10 bijzondere cadeaus om per post te versturen (2023)

Je bekijkt nu 10 bijzondere cadeaus om per post te versturen (2023)
Bijzondere cadeaus per post

Een persoonlijke boodschap combineren met een cadeau wat per post verstuurd wordt. Met één van deze 10 ideeën stuur je een bijzonder cadeau toe door de brievenbus. Wij hebben 10 bijzondere en vooral leuke ideeën verzameld om jou inspiratie te geven.

10 ideeën voor cadeaus per post

Met één van deze 10 ideeën heb jij een fantastisch cadeau om per post te versturen! Als verjaardagscadeau, zomaar een leuk cadeautje door de brievenbus, of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

  1. Boeketje van papier
  2. Bloemenpuzzel van 1000 stukjes
  3. Hoerapakket met verse bloemen
  4. Verjaardagspakket per post
  5. Zaaibommetjes in brievenbuspakket cadeau
  6. Tony’s Chocolonely proeverijtje in postpakket
  7. Nuts About You hartjesbonbons
  8. Cadeaupakket ‘Lots of love’
  9. Hollands Bierpakket in cadeaudoos per post
  10. Hoerapakket met droogbloemen

1. Boeketje van papier per post

Bloemen doen het altijd goed, maar wat dacht je van bloemen van papier? Duurzaam maar vooral ook een origineel cadeau per post om iemand mee te verblijden. Een perfect cadeau wat een ongekend lange tijd mooi blijft.

Boeketje van papier per post
Boeketje van papier per post

Het boekje dient de ontvanger bij aankomst zelf in elkaar te zetten. De 12 uitgestanste bloemen kunnen gemakkelijk gebruikt worden om de mooiste bloemen creaties te maken. Een verrassend en vooral bijzonder cadeau om per post te versturen.

Boeketje van papier is te verzenden via Bloompost.

2. Bloemenpuzzel van 1000 stukjes

Een mooie puzzel van een bloemenpatroon die door de brievenbus heen past. Dit cadeau wat per post verstuurd kan worden bestaat uit 1000 stukjes. In elkaar gezet wordt het een puzzel van bijna 50 bij 70 cm.

bloemenpuzzel van 1000 stukjes
bloemenpuzzel van 1000 stukjes

Geef de bloemenpuzzel per post een persoonlijke touch door een wenskaart te kiezen en daarop je eigen tekst in te geven. Nog even het adres kiezen en klaar om te verzenden.

Bloemenpuzzel van 1000 stukjes is te versturen via Bloompost.

3. Hoerapakket met verse bloemen

Een vrolijk brievenbus cadeau om iemand mee te verrassen en te laten stralen. Dit hoerapakket bestaat uit een houten hoera plankje met feestslinger gecombineerd met verse bloemen.

Hoerapakket met verse bloemen
Hoerapakket met verse bloemen

Het cadeautje maak je compleet door er een persoonlijk gekozen kaartje met een eigen geschreven tekst aan toe te voegen. Een persoonlijk en origineel cadeau om per post te versturen.

Hoerapakket met verse bloemen is te verzenden via Bloompost.

4. Verjaardagspakket per post

Is er binnenkort een jarige? Dan is dit originele verjaardagscadeau een idee waarmee je iemand per post flink kunt verrassen. Een waar feestje wat zo door de brievenbus bij hem of haar naar binnen wordt gestuurd.

Verjaardagspakket per post
Verjaardagspakket per post

Het cadeau is een origineel verpakt brievenbus cadeau met daarin een mini slinger, roltong met toeter, feesthoedje en 12 prachtige rozen met bloemenvoeding. Een grappige en origineel cadeau per post om een jarige mee te verrassen.

Verjaardagspakket per post is te versturen via Bloompost.

5. Zaaibommetjes per post

Een grappig maar vooral leuk cadeau per post is dit setje zaaibommetjes met verschillende soorten prachtige bloemen. Zaaibommetjes brengen saaie plekken tot leven. Zaaien, even de gieter er over en binnen een mum van tijd staan daar prachtige bloemen om te plukken.

Zaaibommetjes per post
Zaaibommetjes per post

In dit setje zitten 9 zaaibommetjes met verschillende bloemen, denk aan klaproos, korenbloem, kamille, alexadrijnse klaver en meer. Een kleurrijk geheel wat een aantrekkingsbron is voor bijen, vlinders en hommels.

Zaaibommetjes per post zijn te versturen via Bloompost.

6. Tony’s Chocolonely proeverijtje

Dit typische altijd goed cadeau is een leuk cadeau om per post te versturen. De overheerlijke chocolade van Tony’s doet het altijd goed. Dit proeverijtje van Tony’s Chocolonely bestaat uit 6 voortreffelijke smaken.

Tonys Chocolonely proeverijtje per post
Tonys Chocolonely proeverijtje per post

Natuurlijk combineer je dit leuke cadeau met een persoonlijk kaartje en een persoonlijk ingevoegde tekst. Feliciteer iemand, of laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt met dit heerlijke smul cadeau per post.

Tony’s Chocolonely proeverijtje kan verzonden worden via Kaartje2go.

7. Nuts About You hartjesbonbons

Wanneer je een liefdevol cadeau per post wilt versturen, dan zijn de hartjesbonbons ‘Nuts About You’ een hele leuke set gecombineerd met een persoonlijke kaart. Deze bonbonset bestaat uit 15 bonbons in verschillende smaken.

Nuts About You hartjesbonbons per post
Nuts About You hartjesbonbons per post

Nog leuker om te weten, in 2015 werd deze set getest als beste door Vara Kassa. Dat geeft met zekerheid vertrouwen voor heerlijke bonbons in een mooie verpakking.

Nuts About You hartjesbonbons kunnen verzonden worden via Kaartje2go.

8. Cadeaupakket ‘Lots of love’

Om een speciaal moment te vieren, kun je dit heerlijke cadeau per post versturen. Bestaande uit 2 Lots of Love theezakjes en samen met 6 overheerlijke stroopwafels gemaakt met echte roomboter. Natuurlijk combineer je dit alles met een persoonlijk bericht op een kaart.

Lots of Love per post
Lots of Love per post

Dit overheerlijke Lots of Love stroopwafel pakket is pure verwennerij van het hoogste niveau. Een leuke kleine verrassing als cadeau per post.

Cadeaupakket ‘Lots of love’ is te verzenden via Kaartje2go.

9. Hollands bierpakket in cadeaudoos per post

Dit cadeau per post voor mannen of vrouwelijke bierliefhebbers is verpakt in een prachtige cadeaudoos met vier verschillende heerlijke Hollandse biertjes. De set wordt gecombineerd met een persoonlijke geschreven kaartje om iemand ultiem te verrassen. Want wie denkt er nu aan een bierset per post?

Hollands bierpakket per post
Hollands bierpakket per post

Dit Hollandse bierpakket per post bestaat uit 5 biertjes van Nederlandse bodem. La Trappe Witte Trappist, Gulpener Korenwolf, Gouverneur Speciale, Hertog Jan Karakter en Budels Goudblond.

Hollands bierpakket in cadeaudoos per post kan verzonden worden via Kaartje2go.

10. Hoerapakket met droogbloemen

Iemand feliciteren per post met een onwijs mooi droogbloemen pakket gecombineerd met een persoonlijk kaartje. Het fijne van droogbloemen is dat ze ontzettend lang mooi blijven.

Hoerapakket met droogbloemen
Hoerapakket met droogbloemen

Dit cadeau per post is een vrolijke manier om iemand te feliciteren voor een verjaardag, het behalen van een diploma, het worden van oma, noem het maar op! Prachtige droogbloemen als cadeau per post laten iedereen stralen!

Hoerapakket met droogbloemen is te verzenden via Bloompost.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie