De 5 beste bath buckets met reviews (2023)

Je bekijkt nu De 5 beste bath buckets met reviews (2023)
Beste Bath Bucket

Een bad is onbetwist één van de beste manieren om te ontspannen. De zoektocht naar een goede bath bucket, opblaasbaar bad of een opvouwbaar bad kan al lastig genoeg zijn. Wij hebben het uitzoekwerk voor jou gedaan en gebaseerd op reviews geven wij inzicht in de beste aankopen voor een fijn bad. We doen dat op basis van ervaringen, goed onderzoek en het vergelijken van de specificaties van de verschillende bath buckets en baden. In dit artikel delen we met jou de 5 beste bath buckets samen met onze beredenering.

De 5 beste bath buckets van dit moment (2023)

  1. HelloBath opvouwbaar Zitbad Bath Bucket 220 liter inhoud
  2. Tubble Royale Air Bath 255 liter inhoud
  3. Foresta opvouwbaar bad 320 liter inhoud
  4. EKEO Bath Bucket 200 liter inhoud
  5. HelloBath Bath Bucket XL 210 liter inhoud

1. HelloBath opvouwbaar Zitbad Bath Bucket 220 liter inhoud

HelloBath opvouwbaar bad
HelloBath opvouwbaar bad

Dit opvouwbare zitbad heeft een ontzettend fijn voordeel in vergelijking met de meeste andere bath buckets, en dat is de ruimte die het bad te bieden heeft. In dit bad kun je tenminste wél languit liggen, aangezien het bad een lengte heeft van 148 cm. Daar komt bij dat dit opvouwbare zitbad lekker stevig is en niet de problemen met zich mee brengt van lek raken zoals een opblaasbaar bad.

Het opvouwbare zitbad van HelloBath is daarnaast het meest luxe uitgerust in vergelijking met de andere zitbaden. Zo heb je onder andere een hoofdsteun, voetmassagerollers, een badkussen een goede opberghoes om het bad in te bewaren en als kers op de taart een onderwater ledlamp voor een sfeervolle ambiance.

HelloBath opvouwbaar zitbad
HelloBath opvouwbaar zitbad

Mocht je dit bad willen delen met twee personen, dan is dat goed mogelijk door het badkussen over de voetmassagerollers te plaatsen. Zo ontstaat een twee zitplek wat voldoende ruimte geeft om gezellig samen in bad te gaan.

Doordat dit zitbad van polypropyleen is gemaakt, kun je ook zonder problemen alle soorten badschuim, badolie, badzout en andere badproducten gebruiken. Terwijl je bij een opblaasbaar bad wat voorzichter moet zijn.

HelloBath opvouwbaar zitbad afmetingen
HelloBath opvouwbaar zitbad afmetingen

Belangrijkste specificaties
Inhoud: 220 liter.
Afmetingen buitenzijde: 148 x 62,5 x 52 cm.
Materiaal: Polypropyleen (hard).
Uitrustig: hoofdsteun, voetmassagerollers, badkussen, onderwaterlamp, afvoerslang, badstoppen, opberghoes, 3-delig deksel.

HelloBath opvouwbaar Zitbad Bath Bucket 220 liter is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Tubble Royale Air Bath 255 liter inhoud

Wanneer je al een klein beetje huiswerk hebt gedaan op het gebied van een bath bucket of opblaasbaar bad, kan het niet anders dan dat je een bad van Tubble hebt zien langs komen. Je vraagt je wellicht af waarom een opblaasbaar bad op de tweede plaats staat in onze lijst met daar in het beste bad. Op basis van onze eigen ervaring over het afgelopen jaar zullen wij je dat uitleggen.

Tubble Royale Air Bath
Tubble Royale Air Bath

Allereerst even over de afmetingen van dit gigantische opblaasbare bad. Ja, de Tubble Royale Air Bath is daadwerkelijk royaal met een inhoud van 255 liter. Het bad brengt wanneer het volledig is opgeblazen aan de binnenzijde een ruimte van 131 bij 56 bij 52 cm hoog. Dat is fors, echt fors, je kunt in dit bad met twee personen zitten tegenover elkaar.

Opblazen is een fluitje van een cent, dat doe je met de elektrische pomp en de auto-inflator. Knopje aan, even de pomp vasthouden tegen het bad aan en binnen één minuut is het bad vol met lucht. Zorg ervoor dat je het bad goed hard oppompt, dan biedt het de beste stevigheid in je rug om ontspannen te zitten. Wat je je heir wellicht afvraagt, is of dat bad wel sterk is. Gezien het opblaasbaar is en van PVC gemaakt is. Dat PVC is van goede kwaliteit, het is dik en kan wel tegen een stootje. Natuurlijk moet je er wel voorzichtig mee omgaan, maar ondertussen na zeker 30 keer het bad opgezet te hebben in de badkamer op een tegelvloer is er niets mee gebeurt.

Tubble Royale Air opblaasbaar bad
Tubble Royale Air opblaasbaar bad

De omvang van dit opblaasbare bad, de mogelijkheid om er met twee personen in te zitten, de prijs en de kwaliteit van het PVC maken het een hele degelijke aankoop. Er zit wel één nadeel aan, en dat is dat je op moet passen met producten die je gebruikt in bad. Advies is wat ons betreft om alleen gebruik te maken van badschuim, producten zoals badzout kun je beter vermijden om het PVC materiaal zo goed mogelijk te sparen.

Belangrijkste specificaties
Inhoud: 255 liter.
Afmetingen buitenzijde: 156 x 80 x 52 cm.
Materiaal: PVC (opblaasbaar).
Uitrustig: elektrische pomp en auto-inflator, afvoerslang, reparatieset, opberghoes

Tubble Royale Air Bath is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Foresta opvouwbaar bad 320 liter inhoud

Op de derde plaats voor de beste bath bucket staat opnieuw een opvouwbaar bad, het grootste model van Foresta wat een inhoud heeft van maar liefst 320 liter. Daarmee is dit ook de grootste bath bucket die voorkomt in onze selectie. Dit bad is meer dan groot genoeg om er met twee personen gebruik van te maken, tegenover elkaar. Het fijnste van een opvouwbare bath bucket is de omvang, je hebt gewoonweg veel meer ruimte dan in een traditionele vaak ronde bath bucket. Daarin lig je zelf nu eenmaal wat meer opgevouwen waardoor het minder comfortabel zit. Met 150 cm kun je in ieder geval heerlijk je benen strekken in dit bad.

Foresta bad opgevouwen
Foresta bad opgevouwen

Dit bad heeft ingeklapt afmetingen van 150 bij 65 cm en heeft een hoogte van 23 cm. De beste manier om dit bad daardoor te bewaren is rechtopstaand tegen de muur aan. Het voordeel van dit opvouwbaar bad van Foresta is dat het stevig is. Je zit stabiel met een goede rugleuning om ontspannen in bad te gaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele lekjes, wat een opblaasbaar bad wel als nadeel met zich mee brengt.

Fijn ook aan een opvouwbaar bad is dat het stevig is en je geen zorgen hoeft te hebben over aantasting door badproducten. Dit hardere kunststof kan nu eenmaal meer hebben dan een opblaasbaar bad. Gebruik je graag badolie of badzout, dan is een bath bucket of opvouwbaar bad meer aan te beleven dan een opblaasbaar bad.

Foresta opvouwbaar bad
Foresta opvouwbaar bad

Dit bad is groot en stevig en met 320 liter is het daarmee ook de grootste bath bucket in onze lijst met beste bath buckets. De reden dat dit bad niet hoger in de lijst staat, is omdat het verder vrij recht toe recht aan is. Weinig extra’s maar een heerlijk en kwalitatief bad met een zeer hoge review score op verschillende websites.

Belangrijkste specificaties
Inhoud: 320 liter.
Afmetingen buitenzijde: 150 x 65 x 60 cm.
Materiaal: kunststof, BPA vrij.
Uitrustig: hoofdsteun, armleuningen, deksel, afvoerslang, afvoerstop.

Foresta opvouwbaar bad is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. EKEO Bath Bucket 200 liter inhoud

Dit is een recht toe recht aan Batch Bucket van zeer goede kwaliteit. En met 200 liter inhoud is deze Bath Bucket van EKEO geen kleine. Aan de onderzijde, waar je in zit, heeft het bad een breedte van 44 cm en lengte van 76 cm. Dat is natuurlijk niet overdreven goed, je zit wat meer rechtop met je knieën gebogen. Maar het is nog steeds heerlijk in dat warme water. De hoogte is 63 cm, waardoor er een flinke plons water in gaat en je lekker met je schouders onder water kunt gaan.

EKEO bad Bath Bucket
EKEO bad Bath Bucket

Wat ons betreft vooral een goede Bath Bucket wanneer je gewoon eens wilt proberen of een bad wat voor jou is. Het bad is prijstechnisch gewoon ontzettend interessant en een bijkomend voordeel is dat je alle soorten badproducten kunt gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat het materiaal er niet tegen kan.

Deze bath bucket is stevig en sterk, je kunt hem in de badkamer gebruiken maar bij een hete zomer ook prima buiten in de tuin. De onderkant is hard en stevig. Dit bad is niet groot genoeg om er met twee personen in te kunnen, maar twee kinderen moet natuurlijk wel lukken.

EKEO Bath Bucket
EKEO Bath Bucket

Belangrijkste specificaties
Inhoud: 200 liter.
Afmetingen buitenzijde: 92 x 51 x 63 cm.
Materiaal: kunststof.
Uitrustig: geen extra’s.

EKEO Bath Bucket is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. HelloBath Bath Bucket XL 210 liter inhoud

Om onze top 5 beste Bath Buckets mee te eindigen, hebben wij de Bath Bucket XL van HelloBath opgenomen. En dit bad krijgt niet voor niets een plekje in onze lijst. Het is een stuk ruimer dan de gemiddelde bath buckets en heeft een lengte van 125 cm. Je kunt er gewoon languit in liggen. Dat brengt wel als nadeel met zich mee dat je ergens de ruimte moet hebben om dit bad te bewaren. In de badkamer zou het in de weg kunnen staan mocht je badkamer niet zo groot zijn.

HelloBath Bath Bucket XL bovenaanzicht
HelloBath Bath Bucket XL bovenaanzicht

De traditionele bath buckets zijn veelal niet geschikt voor twee personen, want ze zijn gewoon wat kleiner en ronder. Maar daar heb je met dit model dus geen last van. Je kunt er met twee personen in zitten tegenover elkaar. Natuurlijk heb je dan geen zee van ruimte, maar het past prima.

Verder is het fijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele lekjes. Het materiaal is gemaakt van polyetheen, wat wel tegen een stootje kan en daardoor naast in de badkamer ook prima gebruikt kan worden in de tuin mocht het eens heerlijk weer zijn en je wilt afkoelen. Het model van HelloBath is verkrijgbaar in twee kleuren, een zwarte en een wit model.

HelloBath Bath Bucket XL
HelloBath Bath Bucket XL

Belangrijkste specificaties
Inhoud: 210 liter.
Afmetingen buitenzijde: 125 x 53 x 63 cm.
Materiaal: Polyetheen.
Uitrustig: bakje en afvoerslang.

HelloBath Bath Bucket XL is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie