10x Brievenbus cadeaus voor een zwangere vrouw (2023)

Je bekijkt nu 10x Brievenbus cadeaus voor een zwangere vrouw (2023)
Zwangerschap cadeau per post

Heb je te horen gekregen dat iemand in de familie, een vriend of vriendin, kennis of collega een kindje verwacht? Dan is het hartstikke leuk om iemand te feliciteren door een brievenbus cadeau of kaartje per post te versturen. Wij hebben een overzicht gemaakt van leuke en originele zwangerschapscadeaus en zwangerschapskaartjes die per post verstuurd kunnen worden, zo door de brievenbus. Schrijf een persoonlijke boodschap, kies voor een bijpassend cadeautje en verstuur het direct naar de ontvanger.

Dit zijn de leukste cadeaus per post bij een zwangerschap

In ons overzicht staan de leukste en bijzonderste brievenbus cadeaus voor een zwangere vrouw. Leuke zwangerschapskaartjes, baby cadeaus per post, brievenbusboeketten en meer bijzondere zwangerschap cadeaus om per post te versturen. Met één van deze bijzondere cadeaus verras je een zwangere vrouw of stel met zekerheid!

  1. Shine a Light brievenbus kaarsjes met bloemen
  2. Alcoholvrije wijn per post versturen
  3. Knuffeldoekje konijn felicitatie door de brievenbus
  4. Welcome Little Baby thee
  5. Het bucketlist boek voor moeders
  6. Hoera Zwanger kaartje
  7. Dromerig deluxe zwanger cadeau per post
  8. Woohoo a mini version of you Two
  9. Speendoek olifant cream
  10. Holy Guacamolie! You are Pregnant!

1. Shine a Light brievenbus kaarsjes met bloemen

Dit is een veel origineler cadeau dan een bos bloemen of een zwangerschapskaartje wat je per post laat bezorgen. Shine a Light is een waar lichtpuntje wat schittert in iedere woonkamer. Een origineel zwangerschapscadeau wat door de brievenbus bezorgd zal worden.

Shine a Light cadeau zwangere vrouw
Shine a Light cadeau zwangere vrouw

Dit setje bestaat uit 4 gedraaide kaarsen in verschillende pastelkleuren, een setje droogbloemen, een klein vaasje waarin de bloemen kunnen staan en vier houten blokjes om alles een mooi plekje te geven. Tot slot voeg je ook een wenskaartje toe met een persoonlijke boodschap.

Bestel en verstuur jouw Shine a Light met Bloompost.

2. Alcoholvrije wijn per post versturen

Op een bijzonder moment zoals een zwangerschap wil je kunnen prooster met een heerlijke glaasje wijn. Dit is het allerbeste cadeau wat een zwangere vrouw zich mag wensen, gezellig een wijntje meedrinken! Deze Alcoholvrije wijn wordt samen met een persoonlijk geschreven kaartje verstuurd via Kaartje2Go.

Alcoholvrije wijn per post versturen
Alcoholvrije wijn per post versturen

Deze fles Natureo White alcoholvrije wijn levert op smaak niets in en is het perfecte zwangerschap cadeau wat per post verstuurd kan worden. De frisse, fruitige en zachte nuances van kweekperenjam en appel geven een heerlijke zoete smaak.

Verstuur deze alcoholvrije wijn met persoonlijk kaartje via Kaartje2Go.

3. Knuffeldoekje konijn felicitatie door de brievenbus

Dit originele zwangerschapscadeau wat door de brievenbus bezorgd zal worden combineer je met een persoonlijke geschreven kaartje. Een lief cadeautje voor de baby die nog geboren moet worden en een persoonlijke kaartje om de ouders te feliciteren. Je verstuurd dit lieve konijn via Kaartje2Go.

Knuffeldoekje konijn zwangerschap cadeau
Knuffeldoekje konijn zwangerschap cadeau

Dit lieve konijntje wordt het grote knuffelvriendje van de kleine die nog geboren moet worden. Heerlijk zacht en gewoonweg een perfect brievenbus cadeau voor een zwangerschap.

Verstuur jouw knuffeldoekje konijn met kaartje via Kaartje2Go.

4. Welcome Little Baby thee

Feliciteer de toekomstige ouders met dit leuke kleinigheidje wat per psot verstuurd kan worden via Kaartje2Go. Deze leuke kruidenthee zakjes bevatten de tekst ‘Welcome Little Baby’ en hebben een smaak van venkelzaad, anijszaad en kamille.

Welcome Little Baby thee
Welcome Little Baby thee

De 10 heerlijke zakjes zitten verpakt in een klein dosoje en wordt gecombineerd met een kaart die je zelf kunt uitkiezen en natuurlijk ook zelf kunt schrijven.

Personaliseer en verstuur dit cadeau via Kaartje2Go.

5. Het bucketlist boek voor moeders

Geen brievenbusboeket maar een leuk zwanger cadeau wat je per post kunt laten bezorgen is dit ‘Bucketlist boek voor moeders’. Bezorg het direct bij de ontvanger die je wilt feliciteren via Yoursurprise.

Het bucketlist boek voor moeders
Het bucketlist boek voor moeders

Dit unieke cadeau staat vol met inspiratie over dingen die een moeder samen met haar kindje kan gaan delen. Het boek bevat 250 opdrachten en wordt aangevuld met allerlei leuke feiten en foto’s van moeder en de kleine.

Verstuur het bucketlist boek voor moeders direct via Yoursurprise.

6. Hoera zwanger kaartje

Dit leuke minimalistische kaartje ‘Hoera zwanger’ is een hele leuke en vrolijke om iemand per post mee te feliciteren voor een zwangerschap. De trendy kleuren en het kleine hartje samen met de door jou geschreven persoonlijke tekst aan de binnenzijde maken het een fijne felicitatie. Je kunt het kaartje zelf bewerken en versturen via Kaartje2Go.

Hoera Zwanger felicitatie per post
Hoera Zwanger felicitatie per post

Het fijne van dit zwangerschap cadeau wat je per post kunt laten versturen, is dat alles zelf kunt bepalen. Van achtergrondkleur, tekst tot en met de papiersoort waarop de kaart gedrukt wordt.

Dit vrolijke kaartje kun je bewerken en versturen via Kaartje2Go.

7. Dromerig deluxe zwanger cadeau per post

Wanneer je iemand een bijzonder zwangerschap cadeau per post wilt versturen, dan is dit boeket van Bloompost een echte aanrader om te geven. Dit boeket met prachtige droogbloemen is groots voor een heel bijzonder moment.

Dromerig deluxe zwanger cadeau per post
Dromerig deluxe zwanger cadeau per post

Droogbloemen blijven natuurlijk ook ontzettend lang houdbaar, waardoor zelfs de kleine de bloemen zal zien. Een trendy, vrolijk en duurzaam cadeau wat door de bievenbus past en prachtig is om iemand te geven als zwangerschapscadeau.

Verstuur Dromerig deluxe met wenskaartje via Bloompost.

8. Woohoo a mini version of you Two

Wanneer je de toekomstige moeder en vader wilt feliciteren voor een zwangerschap, is dit leuke en grappige kaartje van Kaartje2Go een vrolijke optie. Bepaal zelf wat voor persoonlijke boodschap je wilt schrijven aan het zwangere stel.

Wooho a mini version of you two
Wooho a mini version of you two

Bepaal de tekst, kleuren, achtergrondkleur en zelfs het materiaal van de kaart zelf. ‘Woohoo a mini version of you Two’ is een vrolijke kaart om iemand mee te feliciteren voor een zwangerschap.

Verstuur en personaliseer dit vrolijke kaartje via Kaartje2Go.

9. Speendoek olifant cream zwangerschap cadeau

Schrijf een persoonlijk kaartje en verstuur deze samen met dit vrolijke kleine olifant via Kaartje2Go. Een origineel zwangerschapscadeau wat zo door de brievenbus bezorgd zal worden bij de toekomstige ouders.

Speendoek olifant cream
Speendoek olifant cream

Aan dit vrolijke kleine olifantje zit een speentje bevestigd, waardoor met zekerheid dit olifantje het toekomstige vriendje zal worden van de baby. Extra handig is dat de speentjes niet zomaar meer kwijt raken doordat dit olifantje er aan vast zit. Een leuk baby cadeau om te versturen per post.

Verstuur en personaliseer dit vrolijke cadeau via Kaartje2Go.

10. Holy Guacamole! You are Pregnant!

Grappig, leuk en spontaan is dit kaartje ‘Holy Guacamole, You are Pregnant’ wat je zelf kunt personaliseren met een tekst, figuurtjes, foto of zelfs nog meer. De mogelijkheden zijn oneindig en kunnen gemakkelijk samengesteld worden via Kaartje2Go.

Holy Guacamole You are Pregnant kaartje
Holy Guacamole You are Pregnant kaartje

Extra leuk is om deze kaart in groot formaat te laten drukken, bijvoorbeeld 21 bij 30 cm. Je kunt zelf kiezen of de kaart als enkele of als dubbele kaart verstuurd wordt.

Verstuur Holy Guacamole, You are Pregnant via Kaartje2Go.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie