Cadeau inspiratie voor de vogelliefhebber: De 11 leukste vogel cadeaus!

Je bekijkt nu Cadeau inspiratie voor de vogelliefhebber: De 11 leukste vogel cadeaus!
Leukste cadeaus voor vogelliefhebbers

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die liefhebber is van vogels? Wij geven je in dit artikel inspiratie over bijzondere vogel cadeaus om aan iemand te schenken. Van kunstzinnige en mooie vogel objecten tot en met creatieve bouwpakketjes. Voor iedere vogelliefhebbers is een leuk cadeau te vinden.

Dit zijn de 11 leukste cadeaus voor een liefhebber van vogels

Ons overzicht bestaat uit de leukste en bijzondere vogel cadeaus om aan een vogelliefhebber te geven. Met deze inspiratie kun jij ongetwijfeld een leuk cadeau vinden.

 1. Vogelbad van metaal
 2. Vogelvoederhuisje Dennenappel van brons
 3. Origami vogel beeldje
 4. Bouwpakket 3D Puzzel Duif van hout
 5. Wingspan bordspel voor vogelliefhebbers
 6. Vogel voederhuisje van de Vogelbescherming
 7. Ravensburger Schitterende Vogels puzzel van 1000 stukjes
 8. Mokkenset vogels van Pip Studio
 9. Vrolijke vogel wenskaart
 10. LEGO Ideas Vogels – 21301
 11. Vogelhuisje Koolmees van de Vogelbescherming

1. Vogelbad van metaal

Een vogelbad zorgt voor een vrolijke bedoeling in de achtertuin. Mussen, merels en koolmeesjes zullen dit mooie bad zo gevonden hebben en dagelijks terugkeren. Een prachtig vogel cadeau om te geven aan een vogelliefhebber of spotter.

Vogelbad van metaal
Vogelbad van metaal

Dit vogelbad heeft een diameter van ongeveer 25 cm, heeft een bruine kleur en is vervaardigd uit metaal.

Dit vogelbad van metaal is verkrijgbaar bij bol.com.

2. Vogelvoederhuisje Dennenappel van brons

Dit prachtige vogelvoederhuisje is vervaardigd uit bronskleurig metaal waardoor het een mooie uitstraling heeft. Het huisje is net even wat bijzonderder dan een normaal voederhuisje, het heeft de vorm van een dennenappel en kan aan de bovenzijde opengemaakt worden om te vullen met lekkers.

Vogelvoederhuisje Dennenappel van brons
Vogelvoederhuisje Dennenappel van brons

Het huisje heeft een hoogte van 16 cm en lengte en breedte van 12 cm. Een mooi cadeau om aan een liefhebber van vogels cadeau te geven.

Vogelvoederhuisje Dennenappel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Origami vogel beeldje

Een leuk cadeau voor een vogelliefhebber is dit Origami vogel beeldje wat de naam Bird draagt. Het beeldje is ongeveer 20 cm groot en een mooie blikvanger voor op een kast, plankje of tafel.

Origami vogel beeldje
Origami vogel beeldje

Het beeldje is gemaakt van ijzer en kunsthars, heeft een speels maar modern uiterlijk en is een prachtig cadeau om aan een liefhebber van vogels te geven.

Dit origami vogel beeldje is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Bouwpakket 3D Puzzel Duif van hout

Deze bijzondere 3D puzzel bestaat uit 46 stukjes waarmee je een duif in elkaar kunt zetten. De stukjes van deze puzzel zijn gefabriceerd door gebruik te maken van lasercutting, waardoor er mooie lijnen getrokken kunnen worden door het hout.

Bouwpakket 3D puzzel Duif van hout
Bouwpakket 3D puzzel Duif van hout

Een mooie puzzel die een vogelliefhebber als cadeau wel kan waarderen en na het in elkaar zetten ook ergens tentoon kan stellen op een mooie plek in huis.

Deze 3D puzzel van hout is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Wingspan: bordspel voor vogelliefhebbers

Wingspan is een prachtig vormgegeven bordspel wat hoog staat aangeschreven. Iedere speler werkt aan zijn eigen natuurgebied met daarop verschillende gebieden. Het is jouw doel om zoveel mogelijk vogels naar jouw gebieden te trekken, die jou kunnen helpen om allerlei grondstoffen en combinaties zullen opleveren.

Wingspan bordspel
Wingspan bordspel

Wingspan bevat 170 unieke vogelkaarten die gedurende het spel gebruikt worden. Op ieder kaartje wordt toelichting gegeven over de spanwijdte van de vleugels, waar de vogel voorkomt en nog andere informatie. Hoe leuk is het om een vogelliefhebber een spel over vogels cadeau te geven?

Wingspan is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Vogel voederhuisje van de Vogelbescherming

Dit stevige voederhuisje op paal komt uit het assortiment van de Vogelbescherming. Het huisje heeft een hoogte van 123 cm en is 53 bij 53 cm groot. Het huisje is voorzien van een groen dakje en heeft een pindakaaspothouder.

Vogel voederhuisje van de vogelbescherming
Vogel voederhuisje van de vogelbescherming

De voet wordt bevestigd met één schroef, waardoor monteren voor iedereen mogelijk is. Een prachtig gezicht om dagelijks te genieten van vogels in je eigen tuin en daardoor echt een cadeau voor vogelliefhebbers.

Dit Vogel voederhuisje is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Ravensburger Schitterende Vogels puzzel van 1000 stukjes

Op de prent van deze Ravensburger puzzel staan allerlei prachtige vogels. Voor een rustig moment is deze puzzel heerlijk om te maken. En laten we eerlijk zijn, over het algemeen hebben vogelliefhebbers meer dan genoeg geduld om een puzzel van 1000 stukjes in elkaar te zetten.

Ravensburger Schitterende Vogels puzzel;
Ravensburger Schitterende Vogels puzzel;

De puzzels van Ravensburger zijn kwalitatief goed, stevige en goed passende stukjes. Deze puzzel met vogels is voor de gemiddelde vogelliefhebber een prachtig cadeau om te krijgen.

Ravensburger Schitterende Vogels van 1000 stukjes is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8 Mokkenset vogels van Pip Studio

Deze mooie mokken van Pip Studio hebben een prachtige vogelprint. De set van 2 mokken is ontzettend leuk om cadeau te geven, doordat er ook een bijpassende cadeaudoos inbegrepen is.

Vogel Mokkenset van Pip Studio
Vogel Mokkenset van Pip Studio

De mokken zijn gemaakt van porselein en hebben een inhoud van 145 ml. Fijne kleine kopjes voor een heerlijk bakje koffie of thee in tuin onder het genot van fluitende vogeltjes.

Deze mokkenset van Pip Studio is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Vrolijke vogel wenskaart

Stuur iemand aan vrolijke vogel wenskaart per post via Kaartje2go en combineer het met jouw eigen persoonlijke boodschap. Een felicitatie, bedankje of gewoon een kaartje, er zijn allerlei mooie kaarten om te versturen naar een vogelliefhebber.

Vrolijke vogel kaart
Vrolijke vogel kaart

Op deze kaart is alles vrolijk, een pimpelmeesje op een bloempot met daarnaast een bloempotje met vrolijke krokussen.

Deze vrolijke vogel wenskaart kun je direct versturen via Kaartje2go.nl.

10. LEGO Ideas Vogels – 21301

Deze LEGO Ideas Vogels set bestaat uit drie vogels die zelf gebouwd moeten worden. Een blauwe gaai uit Noord-Amerika, kolibrie met bloem uit Zuid-Amerika en een roodborstje uit Europa. Daarbij krijg je 3 informatieboekjes met allerlei wetenswaardigheden over de prachtige vogels en informatie over de maker van deze modellen.

LEGO Ideas Vogels
LEGO Ideas Vogels

De set is niet alleen leuk om in elkaar te zetten, maar bevat ook displayvoetjes en een naamplaatje waardoor deze een mooie plekje in huis kunnen krijgen. Een prachtig cadeau voor een creatieve vogelliefhebber!

LEGO Ideas Vogels 21301 is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Vogelhuisje Koolmees van de Vogelbescherming

Bij een liefhebber van vogels mag een vogelhuisje niet in de tuin ontbreken. Vaak heb je de meeste kans op een vogelnestje wanneer je gaat voor koolmeesjes. Koolmeesjes zijn gedurende het voorjaar vaak te vinden in de achtertuin op zoek naar broedplekjes.

Vogelhuisje Koolmees Vogelbescherming
Vogelhuisje Koolmees Vogelbescherming

Dit Vogelbescherming cadeaupakket heeft een koolmees vogelhuisje in zich, met een opening van 32mm. Dat is perfect afgestemd op een koolmees, waardoor je de meeste kans hebt op succes. Verder bevat de set een antwoordkaart om een mooie brochure mee aan te vragen.

Vogelhuisje Koolmees van de Vogelbescherming is verkrijgbaar bij bol.com.

Geef een reactie