De beste drinkflessen voor water (2023)

Je bekijkt nu De beste drinkflessen voor water (2023)
Beste drinkflessen

Misschien is één van je goede voornemens voor het nieuwe jaar wel dat je meer water wil gaan drinken? Wat is er dan fijner om een goede stevige en fijne drinkfles te hebben, waar je dit water uit kan drinken. Belangrijk aan zo’n waterfles is dat het water wat erin zit niet naar de fles gaat proeven, dat hij makkelijk in gebruik is, dat hij niet lekt en dat hij uitnodigt om een slok te drinken.

Drinkflessen zijn er in alle soorten en maten, maar niet elke waterfles is ook geschikt voor jou. Wij maakten een opsomming van de naar onze mening beste drinkflessen die te koop zijn. We gaan in op het gebruiksgemak en het design.

Beste drinkflessen van 2023

Dopper Original Drinkfles

Dopper Original Drinkfles
Dopper Original Drinkfles

De Dopper Original Drinkfles is onze grote favoriet. Het design is niet alleen mooi en strak, maar deze fles heeft ook een enorm fijn gebruiksgemak. Met de Dopper vecht je ook nog eens mee tegen de plasticvervuiling in de wereld en ben je dus heel klimaatbewust bezig.

De Dopper is een 450ml grootte stevige drinkfles, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De fles zelf heeft de gekozen kleur, de grote dop van de fles is in de meeste gevallen wit en het kleine dopje aan de bovenkant heeft weer dezelfde kleur als de fles. Op de fles staat heel groot Dopper met een punt erachter. Je kan hem dus niet missen in de winkel. De dopper kun je zowel met de schroefdop aan je mond zetten als met de grote opening. Echter drinkt wat ons betreft de schroefdop makkelijker en voorkomt het morsen. Als je de schroefdop met de grote dop eraf haalt kun je de volledige dop gebruiken als beker.

De drinkfles is vaatwasmachine bestendig en dus heel gemakkelijk schoon te houden. Ook is de gehele fles BPA en ftlalaatvrij. De Dopper is sinds 2010 al één van de meest verkochte waterflessen, maar breekt nog steeds zijn records. Heel af en toe lekt de Dopper als je het bekertje hebt gebruikt, maar dit is een kwestie van goed en recht aandraaien en je zult er geen last meer van hebben.

Dopper Original Drinkfles is verkrijgbaar bij bol.com.

Retulp Bio Drup Drinkfles

Retulp Bio Drup Drinkfles
Retulp Bio Drup Drinkfles

Met de Retulp Bio Drup Waterfles ben je lekker duurzaam bezig. Deze fles is 100% recyclebaar en dus geen probleem voor de natuur en het milieu. De fles is gemaakt van materialen uit suikerriet en heeft een goede kwaliteit en een lange levensduur. Maar met de aanschaf van deze fles help je niet alleen ons land een handje, maar zorg je ook voor voldoende schoon drinkwater in derdewereldlanden. Retulp doneert 1000 keer de inhoud van jouw drinkfles aan water in de arme landen.

De Bio Drup fles heeft een simpel maar stijlvol ontwerp. Hij ligt fijn in de hand en is gebruiksvriendelijk. De schroefdop die zich op de fles bevindt zit vast aan de rest van de fles, dus de dop raak je nooit kwijt. De waterfles is vaatwasmachinebestendig, maar ook makkelijk schoon te maken met de hand. Er zitten geen gifstoffen in het materiaal en het is volledig BPA-vrij.

De fles is erg licht in gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen in je tas of gewoon in de hand. De lichtheid komt door het gebruik van minder materiaal, waardoor het product duurzamer is dan andere producten.

Retulp Bio Drup Drinkfles is verkrijgbaar bij bol.com.

Bodhi Tree Waterfles

Bodhi Tree Waterfles
Bodhi Tree Waterfles

De Bodhi Tree Waterfles is er zowel in 650ml als in 1 liter. Grote waterdrinkers kunnen met dit product dus wel een tijdje vooruit. De drinkfles is speciaal ontworpen voor de sportles, omdat het te openen is met één hand. Zo krijg je snel en makkelijk de juiste hoeveelheid water binnen.

De fles geeft geen geur of smaak af aan het water dat erin zit. Het is BPA-vrij en het materiaal is licht. Door de extra sluitclip op de fles, kan de waterfles nooit spontaan opengaan en in je tas lekken. De vorm van de Bodhi Tree Waterfles zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te maken is.

In de fles zit ook nog een speciale fruitfilter. Heb je eens een keer geen zin in water, dan kun je een stukje groente of fruit op de fruitfilter plaatsen en je Bodhi Tree fles sluiten. Wanneer je drinkt gaat het verse water eerst langs het fruit in de filter, waardoor het een heerlijke smaak aan je water afgeeft. De flessen van Bodhi Tree hebben een mooie natuurlijke kleur en een boom aan de zijkant op de fles.

Bodhi Tree Waterfles is verkrijgbaar bij bol.com.

Camelbak Eddy+ Drinkfles

Camelbak Eddy+ Drinkfles
Camelbak Eddy+ Drinkfles

Met voor 50% uit recyclebaar materiaal gemaakt, is ook deze Camelbak Eddy+ Drinkfles zeer duurzaam en goed voor het milieu. De waterfles is een aanwinst voor tijdens het sporten of als je werkt aan je bureau. Het systeem van de Camelbak Eddy+ is echter anders dan andere drinkflessen. De Camelbak Eddy+ heeft een drinktuit waar je in moet bijten om het water eruit te laten stromen. Wanneer je stopt met bijten in de drinktuit, sluit de fles zich weer waterdicht af.

De waterfles is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo kun je kiezen voor 600ml, 750ml of 1000ml. Met de Camelbak Eddy+ drink je zeker meer water per dag. Het ideale bijt- en zuigsysteem is makkelijk in gebruik en lekt niet. Ook voor kinderen zijn de flessen simpel en snel te gebruiken.

Het design is simpel. De waterfles is doorzichtig en heeft één kleur. De dop heeft meteen ook een handig handvat om de fles beet te houden, wanneer je bijvoorbeeld aan het hardlopen bent. Toch is de fles modern en helemaal van nu. Je loopt zeker mee met de laatste mode, als je de Camelbak Eddy+ Drinkfles in huis hebt.

Camelbak Eddy+ Drinkfles is verkrijgbaar bij bol.com.

Lekro Waterfles met tijdmarkeringen

Lekro Waterfles met tijdmarkeringen
Lekro Waterfles met tijdmarkeringen

De Lekro Waterfles met tijdmarkeringen is een aanwinst voor de waterdrinker die meer motivatie nodig heeft. De drinkfles is zeer uniek in zijn soort. Als je de 1 liter fles helemaal vult tot aan de rand kun je aan de zijkant zien wat je moet drinken per uur van de dag. De waterfles moet een uur later leger zijn en het water mag nog maar tot het bovenste streepje op de zijkant van de fles komen. Weer een uur later moet de fles weer wat leger zijn. Bij de streepjes staan ook nog eens motiverende teksten, zoals ‘remember your goal’ en ‘almost there’.

De Lekro Drinkfles is één van de beste drinkflessen omdat hij 360 graden lekvrij is. De dop is voorzien van een siliconen ring, waardoor lekken zelfs als je de fles op zijn kop houdt niet kan. Je opent de waterfles met één hand in een simpele beweging om een aantal slokken te nemen. Een fruitfilter zorgt ervoor dat je water ook eens een andere smaak heeft en een snelle waterstroom uit de tuit van de beker hydrateert je volledig.

De waterfles is te koop in vier kleuren, die voor vrouwen en mannen in de smaak vallen. Het heeft een draagkoord om het makkelijk mee te nemen en ben je klaar met drinken, dan zet je hem zo in de vaatwasser. Wil je eens iets anders drinken dan water, dan komt de bijgeleverde shake bal goed van pas. Maak in een handomdraai een heerlijke proteïne shake.

Lekro Waterfles met tijdmarkeringen is verkrijgbaar bij bol.com.

King Mungo Drinkfles

King Mungo Drinkfles
King Mungo Drinkfles

De King Mungo Drinkfles is de ideale drinkfles voor sporten, op reis of op kantoor. In de hervulbare fles kan wel een liter water en met de King Mungo word je dus ook voldoende gehydrateerd. De fles is gemaakt van Tritan plastic, waardoor hij milieuvriendelijk is, maar ook nog eens heel lang meegaat. De waterfles is BPA-vrij en geeft geen plasticsmaak aan het water.

Zonder problemen zet je de King Mungo in de vaatwasser. Dan wordt de fles van binnen en van buiten gereinigd en is het weer klaar voor gebruik. Handiger en sneller kan niet. Nooit meer een wegwerpflesje gebruiken, maar standaard de King Mungo in je tas.

De waterfles King Mungo heeft een handige drinktuit. Met die tuit is de fles niet alleen lekvrij, maar ook super handig in gebruik. Met één beweging maak je de drinktuit vrij en neem je een flinke slok. In de tuit zitten hele kleine gaatjes, zodat de fles niet vacuüm zuigt. De fles is een leuk cadeau voor hem of haar, maar ook een leuk cadeautje voor jezelf.

King Mungo Drinkfles is verkrijgbaar bij bol.com.

Mepal Waterfles Pop-up Campus

Mepal Waterfles Pop-up Campus
Mepal Waterfles Pop-up Campus

De beste waterfles voor kinderen is de Mepal Waterfles Pop-up Campus. De naam zegt het al; het is een ideale fles om mee te geven naar school. Mepal lekt absoluut niet en houdt dus al je schoolwerk in je tas watervrij. Door de doorzichtbare fles kun je goed zien hoeveel water je al op hebt. Dit zorgt ervoor dat je nog meer slokken gaat nemen, zodat je meer gehydrateerd wordt.

De waterfles is te openen door één druk op de knop. Als je de tuit weer indrukt, zit de Mepal fles weer dicht. De draaglus helpt je om de fles makkelijk mee te nemen. Met 0,5 liter inhoud heb je in ieder geval voor even tijd water genoeg.

De Mepal Waterfles Pop-up Campus is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Blauw, rood, roze en groen zitten sowieso in het assortiment. Ook is de Mepal waterfles BPA-vrij en dus veilig voor kinderen en volwassenen.

Mepal Waterfles Pop-up Campus is verkrijgbaar bij bol.com.CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie