De 10 mooiste poppenhuizen met bijzondere details van dit moment (2023)

Je bekijkt nu De 10 mooiste poppenhuizen met bijzondere details van dit moment (2023)
Leukste Poppenhuizen

Elk meisje droomt van het hebben van het mooiste poppenhuis met prachtige meubeltjes en mooie kamers. Het is een veel gegeven cadeau aan meisjes van 3 tot 10 jaar. Met een poppenhuis kunnen ze hun eigen familieverhalen bedenken en rollenspellen spelen.

Je hebt heel veel verschillende poppenhuizen. Poppenhuizen van hout, poppenhuizen van kunststof en poppenhuizen die je zelf in elkaar kan zetten. Je kunt ze krijgen met één verdieping, maar ook met meerdere verdiepingen. Sommige poppenhuizen zijn speciaal voor Barbie’s, andere voor Playmobil of L.O.L. Surprise.

Wij hebben de mooiste poppenhuizen voor jou op een rij gezet. Waar doe je een meisje, of natuurlijk een jongen, nu een plezier mee. Welk poppenhuis moet je kopen om een kind te verrassen.

De 10 beste poppenhuizen van dit moment

Wij zochten voor jou naar de allerbeste en mooiste poppenhuizen die je kan krijgen. Of dat nu een houten of een kunststof poppenhuis is? Deze poppenhuizen zijn zeker de moeite waard.

  1. Mini Matters Houten Poppenhuis
  2. Free Play Houten Poppenhuis
  3. Melissa & Doug Houten Poppenhuis met 3 Verdiepingen
  4. Little Dutch Houten Poppenhuis
  5. L.O.L. Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen
  6. Le Toy Van Poppenhuis Paleis
  7. Mega Bloks Barbie Build ‘n’ Style Luxe Herenhuis
  8. Gabby’s Poppenhuis
  9. Sylvanian Families Startershuis
  10. KidKraft Grand View Mansion

1. Mini Matters Houten Poppenhuis

Het Mini Matters houten poppenhuis staat op de eerste plaats in onze lijst met favoriete poppenhuizen. Het poppenhuis is gemaakt van hout en heeft kunststof accessoires. Het is 80 centimeter hoog en heeft wel vijf kamers om in te richten. Je krijgt 15 meubels bij het poppenhuis om je naar hartenlust uit te leven op de inrichting.

Mini Matters Houten Poppenhuis
Mini Matters Houten Poppenhuis

Aan de zijkant van het poppenhuis is een lift bevestigd die je zelf kan bedienen. Ook maakt het poppenhuis geluid en kun je het licht aan- en uitzetten. De raampjes van het poppenhuis kunnen open en dicht en er is een groot balkon op de derde verdieping. Het poppenhuis van Mini Matters is een echte aanrader voor kinderen vanaf 3 jaar.

Mini Matters Houten Poppenhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Free Play Houten Poppenhuis

Het Free Play houten poppenhuis valt ook zeker op door haar fantastische aankleding. Het poppenhuis is bijna geheel roze en heeft blauwe details. Het is 70 centimeter hoog en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Er zijn een aantal meubels meegeleverd, zoals een bed, bank en een eettafel.

Free Play Houten Poppenhuis
Free Play Houten Poppenhuis

Het huis is voorzien van houten trappetjes en houten hekjes. Er is gebruik gemaakt van verf op waterbasis om het huis te voorzien van leuke plaatjes en uitzichten. Een zeer kindvriendelijke manier. Met dit poppenhuis kunnen kinderen zich uitleven en hun eigen verhalen verzinnen.

Free Play Houten Poppenhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Melissa & Doug Houten Poppenhuis met 3 Verdiepingen

Het houten poppenhuis van Melissa & Doug behoort ook zeker in onze lijst van mooiste poppenhuizen. Het is een heel klassiek poppenhuis met pasteltinten. Er zitten 19 verschillende meubels om de inrichting te doen. Zo heb je een miniatuurkeuken, een miniatuur bad en een leuke slaapkamer set.

Melissa & Doug Houten Poppenhuis met 3 Verdiepingen
Melissa & Doug Houten Poppenhuis met 3 Verdiepingen

Naast twee trappen die je weg kan halen, zijn er ook 5 deuren die echt werken. Er is vooral gewerkt met roze en paarse verf. Kleuren die meisjes wel kunnen bekoren. Het huis is 70 centimeter hoog en heeft een gewicht van 9 kilo. Als je hem hebt uitgepakt kun je hem het beste een mooi plekje geven om lang van te kunnen genieten.

Melissa & Doug Houten Poppenhuis met 3 Verdiepingen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Little Dutch Houten Poppenhuis

Alles van Little Dutch gaat tegenwoordig als zoete broodjes over de toonbank. Het merk dat zich richt op houten speelgoed is een ware hit. Het Little Dutch Houten Poppenhuis kan je dan ook niet missen. Het is een prachtig huis dat je kan openmaken om te vullen met de accessoires. De meubeltjes zijn van hout en stof. Er is zelfs een echte spiegel meegeleverd.

Little Dutch Houten Poppenhuis
Little Dutch Houten Poppenhuis

Naast de meubeltjes krijg je ook een vel met stickers om de binnenkant van het poppenhuis op te leuken. Het poppenhuis is 43 centimeter hoog en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De kleuren die gebruikt zijn, zijn vooral grijs en wit. De meubeltjes en accessoires zijn in groen en blauwtinten. Je kunt er zelfs na aankoop nog leuke accessoiresets bijkopen.

Little Dutch Houten Poppenhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. L.O.L. Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen

Eén van de meest mooie en bewonderenswaardige poppenhuizen is het huis van L.O.L. Surprise! De rage L.O.L. Surprise komt volledig tot leven in dit grote huis. Het poppenhuis is maar liefst 122 centimeter hoog, heeft wel 4 verdiepingen en 10 zeer uitgebreide kamers. Overal in dit huis zijn verrassingen verstopt. Zo werkt de lift echt, kun je het zwembad vullen met water en zijn er geweldige lichteffecten.

L.O.L. Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen
L.O.L. Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen

Je L.O.L. poppen kunnen de grootste avonturen beleven in dit prachtige poppenhuis. Ze kunnen met de spiraalglijbaan een duik nemen in het zwembad, de drive-in staat klaar om je poppen te verwennen en de slaapkamer is uitgerust met de mooiste gaderobe. Een poppenhuis waar elk meisje van droomt.

L.O.L. Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Le Toy Van Poppenhuis Paleis

Het Le Toy Van Poppenhuis Paleis is het poppenhuis der poppenhuizen. Het heeft een hoogte van 67 centimeter en 8 verschillende kamers. Het poppenhuis is afgewerkt tot in de details. Prachtige raamwerken en mooie deuren sieren de buitenkant van dit paleis. Een beetje goudverf zorgt voor de mooiste versieringen.

Le Toy Van Poppenhuis Paleis
Le Toy Van Poppenhuis Paleis

Van binnen vind je kleine trappetjes die van verdieping naar verdieping lopen. Kleine raampjes zorgen ervoor dat er ook licht in het paleis kan komen. Accessoiresets moet je nog bijkopen, maar dan heb je wel een pareltje van een poppenhuis. Een waar paleis.

Le Toy Van Poppenhuis Paleis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Mega Bloks Barbie Build ‘n’ Style Luxe Herenhuis

Vroeger droomde je vast ook van één van de mooiste poppenhuizen, het Barbie huis. Mega Bloks heeft nu een Barbie huis dat iedereen wil hebben. Het poppenhuis bestaat uit 301 delen en is dus zeer uitgebreid. Aan de voorkant lijkt het een roze paleis, maar binnenin beleef je de leukste avonturen.

Mega Bloks Barbie Build ‘n’ Style Luxe Herenhuis
Mega Bloks Barbie Build ‘n’ Style Luxe Herenhuis

Er zit een lift in die je Barbie’s naar de volgende etage brengt. Een prachtige kamer met hemelbed is speciaal ingericht voor Barbie. In de badkamer staat een glitterbad en in de keuken worden de lekkerste gerechten bereid. Dit Barbie herenhuis moet je zelf in elkaar bouwen. Wanneer het klaar is maak je de mooiste verhalen met je Barbie’s.

Mega Bloks Barbie Build ‘n’ Style Luxe Herenhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Gabby’s Poppenhuis

Op plaats acht in de top 10 van favoriete en mooiste poppenhuizen staat het Gabby’s Poppenhuis. Het is bekroond tot Speelgoed van het Jaar en daarom ook één van onze favorieten. Het huis is gebouwd in de vorm van een kat. Als je de deuren openslaat kom je in een magische wereld. Gabby’s Poppenhuis is een Netflix serie van 6 seizoenen en bekend bij veel kinderen.

Gabby’s Poppenhuis
Gabby’s Poppenhuis

Binnenin het huis vind je een lift die op en neer gaat met kattenliefhebster Gabby erin. Op elke verdieping vind je Gabby haar favoriete accessoires. Zo is er een glijbaan, een kattentoilet en een bank in de vorm van een kat. Met een knop aan de voorkant van het kattenhuis kun je muziek en teksten uit de Netflix serie horen. Net als in de serie kun je een verrassingsdoos door de toren laten vallen. Druk op de knop om de verrassing op te halen.

Gabby’s Poppenhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Sylvanian Families Startershuis

Sylvanian Families is een enorm populaire set van poppenhuizen en miniatuurpoppen. De poppetjes en figuurtjes worden al jaren verzameld door allerlei mensen. Het startershuis is een manier om te beginnen aan deze verzameling. Het landhuis is uniek door de verwijderbare verdieping. Door deze naast de begane grond te plaatsen krijg je een ander poppenhuis.

Sylvanian Families Startershuis
Sylvanian Families Startershuis

Verder heeft de set een bed, eettafel met stoelen en een keuken met accessoires. Ook heeft dit startershuis een minifiguur waarmee je de mooiste verhalen maakt in dit prachtige landhuis. Het Sylvanian Families Startershuis is uit te breiden met andere delen uit de serie. Zo kun je het steeds groter maken en nog meer genieten van je minifiguren.

Sylvanian Families Startershuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. KidKraft Grand View Mansion

Dit poppenhuis kon niet ontbreken tussen de mooiste poppenhuizen. Je zet het helemaal zelf in elkaar en het is waanzinnig groot. Met een hoogte van 128 centimeter passen er poppen van 30 centimeter in het huis. Ideaal dus voor je Barbie’s. Je krijgt er 34 meubels bij, die al voor je in elkaar zijn gezet.

KidKraft Grand View Mansion
KidKraft Grand View Mansion

Het huis heeft een lift om naar de volgende verdieping te gaan. Beneden vind je een woonkamer, keuken en een garage met echte deuren die open kunnen. Op de tweede etage vind je een tweede woonkamer van alle gemakken voorzien, een tuinkamer en een muziekkamer. Boven is een badkamer en een slaapkamer. Op de zolder vind je een kinderkamer. Er wordt een uitleg meegeleverd om het poppenhuis in elkaar te zetten.

KidKraft Grand View Mansion is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie