12 pensioen cadeau ideeën voor mannen (2023)

Je bekijkt nu 12 pensioen cadeau ideeën voor mannen (2023)
Pensioen cadeau voor mannen

Op zoek naar een pensioen cadeau voor een man? Wij weten wel dat dit niet altijd even gemakkelijk of alledaags is, want wat geef je eigenlijk aan iemand die met pensioen gaat? Gelukkig kunnen wij je helpen! Wij zijn experts als het gaat om het perfecte cadeau. We laten je kennis maken met de leukste cadeaus die je aan mannen kunt geven, speciaal voor het pensioen. We hebben leuke cadeaus voor mannelijke collega’s tot aan cadeaus voor jouw vader of man die met pensioen gaat.

De leukste pensioen cadeaus voor een man

Geen zin om verder te lezen? Dat hoeft ook niet! Dit zijn de leukste afscheidscadeaus en pensioen cadeaus die je aan een man, vader of mannelijke collega kunt geven. Met één van deze pensioen cadeaus kan het niet mis gaan!

 1. Persoonlijk pensioen bierpakket
 2. Met pensioen gaan is hele eer tegeltje
 3. Nederland reisgids: Eropuit in elk seizoen
 4. Hoe overleef je het pensioen boek
 5. Wijn borrelpakket met persoonlijke boodschap
 6. Eindelijk met pensioen grappige sokken
 7. Hoera eindelijk met pensioen mok
 8. Niks geraniums!
 9. Jan van Haasteren puzzel 2000 stukjes
 10. Pensioen mok: I’m retired, do it yourself
 11. Merci assortiment met kaart per post versturen
 12. Pensioen toiletrol

1. Persoonlijk pensioen bierpakket

Dit heerlijke bierpakket is een cadeau wat het altijd goed zal doen bij een man die met pensioen gaat. Het bierpakket bestaat uit 5 heerlijke biertjes. Een Blond, Dubbel, Tripel, Weizen en India Pale Ale biertje met heerlijke frisse smaken.

Bierpakket pensioen cadeau
Bierpakket pensioen cadeau

Dit bierpakket kun je personaliseren zodat het een prachtig pensioen cadeau voor een man of collega wordt. Kies de opdruk van de verpakking, en kies daarnaast ook welke opdruk je wilt geven op de 5 verschillende bierflesjes. Zo schenk je iemand een prachtig pensioen cadeau.

Bestel jouw persoonlijke pensioen bierpakket via yoursurprise.nl.

2. Met pensioen gaan is een hele eer tegeltje

Met pensioen gaan is een hele eer, maar je hebt nooit vakantie meer. Dat is precies hoe de tekst van dit tegeltje luidt. Meer woorden hoeven niet gebruikt te worden om dit pensioen cadeau te omschrijven.

Pensioen tegeltje voor mannen
Pensioen tegeltje voor mannen

En een hele eer is het zeker wanneer je dit pensioen cadeau tegeltje in ontvangst mag nemen. Dit tegeltje laat iemand alvast wat voorbereiden op zijn pensioen tijd, wat vakantie heeft hij nooit meer.

Met pensioen gaan is een hele eer tegeltje is verkrijgbaar bij cadeau.nl.

3. Nederland reisgids: Eropuit in elk seizoen

In deze reisgids in Nederland wordt je meegenomen naar 20 mooie stadjes, dorpjes en natuur waar je in Nederland een dag of weekend kunt besteden. Dit cadeau voor een man die met pensioen gaat is ideaal om te geven aan de avontuurlijke collega die er graag op uit gaat.

Nederland reisgids Eropuit in elk seizoen
Nederland reisgids Eropuit in elk seizoen

Laat hem de mooiste plekjes van Nederland ontdekken met prachtige fiets- en wandelsroutes en genieten van de achtergrondinformatie over de plekjes. Een origineel en vooral leuk reisboek over Nederland.

Nederland reisgids: Eropuit in elk seizoen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Hoe overleef je het pensioen boek

Help de man die met pensioen een handje door hem het boek ‘Hoe overleef je het pensioen’ cadeau te geven. Want wat gaat die man doen met zijn zee aan tijd tussen de ochtendkoffie en de warme melk voor het slapengaan?

Hoe overleef je het pensioen
Hoe overleef je het pensioen

In dit boek staan de meest praktische survival tips en technieken voor het pensioen. Van nuttige tips tot en met positieve tips en creatieve ideeën om je tijd door te komen. Zoals 300 verschillende manieren om te praten over het weer! Een leuk pensioen cadeau om een man of collega te schenken, met een knipoog.

Hoe overleef je het pensioen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Wijn borrelpakket met persoonlijke boodschap

Een man die met pensioen gaat heeft vanaf dan alle tijd om te genieten van het leven. En daar hoort een heerlijk glaasje wijn bij. Dit pakket bestaat uit een heerlijke fles Maison de La Surprise Merlot, crackers, tomaten tapende en twee wijnglazen die je naar keuze kunt personaliseren.

Pensioen wijn cadeau
Pensioen wijn cadeau

Het leuke van dit pakket is dat je het ook direct per post kunt laten versturen via yoursurprise naar de zojuist geworden pensionaris. Inbegrepen is een cadeaukaartje met een persoonlijke boodschap die je naar de ontvanger kunt versturen. Een heerlijk cadeau om een man die met pensioen gaat te geven.

Dit wijn borrelpakket is te bestellen via yoursurprise.nl.

6. Eindelijk met pensioen grappige sokken

Wanneer een mannelijke collega met pensioen gaat, is het hilarisch om deze grappige sokken cadeau te geven. Die man zal voortaan languit op de bank liggen met zijn voetjes omhoog, waardoor de tekst ‘eindelijk’ en ‘pensioen!’ zichtbaar worden aan de onderzijde van de sokken.

Eindelijk met pensioen grappige sokken
Eindelijk met pensioen grappige sokken

De sokken zijn in een doorzichtige folie verpakt, waardoor ze direct goed zichtbaar zijn zonder verder uit te pakken. Vooral een grappig cadeau om een collega of man die met pensioen gaat te schenken.

Eindelijk met pensioen sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com.

7. Hoera eindelijk met pensioen mok

Een leuk klein pensioen cadeautje om een man of collega cadeau te geven is deze Hoera eindelijk met pensioen mok. Deze cartoon mokken bevatten grappige illustraties en leuke thema’s voor iemand die van een welverdiend pensioen mag gaan genieten.

Cartoonmok Pensioen
Cartoonmok Pensioen

Deze mok is geschikt voor de vaatwasser en mag daarnaast ook in de magnetron. Een leuk kleinigheid om een collega te geven die met pensioen gaat.

Hoe eindelijk met pensioen mok is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Niks geraniums! het leven begint na je pensioen

Zoek je een pensioen cadeau voor een man die een grapje wel kan waarderen? Dit grappige boek ‘Niks geraniums! het leven begint na je pensioen’ staat vol grappige wijsheid, tips en adviezen over het leven als pensionaris.

Niks geraniums! Pensioen cadeau man
Niks geraniums! Pensioen cadeau man

Want het leven begint echt niet na je 40ste, het begint pas echt na je pensioen! Kun je geen cadeau bedenken voor een man die met pensioen gaat en weet je het echt even niet meer, kies dan voor dit grappige boek waar de ontvanger met zekerheid van kan genieten!

Niks genariums is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Jan van Haasteren puzzel 2000 stukjes

Wat kan een man of collega die met pensioen gaat allemaal doen met zijn tijd? Juist! Er blijft ontzettend veel vrije tijd over. Met deze Jan van Haasteren puzzel van maar liefst 2000 stukjes is die tijd zo weer gevuld.

Jan van Haasteren puzzel pensioen cadeau
Jan van Haasteren puzzel pensioen cadeau

Jan van Haasteren De Ambachtelijke Brouwerij is een grappig plaat van een brouwproces wat van begin tot eind verloopt. Alhoewel het chaotisch lijkt, mag het eindresultaat van deze puzzel er wel zijn. Een grappig cadeau om een collega die met pensioen gaat te geven, samen geschreven met een persoonlijke boodschap.

Deze Jan van Haasteren puzzel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Pensioen mok: I’m retired, do it yourself!

Een origineel pensioen cadeau waar je bij een collega mee kunt aankomen is deze pensioen mok. Vooral een grappig cadeau om aan jouw collega te geven die met pensioen gaat. De mok heeft de toepasselijke tekst ‘I’m retired, do it yourself’.

Pensioen cadeau mok voor mannen
Pensioen cadeau mok voor mannen

Natuurlijk is dit pensioen cadeau vooral als grapje bedoeld, maar er zit ook een kern van waarheid in voor jullie als achtergebleven collega’s. Voortaan mogen jullie het zelf opknappen.

Deze pensioen mok is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

11. Merci assortiment met kaart per post versturen

Bedankt een mannelijke collega die met pensioen gaat voor zijn inzet door dit Merci chocolade assortiment te versturen en voeg er jouw persoonlijk geschreven kaart aan toe.

Merci Pensioen cadeau
Merci Pensioen cadeau

Je kunt kiezen uit een set met 250 gram, 400 gram of 675 gram chocolade in verschillende varianten die allemaal per post verstuurd kunnen worden naar de persoon die met pensioen gaat.

Verstuur jouw Merci assortiment met kaart via yoursurprise.nl.

12. Pensioen toiletrol

Wanneer je een grapje wilt uithalen met een collega is deze pensioen toiletrol een geschikt cadeau. Een hilarisch pensioen cadeau om aan een man te geven. Die natuurlijk dit grapje moet kunnen waarderen.

Pensioen toiletrol cadeau man
Pensioen toiletrol cadeau man

Voortaan zal hij lachend het toilet uitwandelen na dit hilarische cadeau. Succes verzekerd voor mannelijke collega’s die van humor houden!

De pensioen toiletrol is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie