10 leuke bedankjes om jouw personeel te bedanken per post

Je bekijkt nu 10 leuke bedankjes om jouw personeel te bedanken per post
Bedankjes voor medewerkers per post

Wat kun je doen om jouw personeel en medewerkers te bedanken voor alle inzet die zij voor het bedrijf geven? Wij geven inspiratie voor de leukste bedankjes die je jouw personeel direct per post kunt versturen. Want we weten allemaal hoe belangrijk het is om te laten weten aan je personeel dat je dankbaar en tevreden bent voor wat zij doen voor het bedrijf. Als werkgever kun je aan allerlei leuke kleine bedankjes denken die zo per post te versturen zijn.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat er ruimte is voor een persoonlijke boodschap of een stukje personalisatie. Een bedankje hoeft niet groot te zijn, maar het is wel belangrijk dat je laat weten dat je de moeite waardeert. Dat doe je door er aandacht aan te besteden. Schrijf het kaartje persoonlijk en zorg voor een boodschap met inhoud. Bedank medewerkers voor een succesvol project, het afgelopen kwartaal, die prestatie die jullie samen voor elkaar hebben gekregen of als bedankje voor het afgelopen jaar.

10 bedankjes voor jouw medewerkers per post

Ons overzicht bestaat uit de leukste en meeste bijzondere cadeaus om werknemers per post te bedanken. Met één van deze originele cadeaus heb je een leuk bedankje in handen die je zo per post bij de ontvanger kunt laten bezorgen.

  1. Zadenpakket Je bent goud waard met goudsbloem
  2. Luxe bonbons met bedankje per post
  3. You Are Awesome geurstokjes met bedrukking
  4. Puzzel bedrukt met jullie medewerkers of bedrijf
  5. Bedankkaartje met cadeaubon naar keuze
  6. Bloomparty bijzondere brievenbus bloemen
  7. Bierpakket in huisstijl per post versturen
  8. Bedrukt snoepblik met heerlijke winegums
  9. Sprankelende Cava met kaart als bedankje per post
  10. Je bent goud waard! met persoonlijke tekst

1. Zadenpakket Je bent goud waard met goudsbloem

Jouw medewerkers zijn de motor van jouw onderneming, bedank ze daarom uitgebreid met dit ‘je bent goud waard’ zadenpakket met de prachtige goudsbloem. Een leuk klein cadeau om jouw personeel mee te bedanken, wat zo verstuurd kan worden via Bloompost.

Zadenpakket Je bent goud waard met goudsbloem
Zadenpakket Je bent goud waard met goudsbloem

Laat jouw personeel weten dat je ze enorm waardeert met dit kleine bedankje. De set wordt geleverd door de brievenbus heen, bestaande uit zaadjes en een kleine leatherbag met grondtablet waarin het zaadje geplant kan worden.

Verstuur het zadenpakket direct naar jouw medewerkers via Bloompost.

2. Luxe bonbons met bedankje per post

Een bedankje voor personeel wat het altijd goed zal doen is een heerlijke set met luxe bonbons. Schrijf een leuke tekst voor jouw medewerkers op de persoonlijke kaart, en bedank ze van harte voor alle inzet van de afgelopen periode. Vooral leuk om te sturen op een onverwachts moment, wat veel leuker is dan tijdens de standaard momenten zoals Kerst. Je laat je medewerkers op die manier weten dat je ze écht waardeert.

Luxe bonbons met bedankje per post
Luxe bonbons met bedankje per post

Dit pakket met luxe bonbons kan direct verstuurt worden via Kaartje2go, waarbij je de chocolade combineert met een kaart. De set bevat 275 gram aan overheerlijke chocolade die niemand zal laten liggen.

Verstuur dit bedankje voor jouw personeel via Kaartje2go.

3. You Are Awesome geurstokjes met bedrukking

Wanneer je een bijzonder bedankje voor je personeel wilt, dan is dit setje wat per post verstuurd zal worden naar de ontvangers een hele leuke keuze. Deze geurstokjes kun je namelijk personaliseren, misschien wel in bedrijfsstijl, een leuke foto van het team, of wat minder opvallend met een kleine boodschap. Je kunt de geurstokjes laten bezorgen via Yoursurprise.

You Are Awesome geurstokjes met bedrukking
You Are Awesome geurstokjes met bedrukking

Deze geurstokjes zijn een leuk cadeau voor jouw medewerkers per post, die je kunt laten bezorgen bij de ontvangers. Een bijzonder en vooral origineel wat gewaardeerd zal worden door jouw personeel.

Verstuur de You Are Awesome geurstokjes direct via Yoursurprise.

4. Puzzel bedrukt met jullie medewerkers of bedrijf

Jouw werknemers bedanken per post kan met deze gepersonaliseerde puzzel van jouw medewerkers of bedrijf. Kies zelf wat voor afbeelding je wilt bedrukken, kies je voor het bedrijfspand, jullie logo of een foto van het gehele team en verstuur het direct naar de ontvangers via Yoursurprise.

Puzzel bedrukt met jullie medewerkers of bedrijf
Puzzel bedrukt met jullie medewerkers of bedrijf

De puzzel bestaat uit 1500 stukjes en heeft een afmeting van 92 bij 61 cm. Meer dan genoeg puzzelplezier verzekerd voor jullie werknemers. De puzzel zit verpakt in een luxe en stevige bewaardoos zodat de puzzel ook mooi opgeborgen kan worden.

Maak en personaliseer een puzzel per post direct via Yoursurprise.

5. Bedankkaartje met cadeaubon naar keuze

Bedank je medewerkers per post door een persoonlijke kaart te schrijven samen met een cadeaubon. Het fijne van deze cadeaubon van Kaartje2go is dat de bon altijd nuttig zal zijn. De ontvanger kan namelijk zelf kiezen uit ruim 40 verschillende bekende grote (web)winkels. Denk aan merken zoals Rituals, Bol.com en Zalando.

Bedankkaartje met cadeaubon naar keuze
Bedankkaartje met cadeaubon naar keuze

Met dit bedankje per post weet je zeker dat jouw personeel het cadeau nuttig kunnen gebruiken. Voor iedereen zit er wel een geschikte winkel bij. Het fijne van deze cadeaukaart is dat deze 2 jaar geldig is en daarnaast over meerdere bestellingen gebruikt kan worden.

Verstuur een bedankkaartje met cadeaubon naar keuze direct via Kaartje2go.

6. Bloomparty bijzondere brievenbus bloemen

Stuur je werknemers als bedankje deze brievenbus bloemen. Dit Bloomparty setje bestaat uit vier staande vaasjes op vier afzonderlijke houten standaardjes die gevuld zijn met een mooie variatie aan bloemen. Je verstuurt het Bloomparty pakketje direct via Bloompost en kunt daar er een persoonlijke kaart met bedankje aan toevoegen.

Bloomparty bijzondere brievenbus bloemen
Bloomparty bijzondere brievenbus bloemen

De gemengde set brievenbus bloemen bestaat uit veronica, distel, gerst, ornitogalum en een pauwenveer. Stijlvol, luxe en mooi om te zien. Een leuk bedankje per post om aan medewerkers en personeel te versturen om te laten merken dat je hen waardeert.

Verstuur Bloomparty direct in combinatie met kaart via Bloompost.

7. Bierpakket in huisstijl per post versturen

Dit bierpakket kun je per post laten versturen naar jouw werknemers en volledig personaliseren in de stijl van het bedrijf. Kies de bedrukking van de verpakking en van de 5 afzonderlijke biertjes. Op ieder label kun je een eigen bedrukking plaatsen via Yoursurpise.

Bierpakket in huisstijl per post versturen
Bierpakket in huisstijl per post versturen

Een origineel en persoonlijk cadeau in de huisstijl van het bedrijf kun je op deze manier naar jouw medewerkers versturen als bedankje. De set bestaat uit een Blond, Dubbel, Tripel, Weizen en India Pale bierfles van 330ml per stuk.

Verstuur dit bierpakket aan jouw werknemers via Yoursurprise.

8. Bedrukt snoepblik met heerlijke winegums

Ook dit bedankje en cadeau per post kun je laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit cadeau is eigenlijk altijd goed, iedereen lust wel een winegum en zal het op zijn minst kunnen waarderen. Een ideaal klein cadeau om per post naar personeel te versturen, leuk om tussendoor gedurende het jaar te versturen in plaats van op de standaard momenten.

Bedrukt snoepblik met heerlijke winegums
Bedrukt snoepblik met heerlijke winegums

Je kunt de bedrukking zelf kiezen via Yoursurprise, bijvoorbeeld het logo van het bedrijf, foto van het team of een andere originele keuze. Het blik kan daarnaast gevuld worden met andere lekkernijen zoals chocolade of Engelse drop.

Kies de bedrukking en verstuur direct via Yoursurpise.

9. Sprankelende Cava met kaart als bedankje per post

Is het gelukt om een succes te behalen en wil je jouw team of medewerkers bedanken voor het resultaat? Laat de kurken maar vliegen met deze verrassing per post die jouw personeel zal waarderen! Kies voor een origineel cadeau als bedankje naar jouw medewerkers door deze fles sprankelende Cava via Kaartje2go te versturen.

Sprankelende Cava met kaart als bedankje per post
Sprankelende Cava met kaart als bedankje per post

Natuurlijk wordt deze heerlijke fles bubbels gecombineerd met een kaartje waarop je een boodschap kunt schrijven. Dit originele cadeau per post verwacht jouw werknemers niet zomaar!

Verstuur deze heerlijke sprankelende Cava met kaart via Kaartje2go.

10. Je bent goud waard! Met persoonlijke tekst

Waar het bij bedankjes voor personeel om draait, is om iets te doen wat ze niet verwachten. Dat hoeft echt niet altijd een duur cadeau te zijn, zeker niet wanneer je dat tussendoor als bedankje verstuurd. Door deze grote kaart van 21 bij 30 cm te versturen via Kaartje2go laat je weten dat je jouw medewerkers dankbaar bent en ze waardeert.

Je bent goud waard per post
Je bent goud waard per post

En we weten allemaal wat medewerkers die zich gehoord en waardevol vinden nog beter presteren. Deze kaart is voor echte toppers die je een klein bedankje voor alle inzet wilt geven. Schrijf een kleine tekst en laat weten dat je ze enorm waardeert.

Verstuur deze bedankkaart voor jouw medewerkers via Kaartje2go.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie