10 bijzondere huwelijkscadeaus per post en brievenbus versturen (2023)

Je bekijkt nu 10 bijzondere huwelijkscadeaus per post en brievenbus versturen (2023)
Huwelijkscadeaus per post en brievenbus versturen

Zoek je een huwelijkscadeau wat per post verstuurd kan worden voor een stel wat binnenkort gaat trouwen? Dan is het ontzettend leuk om een huwelijkscadeau te combineren met een persoonlijk kaartje waarmee je het bruidspaar kunt feliciteren. Wij hebben voor jou een verzameling gemaakt van de leukste huwelijkscadeautjes die per post of als brievenbuspakket verstuurd kunnen worden, van heerlijke chocolade cadeaus tot en met bijzondere persoonlijke geurkaarsjes.

10 Leuke huwelijk brievenbuscadeaus per post versturen

Van felicitaties aan het bruidspaar per kaar tot en met huwelijkscadeautjes per post, wij hebben de leukste brievenbuscadeaus voor een huwelijk voor jou verzameld. Zo heb jij de leukste inspiratie voor een origineel en bijzonder huwelijk cadeau wat per post verstuurd kan worden.

  1. Samen groeien huwelijk zadenpakket per post
  2. Riondo Prosecco huwelijkscadeau per post
  3. Droogbloemen huwelijkscadeautje per post
  4. Chocolade hartjesbonbons huwelijkscadeau
  5. Dromerig Deluxe droogbloemen per post
  6. Gepersonaliseerde geurkaars per post
  7. Houten kaart als huwelijk cadeau versturen
  8. Zakje geluk per post
  9. Hello Mr & Mrs per post
  10. Snoephartjes huwelijkscadeautje

1. Samen groeien huwelijk zadenpakket per post

Hoe toepasselijk is dit brievenbus cadeau ‘Samen groeien’ van Bloompost! Feliciteer een kersverse man en vrouw met het huwelijk door je eigen felicitatie kaart per post toe te voegen aan dit leuke brievenbus cadeau. Net aan het huwelijk zullen ook deze zaadjes samen moeten groeien.

Samen groeien huwelijk zadenpakket per post
Samen groeien huwelijk zadenpakket per post

Deze zaden vormen zich tot een prachtige lupine, die al voor langere tijd staat voor visie en inzicht. Dit huwelijkscadeautje per post is extra leuk omdat de ontvangers twee keer plezier hebben aan het cadeau. Eerst bij ontvangst met jouw persoonlijke plantje en uiteindelijk wanneer de lupine in bloei staat.

Verstuur dit huwelijkscadeau per post via Bloompost.

2. Riondo Prosecco huwelijkscadeau per post

Iemand goed feliciteren voor een huwelijk kan natuurlijk alleen met een heerlijke Prosecco in vorm van een brievenbus cadeau. Deze Riondo Prosecco wordt gecombineerd met twee glazen die je zelf kunt personaliseren via Yoursurprise.

Riondo Prosecco huwelijkscadeau per post
Riondo Prosecco huwelijkscadeau per post

De glazen kunnen afzonderlijk van elkaar gegraveerd worden met bijvoorbeeld de namen van bruid en bruidegom voor een onvergetelijk huwelijkscadeau per post. Deze Prosecco heeft een aroma’s met peer, appel, witte bloemetjes en snoep, heerlijke bubbels om het trouwen goed te vieren.

Verstuur dit huwelijkscadeau per post via Yoursurprise.

3. Droogbloemen huwelijkscadeautje per post

Door een klein huwelijk cadeau te sturen laat je zien dat je aan een stel denkt wat bijna gaat of recent getrouwd is. Deze droogbloemen set bevat uit twee kleine vaasjes en een burenhouten plankje waarop deze bevestigd kunnen worden. Samen met jouw persoonlijk geschreven kaartje heb je een onwijs leuk huwelijkscadeau wat per post via Kaartje2Go verstuurd kan worden.

Droogbloemen huwelijkscadeautje per post
Droogbloemen huwelijkscadeautje per post

De neutrale tinten van dit droogbloemen setje passen eigenlijk bij ieder interieur en worden door iedereen hartelijk ontvangen. In de set zitten allerlei bloemsoorten, zoals lavendel, lagurus, tarwe, craspedia, lupidium en veel meer.

Verstuur deze droogbloemen met persoonlijke kaart via Kaartje2Go.

4. Chocolade hartjesbonbons huwelijkscadeau

Als felicitatie van een bruidspaar met een kaar plus leuk huwelijkscadeautje is deze box met hartjesbonbons van Kaartje2Go een aanrader. Kies zelf een kaartje uit of gebruik onze suggestie, en voeg je eigen persoonlijke boodschap toe aan het bruidspaar.

Chocolade hartjesbonbons huwelijkscadeau
Chocolade hartjesbonbons huwelijkscadeau

Deze hartjesbonbons bevatten de lekkerste smaken waaronder walnoot, pecan, amandel, hazelnoot en pistache. De 15 bonbons samen met het kaartje zijn een leuk brievenbus cadeau voor een stel dat gaat trouwen of pas getrouwd is.

Verstuur dit huwelijkscadeau per post via Kaartje2Go.

5. Dromerig Deluxe droogbloemen per post

Het droogbloemen packet Dromerig Deluxe is één van de meest bijzondere en complete droogbloemen brievenbus cadeaus die je voor een huwelijk cadeau kunt geven. Deze grote set met droogbloemen kun je combineren met een persoonlijk kaartje en direct versturen naar de ontvanger via Bloompost.

Dromerig Deluxe droogbloemen per post
Dromerig Deluxe droogbloemen per post

Het fijne van droogbloemen is dat ze jarenlang meegaan, ze zijn trendy, vrolijk en bovendien stijlvol om als huwelijk cadeau te versturen. Het kaartje kun je zelf kiezen en bewerken met een persoonlijke tekst voor het bruidspaar.

Verstuur deze droogbloemen direct met Bloompost.

6. Gepersonaliseerde geurkaars per post

Zoek de mooiste foto’s uit van het bruidspaar en combineer deze op een persoonlijke geurkaars die je per post laat afleveren bij het stel wat gaat trouwen. Voeg de namen van het stel toe en je hebt een klein huwelijkscadeautje met geuren van jasmijn en vanille wat per post via Yoursurprise verstuurd kan worden.

Gepersonaliseerde geurkaars per post
Gepersonaliseerde geurkaars per post

Een speciaal cadeau voor een bijzonder moment als een bruiloft is zeker op zijn plek. Verras het stel alvast met een brievenbus cadeautje voordat zij trouwen. Kies of je voor een kleine of grote geurkaars gaat met respectievelijk 24 of 68 branduren.

Verstuur een gepersonaliseerde geurkaars per post via Yoursurprise.

7. Houten kaart als huwelijk cadeau versturen

Om een bruidspaar te feliciteren op een originele wijze per post kun je kiezen voor een persoonlijke houten kaart die je zelf samenstelt met foto en tekst. Net een stapje bijzonderder en origineler dan een normale kaart, en daarnaast mooi voor het bruidspaar om een plekje te geven. Start direct met personaliseren via Yoursurprise.

Houten kaart als huwelijk cadeau versturen
Houten kaart als huwelijk cadeau versturen

Deze houten kaart heeft een afmeting van 16,7 bij 12 cm en wordt geprint met een full colour uv-print, waardoor printen op hout in haarscherp detail gaat. Het hout heeft een mooie natuurlijke afwerking en wordt geleverd met een handig houten standaardje.

Verstuur jouw persoonlijke houten kaart via Yoursurprise.

8. Zakje geluk per post

Wanneer je een leuk huwelijkscadeautje per post wilt versturen, is dit zakje met geluk van Bloompost een origineel idee. In dit zakje met geluk zitten klavertje vier bollen die in een potje of in de tuin geplant kunnen worden.

Zakje per post versturen
Zakje geluk per post versturen

Samen met een kaartje maak je er een persoonlijk cadeau van wat ideaal is om als brievenbus cadeau te versturen bij een huwelijk. Wens een kersverse bruid en bruidegom eeuwig geluk toe met dit leuke huwelijk cadeau per post.

Verstuur jouw zakje geluk met kaart via Bloompost.

9. Hello Mr & Mrs per post

Wanneer een stel gaat trouwen is het leuk om wat extra aandacht aan een kaart te besteden. Ook al lijkt dit een minimalistische kaart, is de binnenzijde heel bijzonder. Je kunt zelfs een foto van het stel toevoegen en er natuurlijk een uitgebreide persoonlijke tekst aan wijden. Dit alles kun je personaliseren en direct versturen via Kaartje2Go.

Hello Mr & Mrs per post
Hello Mr & Mrs per post

Wij vinden dit een originele kaart om een bruidspaar voor een huwelijk te feliciteren. Vergeet niet om te kiezen voor een luxe papiersoort met glans om de kaart extra bijzonder te maken.

Verstuur deze kaart via Kaartje2Go.

10. Snoephartjes huwelijkscadeautje

Op zoek naar een klein huwelijkscadeautje per post in combinatie met een persoonlijk geschreven kaart? Deze snoephartjes zijn toepasselijk om als cadeau per post te sturen voor een stel dat gaat trouwen. Je kunt de hartjes zelfs combineren met een kaartje wat je zelf kunt uitkiezen en schrijven via Kaartje2Go.

Snoephartjes huwelijkscadeautje
Snoephartjes huwelijkscadeautje

Het bruiloft cadeau maak je natuurlijk vooral bijzonder door het kaartje zo persoonlijk mogelijk te schrijven. Misschien een leuke herinnering aan het stel die jou altijd bij zal blijven? Samen met het kaartje en de snoephartjes heb je een origineel huwelijkscadeautje wat bezorgd zal worden per post.

Verstuur deze snoephartjes via Kaartje2Go.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie