De beste yoghurt bekers om mee te nemen (2023)

Je bekijkt nu De beste yoghurt bekers om mee te nemen (2023)
Beste yoghurt bekers

Ben je niet zo’n broodmens en eet je liever yoghurt met de lunch? Of vind je yoghurt gewoon lekker als tussendoortje? Dan is een yoghurtbeker echt iets voor jou. Met een yoghurtbeker kun je je yoghurt overal mee naartoe nemen. Vaak zit er ook nog een compartiment op waar je fruit of muesli in kan doen, zodat je je yoghurt kan eten met een heerlijke topping.

Yoghurt bekers zijn tegenwoordig helemaal in. Mensen eten graag gezond en yoghurt als lunch hoort bij een gezonde levensstijl. Deze yoghurt wordt vaak gecombineerd met fruit, muesli, noten en zaden. Soms worden er ook kleine stukjes pure chocolade toegevoegd om het helemaal af te maken. Met een yoghurtbeker kun je je zuivel overal nuttigen. Wij zochten voor jou de beste yoghurtbekers voor onderweg.

De handigste en beste yoghurt bekers voor onderweg

  1. Homra lunchpot Tiggy
  2. Mepal Lunchpot Ellipse
  3. Sareva Muesli Beker Yoghurt 2 Go
  4. Coninx Yoghurtbeker to go
  5. Bentgo Bowl
  6. Xenos yoghurtbeker met lepel
  7. Black&Blum Appetit Lunchpot
  8. Muesli beker to go met koelvloeistof
  9. Hema Yoghurt to go beker
  10. Lock&Lock Yoghurtbeker

1. Homra lunchpot Tiggy

Homra lunchpot Tiggy
Homra lunchpot Tiggy

De lunchpot Tiggy van Homra is een fijne yoghurtbeker om mee te nemen. Met deze yoghurtbeker kun je je lunch bewaren en is hij tijdens de pauze nog even vers als in de ochtend dat je hem klaarmaakte. Het is een handig compact design met een handvat, zodat je hem makkelijk beet kan houden. De lunchpot heeft een uniek design en een moderne uitstraling.

De yoghurtbeker van Homra lekt niet en kan zowel in de magnetron, vaatwasser als in de diepvries. Dat betekent dat je er ook warme of ijskoude gerechten in kunt bewaren. De lunchpot is BPA-vrij  en duurzaam, doordat je geen wegwerpverpakkingen gebruikt, maar telkens opnieuw de pot vult.

De yoghurtbeker heeft twee compartimenten. Een compartiment van 520 ml voor de yoghurt en een bakje van 230 ml voor eventueel fruit, muesli of noten. Dit laatste compartiment vind je aan de bovenkant van de beker en schroef je er gemakkelijk op. De Tiggy is verkrijgbaar in onder andere de kleuren roze en wit.

Homra Lunchpot Tiggy is verkrijgbaar bij bol.com en Blokker.

2. Mepal Lunchpot Ellipse

Mepal Lunchpot Ellipse
Mepal Lunchpot Ellipse

De Mepal lunchpot Ellipse heb je in twee verschillende afmetingen. Zo kun je de gewone grootte bestellen en dan kan er 0,7 l in. Maar je kunt ook gaan voor de mini variant, die ruimte heeft voor 0,42 l. De Mepal yoghurtbeker heeft een simpel strak design en is daarom heel modern. Je bent helemaal hip met deze yogurtbeker to go.

Mepal lekt niet en heeft een deksel dat op alle andere potten en snackboxen van het merk past. Je kunt het dus heel gemakkelijk wisselen met andere bekers en to go accessoires. De lunchpot mag volledig in de vaatwasser, maar ook in de magnetron en vriezer. Je kunt hiermee dus ook warme gerechten en ijskoude gerechten vervoeren.

Bij de 0,7 l is het compartiment voor muesli 200 ml, wat zo’n 75 gram muesli of fruit betekent. De onderste container is 500 ml voor overheerlijke yoghurt. Allebei de compartimenten hebben een eigen deksel, dus je hebt geen geknoei met het toevoegen van de topping aan de yoghurt. De lunchpot Ellipse van Mepal is in meerdere kleuren beschikbaar, zoals Nordic Blue, Strawberry Vibe en Nordic Denim.

Mepal Lunchpot Ellipse is verkrijgbaar bij bol.com en Blokker.

3. Sareva Muesli Beker Yoghurt 2 Go

Sareva Muesli Beker Yoghurt 2 Go
Sareva Muesli Beker Yoghurt 2 Go

Met de Sareva Muesli Beker heb je altijd je yoghurt bij de hand. De handige verpakking zorgt ervoor dat je in een handomdraai je yoghurt met muesli, fruit of noten kunt nuttigen. De dubbelwandige bewaarbox heeft zelfs een lepeltje erbij.

De beker heeft twee compartimenten om de yoghurt te scheiden van het overige voedsel. Zo blijven de stukjes fruit of de muesli lekker vers en wordt het niet slap doordat het al een hele ochtend in de yoghurt drijft. Het dubbelwandige systeem zorgt ervoor dat je yoghurt lang koud blijft.

Er kan 400 ml aan yoghurt in deze mueslibeker, wat precies een mooie inhoud is voor een toevoeging aan de lunch of tussendoortje. De verpakking is niet geschikt voor de magnetron, vriezer of vaatwasser, maar makkelijk schoon te krijgen met een handsopje. De beker is verkrijgbaar in rood en zwart.

Sareva Muesli Beker Yoghurt 2 Go is verkrijgbaar bij bol.com en Blokker.

4. Coninx Yoghurtbeker to go

Coninx Yoghurtbeker to go
Coninx Yoghurtbeker to go

De yoghurtbeker van Coninx behoort tot de beste yoghurtbekers, omdat hij heel handig is in gebruik. De beker bevat twee compartimenten. Eén voor de yoghurt en één voor de muesli of het fruit. Er kan 450 ml yoghurt in en 190 ml aan andere producten. Met een simpel draaisysteem haal je de deksel zo van de pot en giet je je muesli of fruit in de yoghurt.

De Coninx Yoghurtbeker to go is BPA-vrij en 100% lekvrij. Zelfs als je hem veelvuldig in de vaatwasser of diepvries plaatst blijft hij goed, omdat hij is gemaakt van duurzaam plastic. De beker kan niet in de magnetron, maar dit is geen probleem, want je eten zal toch niet warm blijven.

Het ontwerp van de mueslibeker is hip en modern. De lunchbeker is verkrijgbaar in onder andere lichtblauw, lichtgroen en roze. Het formaat is handig voor in je tas en hierdoor kun je de beker overal mee naartoe nemen.

Coninx Yoghurtbeker to go is verkrijgbaar bij bol.com en Blokker.

5. Bentgo Bowl

Bentgo Bowl
Bentgo Bowl

De Bentgo Bowl is eigenlijk een saladebox voor de lunch, maar hij is ook zeer geschikt voor vloeibare lunches zoals yoghurt of soep. Het ontwerp van de bowl ziet er nieuw en modern uit en heeft een ingenieuze indeling. In de bovenkant van het deksel zit een kleine opening met dop waar je bijvoorbeeld fruit of noten in kan doen. Voor de handigheid zitten er als een lepeltje en een vork in om je eten te nuttigen. Dit compartiment is echter niet lekdicht.

Onder het deksel vind je de bowl, waar bijvoorbeeld je yoghurt in kan. Er zit een lekbestendig binnendeksel in. In de bowl heb je ruimte voor zo’n 600 ml aan eten. Het eten blijft lekker lang vers door het verbeterde isolatiesysteem. De hele lunchbowl heeft een goede grip, waardoor je het makkelijk vasthoudt tijdens het eten.

De Bentgo Bowl is verkrijgbaar in roze, blauw, groen en wit. Er is dus voor iedereen iets naar zijn zin. Sta jij straks met deze mooie bowl op het schoolplein of op kantoor? Je zal allicht opvallen met dit mooie ontwerp.

Bentgo Bowl yoghurtbeker is verkrijgbaar bij bol.com.

6. Xenos Yoghurtbeker met lepel

Xenos Yoghurtbeker met lepel
Xenos Yoghurtbeker met lepel

De Xenos Yoghurtbeker met lepel is één van de beste yoghurtbekers, omdat hij heerlijk simpel is. De yoghurtbeker zoals we hem kennen van vroeger. Gewoon een beker, met een draaidop waarin je muesli of fruit kunt bewaren. En extra handig nog; er wordt een lepel meegeleverd.

De yoghurtbeker is super goedkoop, makkelijk schoon te houden door de egale oppervlakten en precies groot genoeg voor een portie bij de lunch of als tussendoortje. In de yoghurtbeker kan 300 ml yoghurt. Je kunt de beker na afloop in de vaatwasser zetten en deze zal piekfijn in orde blijven, omdat hij gemaakt is van stevig kunststof.

Wil je iets goedkoops, simpels en handigs? Dan is de Xenos Yoghurtbeker echt iets voor jou. Geen nonsens, maar gewoon een goede stevige beker!

De Xenos Yoghurtbeker is verkrijgbaar bij Xenos.

7. Black&Blum Appetit Lunchpot

Black&Blum Appetit Lunchpot
Black&Blum Appetit Lunchpot

Wil je een heel ingenieuze yoghurtbeker, die aan al je wensen voldoet en daardoor ook zeker in het rijtje komt van beste yoghurtbekers? Ga dan voor de Black&Blum Appetit Lunchpot. Bij deze handige lunchpot is over alles nagedacht. Zo heeft de lunchbeker een draagkoord, om hem gemakkelijk te vervoeren. In het draagkoord zit een speciale gleuf om de bijgeleverde lepel in op te bergen.

De lunchpot bestaat uit twee compartimenten. Bij deze yoghurtbeker is het juist de bedoeling dat onderaan de muesli of het fruit gaat. Dit compartiment is namelijk kleiner en speciaal daarvoor gemaakt. Het bovenste gedeelte is groter en voor de yoghurt. In totaal kan er 850 ml aan voeding in de Black&Blum Appetit Lunchpot.

Met een handig systeem van schroefdoppen is de lunchpot uit elkaar te halen en kun je de muesli of het fruit op je yoghurt gieten. De beker kan in de vaatwasser en is ook nog eens magnetronbestendig. Het kunststof waarvan de yoghurtbeker is gemaakt is volledig BPA-vrij.

Black&Blum Appetit Lunchpot is verkrijgbaar bij bol.com.

8. Muesli beker to go met koelvloeistof

Muesli beker to go met koelvloeistof
Muesli beker to go met koelvloeistof

Deze mueslibeker heeft een wel heel aparte functie. In deze beker blijft je yoghurt namelijk extra lang koel door gebruik van koelvloeistof. De yoghurtbeker bestaat uit twee compartimenten, waarvan één voor de yoghurt en één voor de topping. Ook is er een handig lepeltje meegeleverd.

In de randen van het compartiment met yoghurt is koelvloeistof verwerkt, dat ervoor moet zorgen dat jouw yoghurt halverwege de dag nog net zo fris is als ’s ochtends toen je de lunch klaarmaakte. Zorg ervoor dat je de vloeistof bevriest voordat je de yoghurtbeker gaat gebruiken en merk hoeveel verschil de koelvloeistof maakt.

De inhoud van de yoghurtbeker is ideaal voor een tussendoortje. In beide compartimenten samen kun je 360 ml eten vervoeren. Als je alles hebt opgegeten met het handige plastic lepeltje, kun je deze opvouwen en aan de onderkant van het deksel bevestigen. Zo raak je de lepel niet kwijt.

Muesli beker to go met koelvloeistof is verkrijgbaar bij bol.com.

9. Hema Yoghurt to go beker

Hema Yoghurt to go beker
Hema Yoghurt to go beker

Tot één van de beste yoghurtbekers behoort ook de beker van de Hema. Deze simpele maar doeltreffende beker is een handig formaatje voor in je tas. In de yoghurtbeker kan 500 ml aan yoghurt en in de schroefdop kan nog 100 ml aan fruit of muesli. Een lekkere lunch voor tijdens je pauze.

De yoghurtbeker van de Hema is BPA-vrij en mag in de vaatwasser. Je houdt hem dus gemakkelijk schoon, waardoor hij lang meegaat. De beker lekt niet, maar gebruik hem niet in de vriezer, magnetron of oven. Hier kan de beker niet tegen en dan heb je wel kans op lekken.

De transparante yoghurtbeker heeft ook een lepeltje meegeleverd, waarmee je de yoghurt kunt nuttigen. Het lepeltje en de schroefdop hebben een leuk kleurtje, wat ervoor zorgt dat de lunchbeker ook nog eens leuk is om te zien. De kleur groen is een aanrader!

Hema Yoghurt to go beker is verkrijgbaar bij Hema.

10. Lock&Lock Yoghurtbeker

Lock&Lock Yoghurtbeker
Lock&Lock Yoghurtbeker

De yoghurtbeker die niet kan ontbreken in het rijtje van beste yoghurtbekers is de Lock&Lock lunchpot. Deze yoghurtbeker is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo is er één van 0,67 l, 0,87 l en één van 1,07 l. Of je hem nu voor de lunch of als tussendoortje gebruikt, er is voor iedereen een geschikte maat verkrijgbaar.

De Lock&Lock yoghurtbeker is 100% lekvrij en daardoor ook luchtdicht. Je eten blijft op deze manier heerlijk vers en het is net of je de yoghurt zopas hebt ingeschonken. De beker is gemaakt van BPA-vrij plastic van stevige kwaliteit.

Je kunt de yoghurtbeker zowel in de magnetron, diepvries als vaatwasser zetten. De lunchbeker zal zijn kwaliteit behouden en niet stuk gaan. Je hebt ook nog eens 2 jaar garantie erop, indien je hem op de juiste manier gebruikt.

Lock&Lock Yoghurtbeker is verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie