De 10 leukste schoolagenda’s 2021 en 2022 voor meisjes

Je bekijkt nu De 10 leukste schoolagenda’s 2021 en 2022 voor meisjes
Leukste schoolagenda 2021 - 2022

Het schooljaar 2020-2021 zit er bijna op en dat betekent dat het weer tijd is om een nieuwe schoolagenda uit te zoeken voor het schoolseizoen 2021-2022. Bij onder andere Hema en Action vind je de leukste schoolagenda’s voor een zacht prijsje. Meestal is de omslag heel vrolijk, maar de inhoud van de agenda een beetje saai. Van diverse merken worden schoolagenda’s aangeboden met onderwerpen die we allemaal kennen. Maar welke schoolagenda moet je nu kiezen voor het nieuwe schooljaar?

Wij zochten voor jullie naar de leukste schoolagenda’s voor 2021 en 2022 voor meisjes en vonden een groot aantal leuke, grappige, vrolijke en aparte agenda’s. Voor iedereen is er wel iets. Hieronder vind je de top 10 van leukste schoolagenda’s 2021 en 2022 voor meisjes.

  1. A-Journal
  2. Blond Amsterdam
  3. KNVB Leeuwinnen
  4. Penny
  5. Loesje
  6. Paperfuel
  7. Gorjuss
  8. Supertrash
  9. Meiden
  10. O’neill

1. A-Journal schoolagenda 2021/2022

A-Journal Schoolagenda 2021-2022 - Mintgroen - A5
A-Journal Schoolagenda 2021-2022 – Mintgroen – A5

De A-Journal is een duurzame schoolagenda. Hij is simpel van opzet en doet denken aan de Bullet Journal die tegenwoordig enorm populair is onder jonge meiden en vrouwen. Aan de binnenkant staan simpele dunne lijntjes en een makkelijke opzet om zelf nog van alles bij te schrijven en tekenen.

De agenda loopt van 26 juli 2021 tot en met 11 september 2022 en dat betekent dat je er een heel schooljaar plezier van hebt. De schoolagenda is niet groot en daardoor makkelijk mee te nemen. Naast het noteren van je huiswerk heeft de schoolagenda diverse checklists die je in kunt vullen. Zo is er ruimte in de agenda voor je goals, to do’s en de films die je nog eens wil zien.

De A-Journal is verkrijgbaar in diverse kleuren. Felle kleuren zoals oranje en roze, maar ook pasteltinten zoals lavendel en mintgroen. Ook is er een versie met luipaard print.

A-Journal mintgroen is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Blond Amsterdam schoolagenda Love

Blond Agenda 2021-2022 Love
Blond Agenda 2021-2022 Love

De Blond Amsterdam schoolagenda 2021 is niet weg te denken uit het assortiment. Al jaren is deze agenda één van de favorieten onder meisjes. De schoolagenda met als thema ‘love’ is praktisch en handzaam. Hij is namelijk op A5-formaat waardoor hij makkelijk te vervoeren is.

Ook al is de schoolagenda klein, er is genoeg ruimte om je huiswerk te noteren. Naast het noteren van alle schoolplannen is er op elke pagina een leuke Blond afbeelding te vinden en zijn er grappige en leuke spreuken die je leven net iets leuker maken.

Met Blond Amsterdam wordt het schooljaar een feestje. De schoolagenda is één en al vrolijkheid en een echte aanrader voor de fans van het merk.

Blond Amsterdam schoolagenda 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

3. KNVB Leeuwinnen schoolagenda

Agenda KNVB Leeuwinnen 2021-2022
Agenda KNVB Leeuwinnen 2021-2022

Ben je helemaal fan van de Oranje Leeuwinnen, dan is de schoolagenda van de KNVB een echte must-have. In de KNVB Leeuwinnen schoolagenda staan alle speelsters van het Nederlands Dames Elftal. De agenda staat vol met foto’s en wetenswaardigheden over de Oranje dames.

De schoolagenda van de KNVB Leeuwinnen is in oranje en paarstinten gemaakt. Hij is ideaal om al je opdrachten en toetsen in te noteren en het laat je ook nog genieten van je grote idolen. Wat zou het leuk zijn als dit elftal deze zomer de Olympische Spelen zal winnen. Dan is deze leuke schoolagenda nog leuker en sla je zeker niet de plank mis.

De KNVB Leeuwinnen blijven altijd scoren en daardoor is de schoolagenda een eyecatcher voor elk meisje.

KNVB Leeuwinnen schoolagenda is verkrijgbaar bij bol.com.

4. Penny schoolagenda 2021-2022

Penny Schoolagenda 2021 - 2022
Penny Schoolagenda 2021 – 2022

Een paardenliefhebber moet de paarden schoolagenda van Penny hebben. Dit paardentijdschrift bestaat al heel wat jaar en maakt nog steeds elk jaar een verschil in het leven van echte paardenfans. De schoolagenda van 2021 en 2022 heeft een wel heel futuristisch design. De agenda heeft metallic kleuren en glimt van top tot teen. De cover van de schoolagenda staat vol paarden, die ook wel wat weghebben van My Little Pony.

De Penny agenda staat vol paardenplaatjes en leuke grappige weetjes. Hij begint al in de maand juni van 2021, dus je kunt hem meteen gaan gebruiken. Handig voor je rijlessen in de zomervakantie. Later in het schooljaar 2021-2022 ga je natuurlijk al je huiswerk en proefwerken erin noteren en toveren de paarden elke keer een glimlach op je gezicht.

Voor de Penny Schoolagenda moet je een echte paardengek zijn. Anders is deze agenda zeker niet voor jou bedoeld.

Penny Schoolagenda 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

5. Loesje Studieagenda

Loesje - Studieagenda - BTS 21-22
Loesje – Studieagenda – BTS 21-22

De Loesje schoolagenda wordt geen schoolagenda genoemd, maar een studieagenda. Maar deze agenda is zeker op de middelbare school ook zeer populair onder meisjes. De hele schoolagenda staat vol met legendarische quotes. Ze inspireren je of maken je aan het schaterlachen. Van de Loesje schoolagenda heb je nooit genoeg.

De schoolagenda van 2021-2022 is er in twee verschillende designs. De ene agenda heeft wolken op de cover en is voorzien van de quote; ‘Ga je mee de zon bingewatchen’. De andere schoolagenda voor hetzelfde schooljaar heeft verschillende kleuren, zoals geel, paars en blauw en daar staat de quote; ‘Kan die horizon niet breder’ voorop.

De Loesje schoolagenda is voor echte omdenkers en laat je het schooljaar lachend doorkomen.

Loesje Schoolagenda 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Paperfuel Schoolagenda

Paperfuel - Here we go - Schoolagenda
Paperfuel – Here we go – Schoolagenda

De Paperfuel schoolagenda voor het schooljaar 2021-2022 is een waar kunstwerk van schrijfster Karin Luttenberg. Op de voorkant van de schoolagenda vind je kleine doodles, die je meteen inspireren en blij maken. De doodles zijn gebaseerd op school.

In de schoolagenda van Paperfuel is genoeg ruimte voor aantekeningen, afspraken en van alles en nog wat. In deze agenda kun je je creativiteit de vrije loop laten en zijn genoeg plekjes om zelf te handletteren of doodlen. Word jij net zo’n grote artiest als de vrouw achter Paperfuel en maak jij straks de mooiste kunstwerken?

Met de Paperfuel schoolagenda kunnen je dromen uitkomen en word je creatieve geest gestimuleerd. Voor de echte tekenaars en handletter-artiesten onder ons.

Paperfuel Here we go schoolagenda is verkrijgbaar bij bol.com.

7. Gorjuss schoolagenda 2021-2022

Gorjuss schoolagenda 2021-2022
Gorjuss schoolagenda 2021-2022

Ken je Gorjuss al? De plaatjes van Gorjuss zijn enorm populair onder jonge meiden. Lieve schattige meisjes met mooie donkere lokken. Je vindt ze op tassen, lunchboxxen, stationary en kussens. Maar Gorjuss is in 2021-2022 ook te vinden op een schoolagenda. De roze agenda met lieflijke hartjes en schattige poezen rondom een mooi meisje is voorzien van een elastische band om al je afspraken en plannen bij elkaar te houden.

De inhoud van de agenda is standaard en simpel, maar geeft veel ruimte om je huiswerk te noteren en snelle gedachten op te schrijven. De schoolagenda is van klein formaat en makkelijk mee te nemen. De looptijd is van augustus 2021 tot juli 2022.

Heb je het merk Gorjuss nog nooit gezien? Dan wordt het zeker tijd om er kennis mee te maken. Gorjuss pakt elk meisje in.

Gorjuss meiden schoolagenda 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Supertrash schoolagenda 2021-2022

Agenda Supertrash 2021-2022 Schoolagenda
Agenda Supertrash 2021-2022 Schoolagenda

De Supertrash schoolagenda is voor echte stoere meiden. Op de voorkant van de agenda prijkt de tekst; Girls, Girls, Girls. Deze agenda is dus zeker niet voor jongens. De kleuren van de schoolagenda zijn stoer, maar ook een tikje vrouwelijk. Groene en lichtgroene bladeren bedekken de cover, maar de grote letters zijn in de meisjesachtige kleur roze.

De binnenkant van de agenda heeft een mooi design, waar alle tieners mee uit de voeten kunnen. Je kunt er zowel proefwerken en huiswerk, als weekendplannen in verwerken. Ook heeft de agenda een handig lint in de kleur bruin/roze, waarmee je kan bijhouden in welke week van het schooljaar je bent gebleven. Vergeet op deze manier nooit meer een afspraak.

De Supertrash schoolagenda is voor echte meisjes-meisjes en hiermee maak je zeker de blits op de middelbare school.

Supertrash schoolagenda Stationery Team is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Meiden schoolagenda 2021-2022

Hobbit schoolagenda 2021-2022 Meiden
Hobbit schoolagenda 2021-2022 Meiden

Ben je minder stoer, maar juist een lieflijk meisje? Dan past de schoolagenda van Meiden Magazine helemaal bij jou. De agenda lijkt wel een exemplaar van het tijdschrift met verschillende testjes en leuke artikelen erin. Er is ook genoeg ruimte om je huiswerk te noteren en afspraken te plannen met je vriendinnen.

De voorkant van de schoolagenda van Meiden heeft glitters en lichtblauwe en roze kleuren. Het lijkt of er een soort stickers op de cover geplakt zijn. De stickers zijn kleine figuurtjes zoals een papegaai, een ananas, een cactus of een cupcake.

Binnenin de agenda staan superveel echte meiden tips. Ook staat er elke zondag een leuke wens of  spreuk voor je paraat.

Schoolagenda Meiden 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

10. O’neill schoolagenda 2021-2022

Agenda O`Neill Girls 2021-2022 Schoolagenda
Agenda O`Neill Girls 2021-2022 Schoolagenda

Het sportmerk O’neill geeft ook ieder schooljaar een schoolagenda uit. Dit jaar heeft O’neill gekozen voor een blauw/rode agenda met bladeren en in gele letters geschreven tekst. De agenda is hip, maar ook fris en fruitig en geeft je een zomergevoel. In de agenda is ruimte voor je lesrooster en al het huiswerk dat je opgelegd krijgt door je juf of meester.

O’neill is een stoer merk voor stoere meiden. De agenda heeft naast de doordeweekse dagen ook genoeg plaats op de dagen in het weekend. Zodat je al je sportafspraken en avondjes uit niet kan vergeten.

Met de O’neill schoolagenda is elke sporty girl voorzien van een perfecte planner.

O’neill schoolagenda 2021-2022 is verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie