10 leukste Robotime bouwpakketten en modelbouw sets (2023)

Je bekijkt nu 10 leukste Robotime bouwpakketten en modelbouw sets (2023)
Leukste Robotime miniatuur bouwpakketten

Ben je op zoek naar een leuk miniatuur bouwpakket of modelbouw set, dan ben je hier op de juiste plek. We hebben de leukste en mooiste Robotime bouwpakketten en modelbouw sets voor jou verzameld met de meest prachtige details om zelf aan te knutselen. De bouwpakketten van Robotime hebben de kleinste details en fijnste accessoires om zelf aan te werken. Wij vinden dit de mooiste Robotime miniatuur bouwpakketten van dit moment.

De 10 beste Robotime bouwpakketten van dit moment

  1. Robotime modelbouw miniatuur bouwpakket Cathy’s Flower House
  2. Robotime Sunshine Town Houten miniatuurhuis
  3. Robotime modelbouw Uil-klok 3D puzzel
  4. Robotime bouwpakket Emily’s bloemenwinkel met verlichting
  5. Robotime Nancy’s bakkerij bouwpakket met verlichting
  6. Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden
  7. Robotime miniatuur modelbouw pakket Jasons Keuken
  8. Robotime Sneeuw en Kerst huisje met verlichting
  9. Robotime Dora’s Loft houten modelbouw huisje
  10. Robotime Kevins Studio houten modelbouw

1. Robotime modelbouw miniatuur bouwpakket Cathy’s Flower House

Het bouwpakket Cathy’s Bloemenhuis is een van de meest populaire modelbouw sets van het merk Robotime. Deze doe-het-zelf-kit bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig bloemenhuisje te maken. Het bevat de instructies en alle nodige materialen, zoals fijn gereedschap, lijm, borstel en een tangetje.

Robotime modelbouw miniatuur bouwpakket Cathy’s Flower House
Robotime modelbouw miniatuur bouwpakket Cathy’s Flower House

Afmetingen: 195 mm hoog, 175 mm breed en 175 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes met batterijen
Materialen: hout, metaal, doek, papier

Bij deze modelbouw miniatuur set is echt aan alles gedacht, ieder kleinste detail dien je zelf in elkaar te zetten. Zelfs de bloemen en planten moet je zelf aan elkaar bevestigen. In de doos zit alles zeer goed geordend in kleine zakjes. Om alles in elkaar te zetten heb je wel even wat geduld nodig, heerlijk avondenlang op te knutselen.

Robotime Cathy’s Flower House is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Robotime Sunshine Town Houten miniatuurhuis

Dit miniatuurhuis van Robotime is een modelbouwpakket waar je wel even zoet mee zult zijn. Het pakket heeft 246 kleine onderdelen om zelf aan elkaar te bevestigen. In de set is alles inbegrepen, waardoor je zelf niets hoeft te kopen en zo aan de slag kunt gaan. Denk daarbij aan het benodigde gereedschap, schroevendraaier en allerlei kleine onderdelen voor bevestiging.

Robotime Sunshine Town Houten miniatuurhuis
Robotime Sunshine Town Houten miniatuurhuis

Afmetingen: 242 mm hoog, 100 mm breed en 285 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes
Materialen: hout, metaal, papier

De benodigde tijd om dit bouwpakket van Robotime in elkaar te zetten zal ongeveer 4 tot 6 uur bedragen. Een heerlijke uitdaging om aan te werken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Houdt er wel rekening mee dat je voor dit soort bouwpakket een portie geduld moet hebben en vaste handen. De set wordt daardoor niet aanbevolen voor kinderen onder de 14 jaar.

Robotime Sunshine Town is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Robotime modelbouw Uil-klok 3D puzzel

Deze modelbouw uil van Robotime is een ware uitdaging die bestaat uit 161 losse onderdelen. Dit modelbouwpakket zal wanneer succesvol in elkaar geknutseld ook daadwerkelijk de tijd weergeven dankzij de Romeinse cijfers op de wijzerplaat. Het nauwkeurige uurwerk is aangedreven door batterijen.

Robotime modelbouw Uil-klok 3D puzzel
Robotime modelbouw Uil-klok 3D puzzel

Deze set is wel een complete met een moeilijkheidsgraad van 4 uit 5. De aanbevolen leeftijd voor deze set is dan ook 14 jaar en ouder. Voor het puzzelwerk van deze houten Robotime klok is geen lijm benodigd. Bereid je maar voor dat je aan deze houten 3D puzzel heel wat tijd kwijt zult zijn, een avondje of 3 sluiten wij niet uit.

Robotime modelbouw Uil-klok 3D puzzel is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Robotime bouwpakket Emily’s bloemenwinkel met verlichting

Emily’s bloemenwinkel bouwpakket van Robotime bevat de fijnste details waar je heel wat werk aan zult hebben om deze set in elkaar te zetten. Daadwerkelijk aan ieder detail is gedacht, kleine stoeltjes, behang op de muren, planten, vazen en zelfs de verlichting voor in de bloemenwinkel.

Robotime bouwpakket Emily’s bloemenwinkel met verlichting
Robotime bouwpakket Emily’s bloemenwinkel met verlichting

Afmetingen: 210 mm hoog, 190 mm breed en 220 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes inclusief batterijen
Materialen: hout, papier, plastic, doek

In de set zit het benodigde gereedschap, lijm, een borstel en tang, samen met de instructies. Overigens is het wel handig om zelf wat ander gereedschap te gebruiken, zoals een mesje, fijn tangetje en een klein schaartje. Wij vinden dit zelf één van de mooiste Robotime bouwpakketten.

Robotime bouwpakket Emily’s bloemenwinkel met verlichting is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Robotime Nancy’s bakkerij bouwpakket met verlichting

Dit miniatuur bouwpakket van Robotime bevat ontzettend veel fijne details. Met deze modelbouw set bouw je de bakkerij van Nancy, die vol staat met heerlijke lekkernijen die je zelf in elkaar zult moeten zetten. Kleine kastjes, tafels en schappen met allerlei producten die je zult maken van de inbegrepen materialen. Alles is opgebouwd met hout, papier, plastic en doek.

Robotime Nancy’s bakkerij bouwpakket met verlichting
Robotime Nancy’s bakkerij bouwpakket met verlichting

Afmetingen: 184 mm hoog, 195 mm breed en 299 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes inclusief batterijen
Materialen: hout, papier, plastic, doek

Het leuke van de miniatuur huisjes van Robotime is dat je ze kunt combineren en er een waar dorp van kunt maken. Stuk voor stuk zijn het 3D puzzels waar je flink wat tijd voor nodig hebt om ze in elkaar te zetten. Alle benodigdheden zijn bij deze set inbegrepen. De benodigde materialen, maar ook gereedschap, lijm, een tangetje en borstel. De set wordt aanbevolen voor personen ouder dan 14 jaar. Jonger kan eventueel, maar wel onder begeleiding van een ouder.

Robotime Nancy’s bakkerij bouwpakket is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden

Met deze set kun je knutselen aan je eigen miniatuurtuin die je opbouwt met allerlei onderdelen van hout, metaal, doek en papier. Je bouwt de prachtige botanische tuin van Miller op die bestaat uit ontzettend veel kleine details. Diverse bloembedden, prachtige planten en struiken, vazen, houtwerk, een bank met kussens om heerlijk op onderuit te zitten in de prachtige tuin en nog veel meer kleine details.

Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden
Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden

Afmetingen: 210 mm hoog, 183 mm breed en 195 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes
Materialen: hout, metaal, doek, papier

Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden is een set die alle onderdelen in zich heeft zodat je direct aan de slag kunt. Denk daarbij aan de materialen zelf, maar ook het nodige gereedschap en de lijm. Deze bouwset is net wat kleiner, maar bevat ongelooflijk veel details en hoort met zekerheid thuis in onze lijst met leukste Robotime miniatuur bouwpakketten.

Robotime Dollhouse Kit-Miller’s Garden is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Robotime miniatuur modelbouw pakket Jasons Keuken

Jasons Keuken is een Robotime modelbouwpakket waarin je een keuken opbouwt die aan één zijde geopend is. De keuken is voorzien van allerlei leuke details die je zelf in elkaar moet knutselen. Dat zijn onder andere het aanrecht, de tafel met krukjes, planken en schilderijtjes aan de muren. Maar natuurlijk ook al het kookgerei, de lampjes, ramen, etenswaren en zelfs planten om de miniatuur keuken mee aan te kleden.

Robotime miniatuur modelbouw pakket Jasons Keuken
Robotime miniatuur modelbouw pakket Jasons Keuken

Afmetingen: 190 mm hoog, 165 mm breed en 187 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes
Materialen: hout, papier

Dit is een compleet bouwpakket waar je direct mee aan de slag kunt. Robotime zelf geeft aan dat de bouwpakket z’n 12 uur kost om in elkaar te zetten. In praktijk zal dat echter nog wel wat meer tijd kosten. Natuurlijk krijg je bij deze set alle benodigdheden om het geheel in elkaar te zetten, niet alleen de materialen maar ook fijn gereedschap.

Robotime miniatuur modelbouw pakket Jasons Keuken is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Robotime Sneeuw en Kerst huisje met verlichting

Dit prachtige Kerst huisje van Robotime heeft alles in zich om je een hele poos mee te vermaken. En wanneer het af is, is het een prachtig huisje om gedurende de winter of tijdens Kerst op te stellen in huis. De fijne LED lampjes maken het een sierlijk object om tentoon te stellen tijdens de Kerstdagen. Deze set bestaat uit 130 onderdelen van verschillende materialen. Alles is goed verpakt en in kleine zakjes wordt het apart gehouden van elkaar zodat dat jou een heleboel sorteren scheelt. In deze set bouw je heel veel kleine details. Denk aan de muren, de kerstboom, stoel, maar ook alle kleine accessoires die je kunt terugvinden.

Robotime Sneeuw en Kerst huisje met verlichting
Robotime Sneeuw en Kerst huisje met verlichting

Afmetingen: 242 mm hoog, 100 mm breed en 285 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes
Materialen: hout, metaal, papier

Deze set heeft een aangegeven bouwtijd van ongeveer 15 uur. Gemiddeld genomen ben je daar vaak nog wel wat langer mee zoet. Maar het is heerlijk om op een avondje in je eentje of samen te knutselen aan dit kleine huisje met al die fijne details. Het sneeuwhuisje van Robotime is helemaal af wanneer je de lampjes hebt geïnstalleerd en het huisje een mooi plekje in je huis hebt gegeven.

Robotime Sneeuw en Kerst huisje met verlichting is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

9. Robotime Dora’s Loft houten modelbouw huisje

Dora heeft het meest stijlvolle huisje uit de omgeving. Dora’s Loft is een houten modelhuisje wat allerlei moderne details heeft. Alle details zet je natuurlijk ook weer zelf in elkaar, de wenteltrap naar haar terrasje boven haar kamer, een bank met kussens, een boekenkast met boeken en allerlei andere fijne details die je stuk voor stuk zelf in elkaar dient te zetten met de inbegrepen onderdelen.

Robotime Dora’s Loft houten modelbouw huisje
Robotime Dora’s Loft houten modelbouw huisje

Afmetingen: 260 mm hoog, 160 mm breed en 230 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes
Materialen: hout, metaal, papier

Deze bouwset bestaat uit alle materialen en benodigdheden om Dora’s Loft in elkaar te zetten. Denk daarbij aan gereedschap, lijm en een tangetje plus natuurlijk de instructies. Ook is deze set voorzien van LED verlichting waardoor het ook mooi is om de set uiteindelijk tentoon te stellen.

Robotime Dora’s Loft houten modelbouw huisje is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

10. Robotime Kevins Studio houten modelbouw

Onze set met beste Robotime bouwpakketten sluiten wij af met Kevins Studio. Deze houten miniatuur studio is een echte mannelijke ingerichte studio. En dat betekent dat je hier allerlei andere deatils kunt vinden. Dat Kevin van muziek houdt mag duidelijk zijn, zo vind je verschillende instrumenten zoals een basgitaar en een keyboard. Maar ook allerlei andere accessoires en fijne details.

Robotime Kevins Studio houten modelbouw
Robotime Kevins Studio houten modelbouw

Afmetingen: 200 mm hoog, 160 mm breed en 250 mm diep
Verlichting: inbegrepen LED lampjes inclusief batterijen
Materialen: hout, metaal, papier, doek

Kevins Studio is een flinke bouwset waar natuurlijk ook alle benodigdheden en gereedschappen inzitten om alles in elkaar te zetten. Deze houten bouwset zal heel wat tijd opslokken om volledig in elkaar te zetten en om daarbij alles zo netjes mogelijk gelijmd en ingericht te hebben. Met deze modelbouw set van Robotime kun je heel wat plezier beleven.

Robotime Kevins Studio houten modelbouw is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie