10x het leukste Peppa Pig Speelgoed (2023)

Je bekijkt nu 10x het leukste Peppa Pig Speelgoed (2023)
Leukste Peppa Pig Speelgoed

Voor de allerjonge is Peppa Pig speelgoed ontzettend leuk om te geven. De familie van Peppa Pig kennen we natuur allemaal wel van de gelijk genaamde animatieserie op televisie. En omdat het zo populair is bij kleine kinderen, is er ook ontzettend veel verschillend Peppa Pig speelgoed uitgebracht. In dit artikel laten we de meest populaire soorten Peppa Pig speelgoed van dit moment zien. Met één van deze items weet je zeker dat je plezier gaat beleven.

Top 10 leukste Peppa Pig Speelgoed

In deze lijst laten we jou kennis maken met het allerleukste Peppa Pig Speelgoed van dit moment. Van houten speelgoed tot echt werkende speelgoedstofzuigers, van Peppa Pig heb je ontzettend veel leuk speelgoed voor jonge kinderen.

  1. Peppa Pig Houten Speelgoedhuis
  2. Peppa Pig Magnetisch Tekenbord
  3. Peppa Pig Speelgoedstofzuiger
  4. Peppa Pig Peppa’s Rode Auto
  5. Peppa Pig Sleepover Peppa 25 cm
  6. Peppa Pig Familie (6 speelfiguren)
  7. Peppa Pig Houten Schoolbus inclusief vormenstoof
  8. Peppa Pig puzzel 24 stukjes
  9. Peppa Pig 4-in-1- Kinderwagen
  10. Peppa Pig Lachende Peppa Knuffel

1. Peppa Pig Houten Speelgoedhuis

Peppa Pig Houten Familiehuis
Peppa Pig Houten Familiehuis

Het zou eigenlijk vreemd zijn wanneer het Peppa Pig Houten Speelgoedhuis niet op nummer 1 staat in onze lijst met leukste Peppa Pig Speelgoed. Waarom dat is, is heel makkelijk uit te leggen. Er zijn twee grote speelgoedverkiezingen in Nederland, dat zijn Het Béste Speelgoed en Speelgoed van het Jaar. In beide speelgoedverkiezingen heeft het Peppa Pig Houten Speelgoedhuis een prijs gewonnen!

Niet gek ook, want dit houten speelgoedhuis is enorm geschikt voor kleine kinderhandjes. Alle figuren zijn daarnaast ook van hout gemaakt, robuust, stevig en kunnen tegen een stootje. In deze set vind je natuurlijk het prachtige familiehuis. Maar ook meubilair, een koelkast, tv, zitbank, bad en oven. Om dat helemaal compleet te maken zit er ook 1 houten Peppa figuur in de verpakking. Daarmee kunnen kleine kinderen de leukste verhalen beleven en vertellen.

Peppa Pig Houten Speelgoedhuis is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Peppa Pig Magnetisch Tekenbord

Peppa Pig Magnetisch tekenbord
Peppa Pig Magnetisch tekenbord

Met het Magnetische Tekenbord van Peppa Pig kun je de mooiste tekeningen maken. Wanneer je met de magnetische pen over het bord beweegt, kun je de mooiste tekeningen maken. En vervolgens kun je met de schuifknop alles weer wissen. Echt een uitkomst voor kleintjes om te leren tekenen en lekker creatief bezig te zijn. Geen gedoe met stiften, potloden of andere attributen waarmee alles er onder kan komen te zitten, inclusief de muren.

Bij het Peppa Pig Magnetische Tekenbord zitten ook 3 mooie magnetische stempels waarmee je in één keer een patroon kunt tekenen. En natuurlijk kun je daarmee Peppa Pig ook stempelen! Het speelgoed zelf is van stevig kunststof en kan wel tegen een stootje. Aan de bovenzijde zit een handvat waarmee een kleintje het magnetische bord overal mee naartoe kan nemen.

Peppa Pig Magnetisch Tekenbord is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Peppa Pig Speelgoedstofzuiger

Peppa Pig Speelgoedstofzuiger
Peppa Pig Speelgoedstofzuiger

Wil je kleintje je maar al te graag meehelpen tijdens het huishouden? Met deze Peppa Pig Speelgoedstofzuiger die echt zuigt krijg je alle hulp die je nodig hebt. De Peppa Pig Speelgoedstofzuiger werkt namelijk op 4 AA-batterijen met nog best een redelijk krachtige zuigfunctie. Snippers en stukjes papier opzuigen zijn geen probleem.

Aan de binnenzijde van de Peppa Pig stofzuiger passen beide delen van de stofzuigersteel en twee zuigstukken. Ook zit daar de slang in, die aan de achterzijde van de Peppa Pig stofzuiger aangesloten kan worden. Een van de leukste stukken Peppa Pig Speelgoed uit onze lijst!

De Peppa Pig Speelgoedstofzuiger is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Peppa Pig Peppa’s Rode Auto

Peppa Pig Peppa's Rode Auto
Peppa Pig Peppa’s Rode Auto

De familie Peppa vind het fantastisch om samen op reis te gaan, en dat doen ze maar al te graag met hun betrouwbare rode auto. Peppa’s rode speelgoedauto is ook terug te zien in de populaire animatieserie. Bij deze set komt ook een figuur van Mama en Papa die samen in de auto kunnen rijden.

De auto heeft rollende wielen waarmee de auto kan voortbewegen. De kofferbak van deze auto kan geopend en gesloten worden, om daar vervolgens iets in te bewaren. En druk je op het stuur van de auto, dan komt er muziek uit serie, toetergeluiden, gelach en geproest uit de auto! Een leuk stuk speelgoed voor de allerkleinste wat stevig en robuust is en daardoor tegen een stootje kan.

Peppa Pig Peppa’s Rode Auto is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Peppa Pig Sleepover Peppa 25 cm

Peppa Pig Sleepover Peppa
Peppa Pig Sleepover Peppa

Deze Sleepover Peppa is superzacht en knuffelig in zijn roze pyjama. Voor je gaat slapen kun je op de borst van deze Peppa drukken om vervolgens een slaapliedje te horen spelen. Ook gaat er een nachtlampje aan, wat zachtjes zal gaan gloeien.

Sleepover Peppa zit in een schattige slaapzak met een handvat, waardoor je haar makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. In de slaapzal zelf zit ook een verstopt compartiment, waar je spulletjes in kunt verbergen.

Peppa Pig Sleepover Peppa 25 cm verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Peppa Pig Familie (6 speelfiguren)

Peppa Pig Familie (6 speelstukken)
Peppa Pig Familie (6 speelstukken)

Praten we over het leukste Peppa speelgoed, dan mag de Peppa Pig familie zelf natuurlijk niet ontbreken. Met deze set haal je direct de complete familie in huis. Je krijgt Vader Pig, Moeder Pig, Peppa Pig, George Pig, Opa Pig en oma Pig. De volwassen speelfiguren zijn ongeveer 10 á 11 cm hoog en de jonge Peppa’s zijn z’n 5 cm hoog.

Voor kinderen is familie Peppa echt een heel erg leuk cadeau, zeker wanneer je bijvoorbeeld al een houten speelhuis hebt, een bus of de Peppa auto. De rollenspellen en verhalen die kinderen weten te maken door te spelen met de speelfiguren zijn hartstikke leuk om te volgen. De hoofden van deze Peppa figuren zijn zacht en de lijfjes zelf zijn van hard kunststof.

Peppa Pig Familie (6 speelfiguren) is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Peppa Pig Houten Schoolbus inclusief vormenstoof

Peppa Pig Houten Schoolbus
Peppa Pig Houten Schoolbus

Deze mooi houten Peppa Pig Schoolbus is mooi, stevig en duurzaam speelgoed voor de kleinste kinderhandjes. De bus komt met een speelfiguur van Peppa Pig, 4 stickers van de Pig familie die je op de bus kunt plakken en natuurlijk is de vormenstoof ook heel leuk om mee te spelen voor kleine kinderen.

De vormenstoof bevat 4 stukjes, een stervorm, ronde vorm, driehoek en een vierkante vorm die in de bus passen. Stimulerend voor het motoriek van jonge kinderen.

De Peppa Pig Houten Schoolbus is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Peppa Pig Puzzel 24 stukjes

Peppa Pig Puzzel 24 stukjes
Peppa Pig Puzzel 24 stukjes

Een hele leuke Peppa Pig puzzel van 24 stukjes! Dit leuke stuk speelgoed is gemaakt van extra dik en stevig karton waardoor het ook geschikt is voor kleine kinderhandjes. Misschien wordt dit wel de eerste puzzel die jouw kleintje in elkaar zal zetten.

Als cadeau is deze Peppa Pig Puzzel van 24 stukjes ook erg origineel. Met Peppa figuren die aan het knutselen en spelen zijn afgebeeld is het sowieso een erg leuk gezicht om deze puzzel te zien. Maar nog leuker is het dat deze puzzel een aparte vorm heeft, en geen standaard vierkant of rechthoekige puzzel is.

Peppa Pig Puzzel 24 stukjes is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Peppa Pig 4-in-1 Kinderwagen

Peppa Pig 4-in-1 kinderwagen
Peppa Pig 4-in-1 kinderwagen

Deze Peppa Pig 4-in-1 Kinderwagen is echt een heel leuk stuk speelgoed. Van kinderwagen verander je hem zo tot reiswieg. Je kunt het wieg zo losklikken vanaf het frame waardoor het een reiswieg kan worden. Of je duwt de hendel naar achteren waardoor het een kinderstoel wordt. Erg leuk om te combineren met een mooie pop om een rollenspel en verbeeldingskracht te stimuleren bij kinderen.

De handvathoogte van deze kinderwagen is ongeveer 45 cm hoog en is geschikt voor poppen tot maximaal 36 cm lang. De kinderwagen is voorzien van een opbouwbare luifel om het hoofd van de pop te beschermen tegen de zon. Verder zit er ook een schort en beddengoed in om een pop comfortabel te vervoeren.

Peppa Pig 4-in-1- Kinderwagen is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Peppa Pig Lachende Peppa Knuffel

Peppa Pig Lachende Peppa Knuffel
Peppa Pig Lachende Peppa Knuffel

Met deze grappigste Peppa Pig Lachende Peppa Knuffel kan je dag niet meer stuk! Kietel je op haar buik, dan begint ze met haar armen en benen te bewegen precies zoals je ook terug ziet in de Peppa Pig serie. Ze zegt daarnaast de leukste en grappigste zinnetjes.

Deze lachende Peppa knuffel is ongeveer 24 cm lang en van zacht materiaal gemaakt. Een hele leuke knuffel om fijn mee te kroelen en schateren van het lachen! Voor onze lijst is dit de afslutier van het leukste Peppa Pig Speelgoed.

Peppa Pig lachende Peppa Knuffel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie