De leukste 10 producten van de huidige K3; Hanne, Marthe en Klaasje (2023)

Je bekijkt nu De leukste 10 producten van de huidige K3; Hanne, Marthe en Klaasje (2023)
Leukste K3 artikelen

Nog even en er zal weer een nieuw K3-lid worden gekozen. De audities van het populaire televisieprogramma K2 zoekt K3 zitten er inmiddels op en uit alle deelnemers zijn 15 mensen gekozen om mee te gaan naar de liveshows. In deze liveshows zullen ze strijden om het plekje van Klaasje op te vangen als zij stopt met het K3 avontuur.

Hanne en Marthe zijn dus op zoek naar een opvolger voor hun blonde collega Klaasje. Dit is niet de eerste keer dat K3 vernieuwd werd. Eerder al werd zangeres Kathleen vervangen door Josje toen het populaire trio Karen, Kristel en Kathleen nog de K3’tjes vormden. Een aantal jaar later werd zelfs heel het trio vervangen door de jongere Hanne, Marthe en Klaasje.

Uit de 15 uitgekozen deelnemers komen al wat favorieten naar voren. Zo lijkt Diede de perfecte lieve collega voor Hanne en Marthe, is Remi een al ervaren potentieel nieuw lid en is Babette het perfecte plaatje tussen de andere twee K’tjes. Wie het gaat worden, weten we pas eind oktober. In de tussentijd genieten we nog van de huidige drie K3-leden. Zo zijn Hanne, Marthe en Klaasje nog in een aantal shows te zien, maar kunnen we ook nog steeds de merchandise kopen in de winkels.

Om dit geweldige trio te eren is er van alles op de markt gebracht. Van kleding tot servies en van speelgoed tot het spetterende regenboogjurkje. Wij maakten een top 10 met de leukste producten van K3.

De 10 leukste K3 producten

  1. DVD K3 – Dans van de Farao
  2. K3 Regenboogjurkje
  3. CD K3 Toppers
  4. K3 Dansmat Roller Disco
  5. K3 Knuffelpoppenset Hanne, Marthe en Klaasje
  6. K3 Puzzel met Glitter
  7. K3 Bordspel Op naar de Top
  8. K3 Microfoon met stemopname
  9. Ik leer lezen met K3 – K3 in de stad
  10. K3 Stickerboek

1. DVD K3 – Dans van de Farao

K3 Dans van de Farao
K3 Dans van de Farao

De nieuwste film van K3 heet Dans van de Farao en is onlangs op DVD verschenen in de winkels. Ben je fan van Hanne, Marthe en Klaasje, dan is de DVD echt een aanrader. In het verhaal gaan de drie dames hun nieuwe album promoten in een Egyptisch museum. Daar vinden ze een Egyptische wenskat die hun wensen uitbrengt. Zo kan Hanne gedachten lezen, kan Marthe alles kopen wat ze wil hebben en Klaasje kan blijven wensen. Farao Tritanchamon heeft de wensen echter vervloekt en dat zorgt voor een grote ruzie tussen de drie vriendinnen. Zal K3 nog wel samenblijven?

In de film zie je het antwoord op deze vraag. Naast Hanne, Marthe en Klaasje spelen ook Jacques Vermeire en Soy Kroon een grote rol in de film. K3 kan naast zingen dus ook erg goed acteren en spettert van je beeldbuis. Daarnaast is er ook nog een clip toegevoegd aan de DVD van het nummer Beter Als Je Danst. Dit nummer is de laatste hit met Klaasje.

De DVD Dans van de Farao is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. K3 Regenboogjurkje

K3 regenboog jurkje
K3 regenboog jurkje

De allereerste hit van de nieuwe K3 was het nummer 10.000 luchtballonnen. Dit nummer werd gebracht in het nieuwe regenboogjurkje van K3. Hanne, Marthe en Klaasje mochten alle drie het jurkje passen toen ze hun plaatsje in K3 hadden gekregen. Het eerste optreden in dit mooie jurkje was een droom voor elk meisje.

Dit regenboogjurkje is ook nagemaakt voor de kleinste fans. Zo verkoopt bol.com het regenboogjurkje voor kinderen van 6 tot 8 jaar in de maten 116, 134 en 152. Het jurkje valt normaal en is op voorraad leverbaar. Het witte jurkje heeft een regenboog van de kleuren rood, oranje, geel en blauw op de buik. Het jurkje heet korte mouwen en glinstert in het felle licht. Op de achterkant zit een handige klittenbandsluiting, zodat kinderen het gemakkelijk aan kunnen doen. Jouw dochter voelt zich vast een prinsesje in dit knappe jurkje.

k3 regenboogjurkje is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. CD K3 Toppers

K3 Toppers
K3 Toppers

Onlangs bracht K3 een nieuwe CD uit met een heleboel K3 liedjes erop. De CD K3 Toppers is een verzamelalbum en bevat dus nummers die door de jaren heen zijn gemaakt door K3. Zo staat er het allereerste nummer Heyah Mama op en kan ook 10.000 luchtballonnen niet ontbreken. De iets nieuwere liedjes Ushuaia, Pina Colada en Roller Disco vullen het album op met één en al vrolijkheid.

Wil je nog één keer van Hanne en Marthe genieten samen met hun blonde collega Klaasje, dan moet je dit nieuwe album kopen. De CD neemt je mee terug in de tijd en geeft je een reis door de periode dat Hanne, Marthe en Klaasje samen K3 vormden.

CD K3 Toppers is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. K3 Dansmat Roller Disco

K3 Roller Disco Dansmat
K3 Roller Disco Dansmat

Dans je mee met K3? Hanne, Marthe en Klaasje zijn ontzettend goed in dansen en weten de pasjes maar al te goed. Maar leer jij de danspassen van alle K3 nummers net zo snel als zij? Volg de lichtjes op de dansmat en word een pro in dansen op MaMaSé, 10.000 luchtballonnen of Eyo.

Aan de dansmat zijn maar liefst vier nieuwe nummers toegevoegd waar je je op kan uitleven. De nummers Roller Disco, Hey Mister Deejay, La La Later en Luka Luna geven je danskriebels. Trek je regenboogjurkje aan of hijs je in je Roller Disco pak en dans mee.

K3 Dansmat Roller Disco is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. K3 Knuffelpoppen set Hanne, Marthe en Klaasje

K3 knuffelpoppen set Hanne Marthe en Klaasje
K3 knuffelpoppen set Hanne Marthe en Klaasje

Wil je opstaan en naar bed gaan met K3, dan is de knuffelpoppen set echt iets voor jou. Van Hanne, Marthe en Klaasje zijn poppen gemaakt op miniatuur formaat. De poppen zijn 30 centimeter hoog en zijn van zachte stof. Je kunt er heerlijk mee knuffelen en ze zijn leuk om mee te nemen in je bed. De knuffels hebben allemaal het regenboogjurkje aan en witte laarsjes.

Natuurlijk heeft de pop van Klaasje blond haar, de pop van Hanne rood haar en de pop van Marthe zwart haar. Aan de haarkleur zijn de knuffels ook het beste te herkennen. Het is natuurlijk moeilijk kiezen welke knuffel je favoriet is. De knuffels zijn daarom niet alleen los te koop, maar ook in een set, zodat je al je K3’tjes mee naar bed kan nemen.

K3 Knuffelpoppen set Hanne, Marthe en Klaasje is verkrijgbaar bij bol.com.

6. K3 Puzzel met Glitter

K3 Puzzel met Glitter
K3 Puzzel met Glitter

Sinds de coronatijd is puzzelen weer immens populair. Iedereen lijkt aan het puzzelen geslagen om tot rust te komen of zijn vrije tijd op te vullen. Er worden puzzels gemaakt met wel duizenden stukjes, maar ook puzzels met leuke onderwerpen. Zo heeft K3 ook een puzzel uitgebracht van 20 jaar K3.

De puzzel heeft 50 stukjes en is voorzien van glitter. Op de K3 puzzel staan Klaasje, Hanne en Marthe in mooie blauwe jurkjes met een heleboel glitter erop. Achter hen zijn lichtjes te zien in de kleuren van de regenboog. Het leeftijdsadvies voor de puzzel is 3 tot 10 jaar.

K3 Puzzel met Glitter is verkrijgbaar bij bol.com.

7. K3 Bordspel Op naar de Top

K3 Bordspel Op naar de Top
K3 Bordspel Op naar de Top

Met K3 kun je ook een heus bordspel spelen. Hanne, Marthe en Klaasje gaan in het nieuwste bordspel op naar de top. Je moet jouw K3’tjes via een getallenspoor naar de top van de hitparade brengen, maar dit is nog niet zo makkelijk. De andere deelnemers aan het spel proberen je namelijk steeds dwars te zitten. Dobbel met de sterrendobbelsteen om te zien hoeveel stappen je vooruit mag zetten.

Het spel is elke keer weer anders, want je mag zelf bepalen waar alle vakjes komen te liggen. Versla jij alle tegenstanders en kom jij als eerste aan bij de finish? De simpele spelregels en de vrolijke K3 foto’s maken het spel zeer geschikt voor jonge kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar.

K3 Bordspel Op naar de Top is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. K3 Microfoon met stemopname

K3 Microfoon met stemopname
K3 Microfoon met stemopname

Als je alle liedjes van K3 kent, dan wil je natuurlijk het liefste keihard meezingen. Dat kan met de K3 Microfoon. De microfoon versterkt je geluid en kan je liedjes ook opnemen. Jij steelt de show met deze gave roze met witte microfoon en pakt overal het podium. Misschien verzin je zelfs je eigen K3 hit met dit product.

De nieuwe K3 Microfoon met stemopname heeft vier bekende liedjes van K3 waarvan je een fragment kan horen. Zo kun je meezingen met Dans van de Farao, Bikini vol Zand, Piramide vol liefde en Bubbel. Misschien word jij wel het nieuwe K3’tje in de toekomst als je oefent met deze microfoon.

K3 Microfoon met stemopname is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Ik leer lezen met K3 – K3 in de stad

Ik leer lezen met K3
Ik leer lezen met K3

Wist je dat K3 ook boeken heeft uitgebracht? De nieuwste boeken zijn gericht op het leren lezen en speciaal gemaakt voor kinderen op de basisschool. Op elk boek staat benoemd welk AVI niveau het boek heeft. Zo is het boek K3 in de Stad voor kinderen met AVI niveau 3/M4. Dit niveau staat gelijk aan het tweede leesjaar op school, groep 4.

Het boek gaat over Spookje, het hondje van de oma van Hanne. De meiden mogen op het hondje passen, maar hij is niet zo braaf. Als hij in een wilde bui zijn halsband breekt gaat hij er vandoor. K3 moet de stad in om Spookje te zoeken. Het K3-verhaal is geschreven in makkelijke woorden. Dit boek is zowel leuk als educatief en een echte aanrader voor de beginnende lezers.

Ik leer lezen met K3 – K3 in de stad is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. K3 Stickerboek

K3 Stickerboek regenboog
K3 Stickerboek regenboog

Creatieve meisjes opgelet, met het K3 Stickerboek maak jij je mooiste ontwerpen. Als je een echte K3 fan bent kun je niet zonder de leuke stickers van K3. Het boek bevat meer dan 440 stickers, waarvan ook een heleboel afneembare en herbruikbare stickers. Zo kun je steeds opnieuw je eigen creatie maken.

De stickers kunnen niet alleen in het boek, maar wat dacht je van je slaapkamer opvrolijken met leuke stickers van Hanne, Marthe en Klaasje. Eindeloos speelplezier en plakplezier. De stickers zijn gericht op kinderen van 10 tot 12 jaar en zijn allemaal erg stoer en vrolijk.

K3 Stickerboek is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie