De 10 leukste Aquabeads sets (2023)

Je bekijkt nu De 10 leukste Aquabeads sets (2023)
Leukste Aquabeads sets

Ben je op zoek naar een leuke Aquabeads set, of vraag je je af wat de beste Aquabeads sets zijn voor beginners? In dit artikel nemen we je mee en laten we je zien wat de leukste thema pakketten zijn van Aquabeads, zoals bijvoorbeeld Mario, Unicorn, Luxe sets en beginners sets.

Met Aquabeads maak je de meest creatieve zelf bedachte patronen, of je kiest ervoor om een standaard patroonvel te volgen waardoor je een mooie create kunt maken. Je legt de aquabeads op het daarvoor bedoelde plateau, een zogenoemde fliptray, en maakt dat vervolgens nat met water. Door het nat maken van de parels zullen ze aan elkaar kleven. Ontzettend simpel, veilig, en bovendien ontzettend leuk. Er hoeven geen ouders meer bij te pas te komen om de ‘kralen’ te strijken zoals vroeger het geval was. Het gave is dus dat je geen verhitting nodig hebt, waardoor je niets anders nodig hebt dan een paar sprays met water.

Met Aquabeads maak je de meest creatieve zelf bedachte patronen, of je kiest ervoor om een standaard patroonvellen te volgen waardoor je een mooie creatie kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld onderzetters voor glazen maken, leuke vormpjes van dieren, sleutelhangers of misschien zelfs wel sieraden zoals oorbellen of ringen.

Dit zijn de 10 leukste Aquabeads sets

  1. Aquabeads Beginnerstudio
  2. Aquabeads Magische Eenhoornset
  3. Aquabeads Ontwerp Studio
  4. Aquabeads Super Mario Box
  5. Aquabeads Sprookjes wereld
  6. Aquabeads Dag op de Boerderij Luxe box
  7. Aquabeads Disney Princess schitterende figurenset
  8. Aquabeads Luxe Ringenset
  9. Aquabeads Mini Sleutelhangerpakket
  10. Aquabeads Frozen 2 set

1. Aquabeads Beginnerstudio

Aquabeads Beginnersstudio - 31386
Aquabeads Beginnersstudio – 31386

Dit Aquabeads Beginnerstudio set is eigenlijk de basis om te starten met Aquabeads. Je krijgt in deze nieuwe variant van de beginnerstudio 840 parels in 160 verschillende kleuren. Je krijgt daarnaast een handige opbergdoos met vakjes voor de verschillende parels. Maar, misschien nog wel belangrijker de bijbehorende fliptray om je parelontwerp op te vormen en vervolgens te besproeien met water.

Daarnaast komen er met de deze Aquabeads Beginnerstudio set ook patroonvellen mee die dubbelzijdig zijn gedrukt, om je alvast een dosis met inspiratie te geven zodat je de voorbeelden kunt gebruiken om de mooiste patronen te maken. Eigenlijk is de Beginnerstudio in onze ogen het leukste pakket om Aquabeads mee te leren kennen en zelf te proberen of Aquabeads ook echt iets voor jou zijn.

Aquabeads Beginnerstudio is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Aquabeads Magische Eenhoornset

Aquabeads Magische Eenhoornset 31898
Aquabeads Magische Eenhoornset 31898

De Magische Eenhoornset van Aquabeads bestaat uit maar liefst 2000 parels in 14 verschillende kleuren. Deze set is uniek vergeleken met de andere Aquabeads set, want er zit onder andere een speelmaat in en een parelstandaard om met je creaties te spelen. Deze Aquabeads set is in onze ogen daardoor een van de leukste sets, waar je niet alleen creatief bent maar daarnaast ook een rollenspel of verhaal kunt vertellen met je eigen creaties.

In deze set zitten natuurlijk ook allerlei leuke voorbeelden om je eigen eenhoorns te maken. Alleen dat al is de moeite waard om voor deze set te kiezen.

Aquabeads Magische Eenhoornset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Auqabeads Ontwerp Studio

Aquabeads Ontwerp studio
Aquabeads Ontwerp studio

Met deze Aquabeads Ontwerp Studio kun je eindeloze creaties maken. De set onderscheid zich van andere dozen, is completer en bied meer verschillende soorten kralen. Met 1500 kralen is deze set overigens ook geen kleine. De ontwerpstudio is eigenlijk niet voor beginners, maar voor kinderen die weten dat ze Aquabeads ontzettend leuk vinden en net een stapje verder willen gaan.

In deze set zitten exclusieve onderdelen. Denk aan de exclusieve parel sorteerder. En daarnaast een speciale pen waarmee je meerdere aquabeads kunt oppakken die je vervolgens één voor één weer uit het pennetje kunt laten vallen precies op de plek in het patroon waar je wilt. Deze set is de meest complete Aquabeads wat betreft onderdelen die verkrijgbaar is.

Aquabeads Ontwerp Studio is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Auqabeads Super Mario Box

Aquabeads Super Mario box
Aquabeads Super Mario box

Wanneer je gek bent van Super Mario én daarnaast van Aquabeads, is dit de leukste combinatie om te hebben. Deze Aquabeads set, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, bevat ontzettend veel patronen om je favoriete Mario creaties te maken. De set bestaat uit meer dan 2500 sterrenparels in 30 verschillende kleuren. Een creatiebord, achtergrondvel, bevestigingsonderdelen, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies.

Met deze set krijg je meer dan 15 verschillende creaties die we kennen uit de Super Mario series. Denk bijvoorbeeld aan Mario zelf, zijn maatje Luigi, Princess Peach, Yoshi en meer. Verder werkt deze set net als iedere andere set die we van Aquabeads kennen.

Aquabeads Super Mario Box is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Auqabeads Sprookjes wereld

Aquabeads Sprookjes wereld
Aquabeads Sprookjes wereld

In de Aquabeads Sprookjes wereld set zitten allerlei leuke accessoires zoals een tiara, haarspeld, armband, broche, ringen en bedeltjesaccessoires, waardoor je de leukste creaties in sprookjesthema kunt maken. Plus er zitten sterrenparels in deze set, die op kleine sterren lijken waardoor je een sterrenstructuur kunt creëren.

Het leukste van deze set is dat je al je eigen creaties in combinatie met de tiara, haarspeld, armband, broche, ringen en bedeltjes ook allemaal zelf echt kunt dragen. Met het creatiebord en de bevestigingsonderdelen kun je ook een standaard maken waarop je al je aquabeadaccessoires kunt plaatsen.

Aquabeads Sprookjes wereld is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Auqabeads Dag op de Boerderij Luxe box

Aquabeads Dag op de boerderij- luxe box
Aquabeads Dag op de boerderij- luxe box

Deze zeer complete Aquabeads set komt in een luxe box, die ook direct weer als opbergbox gebruikt kan worden voor al je Aquabeads materiaal. De Aquabeads Dag op de Boerderij Luxe box set is één van de meest complete sets die verkrijgbaar is. De set bevat ruim 4000 kralen in 40 verschillende kleuren. Er zitten ontwerppinnen, creatiedisplays, een lay-outbak, sproeier, en sjabloonvel met instructies in.

Het thema van deze box is de boerderij, wat ook naar voren komt wanneer je de sjabloonontwerpen bekijkt, Je vind hierin onder andere varkens, koeien, schapen, paarden, herdershonden, kippen en meer dieren die je op de boerderij kunt aantreffen.

Aquabeads Dag op de Boerderij Luxe box is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Auqabeads Disney Princess schitterende figurenset

Aquabeads Disney Princess
Aquabeads Disney Princess

Een kleinere aquabeads set, maar daardoor geen mindere leuke set met parels. Dit leuke Aquabeads pakket komt met patroonvellen waarmee je onder andere Cinderella, Belle, Rapunzel, Ariel en Jasmine kunt creëren.

Voor meisjes of jongens die Disney Princess leuk vinden, is dit een hele mooie verzamelbox om de mooiste creaties te maken. Met dit pakket krijg je ruim 800 parels, juweel en sterrenparels in 26 verschillende kleuren.

Aquabeads Disney Princess schitterende figurenset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Aquabeads Luxe Ringenset

Aquabeads luxe ringenset
Aquabeads luxe ringenset

Deze set is uniek ten opzichte van de andere Aquabeads sets doordat er 10 houders in zitten voor ringen. Op die manier kun je de ringen die je zelf maakt van parels ook echt zelf dragen. In deze set zitten 300 klassieke kralen in geel, wit, roze en blauw. 380 facetgeslepen kralen in verschillende kleuren en daarnaast ook 320 sterrenkralen.

Mocht je liever standaard patronen maken, dan zitten daarvoor 2 omkeerbare bladen met modellen in de deze Aquabeads Luxe Ringenset. Op die manier maak je speciale ringen patronen, of je kiest er voor om zelf je eigen creaties te bepalen.

Aquabeads Luxe Ringenset is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Auqabeads Mini Sleutelhangerpakket

Aquabeads Mini Sleutelhangerpakket
Aquabeads Mini Sleutelhangerpakket

Met de Aquabeads Mini Sleutelhanger set kun je zelf de mooiste creaties maken en tot sleutelhangers omvormen. Voor deze reden vinden wij dit één van de leukste Aquabeads sets. Je kunt in totaal 4 verschillende ontwerpen maken, dat zijn een olifant, regenboog, kers en een papegaai.

In de verpakking zit een speciaal sleutelhanger koord, waarmee je zelf kunt kiezen welke creatie je gaat omvormen tot een sleutelhanger. Op die manier kun je jouw creatie niet alleen mooi maar ook handig gebruiken

Aquabeads Mini Sleutelhangerpakket is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Aquabeads Frozen 2 set

Aquabeads Frozen 2
Aquabeads Frozen 2

Voor liefhebbers van Frozen is deze Aquabeads set een hele mooie aankoop. Met deze set krijg je eigenlijk een ideale beginner set met de benodigde onderdelen om te genieten van Aquabeads. In deze set zit een sorteerbox, spuitje om te sproeien, een patroonplaat, en een droogplaat. Alles wat je nodig hebt om je Aquabeads avontuur te starten.

Met deze set krijg je een compleet parelbord in winterthema, met zowel parels als juweelparels in 14 verschillende kleuren. De Aquabeads Frozen set heeft de mooiste patronen, zoals Anna, Elsa en prachtige sneeuwvlokken om zelf te maken.

Aquabeads Frozen 2 set is is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie