Barbie Droomhuis. Het is de plek waar jouw Barbie kan wonen en plezier kan hebben. Het Barbie Droomhuis bestaat uit drie verdiepingen vol kamers met prachtige inrichting. Om snel uit het huis te komen kun je je Barbie van de roze glijbaan laten glijden en belandt zij zo in het zwembad.

Barbie Droomhuis
Barbie Droomhuis

Op de begane grond van je Barbiehuis vind je de woonkamer en de keuken. De woonkamer bestaat uit een openhaard met televisie erboven. Ook is er een rek met boeken voor Barbie. Aan de andere kant van de voordeur bevindt zich de keuken. In de keuken kun je bakken en koken, maar ook heerlijk met je vriendinnen bijkletsen aan het bistrosetje.

Op de eerste verdieping vind je de slaapkamer van Barbie met een heerlijk groot bed. Er is ook een bed voor haar puppy en de kledingkast is zo groot dat al haar kleren erin passen. Naast de slaapkamer is de badkamer met een wc en een douche. Barbie kan zich opmaken bij de wastafel. Op de bovenste verdieping kan Barbie chillen met haar beste vriend Ken. Er is een bank een radio en een televisie. Het droomhuis heeft ook een echt werkende lift om op alle verdiepingen te komen.

Barbie Droomhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Barbie Vliegtuigavonturen

Wil je op vakantie? Of wil je Barbiepop een echte piloot of stewardess worden? Met Barbie Vliegtuigavonturen is alles mogelijk. Het Barbie vliegtuig is een paars met roze vliegmachine met een uitklapbare deur. Ook het dak van het vliegtuig kan je openklappen, zodat je je poppen erin kan plaatsen.

Barbie Vliegtuig Avonturen
Barbie Vliegtuig Avonturen

In het vliegtuig zijn twee verstelbare stoelen waar je Barbie’s op kunnen zitten. In het dak is ruimte voor de bagage. Klik het deurtje open en laat je koffer achter in de bagageruimte. In het vliegtuig is er ook een speciale stoel voor de piloot. Barbie heeft dan ook een echt pilotenjack aan met een pet en roze laarzen.

Neem Barbie mee op de grootste avonturen en laat haar ervaren hoe het is om te vliegen. Maak de mooiste verhalen en speel alsof je echt gaat opstijgen.

Barbie Vliegtuigavonturen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Barbie Paardenverzorging

Barbie is gek op paarden en jij natuurlijk ook. In deze Paardenverzorging speelset, kun jij de paarden verzorgen en versieren. Maak hun manen mooi met de vele speldjes en klipjes. Laat het paard in de wei staan of laat hem vrij rondlopen.

Barbie Paardenverzorging
Barbie Paardenverzorging

Bij de Barbie Paardenverzorgingsset zitten twee paarden. Een groot paard met een bruine kleur en een zadel, waar Barbie op kan rijden en een kleinere pony met een lichte kleur met prachtige manen. De paarden kunnen achter het hek worden gezet, zodat ze niet weglopen. Barbie kan ze voeren met wortels of vult de waterbak met vers drinken.

De manen van het paard en de pony kan je kammen, maar met een speciale tool maak je de mooiste strikjes in het haar van de paarden. Wie weet winnen jouw paarden wel een prijs, omdat ze zo mooi zijn gemaakt?

Barbie Paardenverzorging is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Barbie Gymnastiek Speelset

Heb jij Barbie ooit al eens in een turnpakje gezien? Dan is dit je kans! Met de Barbie Gymnastiek Speelset kan jij je Barbie echt laten turnen. Twee turnpakjes zijn meegeleverd. Een paarse en een mooie met de kleuren van de Nederlandse vlag. Ook heeft ze een heerlijk zittend trainingspak en een sporttas met gezonde snacks erin.

Barbie Gymnastiek Speelset
Barbie Gymnastiek Speelset

Een speciale tool is meegeleverd om Barbie in te installeren. Hiermee kan je Barbie ronddraaien zoals in een radslag of een zijwaartse salto. Laat jij Barbie net als Sanne Wevers zwieren over de balk. Dit 10 centimeter dunne toestel is één van de spannendste bij turnen. Houdt jouw Barbie het vol om haar hele oefening op de evenwichtsbalk te blijven.

Wil je eens iets anders dan turnen, dan kun je ook nog gaan voor ritmische gymnastiek. In de speelset zit een set knotsen en twee kleuren hoepels. Als jouw Barbie een winnaar is dan hang je de medaille om haar nek. Barbie kan ook een beker winnen. Een leuke speelset voor sportieve kinderen of voor fans van de sport turnen.

Barbie Gymnastiek Speelset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Barbie Estate Fresh ’n Fun Foodtruck

In deze speelset van Barbie gaat Barbie aan de slag als kok in haar eigen foodtruck. Met de Barbie Estate Fresh ’n Fun Foodtruck trakteert Barbie haar vriendinnen op heel veel lekkers. De auto kan echt rijden en Barbie kan achter het stuur. Als ze eenmaal een plaatsje heeft gevonden voor haar foodtruck kan ze gaan uitpakken.

Barbie Estate Fresh 'N Fun Foodtruck

In een handomdraai maak je de foodtruck open. Binnen vind je een keuken met spoelbak, kookplaat en koelkast. Ook vind je een werkblad, wat tevens dient als toonbank. In de kookplaat zit een knop verwerkt waarmee je echt kan bakken. De handige accessoires helpen om je lievelingsgerechten te maken.

Naast de foodtruck kun je een bord zetten met wat er allemaal te koop is. Ook heeft Barbie een kassa en handige dienbladen om het eten op te serveren. Er zijn onder andere milkshakes, ijsjes, bananen, hotdogs en een hamburger in klein formaat die je je Barbie’s kan uitdelen. Met de Barbie Estate Fresh ’n Fun Foodtruck kan je je uren vermaken.

Barbie Estate Fresh ’n Fun Foodtruck is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Barbie Kampeerspeelset

Eén van de leukste Barbie speelsets is de Barbie Kampeerspeelset. Barbie gaat op vakantie en dat doet ze met de tent. Kamperen met haar beste vriendinnen is haar favoriete bezigheid. Een roze tent met vrolijke vlaggetjes wordt opgezet in het bos of op de camping. De luifel aan de tent krijgt kleine lampjes om ook plezier te hebben in het donker.

Barbie Kampeerspeelset
Barbie Kampeerspeelset

Verder heeft deze speelset een picknickkleed met een uitklapbare campingstoel. Barbie kan marshmallows roosteren boven het kampvuur of vrienden worden met het konijn en de eekhoorn. Ook is er een kaartspel Uno, wat ze met haar vriendinnen kan spelen. Als de sterren aan de hemel staan kan Barbie staren door de sterrenkijker. Misschien ontdekken ze wel een nieuwe ster.

Barbie Kampeerspeelset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

12. Barbie Malibu Vakantiehuis

Ook Barbie is af en toe toe aan vakantie. Ze verlaat haar droomhuis voor haar Malibu Vakantiehuis, dat vol staat met prachtige meubels en spullen om ultiem te relaxen. Het Barbie Malibu Vakantiehuis is uitklapbaar en makkelijk mee te nemen als je er eens ergens anders mee wil spelen.

Barbie Malibu Huis
Barbie Malibu Huis

Het Malibu Vakantiehuis bestaat uit een begane grond en één verdieping. Op de begane grond vind je de keuken met een kookplaat, oven, spoelbak en koelkast. Barbie kan de lekkerste gerechten bereiden voor haar vriendinnen. Een hangstoel bevindt zich aan de buitenkant van het huis. De ruime keukentafel met vrolijke stoeltjes kan gebruikt worden voor zowel binnen als buiten het huis.

In de woonkamer staat een bank, een lamp en een boekenkast. Barbie kan hier rustig genieten van een mooie roman. De boekenkast fungeert ook als trap naar boven, waar een badkamer is met een ligbad en een wc. De slaapkamer heeft een stapelbed waar Barbie kan dromen van al haar avonturen.

Barbie Malibu Vakantiehuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie