10x leuke en schattige sokken voor vrouwen (2023)

Je bekijkt nu 10x leuke en schattige sokken voor vrouwen (2023)
Leuke sokken voor vrouwen

Vrouwen houden van leuke en schattige sokken. Wat dat betreft een perfect cadeau om aan jouw vriendin of aan een vrouw te geven. Die sokken mogen best een beetje grappig zijn, schattig zijn of lekker dik en fluffy. Wij sommen voor jou de leukste sokken op om aan een vrouw cadeau te geven. Met de leukste patronen, de beste reacties en als het kan in een mooie cadeauverpakking.

De 10 leukste sokken voor vrouwen

  1. I Love You giftbox van Happy Socks
  2. Fluffy Sokken voor dames
  3. Gevoerde dames huissokken
  4. Minnie & Mickey Mouse sokken voor dames
  5. Set 5 paar Fluffy sokken voor dames
  6. Bring me some Wine dames sokken
  7. Warme huissokken voor dames
  8. Wollen wintersokken voor dames
  9. Zuster & verpleging sokken
  10. Fleece gevoerde winter sokken van JAXY

1. I Love You giftbox van Happy Socks

Deze sokken cadeaubox is een perfect cadeau voor jouw vriendin of vrouw. Mooie patronen van verschillende hartjes, zowel effe ingekleurd als lichte lijntjes die hartjes vormen. De I Love You Giftbox van Happy Socks bestaat uit drie paar prachtige sokken die een vrouw zal waarderen.

Happy Socks I Love You Giftbox
Happy Socks I Love You Giftbox

Happy Socks zijn van goede kwaliteit katoen. Deze sokken zijn niet speciaal dik en warm, maar zitten wel boordevol met liefde. Een lief sokken cadeau om iemand mee te verblijden,

Deze I Love You sokken verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

2. Fluffy sokken voor dames

Niemand wil koude voeten hebben. Trekt jouw vriendin of vrouw geregeld warme sokken aan in de avond wanneer jullie op de bank zitten? In dat geval kun je kiezen voor lekkere warme fluffy sokken voor dames. Deze sokken zijn dikker en heerlijk warm. De wollige sokken houden voeten perfect warm.

Fluffy sokken voor dames
Fluffy sokken voor dames

Dit paar sokken is wat schattiger en mooi roze van kleur. Maar, ook deze sokken zijn verkrijgbaar in andere zachte pasteltinten. Zoals lichtblauw, beige en paars,

Deze Fluffy sokken voor dames zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

3. Gevoerde dames huissokken

Lekkere warme gevoerde huissokken voor dames, met aan iedere sok twee vrolijke pluizige pompons. Waar de sok op de enkel sluit, is een wollige band ingevoegd die voor extra veel warmte zorgt. De sokken hebben een gebreid en grof uiterlijk, maar zijn van binnen heerlijk zacht gevoerd met polyester.

Gevoerde dames huissokken
Gevoerde dames huissokken

Deze heerlijke gevoerde dames sokken zijn verkrijgbaar in twee maten, 35 tot 38 en 39 tot 42. Naast de licht roze variant, bestaat er ook een donker grijze variant van deze heerlijke huis sok.

Deze gevoerde dames huissokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

4. Minnie & Mickey Mouse sokken voor dames

Vrolijke Disney Minnie en Mickey Mouse sokken speciaal bedoelt voor sneakers. Deze korte sokjes bevatten drie verschillende patronen van Minnie en Mickey. Het setje bestaat uit 6 paar fijne sokken die tot onder de enkels komen.

Minnie en Mickey Mouse sokken voor dames
Minnie en Mickey Mouse sokken voor dames

De sokken hebben vooral een leuk Disney patroon, bestaat voor 68% uit katoen en zijn vooral een leuke verrassing om te geven aan een vriendin die weg is van Disney.

Deze set Minnie Mouse sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

5. Set 5 paar Fluffy sokken voor dames

Een heerlijke set met 5 paar fluffy sokken voor vrouwen. Deze fluffy sokken zijn heerlijk dik en warm, de zachte stof voelt heerlijk aan. De sokken hebben lichte pasteltinten, beige, paars, turquoise, licht roze en geel. Allemaal zachte en schattige kleuren die vrouwen waarderen.

Set 5 paar fluffy sokken voor dames
Set 5 paar fluffy sokken voor dames

Met deze warme sokken weet je zeker dat je je voeten heerlijk warm blijven op koude winteravonden. Lekker voor op de bank en heerlijk zacht. Deze sokken zijn one-size sokken die een maximum maat hebben van 41.

Set 5 paar Fluffy sokken set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

6. Bring me some Wine dames sokken

Deze vrouwen sokken hebben een belangrijke boodschap. Want als je dit kunt lezen, kom dan maar wijn brengen! Vrolijke, grappige sokken die wijndrinkers wel kunnen waarderen. Extra leuk is dat deze fluffy sokken voor dames verpakt zitten in een cup cake vorm.

Bring me some Wine dames sokken
Bring me some Wine dames sokken

Dankzij de cadeauverpakking extra leuk om te geven. Maar belangrijker is dat ze leuk en grappig zijn! Daarnaast zijn ze natuurlijk heerlijk warm dankzij de wollige structuur. Een lief paar sokken om cadeau te geven aan je vriendin of vrouw.

Bring me some Wine sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

7. Warme huissokken voor dames

Waarschijnlijk de warmste sokken in onze lijst met leuke en schattige sokken om aan een vrouw als cadeau te geven. Deze wollen huissokken zijn extra dik en houden je warm op de koudste winteravond. De sokken zijn aan de onderzijde voorzien van een anti-sliplaag om te voorkomen dat je zult uitglijden.

Warme huissokken voor dames
Warme huissokken voor dames

De lekkere ruim zittende dames sokken houden je heerlijk warm en zijn voorzien van een pluizige band. De sokken zelf hebben een gewoven kabelpatroon. Extra warme voeten verzekerd!

Deze warme huissokken zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

8. Wollen wintersokken voor dames

Wat is er fijner dan heerlijke warme winter sokken. Deze winter sokken voor dames zijn lekker dik, zacht en hebben vrolijke kleuren. De set bestaat uit 5 verschillende sokken die gemaakt zijn van wol, katoen en polyester. Lekker zacht maar toch ademend zodat ze voldoende vocht afvoeren.

Wollen wintersokken voor dames
Wollen wintersokken voor dames

Al lezende door de reacties op deze sokken, mag duidelijk zijn dat ze zeer goed gewaardeerd worden. De sokken zijn warm, goed afgewerkt en zitten heerlijk.

Deze warme wollen wintersokken voor dames zijn verkrijgbaar bij Amazon.nl.

9. Zuster & verpleging sokken

Met deze sokken heb je echt een bijzonder paar in handen. Voor een zuster of verpleegster past dit helemaal, op de sokken staan spuiten, verbandtrommeltjes, stethoscopen en meer attributen die iedere verpleegster kent. Leuke sokken voor dames die helemaal thuis zijn in dit beroepenveld.

Zuster en verpleging sokken
Zuster en verpleging sokken

Deze sokken zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 41 en 41 tot 45. De sokken zijn naadloos en bestaan voornamelijk uit katoen. De hak en tenen zijn iets verstevigd zodat de sokken langer meegaan.

Deze Zuster en verpleging sokken zijn verkrijgbaar bij bol.com.

10. Fleece gevoerde winter sokken van JAXY

Warm, warmer, warmst met deze super dikke winter sokken van JAXY. Sokken van JAXY hebben de vrolijkste patronen, hebben een extra dikke warme kraag en zijn met fleece gevoerd. Je kunt wel begrijpen hoe heerlijk warm deze sokken voor dames zijn.

Fleece gevoerde winter sokken van JAXY
Fleece gevoerde winter sokken van JAXY

Met het hartjes patroon op de sokken zelf en bij het tenen gedeelte schattige patronen van poesjes zijn dit hele leuke sokken om cadeau te geven. Aan de onderzijde van deze sokken zit een anti slip patroon. De sokken zijn one-size.

Fleece gevoerde winter sokken van JAXY zijn verkrijgbaar bij bol.com.

CadeauPlezier

Hi! Vind jij het ook zo fijn om iemand blij te zien worden wanneer je ze een leuk cadeau of presentje geeft? Anders ik wel! Ik ben dol op het uitzoeken van de leukste cadeaus om vrienden, familie en kennissen te helpen. Om dat een niveau hoger te tillen, is CadeauPlezier ontstaat. Hier probeer ik de leukste creatieve ideeën te delen, die ik opschrijf zodat jij kunt meelezen. Zo maken we iedereen weer een stapje gelukkiger! Een leuk cadeau voor de ontvanger, gemak voor jou en ik kan mijn ding doen! Heb je zelf tips of ideeën? Deel ze gerust!

Geef een reactie